Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Baudelaire

#3976 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

Oslabljen tako, a oslabljen i u odnosu na 2009. godinu. Do neke granice se može, ali titulu mislim da ne mogu uzeti bez rekonstrukcije veznog reda.
alica.k

#3977 Re: Manchester United FC

Post by alica.k »

Baudelaire wrote:Imao je City značajne turbulencije, ali su to prošli bez mnogo pompe. Tevez, stalne svađe sa Balotellijem, Johnsonom itd, ali Mancini je pokazao da nema šale sa njim. Osim tog, ova sezona je potpuno drugačija i iz razloga što City ima puno jači sastav nego Liverpool 2009., pogotovo iz razloga što je United značajno oslabljen.
:lol:
znaci, pobiju mu se igraci, i u sljedecoj utakmici u prvih 11.
kakav autoritet!!!
skafiskafsnjak

#3978 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Cuj ManĆini autoritett... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Baudelaire

#3979 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

Dobro, siguran sam da sarajevo-x.com zna bolje od Mancinija. Kad se Džeko mlatio sa Zianijem, tad je bilo normalno da Džeko igra.
alica.k

#3980 Re: Manchester United FC

Post by alica.k »

Baudelaire wrote:Dobro, siguran sam da sarajevo-x.com zna bolje od Mancinija. Kad se Džeko mlatio sa Zianijem, tad je bilo normalno da Džeko igra.
nije da je ovo city tema, al za razliku od wolfsburga gdje je dzeko bio zvijezda, ovdje su svi zvijezde.

argument "siguran sam da sarajevo-x zna bolje" kad god hoce neko nes da dokaze se vec malo istrosio. al ajde. ne znam bolje, a sigurno ne znam bolje ni od tebe.
al imam dovoljno inteligencije da znam da se ovakvo ponasanje kaznjava a ne jos nagradjuje.

mancini pokazao da nema sale s njim. balotelli mu konstantno sranja pravi. aguero najsebicniji igrac. dzeko onakav ispad u minhenu i dovoljno je da se izvine i lale cvjetaju. nema nikako sale s njim...
Baudelaire

#3981 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

Tuča tog tipa ima u svakom klubu. Milan, kad Ibrahimović zavodi red je najbolji primjer. Elem, to nije moja poenta. Mancini je postigao da igrači grizu stalno, jer nikad ne znaju hoće li zaigrati ili ne. Sad, druga je stvar što se meni prvom to ne sviđa radi Džeke. Balotellijeve gluposti trpi, iz razloga što Balotelli stvarno ima potencijala da postane najbolji napadač na svijetu. Konstantni crveni kartoni su se i Rooneyu dešavali, pa evo, doveo se u red. I Balotelli će. I da, ne mislim da je Mancini stručnjak koji može u rečenicu sa Fergusonom, Wengerom ili Rafom Benitezom, međutim s obzirom kakvih mu je karaktera svlačionica puna, moglo bi biti i puno gore.
skafiskafsnjak

#3982 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Jao jaaaooo ... sta ga bola branis kad i sam znas da nije autoritet i da je glup k'o noc.
Sta je on postigao ? Ispade sad sve to namjerno ? hahahaha .
Baudelaire

#3983 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

L00d wrote:Jao jaaaooo ... sta ga bola branis kad i sam znas da nije autoritet i da je glup k'o noc.
Sta je on postigao ? Ispade sad sve to namjerno ? hahahaha .
Dobro, možete imati totalno drugačije mišljenje od mene, međutim, kako onda objasniti ovakvu sezonu Sitija? Ako je on kloc, ako je mulac, debil, majmun i slično, šta su Ferguson, Redknapp i svi ostali treneri koje je namagarčio?
skafiskafsnjak

#3984 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Namagarcio ?

Svakome, ali bas svakome se moze posreciti u jednoj utakmici.

Ispade da je Ferguson namagarcio Wengera u utakmici koju je United dobio 8:2 . Igraju preko 10godina jedan protiv drugog i sad ga tako namagarcio .

