Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- Mali_Vuk
#3976 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pa mislim da je riječ o "SPOILER ALERT" ocu od Lene i Claire Mada ovo nije ni spoiler, nego samo obično nagađanje, ali eto
Nekako je stalno naglašena ta napetost u odnosima sa onim drugim upletenim likom. Kontam da osim one gospođe
imaju još štošta zajedničkog od ranije. A onako i po konstituciji bi mogao biti on. Možda sam i fulao, nemam pojma. Vidjet ćemo kasnije 
- Mali_Vuk
#3977 Re: Gledate seriju - preporucite je
I ova druga serija što je zomri spominjao, In the flesh, nije loša
Tu već vidimo neke od varijanti šta se dešava nakon zombi katastrofe, nakon što se epidemija suzbije. Zanimljiva serija. Samo moram reći - mislim da je lik od Jem Walker jedan od najvećih promašaja svih vremena. Katastrofa odglumljeno od početka do kraja. Ko je gledao shvatit će 
- Joker88
#3978 Re: Gledate seriju - preporucite je
hvala
nisu lose ove serije koje nisu sa eng. govornog podrucja
nisu lose ove serije koje nisu sa eng. govornog podrucja
- ćiribiribela
#3979 Re: Gledate seriju - preporucite je
The Vampire Diaries schedule for the rest of the season:
April 18th - 4x19 ‘Pictures Of You’
April 25th - 4x20 ‘The Originals’
May 2nd - 4x21 ‘She’s Come Undone’
May 9th - 4x22 ‘The Walking Dead’
May 16th - 4x23 ‘Graduation’ [Season Finale]
April 18th - 4x19 ‘Pictures Of You’
April 25th - 4x20 ‘The Originals’
May 2nd - 4x21 ‘She’s Come Undone’
May 9th - 4x22 ‘The Walking Dead’
May 16th - 4x23 ‘Graduation’ [Season Finale]
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3980 Re: Gledate seriju - preporucite je
znači Silasov plan će uspjet', hebo te spojler

- ćiribiribela
#3981 Re: Gledate seriju - preporucite je
hahahah jel ti stvarno mislis da ce uspjeti? 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3982 Re: Gledate seriju - preporucite je
pa nije džaba the walking dead ime epizode 
- ćiribiribela
#3983 Re: Gledate seriju - preporucite je
ma jok, mozda se vrati jedno- dvoje k'o i prije sto su radili. 
-
Laza9292
#3984 Re: Gledate seriju - preporucite je
Person of Interest, Pretty Little Liars, Two And A Half Men, Supernatural, White Collar, Rizzoli and Isles, Homeland, Nikita, Psych, Castle, Bones, Arrow, New Girl, Scandal, Once Upon A Time, Sherlock, Touch, Community, Lost, Prison Break, The Vampire Diaries, Hart of Hixie, The Good Wife, Gossip Girl, Veronica Mars, Modern Family, Revenge, The Lying Game, House M.D, Planat Earth (BBC), Numb3rs, The Mentalist i Fringe, The Listener, Ghost Whisperer i Glee. Ovu su serije koje imam na CD-u. Razmisljam da li da skinem Grimm, Friday Night Lights, Weeds, Suits ili Damages. Da li mozete da prokomentarisete ovu moju listu serija, i da mi mozda preporucite neku. Hvala
- ćiribiribela
#3985 Re: Gledate seriju - preporucite je
Laza9292 wrote:Person of Interest, Pretty Little Liars, Two And A Half Men, Supernatural, White Collar, Rizzoli and Isles, Homeland, Nikita, Psych, Castle, Bones, Arrow, New Girl, Scandal, Once Upon A Time, Sherlock, Touch, Community, Lost, Prison Break, The Vampire Diaries, Hart of Hixie, The Good Wife, Gossip Girl, Veronica Mars, Modern Family, Revenge, The Lying Game, House M.D, Planat Earth (BBC), Numb3rs, The Mentalist i Fringe, The Listener, Ghost Whisperer i Glee. Ovu su serije koje imam na CD-u. Razmisljam da li da skinem Grimm, Friday Night Lights, Weeds, Suits ili Damages. Da li mozete da prokomentarisete ovu moju listu serija, i da mi mozda preporucite neku. Hvala
Pretty Little Liars je bezveze, previse komplikuju, i to je onako serija za tinejdzere.
