Nikad cuo o ovom slucajupici wrote:[
I porodica Kubat optužuje Alispahića da ima prste u likvidaciji ef.Kubata tokom 1994. na obroncima Igmana.[/b]
.
Deblokada Sarajeva???
-
TheMule
#3976 Re: Deblokada Sarajeva???
- Dozer
#3977 Re: Deblokada Sarajeva???
Ma to su sve montirani dokumenti, nisu to pravi dokumenti ba... Pravi dokumenti su samo ovi koje CPT postavlja. Fakat ste smijesni.
I, da..nemojte ni ocekivati da ce se i osvrnuti na bilo koji od ovih dokumenata, nego sad slijedi opet ispiranje mozga neogranicenom kolicinom besmislica, nebuloza, lazi, spina i svih ostalih vec vidjenih idiotluka.
Zar niste do sad skontali da je lik najklasicnij moguci ignorant i trol, veliki Bosnjak, stasao kao treca generacija slovenackih Bosnjaka, sto znaci da su mu i deda i stari rodjeni tamo (logicno, ako je treca generacija tamo, kako sam tvrdi)
Bolan, skonta li ikad sta je BK?
I, da..nemojte ni ocekivati da ce se i osvrnuti na bilo koji od ovih dokumenata, nego sad slijedi opet ispiranje mozga neogranicenom kolicinom besmislica, nebuloza, lazi, spina i svih ostalih vec vidjenih idiotluka.
Zar niste do sad skontali da je lik najklasicnij moguci ignorant i trol, veliki Bosnjak, stasao kao treca generacija slovenackih Bosnjaka, sto znaci da su mu i deda i stari rodjeni tamo (logicno, ako je treca generacija tamo, kako sam tvrdi)
Bolan, skonta li ikad sta je BK?
- pirpa
#3978 Re: Deblokada Sarajeva???
TheMule wrote:Nikad cuo o ovom slucajupici wrote:[
I porodica Kubat optužuje Alispahića da ima prste u likvidaciji ef.Kubata tokom 1994. na obroncima Igmana.[/b]
.

-
TheMule
#3979 Re: Deblokada Sarajeva???
pirpa wrote:TheMule wrote:Nikad cuo o ovom slucajupici wrote:[
.
Eh hvala, sad kontam o cemu se radi. Nisam znao da je pogino taoc..
-
Tromblon
#3980 Re: Deblokada Sarajeva???
Moj CPT koja si ti neznalica, amater i totalni idiot. Ti baš jebeno bulazniš. A to što pišeš su takve besmislice. Čuj jadan stari čenga varali ga bjelosvjetski šverceri.
Nego pošto je 91. nabavna kalaša bila?
Nego pošto je 91. nabavna kalaša bila?
- hamza_sa
#3981 Re: Deblokada Sarajeva???
славянин wrote:Idi bolan ganjaj cure, ima neka nesrecnica sto bi i tebi u ruke palaCPT wrote:
Ne. Strana drzava je frizirala dokumenta u korist Cengica, SDA ili A. IzebegovicaA zrtovali vlastitog ministra. Logicno.
U biti su uveli
Zbog te lojalnosti su ga ispalili za helikopter, jedan transportni avion opreme, itd, itd....pusti cengice,helikoptere i ministre
Vala bas!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3982 Re: Deblokada Sarajeva???
