Ah...i konačno stižu u famoznu Aleksandriju.
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- dale cooper
#3976 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Solidna epizoda. Duplo bolja od zadnje dvije, što i nije tako teško.
- strong69
#3977 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Isproban ali i isfuran recept. Ovo je vec trece utociste u kojem se nalaze.
- Baltazar_khan
#3978 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ma ova serija je izgubila draž otkako je preselio na ahiret guverner. al eto i dalje je pratim, yebi ga 
- dječak sa šibicama
#3979 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Konacno dobra epizoda, bas kakva treba biti.
- Logovan
#3980 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Epizoda dosta dobra za razliku od prosle, napeta, ali jebo te kakva je ono pederska scena. Nije im ono trebalo. Sad kad Aleksandrija bude puna pedera.
Rick nikada prije nije onako puno sumnjao u sve sto mu nepoznati kazu. Naucio nakon tolikih epizoda.
Rick nikada prije nije onako puno sumnjao u sve sto mu nepoznati kazu. Naucio nakon tolikih epizoda.
- annoy
#3981 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Da sam doživjela sve što i oni, ne bih s nikim nepoznatim pričala ako ga ne gledam kroz nišan.
Ovi pederi sad smetaju, a na one dvije lezbe se svršavalo
- dječak sa šibicama
#3982 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dobro si se sjetila lezbejki, bas pomislih veceras pa nije valjda da ce i ovu seriju gej lobi iskoristiti za promociju... a oni se vec ispromovirali sa lezbama 
- dale cooper
#3983 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dvostruki aršini.annoy wrote:Da sam doživjela sve što i oni, ne bih s nikim nepoznatim pričala ako ga ne gledam kroz nišan.
Iako nadam se da ova dva gay lika nisu tu samo zbog političke korektnosti i da producenti malo podilaze toj
populaciji. Nadam se da će uraditi nešto konkretno sa njima.
- House
- annoy
#3985 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Meni nisu smetale ni one dvije kad su se hvatale, ne smetaju mi ni ovi.
Šta ja znam, vidjeli smo puno likova sasvim je izvjesno da će neki od njih biti homoseksualne orijentacije.
Dok god na izmjenjivanje tjelesnih tekućina ne ode više od 5-10 sekundi po epizodi i dok god fokus nije na romantičnim odnosima ne smeta mi.
Šta ja znam, vidjeli smo puno likova sasvim je izvjesno da će neki od njih biti homoseksualne orijentacije.
Dok god na izmjenjivanje tjelesnih tekućina ne ode više od 5-10 sekundi po epizodi i dok god fokus nije na romantičnim odnosima ne smeta mi.
-
sencobih
#3986 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
U terminusu su htjeli da ih pojedu a ovdje ce da ih taslače
- dječak sa šibicama
#3987 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jesam ja jedini koga je ovo podsjetilo na Van Dammov film Lionheart, ono kad ga ganjaju dva vojna policajca Legije stranaca pa jedan kaze "prvo cu da te bijem, a onda cu da te karam" na nasem jezikusencobih wrote:U terminusu su htjeli da ih pojedu a ovdje ce da ih taslače
- cyprus
#3988 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
E vala ako i ovi žitelji Aleksandrije ispadnu neki zlikovci... obećavam da ću pokušat prestat gledat seriju
Pa jebemu nemoguće da su samo naši junaci dobri, a čitav ostali preživjeli svijet zao
A nije da nešto naročito imam protiv pedera, ali sve mi se teže sjetit neke serije u kojoj nema poneki gej lik... To lagano smara, jer je ofirno...
A nije da nešto naročito imam protiv pedera, ali sve mi se teže sjetit neke serije u kojoj nema poneki gej lik... To lagano smara, jer je ofirno...
- annoy
#3989 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Onaj dio sa kašom od jabuke me skroz iznervirao, kad ti čovjek prijeti smrću i sumnja na to da mu želiš otrovat dijete onda progutaš tu jebenu žlicu kaše a ne pričaš o tome kako su te kao malog tjerali da jedeš što ti se ne sviđa.
Bezveze, samo da se baci sumnja na lika.
