Bosanska piramida Sunca
Moderator: Chloe
-
ma_zdraoooo
U stvari, piramida ili ne, nama je k..a svakako.
-
Propast1
Sreca pa ima prica o piramidama
Sta ces, da nemaju piramide bosnjo bi atlantidu pronsao, samo da nemisli o stvarnim problemima u kojim se nalazi.
pade mi na pamet, posto je piramida prekrivena zemljom pa onda je 100% sigurno da je i na drugim brdima u cijeloj BiH slicna situacija. Moguce je da sva brda u BiH kriju nesta ispod zemlje?
Cudo ovi pulicerovi novinari iz BiH ne pronadju nista novo?
Il drze keca u rukavu?
Licno, jedva cekam dan kad na TV objave da od toga nema nista.
Samo da vidim kako li ce se tad nasi puliceri ponasati.
Bagra nepismena
Sta ces, da nemaju piramide bosnjo bi atlantidu pronsao, samo da nemisli o stvarnim problemima u kojim se nalazi.
pade mi na pamet, posto je piramida prekrivena zemljom pa onda je 100% sigurno da je i na drugim brdima u cijeloj BiH slicna situacija. Moguce je da sva brda u BiH kriju nesta ispod zemlje?
Cudo ovi pulicerovi novinari iz BiH ne pronadju nista novo?
Il drze keca u rukavu?
Licno, jedva cekam dan kad na TV objave da od toga nema nista.
Samo da vidim kako li ce se tad nasi puliceri ponasati.
Bagra nepismena
- taxi_driver
ma ja ne kontam ,ako ima piramide koliki sloj zemlje je na njoj.pa ako je metar,onda nek iskopaju na jednoj strani dva metra kvadratna i pokazu da je ima,i gotova prica.ovako nekakva sondazna busenja ko da naftu traze.
ja bih do sada dokazao da je ima i to jednostavno iskopao par metara pokazao da je piramida i onda nastavio sa iskopavanjem.
ma ja kontam da se ovdje krije nesto vise od piramide.cim oni kopaju a nista ne dokazuju.
ja bih do sada dokazao da je ima i to jednostavno iskopao par metara pokazao da je piramida i onda nastavio sa iskopavanjem.
ma ja kontam da se ovdje krije nesto vise od piramide.cim oni kopaju a nista ne dokazuju.
- Fair Life
Da su kojim slucajem Cenga i njegovi puleni u Bos. Krupoj... Grmec bi se razgrtao.Propast1 wrote:(...)
(...)
- terapija
Ma dajte ba ljudi, ovo vise nije smijesno, ovo je bezobrazno izmisljanje "u facu" Ali eto ko hoce da i ovo sranje proguta, bujrum. Ko nece, neka samo uzme bilo koju georafsku kartu BiH i "prosvijeti se" Ili nam mozda od danas trebaju i nove karteILIR_ wrote:15.04.2006. Visoko
Nastavljeni radovi na Visočici: Novi dokazi o postojanju Bosanskih piramida
Piše: Samra Koričić
Danas su na Visočici nastavljeni radovi jučer početi, i već drugi dan došlo se do zapanjujućih rezultata. Geodetski Zavod BiH dokazao je jedan fantastičan fenomen, još neobjašnjen, ali sigurno značajan i znakovit: njihova mjerenja stranica piramida pokazala su da strane piramide oblikuju jednakostranični trougao sa stranama dužine od 365 metara, uglovi su od 60 % (kako i jeste u jednakostraničnom trouglu), a takođe – izmjerena udaljenost između Piramide Sunca, Piramide Mjeseca i Piramide Zmaja, takođe tvori jednakostranični trougao jednakih dimenzija – udaljenost između vrhova je 365 metara !!!...
Jos samo treba na nadju "nesto jedinstveno tajnovito do sada nevidjeno" u centru tog "jednakostranicnog" trougla
Last edited by terapija on 17/04/2006 11:17, edited 1 time in total.
-
ludost
Vidim da se 'neafirmativne' slike i dalje uredno uklanjaju s ovog foruma. Jučer je tu bila jedna slika pranja novca, a danas je nema. Bravo Sarajevo-X.
