Nema dovoljno pive za njega u čitavoj državi...kamen spoticanja wrote:A fino smo vas upozoravali kad ste pripremali transfer da u sarajevu nema dovoljno pive za ovog lika...a tacno bi crki da ga niste doveliVelkoski wrote:Ne vrijeđaj ČOVJEKE nazivajući ovog levata čovjekom.Eborg wrote:Nema on veze sa Zenicom, čovjek je iz Jelaha.
N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#3976 Re: N.K. Čelik Zenica
-
PIMP-Meister-2000
#3977 Re: N.K. Čelik Zenica
E jbg, meni baš žao što neko tako talentovan sebi može dozvoliti da mu je kafana draža od sporta i mogućeg uspjeha kroz isti! Dovoljno je bilo vidjeti kad' loptu primi, lik je za onu dvojicu Purića i Barića izmislio fudbal, a pogotovu igru na krilu!Logovan wrote:Nema dovoljno pive za njega u čitavoj državi...kamen spoticanja wrote:A fino smo vas upozoravali kad ste pripremali transfer da u sarajevu nema dovoljno pive za ovog lika...a tacno bi crki da ga niste doveliVelkoski wrote:
Ne vrijeđaj ČOVJEKE nazivajući ovog levata čovjekom.
- Logovan
#3978 Re: N.K. Čelik Zenica
Pa i meni je jako žao što se ponaša k'o kakav idiot ali izabrao je takav put i ne namjerava stati.PIMP-Meister-2000 wrote: E jbg, meni baš žao što neko tako talentovan sebi može dozvoliti da mu je kafana draža od sporta i mogućeg uspjeha kroz isti! Dovoljno je bilo vidjeti kad' loptu primi, lik je za onu dvojicu Purića i Barića izmislio fudbal, a pogotovu igru na krilu!
- sadmire
#3979 Re: N.K. Čelik Zenica
Idemo li na tekmu danas?
I zna li iko kakva nam je ekipa, hoce li nas konacno jednom pozitivno iznenaditi na pocetku sezone?
I zna li iko kakva nam je ekipa, hoce li nas konacno jednom pozitivno iznenaditi na pocetku sezone?
-
Eborg
#3980 Re: N.K. Čelik Zenica
Ekipa ima par finih imena ali je to generalno slabo. Dakle, ne treba očekivati ništa više nego prošle sezone u ligi. A sumnjam da ćemo u kupu daleko.
- kamen spoticanja
#3981 Re: N.K. Čelik Zenica
jel bio ko na tekmi u subotu?
vidim na pregledu da nas je hinovic spasio poraza
a vidim i po fb da nam direktor prodaje naka bicikla honorno
vidim na pregledu da nas je hinovic spasio poraza
- sadmire
#3982 Re: N.K. Čelik Zenica
kamen spoticanja wrote:jel bio ko na tekmi u subotu?
vidim na pregledu da nas je hinovic spasio poraza![]()
![]()
Bio sam na tekmi i sa tribina to uopce nije izgledalo tako lose kako se cini na osnovu pregleda. Istina je da je Hinovic fenomenalno skinuo nekoliko lopti, ali sve te prilike za Vitez su rezultirale iz katastrofalnih gresaka odbrane Celika a ne iz nekih izradjenih akcija.
Cak mi se nakon prvih petnaestak minuta cinilo da ce Celik lagano dobiti tu utakmicu, i to sa dva tri razlike. Nazalost nemaju ekipu koja moze lomiti protivnika pa je zato bilo bitno da sto prije postignu go, ali im to nije poslo za rukom.
Sve u svemu ne treba nesto puno od njih ocekivati, ali kad vidim sa kakavim sastavom se ove godine nastupa, onda ne treba biti ni razocaran ako nekad ne odigraju dobro.
Bilo je veoma malo gledalaca, sto me iznenadilo...
-
Tyke
#3983 Re: N.K. Čelik Zenica
Suska li se po Zenici, koliko vas dolazi u goste nam, u subotu?
Vjerujem da ce biti prava sportska, bratska, prijateljska, opustena atmosfera uz dobar fudbal i puno golova.
Vjerujem da ce biti prava sportska, bratska, prijateljska, opustena atmosfera uz dobar fudbal i puno golova.
- phillie
#3984 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma doci ce oni koji idu stalno kad nisu zabrane....ne vjerujem da ce biti neki veliki broj, cisto zbog same situacije u i oko Celika... Koliko ce vas biti
?
-
Tyke
#3985 Re: N.K. Čelik Zenica
Po mahalskim pricama i nekim online komentarima, moglo bi biti oko 5 hiljada, mada ako ovako vrijeme nastavi daj Boze i 2 hiljade da bude. 
Nikad se ne zna, prva domaca utakmica u PL nakon par godina, gostujuca pobjeda u Travniku, sve to bi trebalo biti motiv vise da se napune tribine i bude nas opet 8+ hiljada, bilo bi odlicno.