- ExNihilo
#3990 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Baš imbecilno.annoy wrote:Onaj dio sa kašom od jabuke me skroz iznervirao, kad ti čovjek prijeti smrću i sumnja na to da mu želiš otrovat dijete onda progutaš tu jebenu žlicu kaše a ne pričaš o tome kako su te kao malog tjerali da jedeš što ti se ne sviđa.
- Logovan
#3991 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Šta je sa onim Morganom, hoće li se ikada više pojaviti? 
- cyprus
#3992 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Vala nema šanse da ih je mogao pratiti do VašingtonaLogovan wrote:Šta je sa onim Morganom, hoće li se ikada više pojaviti?![]()
- Tito_i_Partija
#3993 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Mislis ovo?dječak sa šibicama wrote:Jesam ja jedini koga je ovo podsjetilo na Van Dammov film Lionheart, ono kad ga ganjaju dva vojna policajca Legije stranaca pa jedan kaze "prvo cu da te bijem, a onda cu da te karam" na nasem jezikusencobih wrote:U terminusu su htjeli da ih pojedu a ovdje ce da ih taslače
- Logovan
#3994 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Koliko ih je pratio, izgubio želju i otišao svojim putem.cyprus wrote:Vala nema šanse da ih je mogao pratiti do VašingtonaLogovan wrote:Šta je sa onim Morganom, hoće li se ikada više pojaviti?![]()
- annoy
#3995 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma Morgan će se sigurno pojaviti u finalu u nekom badass stilu, makar se uopće ne radujem njegovom povratku, nije da mi je nešto posebno zanimljiv kao lik.
Sad sam se sjetila njegove zombi žene koja je u prvoj sezoni okretala kvaku na vratima
Inače ono što me nekako muči, ako uzmemo u obzir da je od izbijanja zaraze prošlo već dosta vremena, i da su tijela nekih zombija već toliko istrunula da im se lubanja može slomit tako što im se nonšalantno stane na glavu, zanima me kako je uopće moguće da nekoga i ugrizu, ipak je potreban pritisak prilikom ugriza, zar im se ne bi dosad i vilice i zubno meso trebalo počet raspadat
Znam da je tražit logiku u ovoj seriji promašeno, ali opet...
Sad sam se sjetila njegove zombi žene koja je u prvoj sezoni okretala kvaku na vratima
Inače ono što me nekako muči, ako uzmemo u obzir da je od izbijanja zaraze prošlo već dosta vremena, i da su tijela nekih zombija već toliko istrunula da im se lubanja može slomit tako što im se nonšalantno stane na glavu, zanima me kako je uopće moguće da nekoga i ugrizu, ipak je potreban pritisak prilikom ugriza, zar im se ne bi dosad i vilice i zubno meso trebalo počet raspadat
Znam da je tražit logiku u ovoj seriji promašeno, ali opet...
-
Cybernetic
#3996 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 13:10, edited 1 time in total.
- ExNihilo
#3997 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Šta si zadnje pročitaoCybernetic wrote:Na kraju ce ispast da se Morgan citavo vrijeme skrivao u Rickovoj bradi. Ne znam sto ga vec jednom vise ne ubace. Uglavnom, ovaj put im stvarno ne spremaju klopku kao u Terminusu. To jest ako slijede strip. Nisam ga mjesecima citao i pitam se dokle su tamo stigli.
- jalijas74
#3998 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jos jedna gledljiva epizoda.
A u sljedecoj se Karlu izgleda smjesi repriza kada je pozderao kantu pudinga. Hajde valja je iz toga sta naucio.
Logor je OK ali nema puno svijeta gdje su stanovnici ? To me zabrinjava.
A u sljedecoj se Karlu izgleda smjesi repriza kada je pozderao kantu pudinga. Hajde valja je iz toga sta naucio.
Logor je OK ali nema puno svijeta gdje su stanovnici ? To me zabrinjava.
-
Cybernetic
#3999 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 13:10, edited 1 time in total.
- Skyfox
#4000 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ne citam strip pa nemam pojma, ali nesto kontam da bi Michonne i Rick mogli postati par. Cini mi se da samo ona moze potpuno promijeniti neke njegove stavove

One big happy fam.

One big happy fam.