Two and a Half Man- odlicna do Ashtona
Supernatural- Meni ekstra, imas i humora i akcije i puno supernatural stvari.
Bones- smara
Arrow- nije losa u paketu, ali glavni glumac lose glumi.
New Girl- ako prezivis prvih par epizoda svidjet ce ti se.
Once Upon a Time- ne bih nikome preporucila.
Lost- odlicna
The Vampire Diaries je must see
Gossip Girl- to sam gledala kad nije bilo nista bolje za gledati, ima dobrih frajera ako nista.
House M.D. mi je najdraza serija svih vremena.
Fringe je dobra ako si u sci fi fazonu.
Suits je jedna od boljih u zadnje vrijeme.
preporucujem ti jos i Game of Thrones.
-
Laza9292
#3986 Re: Gledate seriju - preporucite je
Znaci "Suits"ciribiribelaa wrote:Laza9292 wrote:Person of Interest, Pretty Little Liars, Two And A Half Men, Supernatural, White Collar, Rizzoli and Isles, Homeland, Nikita, Psych, Castle, Bones, Arrow, New Girl, Scandal, Once Upon A Time, Sherlock, Touch, Community, Lost, Prison Break, The Vampire Diaries, Hart of Hixie, The Good Wife, Gossip Girl, Veronica Mars, Modern Family, Revenge, The Lying Game, House M.D, Planat Earth (BBC), Numb3rs, The Mentalist i Fringe, The Listener, Ghost Whisperer i Glee. Ovu su serije koje imam na CD-u. Razmisljam da li da skinem Grimm, Friday Night Lights, Weeds, Suits ili Damages. Da li mozete da prokomentarisete ovu moju listu serija, i da mi mozda preporucite neku. Hvala
Pretty Little Liars je bezveze, previse komplikuju, i to je onako serija za tinejdzere.
Two and a Half Man- odlicna do Ashtona
Supernatural- Meni ekstra, imas i humora i akcije i puno supernatural stvari.
Bones- smara
Arrow- nije losa u paketu, ali glavni glumac lose glumi.
New Girl- ako prezivis prvih par epizoda svidjet ce ti se.
Once Upon a Time- ne bih nikome preporucila.
Lost- odlicna
The Vampire Diaries je must see
Gossip Girl- to sam gledala kad nije bilo nista bolje za gledati, ima dobrih frajera ako nista.
House M.D. mi je najdraza serija svih vremena.
Fringe je dobra ako si u sci fi fazonu.
Suits je jedna od boljih u zadnje vrijeme.
preporucujem ti jos i Game of Thrones.
- madFlava
#3987 Re: Gledate seriju - preporucite je
Person of Interest, Homeland, Sherlock,Suits, Lost i Prison Break.Laza9292 wrote:Person of Interest, Pretty Little Liars, Two And A Half Men, Supernatural, White Collar, Rizzoli and Isles, Homeland, Nikita, Psych, Castle, Bones, Arrow, New Girl, Scandal, Once Upon A Time, Sherlock, Touch, Community, Lost, Prison Break, The Vampire Diaries, Hart of Hixie, The Good Wife, Gossip Girl, Veronica Mars, Modern Family, Revenge, The Lying Game, House M.D, Planat Earth (BBC), Numb3rs, The Mentalist i Fringe, The Listener, Ghost Whisperer i Glee. Ovu su serije koje imam na CD-u. Razmisljam da li da skinem Grimm, Friday Night Lights, Weeds, Suits ili Damages. Da li mozete da prokomentarisete ovu moju listu serija, i da mi mozda preporucite neku. Hvala
- emmahill
#3988 Re: Gledate seriju - preporucite je
druga epizoda hannibala - aaaaaaaaa! 
-
omar little
#3989 Re: Gledate seriju - preporucite je
pitanje za ljude koji su gledali sons of anarchy.
gledala sam prve dvije sezone kada su izasle i serija mi je bila beton, kombinacija kvalitete the sopranos i the shield, odlicna gluma, dramaturgija, ma sve na mjestu. onda sam pogledala trecu sezonu i digla ruke, takav pad u kvaliteti nisam ocekivala a ,ocito, ni bila voljna tolerirati.
elem, ovih dana sam je se opet sjetila i razmisljam dati cetvrtoj sezoni sansu. vi koji ste gledati, da li je cetvrta sezona ozbiljno uradjena kao prva i druga ili je jeftino sklepana kao treca? da gledam ili ne gledam?
