Halal olsunsumirprimus wrote:Kontam hladovina...Ras Al Ghul wrote:Liga Sjenkisumirprimus wrote:Drug ba svoju brigu brimi.misim da ih imate. I previse....
Rasalgulu sto se fura na batmon filmcice...
Al kad sunce obasja s vrha jebooo![]()
Ne zamjeri...
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Ras Al Ghul
#3976 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
-
Ras Al Ghul
#3977 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
I to je izbačeno prije 7-8 godina na obje tribine, jer su obe sarajevske grupe do tada bile neozbiljne i smiješne, kad smo se malo uozbiljili to je ukinuto.Capajebo wrote:Velika vecina i nasih, a i vasih, starih pjesama su "ukradene" od delija/grobara koji su melodije preuzimali od grka.Ras Al Ghul wrote: Pa pohvalio sam vas prije par sedmica da vam je ovo najveći uspjeh u historiji kluba koji traje evo već skoro stogodina! Nisam te tad vidio da mi repliciraš i zahvališ na lijepim riječima o tovm klubu, ali đon-obraz nema problema! U navijačkom svijetu ukrasti TEKST je DNO DNA. Halo CIJELI TEKST OD GROBARA![]()
- Capajebo
#3978 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Znam sve to, ali isto tako ce nadam se biti i sa njima. Kada se klub malo stabilizuje i napreduje, za ocekivati je da ce i navijaci pratiti.Ras Al Ghul wrote:I to je izbačeno prije 7-8 godina na obje tribine, jer su obe sarajevske grupe do tada bile neozbiljne i smiješne, kad smo se malo uozbiljili to je ukinuto.Capajebo wrote:Velika vecina i nasih, a i vasih, starih pjesama su "ukradene" od delija/grobara koji su melodije preuzimali od grka.Ras Al Ghul wrote: Pa pohvalio sam vas prije par sedmica da vam je ovo najveći uspjeh u historiji kluba koji traje evo već skoro stogodina! Nisam te tad vidio da mi repliciraš i zahvališ na lijepim riječima o tovm klubu, ali đon-obraz nema problema! U navijačkom svijetu ukrasti TEKST je DNO DNA. Halo CIJELI TEKST OD GROBARA![]()
Nadam se da ce i zenicani u istom pravcu.
- decko_sa_kovaca
#3979 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
E da mi je neko prico da ce sloboda biti nekad prva, nasmijao bi mu se grohotom
-
5korpus
#3980 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
pa i ne bi bas kad bi znao koliko je Azmir potrosio para za kupovanje utakmica po drugoj ligi, prosle sezone za nove igrace i saddecko_sa_kovaca wrote:E da mi je neko prico da ce sloboda biti nekad prva, nasmijao bi mu se grohotom
- jeza u ledja
#3981 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
svaka cast slobodi i husrefu. meni je drago vidjet neke nove ekipe u vrhu, pogotovo ako su u pitanju klubovi s tradicijom.
sto se tice kouadija, vala 2 gola i 2 asistencije sasvim dovoljno da se covjek zapita sto on nije dobio ni minutu kod nas.
sto se tice kouadija, vala 2 gola i 2 asistencije sasvim dovoljno da se covjek zapita sto on nije dobio ni minutu kod nas.
-
redhat
#3982 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ima jos da se igra, jedno kolo necini proljece.Ako odu u Europu, veliki uspjeh za njih.
-
Nadzorna_ploca
#3983 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Kakvo jedno kolo, proslo 10 kola.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3984 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Zato je i obrisaoleškarenje wrote:Ja rekoh prije pocetka sezone Sloboda glavni konkurent za titulu,@Charuga mi napisa bruku razloga sto to nije takoi sad kad je obrisao onu temu ne mogu da nadjem taj post
e moj plavac,poslusaj nekad jebem ga ja
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3985 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Sjecam.
Mada ja vjerujem da ce i Sloboda 'odraditi' neku krizu rezultata. Samo je pitanje kolika ce biti, i koja ce ekipa taj njihov period najbolje iskoristiti. Vidis da sve ekipe sa formom, i rezultatima, osciliraju. Ali ok, vidjet cemo.