Nikad se ne zna, prva domaca utakmica u PL nakon par godina, gostujuca pobjeda u Travniku, sve to bi trebalo biti motiv vise da se napune tribine i bude nas opet 8+ hiljada, bilo bi odlicno.
- sadmire
#3986 Re: N.K. Čelik Zenica
Ovo je bas zalosno, ne sjecam se da je ikad manje gledalaca na stadionu bilo...a tek je trece kolo...
- Ajatolah_
#3987 Re: N.K. Čelik Zenica
Odlazak na utakmicu ovakvog Čelika je gubljenje vremena.sadmire wrote:Ovo je bas zalosno, ne sjecam se da je ikad manje gledalaca na stadionu bilo...a tek je trece kolo...
-
Tyke
#3988 Re: N.K. Čelik Zenica
Koliko je ljudi gledalo Celik danas, slobodna procjena?
Mozda je i najbolje neodlazak na stadion, uskratiti gospodi i to malo para da uzimaju pa neka muzu ukucane.
Mozda je i najbolje neodlazak na stadion, uskratiti gospodi i to malo para da uzimaju pa neka muzu ukucane.
-
Mustang1
#3989 Re: N.K. Čelik Zenica
Ja sam prije par sezona mozda prosle mozda one prije nemam pojma vise govorio da se ne moze rezultat napraviti kada djeca iz Zenice se vucaraju po drugim klubovima a stranci u Celiku prave lose rezultate .. Ne mozes dovesti stranca i boriti se za opstanak a placas ga masno .. Tada me se napalo jer su bili kakvi takvi rezultati u kupu .. A sad se sve raspada
- Ajatolah_
#3990 Re: N.K. Čelik Zenica
Prema nekim podacima, tristotinjak. Ma ostat će isto stanje išlo se na utakmice ili ne. Klubu jedino može pomoći potpuni zaokret i neko s novcem, kao što se desilo Slobodi. A to možda nikad ne dočekamo, haj' znaj.Tyke wrote:Koliko je ljudi gledalo Celik danas, slobodna procjena?
- kamen spoticanja
#3991 Re: N.K. Čelik Zenica
Neka neka. ..sunovratit ce se ovo do kraja...slusam onog piskavog vjecitog direktora svih javnih preduzeca u zenici i sivu eminenciju u nk Celiku kako brani Mumija na poziciji direktora kluba...kaze mrtav hladan "sta hoce carsija, sta se buni, sto ne dolaze na utakmice" a uradio je sve da nam posjeta s najvece na balkanu padne na onu s utakmica druge lige sjever
-
doff
#3992 Re: N.K. Čelik Zenica
Grdne rane 
- kamen spoticanja
#3993 Re: N.K. Čelik Zenica
U prva cetri kola ovi nasi inženjeri uspjeli su postići jedan (1) gol, primiti tri te osvojiti dva boda
E aferim
E aferim
-
megaman4
#3994 Re: N.K. Čelik Zenica
sad vam u srijedu dolazi Velež.
- Ajatolah_
- Logovan
#3996 Re: N.K. Čelik Zenica
Sto Zenicani vole paliti i demolirati auta.
-
Mustang1
#3997 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma ya lupajte auta domacim a strancima koji su vecina u Celiku i okosnica tima i krivci za lose rezultate (pored uprave koja ih je dovela) ne daj Boze da se sta desi .. 
- Ajatolah_
#3998 Re: N.K. Čelik Zenica
I ja imam osjećaj da se to u Zenici dešava više nego u ostatku BiH zajedno.Logovan wrote:Sto Zenicani vole paliti i demolirati auta.
Pa valjda se ne treba ništa desiti ni jednim ni drugim.Mustang1 wrote:Ma ya lupajte auta domacim a strancima koji su vecina u Celiku i okosnica tima i krivci za lose rezultate (pored uprave koja ih je dovela) ne daj Boze da se sta desi ..
Nisu krivi igrači što su slabi, to je na onome ko ih dovodi da procijeni na vrijeme. Ali i dovođenje takvih polovnjaka je posljedica besparice...
Nije poenta ni u domaćim ni stranim igračima, nego dobrim.
Opet kažem, Čeliku je u trenutnoj situaciji isto ha ispali ha osvojili prvenstvo, jedino što može dugoročno pomoći je dolazak nekakvog novca i tjeranje zlonamjernih ljudi iz kluba.
-
Eborg
#3999 Re: N.K. Čelik Zenica
Ne znam vala, teško ovo treba uzimati za ozbiljno. Pojedinac razbije auto igraču koji je odigrao 2-3 seniorske utakmice za Čelik i koji nije nešto ni kriminalan bio.
- N.N.
#4000 Re: N.K. Čelik Zenica
Nekom puk`o film i razbio prvo auto kod stadiona koje je bilo. Nista novo kod nas