hvala
gledala sam prve dvije sezone kada su izasle i serija mi je bila beton, kombinacija kvalitete the sopranos i the shield, odlicna gluma, dramaturgija, ma sve na mjestu. onda sam pogledala trecu sezonu i digla ruke, takav pad u kvaliteti nisam ocekivala a ,ocito, ni bila voljna tolerirati.
elem, ovih dana sam je se opet sjetila i razmisljam dati cetvrtoj sezoni sansu. vi koji ste gledati, da li je cetvrta sezona ozbiljno uradjena kao prva i druga ili je jeftino sklepana kao treca? da gledam ili ne gledam?
hvala
-
Laza9292
#3990 Re: Gledate seriju - preporucite je
Gleda li neko "Warehouse 13", "War At Home", "Lie to Me" ili "Family Guy"?
- Joker88
#3991 Re: Gledate seriju - preporucite je
gledala sam ja par epizoda family guy-a na foxu kad nema niss drugo i et ok su,nista vise, meni se licno vise simpsonovi i south park svidjajuLaza9292 wrote:Gleda li neko "Warehouse 13", "War At Home", "Lie to Me" ili "Family Guy"?
-
swanfilter
#3992 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nova stvar. Jucer/danas bila prva epizoda pa mozda nekome bude ok ...
http://www.imdb.com/title/tt2094262/?ref_=fn_al_tt_1
http://www.imdb.com/title/tt2094262/?ref_=fn_al_tt_1
-
swanfilter
-
swanfilter
#3994 Re: Gledate seriju - preporucite je
Mnogi su rekli da je steta samo jedne sezone. Prvovjerite i javite ..
http://www.imdb.com/title/tt1697793/
Bila je na HRT - ju cini mi se. Meni zanimljiva ..
http://www.imdb.com/title/tt1567215/?ref_=tt_rec_tti
http://www.imdb.com/title/tt1697793/
Bila je na HRT - ju cini mi se. Meni zanimljiva ..
http://www.imdb.com/title/tt1567215/?ref_=tt_rec_tti
-
howdy
#3995 Re: Gledate seriju - preporucite je
4-ta je bila puna onih iznenadnih prevrata tipa Marisolomar little wrote:pitanje za ljude koji su gledali sons of anarchy.
hvala
-
omar little
#3996 Re: Gledate seriju - preporucite je
e, hvalahowdy wrote:4-ta je bila puna onih iznenadnih prevrata tipa Marisolomar little wrote:pitanje za ljude koji su gledali sons of anarchy.
hvala, no ne bivsi lijen strpio sam se i odgledao, i sad ne zalim jer u petoj sezoni su se vratili na stare staze.
-
Emilija Kovačev
#3997 Re: Gledate seriju - preporucite je
"War at Home" gledala kad su prikazivali na hrvatskom RTLu. Bila dosta simpatična serija i osvježenje na RTL programu pored svih Dadilja, Punih kuća, Urkela....Laza9292 wrote:Gleda li neko "Warehouse 13", "War At Home", "Lie to Me" ili "Family Guy"?
"Lie to Me" gledala na HTVu u naletu. Odlična serija, ali nisam pogledala sve epizode. Slaba sam sa tom navikom skidanja i praćenja serija maksuz. A tv ne gledam više gotovo nikako, pa ne mogu ni u naletu pogledati.
Sad se sjetih da sam čak tu seriju nekad davno preporučila na ovoj temi.
Jedino pratim HIMYM na netu, da napokon dočekamo mamu.
"Family Guy" znam sa youtube-a. Dobri su, ali što neko napisa, Homer je Homer.
I, da. U par dana sam pogledala sve epizode "Episodes" zbog Matta.
-
howdy
#3998 Re: Gledate seriju - preporucite je
Samo naprijedomar little wrote:e, hvalahowdy wrote:4-ta je bila puna onih iznenadnih prevrata tipa Marisolomar little wrote:pitanje za ljude koji su gledali sons of anarchy.
hvala, no ne bivsi lijen strpio sam se i odgledao, i sad ne zalim jer u petoj sezoni su se vratili na stare staze.
strpicu se onda i ja gledajuci.
- madFlava
#3999 Re: Gledate seriju - preporucite je
Simpatican Da Vincis Demons 
-
howdy