covjek_sam_zeno wrote:samo da se zahvalim hadzinici i indigo na receptima, kombinovao sam od svakog pomalo... i jelo je bilo savrseno.. nisam stigao slikati
Joooooooooooooj baš ti vjerujemo...............nemoj više niJene
Moderator: anex
covjek_sam_zeno wrote:samo da se zahvalim hadzinici i indigo na receptima, kombinovao sam od svakog pomalo... i jelo je bilo savrseno.. nisam stigao slikati
suspect_zero wrote:covjek_sam_zeno wrote:samo da se zahvalim hadzinici i indigo na receptima, kombinovao sam od svakog pomalo... i jelo je bilo savrseno.. nisam stigao slikati
Joooooooooooooj baš ti vjerujemo...............nemoj više niJene![]()
covjek_sam_zeno wrote:suspect_zero wrote:covjek_sam_zeno wrote:samo da se zahvalim hadzinici i indigo na receptima, kombinovao sam od svakog pomalo... i jelo je bilo savrseno.. nisam stigao slikati
Joooooooooooooj baš ti vjerujemo...............nemoj više niJene![]()
pa nisam dzabe trazio pomoc domacica, ne bi vala onoliki spisak namirnica pisao bezze ... nevjerkUSHO!
sad te necu zvati na veceru ...
Joj ,ovo je tijesto isto kao za perece , gdje ima recept ?Indigo-X wrote:Pekarske kifle![]()
izradosuspect_zero wrote:Kuha naravno, kakva bi ja cura bila da ne znam kuhati![]()
............mrsko mi sada tipkati ali sutra ide recept za punjene crvene(roga) paprike.....................podrazumijeva se da bih ja suđe prala

ovo mi izgleda ukusno,jos kad bi mogao receptsonne08 wrote:Rizoto sa lignjama![]()
Ja nikada ne izrađujemcovjek_sam_zeno wrote:izradosuspect_zero wrote:Kuha naravno, kakva bi ja cura bila da ne znam kuhati![]()
............mrsko mi sada tipkati ali sutra ide recept za punjene crvene(roga) paprike.....................podrazumijeva se da bih ja suđe prala
sonne08 wrote:Indigo-x, ova limun torta ti je mrak![]()
Kod mene paprike punjene krompirom![]()
Tek nafilovane
Upravo iz rerne