Kada se ozenio, punac mu je napravio piljaru, da ne bi paprike i lubenice prodavao na betonskoj tezgi, sto je do tada radio. Sa osnivanjem stranke, glavni magacin mu postaje dzamija kod kafea "Bor". Prve velike pare je zaradio prodajuci sokove i cevape na mitinzima SDA, sto mu je omogucio Muhamed Cengic. No, najvise je zaradio radeci sa Matom Bobanom, koji je sa njim bio poslanik u Vijecu gradjana Skupstine BiH. Zajedno su iz Hrvatske svercovali naftu i oruzje. Mi nismo ni znali sto smo vezali hrvatsku i muslimansku zastavu na Pijesku, kada je bila promocija SDA. Tada je Saja doveo Barbu, oca Mate Bobana, koji je sjedio blizu Izetbegovica. I danas imam tu videokasetu, na kojoj se sve vidi. Sajina sestra, koja je nedavno umrla, bila je udata za Bobanovog rodjaka Zlatka, sa kojim se sad Saja spori oko banke. Sva pljacka je isla preko Saje i Bobana. Najjeftinije oruzje koje je Saja prodavao u Foci islo je po 1.200 maraka. Imao je oruzja koliko je htio i prodavao ga je kome je htio, ukljucujuci i Srbe. Slavo Ivanovic je poginuo, a ubili su ga ljudi sa kojima i Saja danas saradjuje, da se ne bi saznalo kakvi su kanali prodaje oruzja postojali. Halid Cengic je prodavao kalasnjikove sa plasticnim kundacima, koji su mu ostali zakopani, jer ih nije htio dati ljudima bez para. Kasnije je govorio da Focaci nisu htjeli da se bore. Nije tacno! Dva puna autobusa ljudi iz Gorazda su stigla u Focu da nam pomognu u borbi, ali im nije dao Halid Cengic. Rekao im je: "Proucite Fatihu i svi nazad." Petnaestog cetvrtog devedeset druge ja dolazim ranjen u Ustikolinu, on me grli i kaze: "Majore, dobro ste se borili!" Ja poceh plakati i pitam ga: "Ko nas ovo izdade, Halide?" Uto zazvoni telefon, kazu govori sa Alijom. Ja ga pitam: "Ko nam je sad komandant u Ustikolini?" On mi kaze: "Evo, Alija mi je sad rekao da je komandant Dzemo Omerbasic." Ja sam zakukao: "Kuku nama! U Foci je bio piljar, i za deset dana - palo. Sad ovdje traktorista, konjovodac Dzemo - i to ce pasti." I tako je i bilo. Ali, nije se on tu ni pitao - sad je jasno da je sve odlucivao Halid Cengic. On nije dao metka opaliti u Ustikolini. Da se nije pokupio sa svim bogatstvom, sa plijenom, i da traktorom nije otisao u selo Zeljevo, iz Zeljeva u Jabuku, mi smo mogli odmah kasarnu uzeti
"Nakon demokratski provedenih izbora za predsjednika SO Foča postavljen je Taib Lojo, elektroinžinjer i ugledni građanin, potpredsjednik SDA za Foču. Međutim, od samog početka najveći politički uticaj u SDA, a i u političkom životu Foče imaju Senad Šahinpašić "Šaja" i Čengić Halid, koji su i rodbinski povezani. Od samog dolaska na vlast, oni okupivši oko sebe rodbinu i prijatelje, počinju sa raznim malverzacijama i švercom koji im donosi ogromne sume novca. U šverc oružjem uključuju i Šljivo Aziza i širi krug njima odanih ljudi, tako da muslimanski narod ovog kraja, u strahu od četničke opasnosti koja im sve više prijeti, daje onima koje su izabrali da štite njihove interese i posljednju paru za nabavku oružja, pa puške koje im prodaju Šahinpašić i Čengić plaćaju po cijeni od 1200 do 1500 DM. Prema nekim saznanjima u Foči je preko SDA došlo 5200 pušaka koje su Šahinpašić i Čengić prodali.
Ostaje da se vidi kako će Hasan Čengić, koji je i danas i onda, jedan od najuticajnijih ljudi u SDA, ali i Islamskoj zajednici BiH, reagovati na ovakve napise koji, istiniti ili ne, sasvim sigurno otvaraju rat protiv četničkog špijuna Fikreta Muslimovića koji je danas savjetnik i saradnik Bakira Izetbegovića.
ako budu trazili dobice jos.... selam
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3983 Re: Deblokada Sarajeva???
