2022.: Milanović Hrvatima u BiH: "Branit ćemo vas, ako zatreba!"
Svaka sličnost je slučajna...
Ovo samo govori da je Milanović kontroverzna ličnost.Sarajmen wrote: ↑07/02/2022 12:37
Najpozitivniji političar
Na krilima kritika svih i svega, najviše HDZ-a i vlade, Zoran Milanović i ovog mjeseca je najpozitivniji političar (22.9 posto sada, bio na 20.2 posto u januaru).
Predsjednika Republike u takvom svjetlu vidi gotovo četvrtina ispitanika. Pozitivan doživljaj u mjesec dana podignuo je za gotovo tri postotna boda, a sličan pad istovremeno bilježi njegov najveći rival s kojim bi po Ustavu trebao sarađivati, predsjednik vlade Andrej Plenković.
11.5 posto ispitanika premijera smatra najpozitivcem (u januaru 14.7 posto), što je njegov najlošiji rezultat na ovoj ljestvici u zadnjih godinu dana. Treći je zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, i to s nešto boljim rejtingom u odnosu na januar (8.2 posto sada, 7.2 posto prošli mjesec).
Uz pad rejtinga u top deset ostala je Marija Selak Raspudić (sada na 1.2 posto, u januaru bila na 1.6 posto), kao i kolege iz MOST-ova Kluba Miro Bulj i Božo Petrov (obojica imaju po 1.1 posto, Bulj u januaru bio na 0.9 posto, a Petrov na 1.3 posto).
Indikativno da je od top deset najpozitivnijih političara premijer jedini član HDZ-a iako je ta stranka i dalje uvjerljivo prvi izbor. Snažnu poruku šalje gotovo četvrtina ispitanika kojima je NIKO najpozitivac među političarima.
https://politicki.ba/vijesti/hrvatska-h ... niji/21073
NAPOMENA: Istraživanje je ekskluzivno za RTL provela agencija Promocija Plus od 1. do 3. februara 2022. na uzorku od 1300 ispitanika. Standardna greška uzorka je +/- 2,7 posto uz razinu pouzdanosti od 95 posto
Isto vrijedi i za DF čiji visokopozicionirani članovi se slažu s Miloševićemduh_sa_sjekirom wrote: ↑07/02/2022 09:34 1987.: Milošević Srbima sa Kosova: "Niko ne sme da vas bije!"
![]()
Vjerovatno misliš na onaj "čuveni citat", što ga je pročitao onaj jadni ćelavac neku noć na FTV, pa kao on nekoga navukaoJohnnyS wrote: ↑07/02/2022 13:00Isto vrijedi i za DF čiji visokopozicionirani članovi se slažu s Miloševićemduh_sa_sjekirom wrote: ↑07/02/2022 09:34 1987.: Milošević Srbima sa Kosova: "Niko ne sme da vas bije!"
![]()
"U NATO se ulazi po političkim kriterijima. Ajmo dosta. Sutra će ući u NATO neka država, recimo Crna Gora. Ja kad nekoga primam u obitelj, želim znati tko je to. BiH u NATO-u? Kako? Tamo satiru Hrvate, država je nikakva, nefunkcionalna i trebali bi ići u NATO? Još im se stvara iluzija da će ući. Kako? Nikada nećete ući jer dozvolu trebaju dati svi. I Hrvatska i Turska"palermo wrote: ↑18/02/2022 13:04 umal ne pade na drugu stranicu foruma......e, nećete majčini sinovi, zaslužio je Zoka više od toga....
https://www.klix.ba/vijesti/milanovic-p ... /220218081
Opa bato, veliki poglavica has spoken.Milanović ponovo žestoko o BiH: To je nikakva država, nikad neće ući u NATO
Chmoljo wrote: ↑18/02/2022 13:11"U NATO se ulazi po političkim kriterijima. Ajmo dosta. Sutra će ući u NATO neka država, recimo Crna Gora. Ja kad nekoga primam u obitelj, želim znati tko je to. BiH u NATO-u? Kako? Tamo satiru Hrvate, država je nikakva, nefunkcionalna i trebali bi ići u NATO? Još im se stvara iluzija da će ući. Kako? Nikada nećete ući jer dozvolu trebaju dati svi. I Hrvatska i Turska"palermo wrote: ↑18/02/2022 13:04 umal ne pade na drugu stranicu foruma......e, nećete majčini sinovi, zaslužio je Zoka više od toga....
je li iko ovom klaunu objasnio da je Crna Gora već ušla u NATO?
ili sam ja lud pa ne dokučujem šta je želio reći, ili gospodin miteser dokazuje svoje raskošno neznanje?
