SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Bullet Tooth Tony
#3976 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ako je po onim slikama sto je neko stavljao , ono je S-line 8 , i reg su bile neka tri slova BEB pa neki brojevi 
-
maxell_sarajevo
#3977 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ni kamere ni policija ne mogu spasiti budalu koja je u samoubilackom pohodu.Voziti preko 150Km/h u gradu ne moze normalna osoba i osoba koja ima svijest da moze poginuti svaki trenutak takvom brzinom.
- Lanne
#3978 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Iz pouzdanih izvora znam da djevojka nije bila u golfu već je išla prema njemu i vidjela sav taj prizor
u šoku je
, momak iz golfa se maloprije probudio iz kome a ne lakše povrijeđen kako pišu. Dvije djevojke su bile u audiju i jedna je pogivula a drugoj se bore za život. Kretena iz audija mi nije žao i nisu ga trebali ni pokupiti sa ceste.
A samo me zanima gdje je bila policija, razumijem da ga ne mogu ni zaustaviti pri toj brzini ali njima je izgleda najjednostavnije ne poduzeti ništa. I svaku noć ima takvih trkača ali oni čekaju u manjim ulicama normalne vozače i peglaju ih za pojas i bašlije iz prve pomoći ma ovo je jedno veliko FUJ
A samo me zanima gdje je bila policija, razumijem da ga ne mogu ni zaustaviti pri toj brzini ali njima je izgleda najjednostavnije ne poduzeti ništa. I svaku noć ima takvih trkača ali oni čekaju u manjim ulicama normalne vozače i peglaju ih za pojas i bašlije iz prve pomoći ma ovo je jedno veliko FUJ
-
Ali_G
#3979 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Cisto da se ne bi provlacila prica da je momak neka baraba, kriminalac pa voza A8, momak je u Svedsku otisao 2006. godine, gore zivio i radio i ne treba nikakav lopovluk da bi se kupio onakav auto u EU, preko aukcija i raznoraznih cuda. Eto cisto da nas postedite takvih komentara. Rahmet mu dusi.
ps
za momka u golfu ne znam, ali druga djevojka koja je bila s njima u Audiju, ne bore joj se za zivot i lakse je povrijedjena. Ne sirite dez.
ps
za momka u golfu ne znam, ali druga djevojka koja je bila s njima u Audiju, ne bore joj se za zivot i lakse je povrijedjena. Ne sirite dez.
Last edited by Ali_G on 28/07/2010 19:23, edited 1 time in total.
-
maxell_sarajevo
#3980 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Lanne wrote:Iz pouzdanih izvora znam da djevojka nije bila u golfu već je išla prema njemu i vidjela sav taj prizoru šoku je
, momak iz golfa se maloprije probudio iz kome a ne lakše povrijeđen kako pišu. Dvije djevojke su bile u audiju i jedna je pogivula a drugoj se bore za život. Kretena iz audija mi nije žao i nisu ga trebali ni pokupiti sa ceste.
Policija je bila na licu mjesta nakon samo dvije minute, dzaba i da su bili na toj raskrsnici ovu budalu nisu mogli sprijeciti da vozi ovolikom brzinom.
- vješalica
#3981 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Eto još pouzdanija informacija je od Bilje Jandrić da su pušteni kući.Lanne wrote:Iz pouzdanih izvora znam da djevojka nije bila u golfu već je išla prema njemu i vidjela sav taj prizoru šoku je
x
Dvoje je bilo u audiju i poginuli su a dvoje u golfu,otišli do pekare stali...pa prema tome.
-
Pacificgirl
#3982 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ne, nego je momak u Golfu bio sam, a ovo troje su bili u Audiju, momak i dvije cure...Te dvije cure su bile prijateljice, i samo je jedna preživjela u Audiju, tj. Džana B.vješalica wrote:Eto još pouzdanija informacija je od Bilje Jandrić da su pušteni kući.Lanne wrote:Iz pouzdanih izvora znam da djevojka nije bila u golfu već je išla prema njemu i vidjela sav taj prizoru šoku je
x
Dvoje je bilo u audiju i poginuli su a dvoje u golfu,otišli do pekare stali...pa prema tome.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#3983 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Evo, već se javljaju ovi što ih "znaju"...
Naravno, fini momak sa 21 godinom ode u Švedsku i za 4 godine zaradi za A8. Jes' da je volio malo da mahnita po cesti (samo kad je u Bosni), al' inače duša od momka...
