AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#3976 Re: AC Milan
Milan opet uvaljuje vruc krompir drugome, i uzima maksimum para za to. Tako je bilo i sa Kakom, kada je u Milanelu procjenjeno da njegova koljena nisu ko sto su nekad bila.
Ista stvar je i sa Patom. Bedreni misic ga handri vec 2 godine uzastopno. Vise je Abiati pretrcao od njeg kad se sve sabere. Da je jos uvaliti Rombinja nekom.
Eh sad koga dovesti, Drogba odlicno rjesenje, ali dovesti samo drogbu bez pojcanja na bekovskim pozicijama i u vezi je picanje uz vjetar.
Tako da vidjecemo sve na sta ce izaci.
Ista stvar je i sa Patom. Bedreni misic ga handri vec 2 godine uzastopno. Vise je Abiati pretrcao od njeg kad se sve sabere. Da je jos uvaliti Rombinja nekom.
Eh sad koga dovesti, Drogba odlicno rjesenje, ali dovesti samo drogbu bez pojcanja na bekovskim pozicijama i u vezi je picanje uz vjetar.
Tako da vidjecemo sve na sta ce izaci.
- forzamilan
#3977 Re: AC Milan
Vruć krompir plaćen je preko 20m a imao je preko 4m plaću. Najviše vremena proveo je u bolnici tako da je tu Milan donji.
Ne slažem se za bekove. Oni više nisu gorući problem s obzirom da Konstant igra fenomenalno lijevog beka (danas haman nije duela izgubio hermetički zatvorio lijevu stranu) a mali De Sciglio otkrivenje sezone uz Shaarawya igra na obje strane. Abate i Antonini rezervisti pa i nije tako strašno. Najviše fali ofanzivni vezni kojeg Boa krpi već duže vremena a on to nije. Stoper ali baš dobar također. Napad se može i na ljeto pojačati, Robinho ostaje dok nije potrebna zamjena za Pata kad nije nikako ni igrao
Ne slažem se za bekove. Oni više nisu gorući problem s obzirom da Konstant igra fenomenalno lijevog beka (danas haman nije duela izgubio hermetički zatvorio lijevu stranu) a mali De Sciglio otkrivenje sezone uz Shaarawya igra na obje strane. Abate i Antonini rezervisti pa i nije tako strašno. Najviše fali ofanzivni vezni kojeg Boa krpi već duže vremena a on to nije. Stoper ali baš dobar također. Napad se može i na ljeto pojačati, Robinho ostaje dok nije potrebna zamjena za Pata kad nije nikako ni igrao
-
F&N
#3978 Re: AC Milan
športšoprt.baZenit ponudio ugovor Abateu
Piše: E. Škorić
Danas, 18:02
Ruski nogometni prvak, Zenit iz St. Petersburga, pokušat će ove zime dovesti Milanovog braniča Ignazija Abatea.
PREPORUČI
Pojavila se informacija u italijanskoj štampi da Abate pregovara sa Zenitom, što je potvrdio i njegov zastupnik.
"Postoje preliminarni kontakti, ali Zenit će morati još puno posla napraviti da bi doveo Abatea. Cijena igrača moga bi predstavljati problem", kazao je Andrea D'Amico.
Navodno su Rusi ponudili Abateu ugovor do 2017. godine s godišnjom plaćom od 2,5 miliona eura po sezoni.
Daaajte rusi molim vas previrete se i kupite ovog Comora sto prije
- ganjeta
#3979 Re: AC Milan
Mogla bi dvica večeras sjevnuti hladno, gotovo najjači sastav Milana
.
- Ironman1921
#3980 Re: AC Milan
Opet je stostruko slabiji od Juventusova.ganjeta wrote:Mogla bi dvica večeras sjevnuti hladno, gotovo najjači sastav Milana.
-
bosanska senzacija
#3981 Re: AC Milan
Derbi je to, nikad se ne zna.
- Ironman1921
#3982 Re: AC Milan
Nisam ja ni napisao tko ce dobiti,samo kazem,da se sastav Milana tesko moze porediti sa sastavom Juventusa.bosanska senzacija wrote:Derbi je to, nikad se ne zna.
Bez uvrede ikome,ako ovdje ima itko objektivan.
- ganjeta
#3983 Re: AC Milan
HiljadostrukoIronman1921 wrote:Opet je stostruko slabiji od Juventusova.ganjeta wrote:Mogla bi dvica večeras sjevnuti hladno, gotovo najjači sastav Milana.
- Ironman1921
#3984 Re: AC Milan
Kakva je razlika izmedju : globalno najjaci, i danas najjaci?
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#3985 Re: AC Milan
Bila je i samdorija...ganjeta wrote:HiljadostrukoIronman1921 wrote:Opet je stostruko slabiji od Juventusova.ganjeta wrote:Mogla bi dvica večeras sjevnuti hladno, gotovo najjači sastav Milana.
