Gledate seriju - preporučite je

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Mali_Vuk

#3976 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Mali_Vuk »

Pa mislim da je riječ o "SPOILER ALERT" ocu od Lene i Claire Mada ovo nije ni spoiler, nego samo obično nagađanje, ali eto :) Nekako je stalno naglašena ta napetost u odnosima sa onim drugim upletenim likom. Kontam da osim one gospođe :D imaju još štošta zajedničkog od ranije. A onako i po konstituciji bi mogao biti on. Možda sam i fulao, nemam pojma. Vidjet ćemo kasnije :)
Mali_Vuk

#3977 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Mali_Vuk »

I ova druga serija što je zomri spominjao, In the flesh, nije loša :thumbup: Tu već vidimo neke od varijanti šta se dešava nakon zombi katastrofe, nakon što se epidemija suzbije. Zanimljiva serija. Samo moram reći - mislim da je lik od Jem Walker jedan od najvećih promašaja svih vremena. Katastrofa odglumljeno od početka do kraja. Ko je gledao shvatit će :)
Joker88

#3978 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Joker88 »

hvala
nisu lose ove serije koje nisu sa eng. govornog podrucja
ćiribiribela

#3979 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by ćiribiribela »

The Vampire Diaries schedule for the rest of the season:

April 18th - 4x19 ‘Pictures Of You’

April 25th - 4x20 ‘The Originals’

May 2nd - 4x21 ‘She’s Come Undone’

May 9th - 4x22 ‘The Walking Dead

May 16th - 4x23 ‘Graduation’ [Season Finale]
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3980 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Velkoski »

znači Silasov plan će uspjet', hebo te spojler :x :lol:
ćiribiribela

#3981 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by ćiribiribela »

hahahah jel ti stvarno mislis da ce uspjeti? :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3982 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Velkoski »

pa nije džaba the walking dead ime epizode :oops:
ćiribiribela

#3983 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by ćiribiribela »

ma jok, mozda se vrati jedno- dvoje k'o i prije sto su radili. :D
Laza9292

#3984 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Laza9292 »

Person of Interest, Pretty Little Liars, Two And A Half Men, Supernatural, White Collar, Rizzoli and Isles, Homeland, Nikita, Psych, Castle, Bones, Arrow, New Girl, Scandal, Once Upon A Time, Sherlock, Touch, Community, Lost, Prison Break, The Vampire Diaries, Hart of Hixie, The Good Wife, Gossip Girl, Veronica Mars, Modern Family, Revenge, The Lying Game, House M.D, Planat Earth (BBC), Numb3rs, The Mentalist i Fringe, The Listener, Ghost Whisperer i Glee. Ovu su serije koje imam na CD-u. Razmisljam da li da skinem Grimm, Friday Night Lights, Weeds, Suits ili Damages. Da li mozete da prokomentarisete ovu moju listu serija, i da mi mozda preporucite neku. Hvala
ćiribiribela

#3985 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by ćiribiribela »

Laza9292 wrote:Person of Interest, Pretty Little Liars, Two And A Half Men, Supernatural, White Collar, Rizzoli and Isles, Homeland, Nikita, Psych, Castle, Bones, Arrow, New Girl, Scandal, Once Upon A Time, Sherlock, Touch, Community, Lost, Prison Break, The Vampire Diaries, Hart of Hixie, The Good Wife, Gossip Girl, Veronica Mars, Modern Family, Revenge, The Lying Game, House M.D, Planat Earth (BBC), Numb3rs, The Mentalist i Fringe, The Listener, Ghost Whisperer i Glee. Ovu su serije koje imam na CD-u. Razmisljam da li da skinem Grimm, Friday Night Lights, Weeds, Suits ili Damages. Da li mozete da prokomentarisete ovu moju listu serija, i da mi mozda preporucite neku. Hvala

Pretty Little Liars je bezveze, previse komplikuju, i to je onako serija za tinejdzere.

Two and a Half Man- odlicna do Ashtona :D

Supernatural- Meni ekstra, imas i humora i akcije i puno supernatural stvari. :D

Bones- smara

Arrow- nije losa u paketu, ali glavni glumac lose glumi.

New Girl- ako prezivis prvih par epizoda svidjet ce ti se.

Once Upon a Time- ne bih nikome preporucila.

Lost- odlicna

The Vampire Diaries je must see :D

Gossip Girl- to sam gledala kad nije bilo nista bolje za gledati, ima dobrih frajera ako nista. :D

House M.D. mi je najdraza serija svih vremena.

Fringe je dobra ako si u sci fi fazonu.

Suits je jedna od boljih u zadnje vrijeme.

preporucujem ti jos i Game of Thrones. :D
Laza9292

#3986 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Laza9292 »

ciribiribelaa wrote:
Laza9292 wrote:Person of Interest, Pretty Little Liars, Two And A Half Men, Supernatural, White Collar, Rizzoli and Isles, Homeland, Nikita, Psych, Castle, Bones, Arrow, New Girl, Scandal, Once Upon A Time, Sherlock, Touch, Community, Lost, Prison Break, The Vampire Diaries, Hart of Hixie, The Good Wife, Gossip Girl, Veronica Mars, Modern Family, Revenge, The Lying Game, House M.D, Planat Earth (BBC), Numb3rs, The Mentalist i Fringe, The Listener, Ghost Whisperer i Glee. Ovu su serije koje imam na CD-u. Razmisljam da li da skinem Grimm, Friday Night Lights, Weeds, Suits ili Damages. Da li mozete da prokomentarisete ovu moju listu serija, i da mi mozda preporucite neku. Hvala

Pretty Little Liars je bezveze, previse komplikuju, i to je onako serija za tinejdzere.