Ova cura nije bil u A8, gdje će ona sa takvim, jelte...
Pun mi je kufer ovih finih što pomahnitaju s vremena na vrijeme!
Naravno, fini momak sa 21 godinom ode u Švedsku i za 4 godine zaradi za A8. Jes' da je volio malo da mahnita po cesti (samo kad je u Bosni), al' inače duša od momka...
-
Ali_G
#3984 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Izvini molim te na osnovu cega to neko nije fin ako sa 21 godinom ode vani??? Nema potrebe da ti ja ili neko koje poznavao momka pojasnjava zasto i kako je otisao, ali je otisao najnormalnije. To sto nas neko puca po usima za kupovinu bilo cega ne znaci da je svuda po svijetu tako.
Da je volio brzu voznju, volio je, ali nema potrebe za nekim drugim lazima.
Cao
Cao
- limeni
#3985 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pa dobro mozda je momak uzeo kredit audi, ne mora znaciti da je kriminalac...Pera Trta wrote:Evo, već se javljaju ovi što ih "znaju"...
ne znam, ovo je izgleda prokletsvo balkanaca, brza voznja, skupa auta i odjela
da bi se nekome nesto kao dokazalo je kod mnogih duboko urezano...
a odgovornost, ma koga to interesuje, ofirno se vezati,ofirno je voziti po propisu, ali kad je kasno pocinje kajanje...
ovdje se mora hitno nesto uraditi, inace ce biti jos puno zrtava...
kazne dignuti na nivo evropske unije, uhapsiti trkace, strpati u zatvor,oduzeti auta i lincovati ove trkace, odgojiti djecu da budu odgovorne individue a ne ovako neodgovorni.
rahmet im dusi!
- Dust
#3986 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Izaci ce ovo na veliko,

-
saniisani
#3987 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Raja... potpuno razumijem i opravdavam vas bijes i ljutnju oko svega ovoga a posebno bijes na racun poginulog vozaca A8...
Medjutim nije vase da grijesite dusu s komentarima " nisu ga trebali pokupiti sa ulice ...." itd...
Ja licno se totalno klonim vozaca-ludjaka (mada medju rajom imam par takvih) -- i kad me je moj jedan "jaran" Schumaher provozao, ja sam na prvom semaforu bez rijeci izasao iz auta i zvao sebi taksi....
Ne treba praviti asocijaciju s bilo kim ko nema postovanja za svoj zivot a pogotovo za tudji.
A tog momka iz Audija A8 ce stici ITEKAKVA kazna.... BOG ce za njega da odluci....
Meni je krivo i zao sto je TOTALNO UPROPASTIO ne samo svoj zivot i ne samo zivot poginule suvozacice, vec i zivote njegovih roditelja (koji ce ovo sto je on napravio dijelom nositi na dusi), zivote te jadne djevojke itd itd.
Ja sam vozim auto koje ima preko 280 KS i zadnji put kad sam jednu curu izveo ona me pita " 'vako dobro auto a ti vozis ko penzioner (citaj: po ogranicenju i propisima) ".... na prvom semaforu sam joj kulturno rekao da mi izadje iz auta i nadje sebi drugi vid transporta do kuce
Takvi ljudi koji "hushkaju" na nekava trkanja mi uopste ne trebaju u zivotu...
Medjutim nije vase da grijesite dusu s komentarima " nisu ga trebali pokupiti sa ulice ...." itd...
Ja licno se totalno klonim vozaca-ludjaka (mada medju rajom imam par takvih) -- i kad me je moj jedan "jaran" Schumaher provozao, ja sam na prvom semaforu bez rijeci izasao iz auta i zvao sebi taksi....
Ne treba praviti asocijaciju s bilo kim ko nema postovanja za svoj zivot a pogotovo za tudji.
A tog momka iz Audija A8 ce stici ITEKAKVA kazna.... BOG ce za njega da odluci....
Meni je krivo i zao sto je TOTALNO UPROPASTIO ne samo svoj zivot i ne samo zivot poginule suvozacice, vec i zivote njegovih roditelja (koji ce ovo sto je on napravio dijelom nositi na dusi), zivote te jadne djevojke itd itd.