A ova cijela shema i jest upravo za to - pranje novca i pljačkanje s državnih jasli, tipa, Elma Kovačević iz Vanjskotrgovinske komore BiH uplati donaciju Elmi Kovačević iz Fondacije Bosanske Ublehe Sunca. S tim da je ona u ovoj još jednoj sunčanoj bosanskoj priči - samo kurir.
Ali, neće ni ovo dugo potrajati. Predviđam da poslije avgusta, kad prođe prvi post-izborni mahmurluk, niko o 'piramidi' neće ni misliti. Zato sad ona dobro dođe, da se narod zabavi. Stara isprobana taktika - hljeba i igara, tj. trokutastih pizza i piramida, Vispakovih sokića i suvenira. Puno priče o stranim medijima, pisanju nove istorije i posjetama stranih diplomata. Ako me sjećanje ne vara, rečeno je bilo da će i sam Tihić s "diplomatskim korom" posjetiti Visočicu negdje u julu.
Kakva slučajnost, u julu - na vrhuncu predizborne kampanje..
Zato se unaprijed veselim post-izbornom i post-piramidnom mahmurluku. Jedva čekam da vidim kako će se s info-portala početi skidati linkovi na vijesti o 'piramidi'; kako će s Feninog servera nestajati vijesti o Osmanagiću; kako će se novinari praviti glupi; i kako će ista raja na ovom forumu govoriti:
"Ma nisam ja, jarane, nikad rek'o da tamo ima piramide, znao sam ja, bolan, otpočetka da je to ubleha, samo naš narod naivan pa povjeruje sve, a krivi su oni intelektualci što nisu narodu odmah fino rekli da ne nasjeda. Ama bolan vidilo se odmah da je taj Osmanagić prevarant, pa jah, ba, đe je on bio dok su ovdje granate padale, samo ja nisam ništa htio da kažem otvoreno, ček'o sam da vidim dokle će."
Itd.
E, to čekam.
A ova cijela shema i jest upravo za to - pranje novca i pljačkanje s državnih jasli, tipa, Elma Kovačević iz Vanjskotrgovinske komore BiH uplati donaciju Elmi Kovačević iz Fondacije Bosanske Ublehe Sunca. S tim da je ona u ovoj još jednoj sunčanoj bosanskoj priči - samo kurir.
Ali, neće ni ovo dugo potrajati. Predviđam da poslije avgusta, kad prođe prvi post-izborni mahmurluk, niko o 'piramidi' neće ni misliti. Zato sad ona dobro dođe, da se narod zabavi. Stara isprobana taktika - hljeba i igara, tj. trokutastih pizza i piramida, Vispakovih sokića i suvenira. Puno priče o stranim medijima, pisanju nove istorije i posjetama stranih diplomata. Ako me sjećanje ne vara, rečeno je bilo da će i sam Tihić s "diplomatskim korom" posjetiti Visočicu negdje u julu.
Kakva slučajnost, u julu - na vrhuncu predizborne kampanje..
Zato se unaprijed veselim post-izbornom i post-piramidnom mahmurluku. Jedva čekam da vidim kako će se s info-portala početi skidati linkovi na vijesti o 'piramidi'; kako će s Feninog servera nestajati vijesti o Osmanagiću; kako će se novinari praviti glupi; i kako će ista raja na ovom forumu govoriti:
"Ma nisam ja, jarane, nikad rek'o da tamo ima piramide, znao sam ja, bolan, otpočetka da je to ubleha, samo naš narod naivan pa povjeruje sve, a krivi su oni intelektualci što nisu narodu odmah fino rekli da ne nasjeda. Ama bolan vidilo se odmah da je taj Osmanagić prevarant, pa jah, ba, đe je on bio dok su ovdje granate padale, samo ja nisam ništa htio da kažem otvoreno, ček'o sam da vidim dokle će."
Itd.
E, to čekam.