Two and a Half Man- odlicna do Ashtona :D

Supernatural- Meni ekstra, imas i humora i akcije i puno supernatural stvari. :D

Bones- smara

Arrow- nije losa u paketu, ali glavni glumac lose glumi.

New Girl- ako prezivis prvih par epizoda svidjet ce ti se.

Once Upon a Time- ne bih nikome preporucila.

Lost- odlicna

The Vampire Diaries je must see :D

Gossip Girl- to sam gledala kad nije bilo nista bolje za gledati, ima dobrih frajera ako nista. :D

House M.D. mi je najdraza serija svih vremena.

Fringe je dobra ako si u sci fi fazonu.

Suits je jedna od boljih u zadnje vrijeme.

preporucujem ti jos i Game of Thrones. :D
Znaci "Suits" :D Harvey Specter i Mike Ross.
madFlava

#3987 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by madFlava »

Person of Interest, Homeland, Sherlock,Suits, Lost i Prison Break.
emmahill

#3988 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by emmahill »

druga epizoda hannibala - aaaaaaaaa! :D
omar little

#3989 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by omar little »

pitanje za ljude koji su gledali sons of anarchy.
gledala sam prve dvije sezone kada su izasle i serija mi je bila beton, kombinacija kvalitete the sopranos i the shield, odlicna gluma, dramaturgija, ma sve na mjestu. onda sam pogledala trecu sezonu i digla ruke, takav pad u kvaliteti nisam ocekivala a ,ocito, ni bila voljna tolerirati.
elem, ovih dana sam je se opet sjetila i razmisljam dati cetvrtoj sezoni sansu. vi koji ste gledati, da li je cetvrta sezona ozbiljno uradjena kao prva i druga ili je jeftino sklepana kao treca? da gledam ili ne gledam?

hvala :)
Laza9292

#3990 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Laza9292 »

Gleda li neko "Warehouse 13", "War At Home", "Lie to Me" ili "Family Guy"?
Joker88

#3991 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Joker88 »

Laza9292 wrote:Gleda li neko "Warehouse 13", "War At Home", "Lie to Me" ili "Family Guy"?
gledala sam ja par epizoda family guy-a na foxu kad nema niss drugo i et ok su,nista vise, meni se licno vise simpsonovi i south park svidjaju
swanfilter

#3992 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by swanfilter »

Nova stvar. Jucer/danas bila prva epizoda pa mozda nekome bude ok ...

http://www.imdb.com/title/tt2094262/?ref_=fn_al_tt_1
swanfilter

#3994 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by swanfilter »

Mnogi su rekli da je steta samo jedne sezone. Prvovjerite i javite ..

http://www.imdb.com/title/tt1697793/

Bila je na HRT - ju cini mi se. Meni zanimljiva ..

http://www.imdb.com/title/tt1567215/?ref_=tt_rec_tti
howdy

#3995 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by howdy »

omar little wrote:pitanje za ljude koji su gledali sons of anarchy.
gledala sam prve dvije sezone kada su izasle i serija mi je bila beton, kombinacija kvalitete the sopranos i the shield, odlicna gluma, dramaturgija, ma sve na mjestu. onda sam pogledala trecu sezonu i digla ruke, takav pad u kvaliteti nisam ocekivala a ,ocito, ni bila voljna tolerirati.
elem, ovih dana sam je se opet sjetila i razmisljam dati cetvrtoj sezoni sansu. vi koji ste gledati, da li je cetvrta sezona ozbiljno uradjena kao prva i druga ili je jeftino sklepana kao treca? da gledam ili ne gledam?

4-ta je bila puna onih iznenadnih prevrata tipa Marisol :-D, no ne bivsi lijen strpio sam se i odgledao, i sad ne zalim jer u petoj sezoni su se vratili na stare staze.
omar little

#3996 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by omar little »

howdy wrote:

4-ta je bila puna onih iznenadnih prevrata tipa Marisol :-D, no ne bivsi lijen strpio sam se i odgledao, i sad ne zalim jer u petoj sezoni su se vratili na stare staze.
e, hvala :) strpicu se onda i ja gledajuci. :D
Emilija Kovačev

#3997 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Emilija Kovačev »

Laza9292 wrote:Gleda li neko "Warehouse 13", "War At Home", "Lie to Me" ili "Family Guy"?
"War at Home" gledala kad su prikazivali na hrvatskom RTLu. Bila dosta simpatična serija i osvježenje na RTL programu pored svih Dadilja, Punih kuća, Urkela....

"Lie to Me" gledala na HTVu u naletu. Odlična serija, ali nisam pogledala sve epizode. Slaba sam sa tom navikom skidanja i praćenja serija maksuz. A tv ne gledam više gotovo nikako, pa ne mogu ni u naletu pogledati. :D
Sad se sjetih da sam čak tu seriju nekad davno preporučila na ovoj temi.
Jedino pratim HIMYM na netu, da napokon dočekamo mamu.

"Family Guy" znam sa youtube-a. Dobri su, ali što neko napisa, Homer je Homer. :D

I, da. U par dana sam pogledala sve epizode "Episodes" zbog Matta. :wink:
howdy

#3998 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by howdy »

omar little wrote:
howdy wrote:

e, hvala :) strpicu se onda i ja gledajuci. :D
Samo naprijed :mrgreen:
madFlava

#3999 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by madFlava »

Simpatican Da Vincis Demons :P
howdy

#4000 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by howdy »

Image

sutra :dance:
Post Reply