How yes no !
Baudelaire

#3985 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

Možda pregruba riječ, ali ja ne bih rekao da je stvar sreće. Onda se Sitiju posrećila cijela polusezona, a to je malo previše, kad kantaju sve redom.
skafiskafsnjak

#3986 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Ja sam siguran da je sreca bila u utakmici sa Unitedom.

Naravno, ne kazem da je samo sreca, ne negiram ja jacinu Citija.
Citi dere sve redom, a United 2 boda iza njih .
Sad za sad, Mancini nema problema, ali kad-tad ce da belaj veci nastane ....
Baudelaire

#3987 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

A ja fakat ne razumijem na osnovu čega mislite da će Sitiju nastati belaj nekih većih razmjera, a da isti takav belaj ne može nastati Unitedu.
Jeff Bingham

#3988 Re: Manchester United FC

Post by Jeff Bingham »

Baudelaire wrote:A ja fakat ne razumijem na osnovu čega mislite da će Sitiju nastati belaj nekih većih razmjera, a da isti takav belaj ne može nastati Unitedu.
ti zaboravio da pricas sa navijacima manchester uniteda :D
skafiskafsnjak

#3989 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Baudelaire wrote:A ja fakat ne razumijem na osnovu čega mislite da će Sitiju nastati belaj nekih većih razmjera, a da isti takav belaj ne može nastati Unitedu.
Pa Ferguson je bezbroj puta do sada pokazao da je "gazda" . Zar ti trebam navoditi primjere ?
Jednostavno, treba da se zna ko je glavni . Ne kazem ja da ce da nastane problem ove sezone , moze to biti iduce ...

Uostalom, ko je rekao da ce City osvojiti ligu ?
Jes, dobili su Uniteda 6:1 . U utrci za titulu to su samo 3 boda, nista vise.

:thumbup:
alica.k

#3990 Re: Manchester United FC

Post by alica.k »

baudelaire, u klubu se mora znati ko vedri a ko oblaci.
Baudelaire

#3991 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

Pa Ferguson je gazda, ali gubio je i on titule, ne jednom. A ja sam napisao zašto mislim da je City u prednosti, jer dočekuju četiri od pet najozbiljnijih protivnika kući, samo jednom gostuju, dok United dočekuje Liverpool, a gostuje ostaloj četvorci.

Jeff: Upravu si, ovo je posljednji post na temi. Možda nisam uopšte upravu, ali mislim da je realnije ovo što ja očekujem, nego to što oni očekuju.

Alica.k: Naravno, ali zar nije primjer Teveza pokazao da je Mancini ipak gazda? Uostalom, ni Balotelli sinoć nije igrao od prve minute, ušao je tek u drugoj polovini drugog poluvremena, što znači da mu nije zagarantovano mjesto među 11 čak i kad Edina nema.
alica.k

#3992 Re: Manchester United FC

Post by alica.k »

veze ovo nema s edinom sta ti ja pricam, ja dzeku inace slabo gotivim, pa nije da mi je sveta krava a svi koji mu stanu na put su debili i kreteni i trebaju nestati s planete.

kazem da je mancini vise popustljiv nego sto je gazda. primjer teveza je los zato sto se on uzeo izivljavati na jednom igracu za sva sranja sto mu ostali prave.

@jeff :P
ti znas da ja ne vjerujem u "navijanje" za strane klubove tak da...
Riddle

#3993 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

Pa nastao je. :mrgreen: Sta ti gledas legendo? Vidis da United zapinje i noktima i zubima ne bi li prosli ovu krizu. Ja naprimjer ne ocekujem da ce Cityu pola tima odjednom otpasti, ali jedna ili dvije povrede bitnih igraca su sasvim dovoljne. Ne mora cak ni to. Dovoljno je da zaredaju sa nekoliko losih rezultata i da ispadnu iz sadasnjeg ritma. Onda i ove utakmice koje trenutno dobijaju s lakocom postaju neuporedivo teze.
ultima_palabra