O SVEMU SAM OBAVIJESTIO IZETBEGOVICA: Kad sam ranjen dosao u Hrasnicu, kao odbornik SDA u Opstini Foca, nazvao sam Izetbegovica da mu sve ispricam. Rekao mi je da mu posaljem faks i da ce on vidjeti. Iz "Merhameta" u Hrasnici sam mu poslao faks, jos imam original kod sebe. Napisao sam mu da su Focu izdali Muhamed Cengic i Senad Sahinpasic, komandant odbrane. Za deset dana je Foca pala, Saja ju je izdao, pobjegao iz nje. Ostavio je narod na nemilost, posteni su ljudi stradali. Kako mi je glava bila probijena gelerom, morao sam na lijecenje. U Visokom sam naisao na Halida Cengica. On meni kaze: "Ti si pobjegao sa Grepka!" Ja mu kazem: "Odakle si ti pobjegao? Iz Ustikoline. I ti si odbornik kao i ja. Kako tebe ne treba zatvoriti? Pobjegao si kao i Saja. Sta ces ti u Visokom?" Ponio sam mu i odobrenje od Alije Izetbegovica da nam dâ oruzje za dobrovoljce za Focu. Dao mi je dvije uniforme i dvadeset bombi kasikara. Pritom se i izrekao: "Saja kaze da vam ne treba dati nista!" Kad sam izisao od njega, zvao je ove iz Sedme muslimanske i rekao im je da me treba zatvoriti, jer "puno znam, a nesto i pisem", te da sam poslao i pismo Aliji Izetbegovicu i ko sam ja da to smijem pisati. Drzali su me u zatvoru u Zenici pod optuzbom da sam sluzio u neprijateljskoj vojsci. Imam svjedoka, policajca koji je rodom iz Rogatice, koji mi je rekao da ce na sudu svjedociti da je Halid rekao: "Zatvorite ga. Malo ga i isibajte. Sve zna, a nesto je i poceo pisati." A to nije nesto, nego sam Aliji napisao ko je izdao Focu. Nek' izvole sad da se sretnemo na sudu i Alija i Halid i Saja. Svi ljudi iz Foce znaju sta je Saja radio, odakle mu toliko bogatstvo da sad pravi onakve zamkove. Sto nije napravio dzamiju u Ustikolini? Eno, na rusevinama i danas smece. Halidov sestric Rijad Rascic na Skupstini Saveza izbjeglih i raseljenih lica u Gorazdu kaze: "Nije tacno da su ono Sajoni, nego su ono focanski Brioni, opstina Foca." Odmah sam mu replicirao: "Nije tacno, gospodine guverneru. Ono je Sajino i ondje ides samo ti, Ibro Poplata, Bakir Izetbegovic i Bakir Alispahic." Te ljude ja vidjam. Ja kao odbornik Opstine Foca tamo ne mogu ni kafu popiti. Zna se ko tu sad uziva, ko sadi lubenice, ko se vozi gliserom... Odakle te pare? A mi svi Focaci, kod sve nase imovine, sad idemo sirom svijeta i gledamo.
Alija Podrug je pripadnik jedne od najvecih i jedne od najtuznijih izbjeglickih populacija u Bosni - one focanske. Njegova osobna drama svjedoci o razmjerama izdaje, pohlepnosti, pljacke, neodgovornosti, nekompetentnosti, nedodirljivosti Halida Cengica, Senada Sahinpasica Saje i Muhameda Cengica, koji su, uz podrsku Alije Izetbegovica, u crno zavili desetine svojih najvatrenijih sljedbenika i hiljade Focaka koji su vjerovali Stranci demokratske akcije i njenim liderima
i sHa kaju cengica prevarilO... na ranu ga privit... izdajnik i ratni profiter
-
decembar2017
#3984 Re: Deblokada Sarajeva???
kaze mi tip koji viri iz dozerove guziceTromblon wrote:@tempouser ne hrani trola. Govno je to. Nabubriće samo. I tako dok ne eksplodira.
-
Tromblon
#3985 Re: Deblokada Sarajeva???
Blago nama evo ih jopetdecembar2017 wrote:kaze mi tip koji viri iz dozerove guziceTromblon wrote:@tempouser ne hrani trola. Govno je to. Nabubriće samo. I tako dok ne eksplodira.
Mašala, mašala neka te Prosinečki. Baš mi treba snevna doza zajebancije.
-
decembar2017
#3986 Re: Deblokada Sarajeva???