. Ne pričam u globalu, nego o sastavima večeras. Treba li bojiti?!
- ganjeta
#3986 Re: AC Milan
Znači voštaneIronman1921 wrote:Kakva je razlika izmedju : globalno najjaci, i danas najjaci?
Pogledaj sastav Juventusa i Milana za večeras to nek bude početak, pa ćemo nastaviti krečiti.
- bosnianidiot
#3987 Re: AC Milan
Il Faraone
Otkad nije dao gol, red je bio

Otkad nije dao gol, red je bio
- bosnianidiot
#3988 Re: AC Milan
Ako sam dobro vidio, El Sharaawy je rekao sudiji da nije bio prekrsaj nad njim, nakon cega je sudija ponistio faul.
RESPECT
RESPECT
-
Rob_Atl
#3989 Re: AC Milan
jel se igraju dvije utakmice ili jedna?
- ganjeta
#3990 Re: AC Milan
Jedna, kraj regularnog 1-1...
- Mendoza
#3991 Re: AC Milan
slabo pratim forum,tj.iskreno nisam znao da postoji tema vezana za Milan.navijam za Milan od vremena od kada je Savicevic igrao,a ja sam tad 8 godina imao ,pa evo sve do danas.zanima me jedno,imamo li neki zvanicni klub navijaca Milana u Sarajevu?ako ne,mozemo li ga pokrenuti?pozdrav
- burgundy
#3992 Re: AC Milan
Nisam gledao tekmu protiv Juventusa,ali cuo sam da Milan nije lose odigrao.Moze li mi neko objasnit kako se kace videa sa youtube-a,ne znam sa ovim novim youtubeom
Otkupljen 50% ugovora od Empolija za Rikarda Saponara za 4 miliona eura drugih 50 ima Parma,ono sto sam vidio na youtbeu obecava, 21 godina podsjeca na Kaku.Trebao bi bit igrac Milana na kraju sezone.U Empoliju do sad ima 8 golova i 7 asistencija.Drago mi je sto smo opet jednog kvalitetnog igraca uzeli za male pare + sto je navijac Milana od malena,u lovu na su bili mnogi klubovi.Imam osjecaj da ce ispast nesto kao sa Faraonom.
Otkupljen 50% ugovora od Empolija za Rikarda Saponara za 4 miliona eura drugih 50 ima Parma,ono sto sam vidio na youtbeu obecava, 21 godina podsjeca na Kaku.Trebao bi bit igrac Milana na kraju sezone.U Empoliju do sad ima 8 golova i 7 asistencija.Drago mi je sto smo opet jednog kvalitetnog igraca uzeli za male pare + sto je navijac Milana od malena,u lovu na su bili mnogi klubovi.Imam osjecaj da ce ispast nesto kao sa Faraonom.
-
STB08
#3994 Re: AC Milan
U BiH nemaš registrovani klub navijača.Mendoza wrote:slabo pratim forum,tj.iskreno nisam znao da postoji tema vezana za Milan.navijam za Milan od vremena od kada je Savicevic igrao,a ja sam tad 8 godina imao ,pa evo sve do danas.zanima me jedno,imamo li neki zvanicni klub navijaca Milana u Sarajevu?ako ne,mozemo li ga pokrenuti?pozdrav
Najbliži koji ima je u Hrvatskoj Rijeka (imaju podružnicu u Osijeku), momci su svako malo na tekmama Milana, imaš ih na faceu, grupa : Milan club Rijeka-Fiume.
Bila je neka inicijativa i u Srbiji, ali nisam čuo da su do danas registrovali.
Za BiH je bilo priča preko nekih foruma, ali se nije našao neko ko bi preuzeo na sebe, kontaktirani su bili i Riječani, obećali su pomoći, ali je sve završilo na priči. Ako te šta detaljnije zanim javi se na pp
- Mendoza
#3995 Re: AC Milan
cuo sam za njih...predpostavio sam da nemamo jer sumnjam da bi mi promaklo,al eto da pitam.STB08 wrote:U BiH nemaš registrovani klub navijača.Mendoza wrote:slabo pratim forum,tj.iskreno nisam znao da postoji tema vezana za Milan.navijam za Milan od vremena od kada je Savicevic igrao,a ja sam tad 8 godina imao ,pa evo sve do danas.zanima me jedno,imamo li neki zvanicni klub navijaca Milana u Sarajevu?ako ne,mozemo li ga pokrenuti?pozdrav
Najbliži koji ima je u Hrvatskoj Rijeka (imaju podružnicu u Osijeku), momci su svako malo na tekmama Milana, imaš ih na faceu, grupa : Milan club Rijeka-Fiume.
Bila je neka inicijativa i u Srbiji, ali nisam čuo da su do danas registrovali.