-
Sarafcina
kao da je vazno"Ma nisam ja, jarane, nikad rek'o da tamo ima piramide, znao sam ja, bolan, otpoèetka da je to ubleha, samo na¹ narod naivan pa povjeruje sve, a krivi su oni intelektualci ¹to nisu narodu odmah fino rekli da ne nasjeda. Ama bolan vidilo se odmah da je taj Osmanagiæ prevarant, pa jah, ba, ðe je on bio dok su ovdje granate padale, samo ja nisam ni¹ta htio da ka¾em otvoreno, èek'o sam da vidim dokle æe."
Itd.
E, to èekam.
za svoj kucacki rad
intelektualci nece da izadju i raskrinkaju (ako treba) to na intelektualan nacin
nego to rade
-
ludvig
Pa daj kad si toliko samouvjeren, zasto se krijes klonovima i anonimnoscu? Hm..ili ipak nisi toliko siguran da ces se TI radovati?ludost wrote:
Zato se unaprijed veselim post-izbornom i post-piramidnom mahmurluku.
Zasto se niko ne nadje da javno rasturi Osmanagica? Direktorica muzeja je pokusala, znamo kako je prosla
Zasto nema novi hrabrih boraca da se suprostave "Osmanagicevoj ublehi"? Ne mislis valjda da je anonimo piskaranje na ovome forumu neko suprostavljanje?
-
Propast1
Nema ovo veze sa intelektualcima i nacunom argumentacijom.
Ovo je cisti idijotluk.
I na kraju cudite se sto je narod posao za manijacima koj su napravili sva sranja u proteklom ratu.
Sramota.
Sad da hoce neko da ucestvuje u akciji da sa rovokopacem gusjenicarem ode na tu visocicu i da iskopa rupu od 3-5 metara i da povede sve te bajne politicare i medije i da se dogovorimo ako nebude piramide oni u rupu a ako bude ja skacem dobrovoljno da me zatrpaju dole.
Ovo je cisti idijotluk.
I na kraju cudite se sto je narod posao za manijacima koj su napravili sva sranja u proteklom ratu.
Sramota.
Sad da hoce neko da ucestvuje u akciji da sa rovokopacem gusjenicarem ode na tu visocicu i da iskopa rupu od 3-5 metara i da povede sve te bajne politicare i medije i da se dogovorimo ako nebude piramide oni u rupu a ako bude ja skacem dobrovoljno da me zatrpaju dole.
-
ludvig
Zasto niti jedan BH medij np. Bosna, Dani, koji ociuo ne daju podrsku istrazivanjima, ne izazovu Osmanagica i ne rasture ga u jednom ozbiljnom intervju?
Kasnije ce lako biti reci ZNAO SAM, ako sad znas reci to javno, a ne anonimno iz mase.
BTW, najvece poene Osmanagic je dobio kada je u emisiji Face To Face rasutrio Fejzagicku. Je li to mozda raslug sutnje ostalih protivnika? Boje se iste sudbine? Boje se rasturacine argumentima?
Kasnije ce lako biti reci ZNAO SAM, ako sad znas reci to javno, a ne anonimno iz mase.
BTW, najvece poene Osmanagic je dobio kada je u emisiji Face To Face rasutrio Fejzagicku. Je li to mozda raslug sutnje ostalih protivnika? Boje se iste sudbine? Boje se rasturacine argumentima?
-
ludost
Dobar si, Ludvig, odrađuješ honorar momački - response time na postove od Ludosti ti je rekordanludvig wrote:Zasto niti jedan BH medij np. Bosna, Dani, koji ociuo ne daju podrsku istrazivanjima, ne izazovu Osmanagica i ne rasture ga u jednom ozbiljnom intervju?
