ziv bio, de revidiraj malo ovo sto pricas. novi si na forumu, nece te niko uzimat zaozbiljno, ako ne pokazes makar mrvicu objektivnostispree wrote:kidd produzio s dallasom. pihmogao je s knicksima podpisati na 1 sezonu, ali ne on hoce jos 3. sta ce igrati s 39
mislim moze se, ali to je pretjerivanje. mozda je gladan para.
NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Neelix
#3976 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
- spree
#3977 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
ma jok, cuj objektivnost sta li je to? to vjerovatno znaju samo oni sto su duze na forumu.Neelix wrote:ziv bio, de revidiraj malo ovo sto pricas. novi si na forumu, nece te niko uzimat zaozbiljno, ako ne pokazes makar mrvicu objektivnostispree wrote:kidd produzio s dallasom. pihmogao je s knicksima podpisati na 1 sezonu, ali ne on hoce jos 3. sta ce igrati s 39
mislim moze se, ali to je pretjerivanje. mozda je gladan para.
valjda znas sta je to
ja nikoga ne prisiljavam da me shvati ozbiljno. samo iskazujem svoje misljenje. to sto sam novi na forumu ne mora znaciti da ono sto ja napisem je pogresno ili da je ono sto ti napises ispravno. naravno da sam malo subjektivan kada se radi o timu za koji navijam, kao i svi prema timovima za koje navijaju. za razliku od nekih ja to bar priznam. i ti si subjektivan prema lakersima, pa sta. meni to ne smeta.
sto se tice kida postojala je neka mogucnost da podpise za knickse, mala ali je ipak postojala. nema veze ionako ni s njim ne bi nista ucinili ove godine. tek sljedece godine ce knicksi da se ozbiljno pojacaju.
-
uhljug_s_koseva
#3978 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Evo novi incident sa Lebronom
:
- Neelix
#3979 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
jeste, postojala je, bili su u pregovorima, ali ti napadas covjeka sto je prihvatio 8 miliona po sezoni za tri godine, umjesto 5 miliona za jednu sezonu
bas bih volio vidjet tebe u toj situaciji
ti bi sigurno odabrao 5
ako ne zelis da te shvacaju ozbiljno, onda idi na podforum "Bez cenzure" i zajebavaj se koliko ti je volja.
ti bi sigurno odabrao 5
ako ne zelis da te shvacaju ozbiljno, onda idi na podforum "Bez cenzure" i zajebavaj se koliko ti je volja.
- spree
#3980 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
pa kidd vec ima dovoljno para i ne vjerujem da ce mu 3 m. previse znaciti. naravno ja u identicnoj situaciji (dovoljno love za cijeli zivot i vise od toga) bi izabrao knickse. vec sam objasnio subjektivan sam ok. i vjerujem da bi dosta ljudi u istoj situaciji postupili kao ja, dakle izabrali bi voljeni klub i ostvarili san. nije sve u parama. ja postujem kidd-ovu odluku i moram priznati da jeste logicka.Neelix wrote:jeste, postojala je, bili su u pregovorima, ali ti napadas covjeka sto je prihvatio 8 miliona po sezoni za tri godine, umjesto 5 miliona za jednu sezonu![]()
ti bi sigurno odabrao 5
ovi tvoji "prijateljski" savjeti odnosno pokusaji degradiranja i ismijavanja mene i mojih stavova dovoljno govore o tebi. ako si zaista bio dobronamjeran mogao si kliknuti na pp, ali ne ovime si htjo da pokazes da si ti neki alfa forumas u odnosu na mene jer zaboga duze si tu. ja mislim da ti nisi tu da odredjujes sta ce bilo tko ovdje napisati i kako ce bilo tko nesto shvatiti. ti si izgleda malo preopterecen time da te ljudi ozbiljnjo shvate. evo sada jedan moj zaista dobronamjeran i prijateljski savjet. ovo je forum i ne trebas polagati tolike nade u to jer bi se mogao jako razocarati.
