Manchester City FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BegA_

#3976 Re: Manchester City FC

Post by BegA_ »

zilla_ wrote:Samo je jedan Ronaldo i to za sva vremena... Nikad se neće rodit, džaba Messi, džaba C. Ronaldo, džaba sve :x Nego, ovaj debil se previše digo... Mali je on još...
Bravo! :thumbup:
Edin H.

#3977 Re: Manchester City FC

Post by Edin H. »

Zivio Seik Mansour :thumbup: :D
Obuca9

#3978 Re: Manchester City FC

Post by Obuca9 »

zilla_ wrote:Samo je jedan Ronaldo i to za sva vremena... Nikad se neće rodit, džaba Messi, džaba C. Ronaldo, džaba sve :x Nego, ovaj debil se previše digo... Mali je on još...

Najbolji napadač za sva vremena i tačka... Ovo što je on radio ne može niko i nikada... Ronaldinjo je imao par njegovih finti al sve je to tanko :D
:thumbup:

Meni se digne i ovo malo kose na glavi što imam, kad čujem Ronaldo, a pokažu onog pederčića...
Charuga
Globalni moderator

#3979 Re: Manchester City FC

Post by Charuga »

Čileanca žele najveći evropski klubovi
Man. City dobija utrku za Sanchezom?

Gotovo da ne postoji ugledni fudbalski evropski klub koji se u posljednje vrijeme nije interesovao za 22-godišnjeg čileanskog ofanzivnog veznog igrača Alexisa Sancheza, inače fudbalera talijanskog Udinesea.

Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Juventus i Inter su bili ti klubovi, ali izgleda da ih je u samo nekoliko sekundi pretekao Manchester City i trenutno je prvi u redu čekanja na ovog igrača koji je uveliko uticao da Udinese tokom prošle sezone osvoji četvrto mjesto talijanske Serije A, a time automatski i izbori mogućnost igranja u Ligi prvaka (preko kvalifikacija).

Udinese je oduvijek bio klub koji je jeftino kupovao i daleko skuplje prodavao igrače, a evidentno je i kako kalkulišu oko zarade na ovom sjajnom Čileancu. Dakako, Manchester City se probio na prvo mjesto čekanja na Sancheza isključivo zbog svoje finansijske moći, ali i ponude koja je uzburkala Friuli, stadion Udinesea.

Naime, klub iz Manchestera nudi čak 28 miliona eura plus veznog igrača Vladimira Weissa. Čeka se reakcija Udinesea.

(Totalsport)
PasHon1

#3980 Re: Manchester City FC

Post by PasHon1 »

Koji su to jadnici, vide koji se igrac trazi i izvale pare u nadi da ce doci. Dzeko mi je pravo gotivan lik i volio bih da proradi u sl. sezoni i zabija stalno, ali jebo ja ovu ekipu :dance:
fosil

#3981 Re: Manchester City FC

Post by fosil »

Ovaj "hej sheki sheki" je levat ako ne kupi Ronalda. Ja da imam njegove pare i njega i Messija bi u svoje FKS doveo. :D
jeza u ledja

#3982 Re: Manchester City FC

Post by jeza u ledja »

Edin H. wrote:Zivio Seik Mansour :thumbup: :D
Zivio! :D
smoki_choko

#3983 Re: Manchester City FC

Post by smoki_choko »

zivio dzekson
mrtva kokoš

#3984 Re: Manchester City FC

Post by mrtva kokoš »

smoki_choko wrote:zivio dzekson
zivio, oni sto su ostali da ga podrzavaju, ne cujemo se jako :mrgreen:
smoki_choko

#3985 Re: Manchester City FC

Post by smoki_choko »

Splinter wrote:
smoki_choko wrote:zivio dzekson
zivio, oni sto su ostali da ga podrzavaju, ne cujemo se jako :mrgreen:
moro sam nesto da napisem. bila se sjebala tema. oznaceno da ima nova poruka i ja kliknem ono me prebaci na prvi post. e reko neces vise :D
quasar

#3986 Re: Manchester City FC

Post by quasar »

blue hat ouuu granyyyy...

fakat cu jos poceti stvarno da navijam za ove... :razz:

a divi mi i avatara ko bluemoon... heh.
lord blackadder

#3987 Re: Manchester City FC

Post by lord blackadder »

Papcine nude bolesne pare za jos jednog zadnjeg veznog, De Rossia

ne mrem bilivit...koji odron
BHF_Manijak

#3988 Re: Manchester City FC

Post by BHF_Manijak »

lord blackadder wrote:Papcine nude bolesne pare za jos jednog zadnjeg veznog, De Rossia

ne mrem bilivit...koji odron
Sreca pa ih nemaju puno... :lol: :lol: :roll: De Jong, Yaya Toure(od kojeg su debili haman napravili ofanzivnog veznog igraca :roll: ), Barry, Vieira, a po potrebi tu mogu igrati i Kompany i Richards! Koji debili!
lord blackadder

#3989 Re: Manchester City FC

Post by lord blackadder »

To se zove 'ciljano pojacanje'. :D Krila ni za lijeka, igrac poput Pastorea potreban kao kruh nasusni..ali jok, daj ti jos jednog batinasa u vezu.