Ja sam vozim auto koje ima preko 280 KS i zadnji put kad sam jednu curu izveo ona me pita " 'vako dobro auto a ti vozis ko penzioner (citaj: po ogranicenju i propisima) ".... na prvom semaforu sam joj kulturno rekao da mi izadje iz auta i nadje sebi drugi vid transporta do kuce
- GAU 8
#3988 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nek si se ti nama pohvalio da imas haman 300 konja pod haubom...saniisani wrote:Raja... potpuno razumijem i opravdavam vas bijes i ljutnju oko svega ovoga a posebno bijes na racun poginulog vozaca A8...
Ja sam vozim auto koje ima preko 280 KS i zadnji put kad sam jednu curu izveo ona me pita " 'vako dobro auto a ti vozis ko penzioner (citaj: po ogranicenju i propisima) ".... na prvom semaforu sam joj kulturno rekao da mi izadje iz auta i nadje sebi drugi vid transporta do kuce![]()
![]()
![]()
Salu na stranu, ako se zaista tako ponasas, drago mi je cuti da postoje rijetki odgovorni vozaci ovih bijesnih makinja.
A sta se vozi, ako se smije znati?
- mrtva kokoš
#3989 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jesi vidio kurave, mogu zamisliti tu scenusaniisani wrote:Ja sam vozim auto koje ima preko 280 KS i zadnji put kad sam jednu curu izveo ona me pita " 'vako dobro auto a ti vozis ko penzioner (citaj: po ogranicenju i propisima) ".... na prvom semaforu sam joj kulturno rekao da mi izadje iz auta i nadje sebi drugi vid transporta do kuce![]()
![]()
![]()
- velikibrnjo
#3990 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Da ti pravo kazem ovdje nikog ne zanima "kaki" je bio prije no sto je ko mahnit sjeo za volan i nacerao takvu brzinu pa je poslije nesrece sve izgledalo kao da je tamo pala granata ili bombaAli_G wrote:Izvini molim te na osnovu cega to neko nije fin ako sa 21 godinom ode vani??? Nema potrebe da ti ja ili neko koje poznavao momka pojasnjava zasto i kako je otisao, ali je otisao najnormalnije. To sto nas neko puca po usima za kupovinu bilo cega ne znaci da je svuda po svijetu tako.
Cao
I sve vrijeme mi se mota jedna misao u glavi, sta da se jos nek zatekao u tom prokletom casu tamo, na ulici, na onoj stanici. Koliko bi ovaj fini "svedjanin" zivota imao na dusi
Neka mi Bog oprosti ali steta bi bila i da je ziv ostao! Zahvaljujuci njemu ugasen je jedan zivot, drugo dvoje su povrijedjeni i daj Boze da ne prodju s kakvim posljedicama. A gdje je samo porodica poginule djevojke itd...
I nek idu ovi divljaci nek divljaju po Svedskoj Austriji Njemackoj i ispred svojih kuca po Bosni jer kako je krenulo normalan svijet u ovoj drzavi nit ima gdje voziti nit ima kud hodati a da ne strepi da ga neka budala puna adrenalina ne satare!
Last edited by velikibrnjo on 28/07/2010 20:32, edited 1 time in total.
- Troll_Happens
#3991 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pera Trta wrote:Evo, već se javljaju ovi što ih "znaju"...
za 4 god moze samo u bosni ovako nesto ostvariti kriminalom i pljackom. Vani da ode sa 21 i da za 4 god kupi a8 moze kriminalnom nekom radnjom ili ako je neki genije nadgenije sa platom od 10 000 mjesecno koju zaradi. Pa nije ovaj auto 3 hiljade pa da ga moze isplatiti preko noci.... u svasta i raja ova danasnja povjeruje...
-
ljeljenca
#3992 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sta ima sad bog sa nesrecom? nece ga bog kaznati nego bi trebalo drustvene institucije (policija, sudstvo) svoj posao raditi pa ovoga svega ne bi bilo. a svi cemo se sloziti da ne rade!
- strong69
#3993 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Tragedija. Sta budala uradi drugima od zivota. Ubi sebe i jos jedno a drugima ostavi traumu do kraja zivota.
I samo bih jos da primjetim da zakoni za vecinu nasih dijasporasa u BiH ne postoje a tamo odakle dolaze postuju ih maksimalno. Radio sam i zivio u Becu pa sam gledao nase ljude kako paze da prilikom parkiranja trotoar ne dotaknu a ovdje ga parkiraju u Ferhadiji.