- Neelix
#3981 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
nisu u pitanju 3 miliona nego 19 miliona, knicksi su nudili jednogodisnji ugovor, u dallasu je dobio 3 godine. slazem se apsolutno da bih i ja prihvatio manju ponudu da "ostvarim san", (vidi moje komentare na temi o Dzeki i Milanu), ali ne znam odakle ti ideja da su Knicksi Kiddov "san"
mislim, ako su tvoj, ne mora znaciti i da su san svake druge individue na planeti, jel.
ovaj drugi dio ne vrijedi komentarisati, kakve ba nade
nemoj bogati gluposti da pisemo na ovoj temi da nam je ne bace na "Bez cenzure" podforum. Svoje zajebancije tamo pishi, ovdje diskusije ne vode djeca sa postovima poput "sjo jes glup, uzeo 24 miliona a mogo je 5",
ovaj drugi dio ne vrijedi komentarisati, kakve ba nade
- spree
#3982 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
ja samo odgovorio na ovo:Neelix wrote:nisu u pitanju 3 miliona nego 19 miliona, knicksi su nudili jednogodisnji ugovor, u dallasu je dobio 3 godine. slazem se apsolutno da bih i ja prihvatio manju ponudu da "ostvarim san", (vidi moje komentare na temi o Dzeki i Milanu), ali ne znam odakle ti ideja da su Knicksi Kiddov "san"mislim, ako su tvoj, ne mora znaciti i da su san svake druge individue na planeti, jel.
ovaj drugi dio ne vrijedi komentarisati, kakve ba nade![]()
nemoj bogati gluposti da pisemo na ovoj temi da nam je ne bace na "Bez cenzure" podforum. Svoje zajebancije tamo pishi, ovdje diskusije ne vode djeca sa postovima poput "sjo jes glup, uzeo 24 miliona a mogo je 5",
spree wrote:pa kidd vec ima dovoljno para i ne vjerujem da ce mu 3 m. previse znaciti. naravno ja u identicnoj situaciji (dovoljno love za cijeli zivot i vise od toga) bi izabrao knickse. vec sam objasnio subjektivan sam ok. i vjerujem da bi dosta ljudi u istoj situaciji postupili kao ja, dakle izabrali bi voljeni klub i ostvarili san. nije sve u parama. ja postujem kidd-ovu odluku i moram priznati da jeste logicka.Neelix wrote:jeste, postojala je, bili su u pregovorima, ali ti napadas covjeka sto je prihvatio 8 miliona po sezoni za tri godine, umjesto 5 miliona za jednu sezonu![]()
ti bi sigurno odabrao 5
ovi tvoji "prijateljski" savjeti odnosno pokusaji degradiranja i ismijavanja mene i mojih stavova dovoljno govore o tebi. ako si zaista bio dobronamjeran mogao si kliknuti na pp, ali ne ovime si htjo da pokazes da si ti neki alfa forumas u odnosu na mene jer zaboga duze si tu. ja mislim da ti nisi tu da odredjujes sta ce bilo tko ovdje napisati i kako ce bilo tko nesto shvatiti. ti si izgleda malo preopterecen time da te ljudi ozbiljnjo shvate. evo sada jedan moj zaista dobronamjeran i prijateljski savjet. ovo je forum i ne trebas polagati tolike nade u to jer bi se mogao jako razocarati.
i kroz ovo ti pokusao objasniti da nije sve u parama. sto se tice kidda ni u kom trenu nisam rekao da mu je to san.
- spree
#3983 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
podpuno se slazem s tobom, samo sto ja nisam govorio o ovome nego sam pokusao objasniti da nije sve u lovi.kakavdanakneiskustvu wrote:
kidd je u 37. godini života,on sa ovim knicksima ,ovakvim knicksima bi mogao uću u play off ,i eventualno prošao prvo kolo,da li mu je to san,ja ne vjerujem.
- Neelix
#3984 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
nego u chemu je? u igranju za knickse koji su za njega kao i svaki drugi klub? koji je tvoj razlog zasto je trebao prihvatiti 19 miliona manje?
- spree
#3985 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
nigdje nisam rekao da bi trebao, nego sam izrazio svoje zaljenje sto nije.
- -danTe-
#3986 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
odom na putu za miami,po meni veoma los potez lakersa... 
- Neelix
#3987 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
malo si se prosuo sa tim "ponajbolji"kakavdanakneiskustvu wrote:zach randolph,ponajbolji igrač la clippersa,otišao u memphis za quentina richardsona.
odom nije jos nikud otisao, kakve su to dezinformacije. miami mu je ponudio ugovor, to je sve.