Nece znati sta ih je snaslo kad krenu igrat na 4 fronta. Mancini nije dorastao takvom zadatku, da balansira i dobro mijesa karte/sastav.
BHF_Manijak

#3990 Re: Manchester City FC

Post by BHF_Manijak »

lord blackadder wrote:To se zove 'ciljano pojacanje'. :D Krila ni za lijeka, igrac poput Pastorea potreban kao kruh nasusni..ali jok, daj ti jos jednog batinasa u vezu.

Nece znati sta ih je snaslo kad krenu igrat na 4 fronta. Mancini nije dorastao takvom zadatku, da balansira i dobro mijesa karte/sastav.
Ma ja kad sam govorio da je Mancini taraba napade me pola foruma...Za mene lik nije nista pokazao u ovom mrtvom Cityu, posebno jer ima strasnu autonomiju u radu i para za pojacanja kakve nemaju ni mnogo veci klubovi od Citya, dakle moze haman pa rec dajte mi tog, tog, i tog, a da bez problema seik izvodji 80-90miliona! Lik je osvojio FA kup, izborio Ligu prvaka a realno da to nije uspio sa onim sastavom bila bi velika sramota! Sa onim igracima trebao se boriti do u zadnje kolo za titulu, a on je jedno vrijeme cak bio i van mjesta za LP! :roll: A da ne govorim o tome da mu je Tevez radio sta je htio, lik se bukvalno ko razmazeno deriste ponaso dok je Mancini to sve nijemo posmatro...Za mene on nije dorasto ovog izazova, evo gledam transfere zadnje dvije godine, bukvalno neplanski i na ho ruk su dovodjni igraci, eto cisto da se nadje tu, moze zatrebati, bez ikakvog sistema i plana...Sto neko napisa, cim se na trzistu pojavi neki igrac, odmah se i oni ukljucuju u borbu za njega iako im mozda i nije potreban... :roll:
simonese

#3991 Re: Manchester City FC

Post by simonese »

bolton93

#3992 Re: Manchester City FC

Post by bolton93 »

Ronaldo: Mogao sam u Mančester siti

Kristijano Ronaldo izjavio je da bi se ovog leta vratio u Englesku, da je njegov zemljak Žoze Murinjo napustio klupu Reala.

Image

Posle dve odlične sezone na stadionu Santjago Bernabeu i 86 golova na 89 zvaničnih utakmica, Kristijano Ronaldo lako je mogao da obuče dres gradskog rivala svog nekadašnjeg kluba.

Portugalac kaže da su mu "građani" nudili primanja u iznosu od 20 miliona funti godišnje!

"Bila je to laskava ponuda, ali sam u dogovoru sa menadžerom rešio da ostanem u Realu. Sledeća sezona će biti naša, bićemo sila. Moramo da osvojimo Ligu šampiona".

oze Murinjo ostaje u Realu i zato ostajem i ja. Da se vratio u Čelsi, ja bih otišao u Mančester siti".

Kristijano Ronaldo naglasio je da iz Španije može da ode samo u Englesku i to u klub sa severozapada zemlje.

"Ne volim London".
mrtva kokoš

#3993 Re: Manchester City FC

Post by mrtva kokoš »

ko li ce umjesto teveza doci, ja kontam aguero... :D
madtv

#3994 Re: Manchester City FC

Post by madtv »

Splinter wrote:ko li ce umjesto teveza doci, ja kontam aguero... :D
ima Dzeko, ne treba niko ;) :bih:
smoki_choko

#3995 Re: Manchester City FC

Post by smoki_choko »

Splinter wrote:ko li ce umjesto teveza doci, ja kontam aguero... :D
aguero ide u juve
mrtva kokoš

#3996 Re: Manchester City FC

Post by mrtva kokoš »

smoki_choko wrote: aguero ide u juve
madtv wrote: ima Dzeko, ne treba niko ;) :bih:
daj boze da ste obojica u pravu. :D
smoki_choko

#3997 Re: Manchester City FC

Post by smoki_choko »

Splinter wrote:
smoki_choko wrote: aguero ide u juve
madtv wrote: ima Dzeko, ne treba niko ;) :bih:
daj boze da ste obojica u pravu. :D
imaju shon wright filips, balo i jonson da griju klupu dzeki :lol:
dzeno123

#3998 Re: Manchester City FC

Post by dzeno123 »

Nesto se ovaj seik usutio sto se tice pojacanja, zna li neko jesu li doveli ikoga ove godine i planiraju li dovoditi?

Mislim da sa onim timom destruktivaca i bez krila nemaju sta traziti u borbi za Premier ligu i Ligu prvaka.
Ajatolah_

#3999 Re: Manchester City FC

Post by Ajatolah_ »

Doveli su Clichyja.
zalizani

#4000 Re: Manchester City FC

Post by zalizani »

Džeko , Balo i možda Ibrahimović.
Ibrahimović kaže:
I still have three years left to play at AC Milan, then I see the end of my career.
I don't have the strength to change and move one more time. But, in football things can change quickly.
Post Reply