Pratis li reprezentaciju? Je li u tvom zivotu ima ista pozitivno, da volis svoju zemlju i njene igrace? ili znas samo pljuvati
nesto te nisam primijetio na temi o barazu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Fikreta proshetaj bogati maloleškarenje wrote:pa sta ja mrzim,kogaotkako su otjerali Papeta ne pratim osim na tv-u
dok je on bio,Boga mi se islo po Evropi i to Edinovom dresu
Znaci pratio reprezentaciju samo zbog Papeta? O, Zevse.leškarenje wrote:pa sta ja mrzim,kogaotkako su otjerali Papeta ne pratim osim na tv-u
dok je on bio,Boga mi se islo po Evropi i to Edinovom dresu
Drugim riječima Pape mu bitniji od reprezentacije. Koji apsurd!Point. wrote:Isao si na utakmice samo radi Papeta? Isti djavo.
Ma on je cool, ultra hardcore navijac FKS, FGR, Kosevo, sjedio sa Papetom dok je ovaj narucivao srneca ledja i salate sa strane, i slicne karafeke. Provokator.Azrail wrote:Drugim riječima Pape mu bitniji od reprezentacije. Koji apsurd!Point. wrote:Isao si na utakmice samo radi Papeta? Isti djavo.
poCjeti meLaertes wrote:Senad Lula Malouda
Odakle ti to? Ja vidim da je izjavio nešto tipa "moje su misli sa žrtvama u Parizu".AmiĐa_Idriz wrote:Jao jebo te izgleda da je sinoć i malom Digneu majka poginula u Parizu

Pa silje smradovima da ostanu u vrhu. Al sad ce nama Admir doci i reci kako se samo Juventusu silji.nadžak wrote:Pa što poništiše Bolonji čist go?
Point. wrote:Pa silje smradovima da ostanu u vrhu. Al sad ce nama Admir doci i reci kako se samo Juventusu silji.nadžak wrote:Pa što poništiše Bolonji čist go?
Ni blizu one naše protiv Alžira.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Vaterpolo