- Neelix
#3988 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
ma randolph je truba, pa njegov tim nikad nije zavrsio sezonu sa preko 50%
klasican primjer loseg igraca sa dobrom statistikom. zabije 21, al propusti 30 
ovo je danas haman zvanicno objavljeno, ali taj trejd je dogovoren ima 15 dana.
sto se tice odoma:
Odom Taking Over
Lamar Odom's agent, Jeff Schwartz, has played hardball with the Los Angeles Lakers and as a result team owner Jerry Buss has pulled all contract offers off the table. The Lakers presented Odom with a very reasonable three-year offer worth between $27-30 million, while there is some speculation that they also could have offered a four-year deal worth $36 million. Schwartz didn't even bother to respond to either offer though instead talking to the Miami Heat and holding out to see if Portland shows interest, which angered Buss enough cut off negotiations for the time being completely.
Schwartz may want to use Miami and Portland as leverage, but Odom is ready to get the wheels moving. Los Angeles has been his home for most of his NBA career and for the first time he has the opportunity to play with childhood friend Ron Artest. With the aspirations to be nothing other than a Laker Odom took the initiative to call Buss before Schwartz burns the bridge completely.
This information comes from CBS's Jim Hill. With Odom getting involved in the negotiations it's hard to imagine things not coming to a close soon. Odom doesn't want to go anywhere and the Lakers know that they cannot replace him. A deal should get worked out, it's just a matter of time.
ovo je danas haman zvanicno objavljeno, ali taj trejd je dogovoren ima 15 dana.
sto se tice odoma:
Odom Taking Over
Lamar Odom's agent, Jeff Schwartz, has played hardball with the Los Angeles Lakers and as a result team owner Jerry Buss has pulled all contract offers off the table. The Lakers presented Odom with a very reasonable three-year offer worth between $27-30 million, while there is some speculation that they also could have offered a four-year deal worth $36 million. Schwartz didn't even bother to respond to either offer though instead talking to the Miami Heat and holding out to see if Portland shows interest, which angered Buss enough cut off negotiations for the time being completely.
Schwartz may want to use Miami and Portland as leverage, but Odom is ready to get the wheels moving. Los Angeles has been his home for most of his NBA career and for the first time he has the opportunity to play with childhood friend Ron Artest. With the aspirations to be nothing other than a Laker Odom took the initiative to call Buss before Schwartz burns the bridge completely.
This information comes from CBS's Jim Hill. With Odom getting involved in the negotiations it's hard to imagine things not coming to a close soon. Odom doesn't want to go anywhere and the Lakers know that they cannot replace him. A deal should get worked out, it's just a matter of time.
-
Zux
#3989 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Nisu Lakersi valjda toliko glupi da puste takvog igraca kao sto je Odom, pogotovo sto su s njim u ekipi opet prvi favoriti u sljedecoj sezoni. A vala i Odomu je najbolje u LA-u.
- hidrant
#3990 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Pametno odradeno od strane Portlanda.kakavdanakneiskustvu wrote:andre miller potpisao za portland
Miller je dobar i pouzdan play.
Cudi me da niko ne trzne Al Harringtona koji bi bio odlican sesti igrac.
Mozda mu je i plata povelika?
- rado_vidjen
#3991 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
ja bi volio da odom ode. ima glupu facu. 
- burek_in_space
#3992 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Upalio SportKlub, chekam tekmu, kada prijatno iznenadjenje : NBA USKORO, pichi reklama sve u 16.
Jel zna neko neshto vishe o ovome ili sam ja zadnji sazn'o?!
-
cikular
#3993 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Koji je sportKlub u pitanju?burek_in_space wrote:Upalio SportKlub, chekam tekmu, kada prijatno iznenadjenje : NBA USKORO, pichi reklama sve u 16.![]()
Ben se izgleda vratio u Detroit, tako da predvidam Detroitu cetvrto mjesto na istoku.
Naravno da bih vise volio da se tu nadu Carobnjaci, ali vidjet cemo.
- burek_in_space
#3994 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
SportKlub Srbija.cikular wrote:Koji je sportKlub u pitanju?burek_in_space wrote:Upalio SportKlub, chekam tekmu, kada prijatno iznenadjenje : NBA USKORO, pichi reklama sve u 16.![]()
Ben se izgleda vratio u Detroit, tako da predvidam Detroitu cetvrto mjesto na istoku.
Naravno da bih vise volio da se tu nadu Carobnjaci, ali vidjet cemo.
Ben se jeste vratio u Detroit.