Mada ja vjerujem da ce i Sloboda 'odraditi' neku krizu rezultata. Samo je pitanje kolika ce biti, i koja ce ekipa taj njihov period najbolje iskoristiti. Vidis da sve ekipe sa formom, i rezultatima, osciliraju. Ali ok, vidjet cemo.
- Distortion
#3986 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Opet lose sudjenje Čeliku na gostovanju kao i u Lukavici. Sta imamo od tog sto se sudije suspenduju nakon nasih utakmica na strani? Ovi iz rsa skontali kako ce ostat u ligi.
-
todd_smith
#3987 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ma i ja neki dan rekoh, ne znam da li ce izdrzati citavu sezonu, ima jos 5-6 utakmica do kraja ove polusezone i oni nisu igrali protiv jedne solidne ekipe, a protiv "zilavih" kao Mladost nisu izvukli pune bodove.-LIBERO- wrote:Sjecam.
Ne znam, moraju jos sa nama, sa Zrinjskim...ako tu izvuku remi na konju su. Ali ne vjerujem da im klupa ima snagu da izdrzi taj period na proljece kada bas bude gorilo pod nogama ovim sto ispadaju.
-
Tyke
#3988 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Cudi me da ti nije stiglo pismo zahvale, hhh.Ras Al Ghul wrote:Pa pohvalio sam vas prije par sedmica da vam je ovo najveći uspjeh u historiji kluba koji traje evo već skoro stogodina! Nisam te tad vidio da mi repliciraš i zahvališ na lijepim riječima o tovm klubu, ali đon-obraz nema problema! U navijačkom svijetu ukrasti TEKST je DNO DNA. Halo CIJELI TEKST OD GROBARAPored najljepse igre u nasoj ligi ove sezone, prvog mjesta i ostavljanju favorita iza sebe, narocito tvoj omiljeni klub, ti u tolikoj zavisti nadjes napisati kako se navijaju grobarske pjesme.![]()
Kako god, navijacke pjesme se vazda krale i krast ce se. Ako ostavimo po strani navijacke pjesme, mozemo se dotaci i zabavne muzike nasih prostora. Samo imaj na umu naseg i posebno vaseg (iz Sarajeva) Dine Merlina...
Nisam bio na tribini danas, ali negdje sam procitao (jer nisam cuo preko tv-a) da su Fukare navijale i "Pravda za Vedrana" (?). Jel istina?
PS. Sigurno da je ponajveci doprinos Husrefov u ovoj Slobodi, jer mozes imati i pare ako nemas strucnjaka da selektuje kvalitetne igrace, ukomponuje sve tu, dobru taktiku, stvori igracima pobjednicki mentalitet, ozbiljan rad i da se zna ko je sef, a ko igrac. Hvala mu od srca.![]()
To za kradju pjesama je smijesno pricati, a kamoli prikazivati kao smrtni grijeh jbt, vazda se kralo i krast ce se. A Fukare i nisu neka Bog zna velika grupa da ocekujes 3000 momaka u kopu, i ako je bilo ili bude ogromna posjeta i navijanje, okolo je i raja sto je nekad bila medju navijacima kao i simpatizeri koji radije gledaju utakmicu, nego trose dlanove igrla. Neka te ne cudi kradja pjesama, jer su svi to radili ili rade.
Ova prica oko neigranja utakmica Slobode protiv jacih protivnika je smijesna, jer pored Sarajeva i Zrinjskog nam nije ni ostao vise niko "jak", mada bih volio cuti ko je to jak u nasoj ligi, recimo ove sezone? Ok, Izgubili smo 2 boda protiv Mladosti, iako smo ih pojeli na terenu, ali isto tako smo pobijedili Slaviju na terenu gdje je Sarajevo izgubilo, a Slavija odlicno igra ove sezone. Ili cetvrtoplasirani Radnik ima samo 2 poraza, i to od Slobode i Sarajeva. Tako da te price oko slabih protivnika i razlog dobre ili lose pozicije na tabeli ne pije vode, uostalom, prvenstva se i gube/dobijaju na "malim" timovima, tu je najbitnije izvuci sto vise pobjeda.

