Nosi ko god ima para
Moderator: _BataZiv_0809

preinteligentni tipovi...jebote kakav je vakat došao da su poluironični tekstovi tipova, veze nemam odakle, inteligentniji i kompleksniji od djela pisaca i mislilaca...potonjim na sramotuBadBoy wrote:Ovaj Zlatni Separe je prejak page, odavno nisam čitao ništa bolje. Momci su prepametni i svaka im je na mjestu
nekadašnji fanzinaši, novinari i vraški dobri pisci. poznaju materiju malo je reć. trenutno obitavaju u zagrebu, a jedan je mislim rođeni sarajlija.breuer wrote:preinteligentni tipovi...jebote kakav je vakat došao da su poluironični tekstovi tipova, veze nemam odakle, inteligentniji i kompleksniji od djela pisaca i mislilaca...potonjim na sramotuBadBoy wrote:Ovaj Zlatni Separe je prejak page, odavno nisam čitao ništa bolje. Momci su prepametni i svaka im je na mjestu
ovakvi inače najviše nerviraju "čistunce" jer potpuno vladaju njihovim jezikom i riječnikom ali su otvoreniji i jednostavno inteligentniji...
vidi se da nisu rođeni u Zagrebu, očito je da su odrasli u postdejtonskoj Bosni jer predobro poznaju tematiku i termine, baš poznajuzomri wrote:nekadašnji fanzinaši, novinari i vraški dobri pisci. poznaju materiju malo je reć. trenutno obitavaju u zagrebu, a jedan je mislim rođeni sarajlija.breuer wrote:preinteligentni tipovi...jebote kakav je vakat došao da su poluironični tekstovi tipova, veze nemam odakle, inteligentniji i kompleksniji od djela pisaca i mislilaca...potonjim na sramotuBadBoy wrote:Ovaj Zlatni Separe je prejak page, odavno nisam čitao ništa bolje. Momci su prepametni i svaka im je na mjestu
ovakvi inače najviše nerviraju "čistunce" jer potpuno vladaju njihovim jezikom i riječnikom ali su otvoreniji i jednostavno inteligentniji...
Nekad bio, ali se i on isprostituisao, a i furaci danas imaju stiliste pa ih ovi informiraju sta poznavaoci nose.dzipalo wrote:
Brand satova za koji nikad ne bih rekao da ce Jala ili Buba nositi. To je malo 'kulturniji' brand koji ne nosi fudbaleri, rapperi i slicni furaci nego je vise managerski/direktorski fazon. Bar koliko ja znam, mozda se varam
A, mama, vidi me sad, na TV-u koji god program
U novom BMW-u na 20 cola se rolam
Klubovi gore, stolovi puni patrona
Iz Diadore do Diora
cassius wrote:A, mama, vidi me sad, na TV-u koji god program
U novom BMW-u na 20 cola se rolam
Klubovi gore, stolovi puni patrona
Iz Diadore do Diora![]()
![]()
House wrote:stavi lovu u štek
dok ovi reperi seru kako smo prodali rep!
dzipalo wrote:[
Brand satova za koji nikad ne bih rekao da ce Jala ili Buba nositi. To je malo 'kulturniji' brand koji ne nosi fudbaleri, rapperi i slicni furaci nego je vise managerski/direktorski fazon. Bar koliko ja znam, mozda se varam

Mislim da jedan jeste rođeni Purgerzomri wrote:nekadašnji fanzinaši, novinari i vraški dobri pisci. poznaju materiju malo je reć. trenutno obitavaju u zagrebu, a jedan je mislim rođeni sarajlija.breuer wrote:preinteligentni tipovi...jebote kakav je vakat došao da su poluironični tekstovi tipova, veze nemam odakle, inteligentniji i kompleksniji od djela pisaca i mislilaca...potonjim na sramotuBadBoy wrote:Ovaj Zlatni Separe je prejak page, odavno nisam čitao ništa bolje. Momci su prepametni i svaka im je na mjestu
ovaj jeste sarajlija samo ne znam je li rođeni, a drugi je iz zadarskog zaleđa. obojica dotepenciBadBoy wrote:
Mislim da jedan jeste rođeni Purger
Sad imaju i za šišeIndustrialyzer wrote:Skoro 13 miliona pregleda ima album, gori trending![]()
Po 150 eura su dobri sigurno

cassius wrote:Sad imaju i za šišeIndustrialyzer wrote:Skoro 13 miliona pregleda ima album, gori trending![]()
Po 150 eura su dobri sigurno![]()
mrsko mi provjeravat, ali album sigurno ima minimum 100 hiljada slusanja na spotifyu,deezeru itdza 2 i po dana
Industrialyzer wrote:cassius wrote:Sad imaju i za šišeIndustrialyzer wrote:Skoro 13 miliona pregleda ima album, gori trending![]()
Po 150 eura su dobri sigurno![]()
mrsko mi provjeravat, ali album sigurno ima minimum 100 hiljada slusanja na spotifyu,deezeru itdza 2 i po dana
Na Google Music Play-u u Austriji su prvi, to je brat bratu jos 20-30 eura, nakupice se njemu prosjecna plata od ovog albuma, samo se ti zajebavaj
ma raste standardnodzipalo wrote:Prati li se stanje sa Kamikazom? Ja mislim da se vise nikako ne slusa, stala je negdje oko 25mil
Cipeledzipalo wrote:"Na ruci ostavi mi Patek", sta mislis sta bi moglo biti?Zoya wrote:Niko ne zna šta znači Patek