Biciklom kroz Sarajevo
-
Adi_vp
#3976 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Zanima me koja marka kacige je najbolja?
Gledao sam u CC-u, Specialized, Ventura, Ked.
U Intersportu Nakamura.
Ima li neko iskustva s kacigama, koju uzeti i tako to.
Hvala
U Intersportu Nakamura.
Hvala
- Better Man
#3977 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Sve zavisi koliko si spreman love dati na kacigu! Ja koristim Specialized model Vice. Njena cijena je 124 KM i smatra se odličnom kacigom.Adi_vp wrote:Zanima me koja marka kacige je najbolja?
U Intersportu Nakamura.
Hvala
-
staradis
#3978 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Da li se u ciklo centru moze kupiti na rate? 
-
itekako
#3979 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Imam ja Genesis Gamma kupljen na istom mjestu pretprosle sezone. A taj Zero sam vidio jucer i odlicno izgleda a s obzirom na opremu i cijena mu je dobra.cappy_tempo wrote:znam da izgledaju fino,a juce mi genesis kako vec zapade za oko. deoere oprema,hidraulika folovi i odma gladne oci
Sa svojim sam i vise nego prezadovoljan.
-
itekako
#3980 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Nije ti palo na pamet da su mnogi takodjer u prolazu preko Vilsa u povratku sa kakve planincuge, samo sto su prije toga svratili i oprali bic u automatskoj autopraoni na Skenderiji kako bi s mirom sjeli u Tito na hladnu pivu a uredan bic arhivirali u stanu do neke nove planincuge?quarterback wrote:Ma vils je pogibija, najsmjesnije mi je kad se vratim sa nekakve planincuge i onda vidim one zajebane likove po vilsu a bicikla im se sijaju ko da su sada iz radnje...![]()
A nista, onda polako, uzivaj u voznjici, pa na kaficu, pa malo pored rijeke i tako
- duspi
#3981 Re: Biciklom kroz Sarajevo
ja jučer do kozje, dvaput gore dole, onda cestom uzbrdo, prema quarterbackovom prethodnom savjetuitekako wrote:Nije ti palo na pamet da su mnogi takodjer u prolazu preko Vilsa u povratku sa kakve planincuge, samo sto su prije toga svratili i oprali bic u automatskoj autopraoni na Skenderiji kako bi s mirom sjeli u Tito na hladnu pivu a uredan bic arhivirali u stanu do neke nove planincuge?quarterback wrote:Ma vils je pogibija, najsmjesnije mi je kad se vratim sa nekakve planincuge i onda vidim one zajebane likove po vilsu a bicikla im se sijaju ko da su sada iz radnje...![]()
A nista, onda polako, uzivaj u voznjici, pa na kaficu, pa malo pored rijeke i tako
tako da eto, možda se neko jučer mom bajku smijao
Last edited by duspi on 13/05/2012 19:42, edited 1 time in total.
- bombašica
-
itekako
#3983 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Nije da sam se nasao u tvom postu, ni ja nemam nogaru, ali brate tebe sam zamislio kako handris nekog Golfa II par godina bez promjene ulja, filtera, guma i sl. a onda na Piku stavis cijenu od 5.000KM za njega...kokuz_sa wrote:ma ne znate vi uzivat u onom osjecaju kad sidjes s bicikla i samo ga izvrnes dole na makadam tj pustis da padne..nit gledas hocel se izgrebat nit hocel sta se iskriviti
ovako vas zamisljam cim sidjete s bajka odmah iz torbe vadite vlazne maramice da obrisete pljavstinu s njega ili
Sve u zivotu sto imas moras malo i paziti, ili, mozda grijesim!?
- kokuz_sa
#3984 Re: Biciklom kroz Sarajevo
ja sam od onih koji handre biciklo dok se haman ne raspadne..i onda kad vidim da je vrijeme da se uzme novo..staro biciklo nekom poklonimitekako wrote:Nije da sam se nasao u tvom postu, ni ja nemam nogaru, ali brate tebe sam zamislio kako handris nekog Golfa II par godina bez promjene ulja, filtera, guma i sl. a onda na Piku stavis cijenu od 5.000KM za njega...kokuz_sa wrote:ma ne znate vi uzivat u onom osjecaju kad sidjes s bicikla i samo ga izvrnes dole na makadam tj pustis da padne..nit gledas hocel se izgrebat nit hocel sta se iskriviti
ovako vas zamisljam cim sidjete s bajka odmah iz torbe vadite vlazne maramice da obrisete pljavstinu s njega ili
nemam obraza prodavati nesto za sto znam da nije u stanju za vozat
-
itekako
#3985 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Zgrada Lorisa, iza starog Aquariusa, kod Hikmeta, Tite za bicikle i helikopterekameni.spavac wrote:Popraviti biciklo (povoljno)negdje izmedju Dobrinje i Ch.Wille???