Popularnost medju zatucanom glasackom masom. Cuj, Zoki bi malo siljio kurcinu, ali posto se u EU ne pita ni za sta onda bi da bude vazan cimbenik u susjedstvu, kao i krivousti idol, kojeg kada bi slusao pomisli bi da je Rvacka negdje u rangu GB ili neke druge sile.
Milanović ponovo žestoko o BiH: To je nikakva država, nikad neće ući u NATO

Suplja alertdetroit-mercy wrote: ↑18/02/2022 13:30Popularnost medju zatucanom glasackom masom. Cuj, Zoki bi malo siljio kurcinu, ali posto se u EU ne pita ni za sta onda bi da bude vazan cimbenik u susjedstvu, kao i krivousti idol, kojeg kada bi slusao pomisli bi da je Rvacka negdje u rangu GB ili neke druge sile.
Bosna kada bude ulazila u NATO, Rvacku nece niko nista pitati, kao sto ih i danas niko bas ne ferma previse.
Ne odgovaram tebi nego forumuChmoljo wrote: ↑18/02/2022 13:11"U NATO se ulazi po političkim kriterijima. Ajmo dosta. Sutra će ući u NATO neka država, recimo Crna Gora. Ja kad nekoga primam u obitelj, želim znati tko je to. BiH u NATO-u? Kako? Tamo satiru Hrvate, država je nikakva, nefunkcionalna i trebali bi ići u NATO? Još im se stvara iluzija da će ući. Kako? Nikada nećete ući jer dozvolu trebaju dati svi. I Hrvatska i Turska"palermo wrote: ↑18/02/2022 13:04 umal ne pade na drugu stranicu foruma......e, nećete majčini sinovi, zaslužio je Zoka više od toga....
ili sam ja lud pa ne dokučujem šta je želio reći, ili gospodin miteser dokazuje svoje raskošno neznanje?
A jest bila lijepa nasa 1941, trebalo je tako ostavitBlack swan wrote: ↑18/02/2022 13:53Suplja alertdetroit-mercy wrote: ↑18/02/2022 13:30
Popularnost medju zatucanom glasackom masom. Cuj, Zoki bi malo siljio kurcinu, ali posto se u EU ne pita ni za sta onda bi da bude vazan cimbenik u susjedstvu, kao i krivousti idol, kojeg kada bi slusao pomisli bi da je Rvacka negdje u rangu GB ili neke druge sile.
Bosna kada bude ulazila u NATO, Rvacku nece niko nista pitati, kao sto ih i danas niko bas ne ferma previse.
Zatucane su komunjare napravile frankenstajn drzavu pa sada svi kusamo
Umjesto da je demokratski proces 1945 zapoceo
Nek se proglasi za bana, i krivousti je imao tu namjeru

ne odgovaram forumu nego tebi.Black swan wrote: ↑18/02/2022 13:55Ne odgovaram tebi nego forumuChmoljo wrote: ↑18/02/2022 13:11
"U NATO se ulazi po političkim kriterijima. Ajmo dosta. Sutra će ući u NATO neka država, recimo Crna Gora. Ja kad nekoga primam u obitelj, želim znati tko je to. BiH u NATO-u? Kako? Tamo satiru Hrvate, država je nikakva, nefunkcionalna i trebali bi ići u NATO? Još im se stvara iluzija da će ući. Kako? Nikada nećete ući jer dozvolu trebaju dati svi. I Hrvatska i Turska"
Sasvim je jasno sta je htio reci
Crna Gora je normalna zemlja koja postuje nekoliko stotina hrvata i ostale manjine