#3994 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

United ima starog mačka za trenera, naviku pobjeđivanja kad ne ide i naviku osvajanja titula... međutim, razlika u kvalitetu dvije ekipe je prevelika da bi ovo nadomjestila :) Tako da mislim da titula ide bučnim komšijama, ako im se ne desi major fuck-up...
Riddle

#3995 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

Ah vec vidim kako ce ovo ici. Ukoliko United osvoji naslov, to ce biti zbog toga sto je City uprskao stvar. :mrgreen:
ultima_palabra

#3996 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

Naravno :D Kad imaš daleko najjaču ekipu u ligi, onda je neuspjeh biti bilo šta osim prvaka.
and

#3997 Re: Manchester United FC

Post by and »

L00d wrote:Namagarcio ?

Ispade da je Ferguson namagarcio Wengera u utakmici koju je United dobio 8:2 . Igraju preko 10godina jedan protiv drugog i sad ga tako namagarcio .

How yes no !
fergusonu se jedino posrećilo što dzeko tu utakmicu nije počeo.za ono malo što je igrao 2 gola,asistencija i 2 odlične šanse fulio.
skafiskafsnjak

#3998 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

and wrote:
L00d wrote:Namagarcio ?

How yes no !
fergusonu se jedino posrećilo što dzeko tu utakmicu nije počeo.za ono malo što je igrao 2 gola,asistencija i 2 odlične šanse fulio.
Joj ajd ba dosadni ste vise. Da je igrao od pocetka, nebi nijedan gol dao,izasao bi na poluvremenu. Dao je dva gola onda kada je United bio s igracem manje i nikakvim moralom i voljom za igru .
Kad City dodje do cifre 19, javite se, ako dozivite !
quasar

#3999 Re: Manchester United FC

Post by quasar »

A bogami @lood ko da si ih ti sam osvojio.
Kako ne kontate da ste smjesni sa tim titulama isto kao da ste mancuriani rodom 5 mgeneracija i da ti je cukun dedo osnovao jedinstvo.
Neise. Zato sto toliko primate k srcu nebitne stvari, volio bih da budete malo nesretni na kraju sezone.
Sto se mene tice, volio bih da klubovi u kojima ima Bosanaca osvajaju trofeje stalno, i da se po tome vodimo.
A tamo nekakav pijani Škot i par nabrijanih engleza i meksikanaca treba da me zanimaju? Kao sto me ne zanima legija stranaca u Sitiju, gdje su mi najdrazi igraci upravo domoroci uz dodatak jednog belgijanca i nekoliko balkanaca... nase nekadasnje braće.

I evo sad gledam koja je ovo tema? Pa jbt. OT odavno.

HApelujem na sve provokatore da ovu temu koriste samo za sitne i britke provokacije, a ne da zauzimaju ljudima prostor. Nije njima lako. Valja se privici da su donji, ili mijenjati klub... :mrgreen:
skafiskafsnjak

#4000 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

quasar wrote:A bogami @lood ko da si ih ti sam osvojio.
Kako ne kontate da ste smjesni sa tim titulama isto kao da ste mancuriani rodom 5 mgeneracija i da ti je cukun dedo osnovao jedinstvo.
Neise. Zato sto toliko primate k srcu nebitne stvari, volio bih da budete malo nesretni na kraju sezone.
Sto se mene tice, volio bih da klubovi u kojima ima Bosanaca osvajaju trofeje stalno, i da se po tome vodimo.
A tamo nekakav pijani Škot i par nabrijanih engleza i meksikanaca treba da me zanimaju? Kao sto me ne zanima legija stranaca u Sitiju, gdje su mi najdrazi igraci upravo domoroci uz dodatak jednog belgijanca i nekoliko balkanaca... nase nekadasnje braće.

I evo sad gledam koja je ovo tema? Pa jbt. OT odavno.

HApelujem na sve provokatore da ovu temu koriste samo za sitne i britke provokacije, a ne da zauzimaju ljudima prostor. Nije njima lako. Valja se privici da su donji, ili mijenjati klub... :mrgreen:
A i vi kao da vam babo daje golove tamo.

Ajd na svoju shiti temu .
Post Reply