Za BiH je bilo priča preko nekih foruma, ali se nije našao neko ko bi preuzeo na sebe, kontaktirani su bili i Riječani, obećali su pomoći, ali je sve završilo na priči. Ako te šta detaljnije zanim javi se na pp
drug koji je inace navijac Lpoola mi rece da oni imaju neki fan club navijaca Lpoola ovdje u Sarajevu,ne znam jel to nesto official,ali skupljaju se nesto cesto i gledali su neke tekme u Domu Mladih...zato pitam,ali ocigledno mi se jos nismo organizovali.
i mala digresija povodom prelaznog roka-iskreno se nadam da necemo dovesti Balotellija,kako pise tuttosport i jos poneki talijanski portal,jer ukoliko ga dovedemo fakat ce mi poljuljati vjeru u to da nam ova uprava na celu sa gospodinom Festerom i Silviom zeli dobro uopste.iz razloga po meni dobro poznatom-ukoliko je bio u stanju da baci dres intera bacit ce i nas prvom prilikom a to se ne oprasta nikome.po meni divljak i prosjecan igrac,koji da ima malo vise od 2 miligrama mozga mozda i mogao biti dobar.nadam se da oni makar imaju vise mozga od njega i nece ga dovesti.
ajd pozdrav svima
-
STB08
#3996 Re: AC Milan
Imaš pp za prvi dio.Mendoza wrote: cuo sam za njih...predpostavio sam da nemamo jer sumnjam da bi mi promaklo,al eto da pitam.
drug koji je inace navijac Lpoola mi rece da oni imaju neki fan club navijaca Lpoola ovdje u Sarajevu,ne znam jel to nesto official,ali skupljaju se nesto cesto i gledali su neke tekme u Domu Mladih...zato pitam,ali ocigledno mi se jos nismo organizovali.
i mala digresija povodom prelaznog roka-iskreno se nadam da necemo dovesti Balotellija,kako pise tuttosport i jos poneki talijanski portal,jer ukoliko ga dovedemo fakat ce mi poljuljati vjeru u to da nam ova uprava na celu sa gospodinom Festerom i Silviom zeli dobro uopste.iz razloga po meni dobro poznatom-ukoliko je bio u stanju da baci dres intera bacit ce i nas prvom prilikom a to se ne oprasta nikome.po meni divljak i prosjecan igrac,koji da ima malo vise od 2 miligrama mozga mozda i mogao biti dobar.nadam se da oni makar imaju vise mozga od njega i nece ga dovesti.
ajd pozdrav svima
Što se pojačanja tiče i ja sam protiv Balotelia definitivno.
Za sada je jedino sigurno da je otkupljeno pola ugovora od malog Saponare iz Empolia
- forzamilan
#3997 Re: AC Milan
Balotelli u reprezentaciji i City-u nije isti igrač
-
ibizza
#3998 Re: AC Milan
Jedno pitanje za sve navijace/simpatizere Milana .
Dali ste gledali Milan uzivo?Ako jeste,malo nam prenesite vase utiske
Otkako navijam za ovaj klub,imam tu zelju da odem na San Siro,nadam se da cu ove godine odgledati bar jednu tekmu na san Siru
De da malo razradimo temu,vidim da nas ima dosta,ali na temi pise svega 3-4 forumasa.
Dali ste gledali Milan uzivo?Ako jeste,malo nam prenesite vase utiske
Otkako navijam za ovaj klub,imam tu zelju da odem na San Siro,nadam se da cu ove godine odgledati bar jednu tekmu na san Siru
De da malo razradimo temu,vidim da nas ima dosta,ali na temi pise svega 3-4 forumasa.
-
F&N
#3999 Re: AC Milan
Ima neka agencija iz Travnika radi odlazak na utakmicu Milan Barselona, jedno nocenje 2 dana tamo... 190 KM ne znam jel karta uracunata vjerovatno nije.ibizza wrote:Jedno pitanje za sve navijace/simpatizere Milana .
Dali ste gledali Milan uzivo?Ako jeste,malo nam prenesite vase utiske![]()
Otkako navijam za ovaj klub,imam tu zelju da odem na San Siro,nadam se da cu ove godine odgledati bar jednu tekmu na san Siru![]()
Dobit cu ovih dana detaljniju ponudu pa cu postaviti link.
- Mendoza
#4000 Re: AC Milan
forzamilan wrote:Balotelli u reprezentaciji i City-u nije isti igrač
to sto bljesne ponekad kao malo na Euru ljetos protiv Njemacke ga ne cini velikim igracem.covjek je incidentna licnost i nije ga dobro imati u ekipi nikako.u svakom slucaju ovo nije tema o njemu,gore sam samo svoje misljenje postavio jer je aktuelan ovih dana u smislu prelaznog roka.