Ovi dijasporci svake godine ili nekoga ubiju ili izazovu teske saobracajne nesrece.
I samo bih jos da primjetim da zakoni za vecinu nasih dijasporasa u BiH ne postoje a tamo odakle dolaze postuju ih maksimalno. Radio sam i zivio u Becu pa sam gledao nase ljude kako paze da prilikom parkiranja trotoar ne dotaknu a ovdje ga parkiraju u Ferhadiji.
Ovi dijasporci svake godine ili nekoga ubiju ili izazovu teske saobracajne nesrece.
- JThomas
#3994 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma boli me briga kako je zaradio, i da je najpoštenije zaradio ne mijenja činjenicu da je budala iz obijesti uzeo jedan nevini život, a i to samo pukom srećom da nije više.
i da, milion posto znam da mu u švedskoj ovo NIKAD ne bi palo na pamet. znaju i oni kome smiju i šta gdje smiju, jajare od ljudi...
i da, milion posto znam da mu u švedskoj ovo NIKAD ne bi palo na pamet. znaju i oni kome smiju i šta gdje smiju, jajare od ljudi...
- strong69
#3995 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 25&t=52188
Ovakvih je slucajeva svake godine sve vise i vise...
Ovakvih je slucajeva svake godine sve vise i vise...
- Bluemore
#3996 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
tamo ne voze vec hodaju na prstima i u sunjalicama, u autima se nabildaju za "foliranje" domanorth wrote:Samo me zanima voze li bošnje 200km/h kroz centar Stockhokma, Kopenhagena, Osla?karanana wrote:mozda je do mene, ali i meni ko da se cini da su ovo ljeto ovi dijasporski vozaci agresivniji nego sto su bili ranije.
- Bluemore
#3997 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Splinter wrote:jesi vidio kurave, mogu zamisliti tu scenusaniisani wrote:Ja sam vozim auto koje ima preko 280 KS i zadnji put kad sam jednu curu izveo ona me pita " 'vako dobro auto a ti vozis ko penzioner (citaj: po ogranicenju i propisima) ".... na prvom semaforu sam joj kulturno rekao da mi izadje iz auta i nadje sebi drugi vid transporta do kuce![]()
![]()
![]()
![]()
-
fixer
#3998 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Volio malo da stisne gas, volio malo brzu voznju.
To ti decko pricaj nekom go te bude htio slusat. Kad neko vozi 180+ onom cestom, u onoj krivini, onda je on najblaze receno - samoubica. On nije ljubitelj brze voznje, on je ljubitelj ruskog ruleta. On je nesto sto necu da izgovorim samo zbog toga sto je mrtav, ali i dalje to o njemu mislim.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3999 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sad već slušam dezinformacije o ovom slučaju
ja sam se jednom vraćao iz konjica sa raftinga 2005.
nas 4 u autu 4 stranca koje je spojila slučajnost jer su svi uskočili drugima na mjesto uplaćenog raftinga
2 cure i 2 momka
i kad smo se vraćali autom frajer je s golfom 4 vozio barem 150 i preticao
niko ama baš niko nije htio reći da uspori...ponos? žuri nam se? stid? šta je bitnije od života?
a meni se tako nešto tih dana loše stvari dešavale da sam šutio i govorio sebi biće šta bude...
i baš nešto kontam šta bi bilo da bi bilo kakve sve priče...
ovaj sinoć momak je prebrzo vozio... djaba da mu je prvi put da prebrzo vozi sad je kasno za sve...

ja sam se jednom vraćao iz konjica sa raftinga 2005.
nas 4 u autu 4 stranca koje je spojila slučajnost jer su svi uskočili drugima na mjesto uplaćenog raftinga
2 cure i 2 momka
i kad smo se vraćali autom frajer je s golfom 4 vozio barem 150 i preticao
niko ama baš niko nije htio reći da uspori...ponos? žuri nam se? stid? šta je bitnije od života?
a meni se tako nešto tih dana loše stvari dešavale da sam šutio i govorio sebi biće šta bude...
i baš nešto kontam šta bi bilo da bi bilo kakve sve priče...
ovaj sinoć momak je prebrzo vozio... djaba da mu je prvi put da prebrzo vozi sad je kasno za sve...
- JThomas
#4000 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
to.komi wrote:
nije mi drago, ne d'o bog. ali sam je sebi pokrio tabut, niko drugi mu ni bogdu nije kriv.