-
itekako
#3986 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Razumio sam tvoj post u potpunosti. Znam na koji osjecaj mislis. Mozda je do mene, jer sam perfekcionista, sve mora raditi perfektno...pogoni, masinica, sifteri, kljesta... a da bi to radilo perfektno nema bacanja bicakokuz_sa wrote:ja sam od onih koji handre biciklo dok se haman ne raspadne..i onda kad vidim da je vrijeme da se uzme novo..staro biciklo nekom poklonimitekako wrote:Nije da sam se nasao u tvom postu, ni ja nemam nogaru, ali brate tebe sam zamislio kako handris nekog Golfa II par godina bez promjene ulja, filtera, guma i sl. a onda na Piku stavis cijenu od 5.000KM za njega...kokuz_sa wrote:ma ne znate vi uzivat u onom osjecaju kad sidjes s bicikla i samo ga izvrnes dole na makadam tj pustis da padne..nit gledas hocel se izgrebat nit hocel sta se iskriviti
nemam obraza prodavati nesto za sto znam da nije u stanju za vozat
-
quarterback
#3987 Re: Biciklom kroz Sarajevo
vjerujem da ces se sloziti da takvi ne izgledaju kao da su upravo izasli ispod mamine pegle i ne voze po vilsu na zadnjem tockuitekako wrote:Nije ti palo na pamet da su mnogi takodjer u prolazu preko Vilsa u povratku sa kakve planincuge, samo sto su prije toga svratili i oprali bic u automatskoj autopraoni na Skenderiji kako bi s mirom sjeli u Tito na hladnu pivu a uredan bic arhivirali u stanu do neke nove planincuge?quarterback wrote:Ma vils je pogibija, najsmjesnije mi je kad se vratim sa nekakve planincuge i onda vidim one zajebane likove po vilsu a bicikla im se sijaju ko da su sada iz radnje...![]()
-
quarterback
#3988 Re: Biciklom kroz Sarajevo
duspi wrote: ja jučer do kozje, dvaput gore dole, onda cestom uzbrdo, prema quarterbackovom prethodnom savjetu, nazad kroz grad i vilsom do čvile do one prodavnice, kupovao neke džidže..zatim nazad kroz vils i lagano na breku, 30 km okruglo
tako da eto, možda se neko jučer mom bajku smijao
-
itekako
#3989 Re: Biciklom kroz Sarajevo
slazem se... ovi na koje sam mislio nose opremu koja se ne pegla a zadnji put su vozili na zadnjem tocku BMXa prije 20 i kusur godinaquarterback wrote:vjerujem da ces se sloziti da takvi ne izgledaju kao da su upravo izasli ispod mamine pegle i ne voze po vilsu na zadnjem tockuitekako wrote:Nije ti palo na pamet da su mnogi takodjer u prolazu preko Vilsa u povratku sa kakve planincuge, samo sto su prije toga svratili i oprali bic u automatskoj autopraoni na Skenderiji kako bi s mirom sjeli u Tito na hladnu pivu a uredan bic arhivirali u stanu do neke nove planincuge?quarterback wrote:Ma vils je pogibija, najsmjesnije mi je kad se vratim sa nekakve planincuge i onda vidim one zajebane likove po vilsu a bicikla im se sijaju ko da su sada iz radnje...![]()
-
quarterback
#3990 Re: Biciklom kroz Sarajevo
now we re talkin' 
- SAID5
#3991 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Gdje u Sarajevu mogu pjeskarit ram i plastificirat ga. Imam ideju da slozim neku custom specijalku 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#3992 Re: Biciklom kroz Sarajevo
I koliko kosta ta muzikaSAID5 wrote:Gdje u Sarajevu mogu pjeskarit ram i plastificirat ga. Imam ideju da slozim neku custom specijalku
-
quarterback
#3993 Re: Biciklom kroz Sarajevo
pitacu prijatelja, on je svog specializeda detaljno sredio i to cini se vrlo uspjesnoSAID5 wrote:Gdje u Sarajevu mogu pjeskarit ram i plastificirat ga. Imam ideju da slozim neku custom specijalku
-
Adi_vp
#3994 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Imat cu to na umu, mislim da cu uzeti tako nesto,neku kvalitetniju i skuplju varijantu.Better Man wrote:
Sve zavisi koliko si spreman love dati na kacigu! Ja koristim Specialized model Vice. Njena cijena je 124 KM i smatra se odličnom kacigom.
Specialized mi je favorit.Hvala
-
quarterback
#3995 Re: Biciklom kroz Sarajevo
poslao sam ti PPquarterback wrote:pitacu prijatelja, on je svog specializeda detaljno sredio i to cini se vrlo uspjesnoSAID5 wrote:Gdje u Sarajevu mogu pjeskarit ram i plastificirat ga. Imam ideju da slozim neku custom specijalku
-
quarterback
#3996 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Dva prijatelja je imaju, mislim da je neko spomenuo da je to najkvalitetnija kaciga u CCu...Adi_vp wrote:Imat cu to na umu, mislim da cu uzeti tako nesto,neku kvalitetniju i skuplju varijantu.Better Man wrote:
Sve zavisi koliko si spreman love dati na kacigu! Ja koristim Specialized model Vice. Njena cijena je 124 KM i smatra se odličnom kacigom.
Specialized mi je favorit.Hvala
- dadoka84
-
quarterback
#3998 Re: Biciklom kroz Sarajevo
izgleda pravo super odradjen ! svaka cast !
- SAID5
#3999 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Stvarno je puno ljepsi
ja planiram napraviti SS, novi pogon, boja. Nesto poput

ja planiram napraviti SS, novi pogon, boja. Nesto poput

- dadoka84
#4000 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Hvala puno 
I ja sam mislio sastaviti ss ali ne znam koliko je to prakticno u sarajevu.
I ja sam mislio sastaviti ss ali ne znam koliko je to prakticno u sarajevu.