Osmanagić nije rasturio Fejzagićku iz prostog razloga što se gospođa preziva Kujundžić-Vejzagić
A s Osmanagićem niko od ozbiljnih ljudi neće da priča, jer se vjerovatno drže one stare da se u stvari koje smrde ne dira
-
ludvig
Ah, greska, sta ja mogu kad je nepoznata, valjda zahvaljujuci svojim odlicnim radnim rezultatima.ludost wrote:
... gospođa preziva Kujundžić-Vejzagić
Slazemo se da je direktorica Kujundzic-Vejzagicludost wrote:
A s Osmanagićem niko od ozbiljnih ljudi neće da priča, jer se vjerovatno drže one stare da se u stvari koje smrde ne dira![]()
Ostajes nam samo ti ozbiljan, steta samo sto si anoniman
- wels
Idi na ovu stranicu:helo wrote:Jeli mi neko može reči kako da uradim upload slika da ih okačim na forum, slike sam lično slikao, i nema ih na internetu.
http://www.bilder-hosting.de/
1.Napravi upload slike i upishi nesto pod ono(titel)
Dobijes nekoliko linkova tvoje slike
2.Kopiraj skroz donji link(Original für Foren:)
3.Upishi ga u tvoju poruku i to je to.
-
ludvig
Hvala, isto kao i ti, pa jesmo li profesionalci ili nismoludost wrote:
Dobar si, Ludvig, odrađuješ honorar momački
-
ludvig
Kompletna argumentacija ti ove snageludost wrote:loše, ludvig, totalno loše..
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 057#772057
-
Legolas
To se moglo prvog dana uraditi i sve bi bilo jasno... no, očigledno je lakše stvoriti kult čiji arhisveštenik Hodović na pitanje novinarke TVSA, šta misli o ljudima koji ne vjeruju u piramidu odgovara: "Pa, znate, ima ljudi, koji, nasubillah, u Boga ne vjeruju a kako će onda u piramide." Daklem, piramide su zapravo metafizička istina. Bog=piramide.da sa rovokopacem gusjenicarem ode na tu visocicu i da iskopa rupu od 3-5 metara
Last edited by Legolas on 17/04/2006 12:06, edited 1 time in total.
- terapija
Ma Osmanagic je rasturen x puta, samo sto je covjek tezak to je cudo jedno 
Ti njemu iznosis cinjenice a on kao papagaj "te jedno te isto" (Sto bi Rambo Amadeus rekao)...
U facu nam prica izmisljotine i bajke, a narod kao ovce sve guta. Meni licno je to svejedno, jer znam da nema piramide, ma koliko ja to silno zelio itd.
Samo mi je krivo kao i nebrojeno puta do sada, sto se nasi kriminalci ponovo bogate i uz to mazu oci narodnim masama. (semira su fenomenalno iskoristili ovaj put) Krivo mi je sto ja nemam nikakvog uticaja i nikakve sanse da to sprijecim, kao ni ostala nekolicina zdrave pameti u nasoj sredini. Krivo mi je sto moram da gledam sve to i sto ce na izborima ponovo da se ponovi sranje i tako u nedogled.
Ali bar nam je tema zanimljiva, sta bih inace citao kad imam slobodnog vremena
Ti njemu iznosis cinjenice a on kao papagaj "te jedno te isto" (Sto bi Rambo Amadeus rekao)...
U facu nam prica izmisljotine i bajke, a narod kao ovce sve guta. Meni licno je to svejedno, jer znam da nema piramide, ma koliko ja to silno zelio itd.
Samo mi je krivo kao i nebrojeno puta do sada, sto se nasi kriminalci ponovo bogate i uz to mazu oci narodnim masama. (semira su fenomenalno iskoristili ovaj put) Krivo mi je sto ja nemam nikakvog uticaja i nikakve sanse da to sprijecim, kao ni ostala nekolicina zdrave pameti u nasoj sredini. Krivo mi je sto moram da gledam sve to i sto ce na izborima ponovo da se ponovi sranje i tako u nedogled.
Ali bar nam je tema zanimljiva, sta bih inace citao kad imam slobodnog vremena
-
ludvig
Jos jednom, brilijantna argumentacijaludost wrote:ludvig, bolan, ne ide ti nikako, daće ti osmanagić otkaz
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 057#772057
Ma ima kome ide
-
El-bosniaco
Danas moze biti dan presudan , imali piramide ili nema
evo kako to osmangich kaze

ovo je blok izvadjanjen i prijasnjih iskopavanja u oktobru prosle godine

evo kako to osmangich kaze

ovo je blok izvadjanjen i prijasnjih iskopavanja u oktobru prosle godine