Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skafiskafsnjak wrote: ↑06/12/2024 12:56
Ma ja. Ne valja sistem ne valja nista …. Pa ne valjate ni vi. Ne mozete cekati da se svi promjene, pa onda eto i vi.
Pa eto ti muzara prvi...
Popi qwertyu krv što je dpf otpilio, a i sam vozi auto koje je remapovano, koje zagađuje više nego što bi trebalo, a remap svakako nije nigdje ni upisan/zaveden. I klasika spika "ma ja sam ništa koliko drugi zagađuju".
I jesam, katalizator na mjestu, egr radi (oba ), dpf radi, drugo auto stock mapa, idem biciklom raditi, i onda me cadjavci jos guse svojim crnim oblacima.
Kad oni svi padnu na tehnickom onda cu i ja vratiti stock mapu.
Ma ja. Ne valja sistem ne valja nista …. Pa ne valjate ni vi. Ne mozete cekati da se svi promjene, pa onda eto i vi.
Kao sto sam rekao, zato i jeste takva situacija, jer se gleda drugi i opravdava se postupak
Jah,.i ti dok si ordiniro po Jablanici bio si primjeran, ..sad te malo svabe upgrejdovale.
Kao sto sam rekao, zato i jeste takva situacija, jer se gleda drugi i opravdava se postupak
Jah,.i ti dok si ordiniro po Jablanici bio si primjeran, ..sad te malo svabe upgrejdovale.
Nit sam vadio dpf, niti sam cipovao auto.
Ne znam na sta ciljas…. Ono komentar, samo da eto nesto odgovoris
konektovan wrote: ↑06/12/2024 22:57
Ma ja, svi ste vi ekoloski bili osvjesteni i prije nego ste dotakli svetu njemacku zemlju..Ne zaprdujte i ne mlatite bezeze..
Pa nemoj da jedes vnago bezveze i lupas gluposti. Nisam ekoloski osvjesten ali nisam nikada radio nesto sto nije zakonito.
Je li puno za Octaviju 2014 1.6 dizel i automatik da gradske uzme 7.5-8 , zadnja dva dana vangradska 6.5 po boardu. Nekako mi to previše na deklaracije od 4-5 litara kombinovane.
last mohicans wrote: ↑06/12/2024 23:45
Je li puno za Octaviju 2014 1.6 dizel i automatik da gradske uzme 7.5-8 , zadnja dva dana vangradska 6.5 po boardu. Nekako mi to previše na deklaracije od 4-5 litara kombinovane.
Ako je 8 i dobro je.
Te deklaracije po starom NEDC-u su za kacenje macku o rep, i novi WLTP je bajka ali stari ciklus nije imao veze sa zivotom.
Ako je 8 i dobro je.
Te deklaracije po starom NEDC-u su za kacenje macku o rep, i novi WLTP je bajka ali stari ciklus nije imao veze sa zivotom.
Do 7.5-8, al strogo gradska, ujutro i popodnevne špice. Ma naslušah se priča i načitah 4-5 litara prosjek.
A5 2.0 103kw cista gradska kreni stani kreni, koljeno mi svo bude nateceno kad dodjem kuci s posla... prosjek, board kaze 7,3l/100km
Najniza ikad zabiljezena na AP u 6-oj pri 120km/h 4,8l/100km
Pa eto ti muzara prvi...
Popi qwertyu krv što je dpf otpilio, a i sam vozi auto koje je remapovano, koje zagađuje više nego što bi trebalo, a remap svakako nije nigdje ni upisan/zaveden. I klasika spika "ma ja sam ništa koliko drugi zagađuju".
I jesam, katalizator na mjestu, egr radi (oba ), dpf radi, drugo auto stock mapa, idem biciklom raditi, i onda me cadjavci jos guse svojim crnim oblacima.
Kad oni svi padnu na tehnickom onda cu i ja vratiti stock mapu.
Ako je 8 i dobro je.
Do 7.5-8, al strogo gradska, ujutro i popodnevne špice. Ma naslušah se priča i načitah 4-5 litara prosjek.
Ako je 8 i dobro je.
Jedibo punto 1.3 dizel ne ide preko pet po gradu. Kod mene je bilo 3,7 do 4,8l/100km. Bukvalno ni km otvorenog puta nije vidio. 15ak dana sam vozao
G5 1.9 tdi nema sanse ispod 7. Ja mislim 90ks da je bio.
A kladio bih se da ovaj fiat bar do 60-70 bolje potegne
A3 8.5 je trošio. 81 KW, MT6, Euro 6. Čista sarajevska saobraćajna špica.