Za nadati se da ce Bad Boysi biti bar malo bolji nego proshle godine.
-
cikular
#3995 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
E, jebi ga!
Nemam ja taj.
Pa trebali bi biti bolji.
Jedino pitanje jeste kako ce se slagati Rip i Gordon.
Rip je prvi strijelac tima vec godinama, a Gordon dolazi iz sredine gdje je bio glavni.
To bi moglo dovesti do konflikta.
Znaci:
PG Stuckey
SG Rip/Gordon
SF Princ (Ovdje su im slabe alternative)
PF Villanueva
C Ben/Wilcox/Brown
Sigurno sastav koji je bolji u odnosu na onaj proslogodisnji, ali ce biti iza:
Bostona,CLE,ORL(mada mi se ne svida njihova politika u ovom prelaznom roku),Carobnjaka.
Zaboravio sam Atlantu koja je dovela Jamal Crawforda, tako da bi i oni mogli biti tu negdje oko
5 mjesta.
Nemam ja taj.
Pa trebali bi biti bolji.
Jedino pitanje jeste kako ce se slagati Rip i Gordon.
Rip je prvi strijelac tima vec godinama, a Gordon dolazi iz sredine gdje je bio glavni.
To bi moglo dovesti do konflikta.
Znaci:
PG Stuckey
SG Rip/Gordon
SF Princ (Ovdje su im slabe alternative)
PF Villanueva
C Ben/Wilcox/Brown
Sigurno sastav koji je bolji u odnosu na onaj proslogodisnji, ali ce biti iza:
Bostona,CLE,ORL(mada mi se ne svida njihova politika u ovom prelaznom roku),Carobnjaka.
Zaboravio sam Atlantu koja je dovela Jamal Crawforda, tako da bi i oni mogli biti tu negdje oko
5 mjesta.
- zlaataan
#3996 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Toooburek_in_space wrote:Upalio SportKlub, chekam tekmu, kada prijatno iznenadjenje : NBA USKORO, pichi reklama sve u 16.![]()
- Dixon
#3997 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
I ja sam isto vidio na SportKlubu reklamu al evo vrzmam se po njihovom sajtu i ne pise nista....al dobro je cim reklamiraju mora da ce bit nestozlaataan wrote:Toooburek_in_space wrote:Upalio SportKlub, chekam tekmu, kada prijatno iznenadjenje : NBA USKORO, pichi reklama sve u 16.![]()
Jel zna neko neshto vishe o ovome ili sam ja zadnji sazn'o?!![]()
- burek_in_space
#3998 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Bio sam i na njihovom forumu, i na upit nekog forumasha, ADMIN je odgovorio da ce biti.Dixon wrote:I ja sam isto vidio na SportKlubu reklamu al evo vrzmam se po njihovom sajtu i ne pise nista....al dobro je cim reklamiraju mora da ce bit nestozlaataan wrote:Toooburek_in_space wrote:Upalio SportKlub, chekam tekmu, kada prijatno iznenadjenje : NBA USKORO, pichi reklama sve u 16.![]()
Jel zna neko neshto vishe o ovome ili sam ja zadnji sazn'o?!![]()
NFL je vec izbachen iz programske sheme, ili nisu obnovili ugovor (ne znam tachno) da bi se oslobodio prostor a i finansije za NBA.
- JThomas
#3999 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
danas igrači jednostavno manje igraju mozgom. i prava igra u postu haman da umire.
http://www.youtube.com/watch?v=MUJg6n_kUdo
ništa posebno, samo da podijelim s vama

http://www.youtube.com/watch?v=MUJg6n_kUdo
ništa posebno, samo da podijelim s vama
-
cikular
#4000 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Evo jedna od najkulturnijih cetvrtica lige.
Joj, jedva cekam novu sezonu.
NOH ce sada biti jos atraktivniji sa CP3,Westom i Okaforom.
Jebe ih Stojakovic u odbrani.
Jednostavno ne moze cuvati fizicki jace igrace.
Melo ga je unistio u playoffu.
Jednostavno ga uzimao na prvom koraku.
Joj, jedva cekam novu sezonu.
NOH ce sada biti jos atraktivniji sa CP3,Westom i Okaforom.
Jebe ih Stojakovic u odbrani.
Jednostavno ne moze cuvati fizicki jace igrace.
Melo ga je unistio u playoffu.
Jednostavno ga uzimao na prvom koraku.