-
SSemir
#3989 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
sloboda usamljena na celnoj poziciji premier league 
-
Ras Al Ghul
#3990 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Realno pojeli smo vas. Ni u ludilu nisam očekiavo ovakvu igru naših, Memija pojeo teren, Grbavicu, grad, državu. Jufkice nisu imali krštenu šansu. Za nas je dobra stvar što smo pobjegli od opasne zone ispadanja
Na Jugu nas je bilo milion, nisam ni onakvu posjetu očekivao, šta mislite je li bilo 10 milja?
Hvala Hebiboviću, igrao je za nas
Ali čuj Mulalić više pretrčao od Benke

Hvala Hebiboviću, igrao je za nas
-
Tyke
#3991 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Cestitke Zelji na dobroj predstavi i pobjedi. Pokazalo se ponovo da nema favorita i prekucavanja liga, jakih klubova koji su se izdigli nad ostalima, tu pricu mozemo zaboraviti po pitanju kvalitete fudbala i odnosa snaga u nasoj ligi.
Finansije, dugorocni ciljevi kluba, planovi, to je nesto drugo, ali ovo gore pomenuto skroz druga stvar.
Finansije, dugorocni ciljevi kluba, planovi, to je nesto drugo, ali ovo gore pomenuto skroz druga stvar.
-
todd_smith
#3992 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
10 hiljada na jugu

-
Ras Al Ghul
#3993 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Mislio sam sveukupno na posjetu!todd_smith wrote:10 hiljada na jugu
-
todd_smith
#3994 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Rekoh Jesic karinas cim su ga doveli.
Jebo ti tog trenera kojeg na presici pitaju za taktiku i sto nije ranije uradio izmjenu i on odgovara:
"Svako ima pravo na svoje misljenje, danas nismo bili na nivou."
Nabijem i tebe i tvoj nivo kada ti je to odgovor za svaku kritiku danas na presici bio.
Pita ga lik za Hebibovica kaze Svako ima pravo na svoje misljenje, danas nismo bili na nivou. Sljedeci za Duljevica i taktiku kaze mu Svako ima pravo na svoje misljenje, danas nismo bili na nivou.

Jebo ti tog trenera kojeg na presici pitaju za taktiku i sto nije ranije uradio izmjenu i on odgovara:
"Svako ima pravo na svoje misljenje, danas nismo bili na nivou."
Nabijem i tebe i tvoj nivo kada ti je to odgovor za svaku kritiku danas na presici bio.
Pita ga lik za Hebibovica kaze Svako ima pravo na svoje misljenje, danas nismo bili na nivou. Sljedeci za Duljevica i taktiku kaze mu Svako ima pravo na svoje misljenje, danas nismo bili na nivou.
-
todd_smith
#3995 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Izvinjavam se.Ras Al Ghul wrote:Mislio sam sveukupno na posjetu!todd_smith wrote:10 hiljada na jugu
Na jugu je bilo milion.
-
Ras Al Ghul
#3996 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Normalno
bez zajebancije jel bilo deset milja sveukupno!
- Ultraviolent
#3997 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ma desetak jeste, ne moze Grbavica ni primiti vise svakako
Veliki broj navijaca Sarajeva nije uslo na stadion zbog nestanka karata
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#3998 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Cestitke susjedima na danasnjoj zalsuzenoj pobjedi.
-
celava_dlaka
#3999 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ako ima snalazljivih medju vama mogli su uci bez problema, par drugova mi je uslo bez karte bez peglanjaUltraviolent wrote:Ma desetak jeste, ne moze golubarnik ni primiti vise svakako![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#4000 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Može ...Charuga wrote:Prije Borca je bio interesantan rezultat, ako može ikako taj ...Sarajevski-Seljak wrote:Sarajevo - Borac 2:0
Radnik - Sarajevo 0:3
Sarajevo - Vitez 4:0
Zeljeznicar - Sarajevo?