Moras prvo pokazati raspolozenje tribina. Kada i ti s kojim ces razgovarati uvidi da 90% tribina misli tako....e onda mozda mogu i razgovori. Jer pregovori su nesto drugo.
Kako mislis da Hz pregovara s upravom oko svojih zahtjeva? Tipa - zdravo mi smo iz Hz, nas 4-5, i mi zelimo da Dino, Kantardzic i ti i ti, odstupe sa polozaja. I ovi im kazu, prvo vas je 4-5, ja imam podrsku 100 000

drugih navijaca, izadjite iz kancelatije i zatvorite vrata kada izadjete.
Ovi mu mogu, u tom slucaju, samo samar svezati...al to ne vodi nicemu. Ne zelimo to valjda?
Ovako, kada im das do znanja da je dosta od njih, i da njihovim radom nije zadovoljno vecina navijaca, dobijes skroz drugi odnos u toj relaciji.
I ne znam sta Dino i Elvir zele razgovarati, pa salju poruku vrhu Hz da dodju na razgovore. Oko cega?
To meni samo djeluje na varijantu trazenja kompromisa kroz razgovor, ili mozda neku ponudu ($€¥£). A to nije opcija. Kada se zauzme stav od strane Hz nema kompromisa, ide se u borbu do pobjede. Pa trajala ta borba mjesec, sest mjeseci, godinu, dvije.
To znaju iz bivsih uprava, iz bivseg vrha Hz itd.itd.
A ne moze niko reci, ali niko, da i Dino i svi ostali nisu imali freneticnu podrsku i od Hz i od svih drugih navijaca.