Sta spinujem kada postavljam pitanje : da li je DB srbije bila primjer amatera i kretena pa su bez ikakve potrebe organizovali i vodili 5-u kolonu ?pirpa wrote:Spinuješ priču bezveze...decembar2017 wrote: ]
znaci bila je , iako nas na forumu "patriote " na drugim temama pokusavaju da uvjere da nije vec da je 5-kolona bila samo izgovor za otimanje srpskih stanova.
Znaci to smo prosli, ali najvaznije pitanje je zasto ? Zasto su imali 5-u kolonu ako je sve bilo unaprijed dogovoreno, cak nacratnao na salaveti 1991
DB srbije , kao i citave juge, vuce korijene iz prvih komunista 20-ih godina proslog vijeka kada su u uslovima ilegale morali da djeluju i obavjestajno i kontra-obavjestajno, doslovno kao tajna sluzba. I zato je DB , za razliku od JNA koja je borbeno djelovala samo 4 godine od svog posjanja prije 90-ih, DB citavo to vrijeme od 20-ih imala " borbeno " iskustvo, djelovanje u pravim uslovima a ne samo vjezbe i vjezbice kao JNA, znaci DB je bila puno iskusnija i profesionalnija.
I kada smo i to rijesili ostaje cinjenica da imamo onda dvije alternative:
1) da je bio dogovor pa je prema tome DB srbije i njenih domacih vazala potpuno bezpotrebno organizovala 5 kolonu, sto bi se reklo postupili amaterski i totalno glupo.
2) nije bilo dogovora pa je stvaranje i djelovanje 5-kolone bilo primjer profesionalnosti i znanja db.
Sta mislis , koju ce alternativu moralisti na forumu da odaberu
Sam @Dozer na pojedinim temama je pisao o petoj koloni i nigdje nije tvrdio da je nije bilo...ne bi da mu budem advokat ali nisi u pravu , pa nisi..
Što ne postaviš pitanje,kako je moguće da srpski operativac izvlači zarobljene ljude iz zatvora koji su pod našom kontrolom...i zar stvarno misliš da i mi nismo imali istog takvog čovjeka na njihovoj strani... Samo sa razlikom što Srbi nisu skidali glave svojim operativcima a kod nas je bilo pravilo po završenom poslu da im se glave skidaju...
mnoge balije su se glave do danas nanosale i to upravo zahvaljujući onima koje smo mi hvatali a oni ih trampili za sopstvene interese...
Obraza nemaju a boga se ne boje....
Jer pitao sam i zasto im je potrebna 5-a kolona ako je sve unaprijed bilo dogovoreno, nacrtano na karti sta ce srbi da uzmu i eroji da odbrane pa niko da odgovori ni to pitanje.
Jel to spin ?
-
decembar2017
#3987 Re: Deblokada Sarajeva???
a sto ce im ako su vec unaprijed dogovorili pa cak i nacrtali na salaveti 1991 sta ce srbi da uzmu a eroji da odbrane , kako nam dozer i njegovi isprdci zele da proda tu pricu ?славянин wrote:Neg pitanjce za one koji su upoznati (cpt znam da si ti upoznat sa svime ali nemoj molim te)
Dali su Srbi ikada pokusali da zatvore obruc juzno od aerodroma (znaci nekako komunikacija ilidza-kasindo) - mislim na ozbiljne napade (nesto kao otes) ?
Pitam jer se teren cini pogodan za okopna-mehanizovana sredstva kojih su oni imali na pretek a sama gustina urbanog podrucija je mnogo manja za razliku od dobrinjske strane (aerodromskog) ?
Last edited by decembar2017 on 30/08/2019 10:20, edited 1 time in total.
-
decembar2017
#3988 Re: Deblokada Sarajeva???
u pravu si , kurva je kurva ali ispada po nasim moralistima da je samo sda kurva jer su imali npr samo 300 ljudi pod oruzjem a kada se pita za barem jedan vod da je sdp organizovao i naoruzao u svojoj reziji marta 1992 ...niko da se javi.kiligonzales wrote:Nisu bili ni tada dovoljno dobri, niti su bili najbolji u svemu, da jesu, drugaciju bi realnost gledali danas. Ako je tebi ovaj rezultat dobar, onda nek si ti meni ziv i zdrav.decembar2017 wrote:
kao sto sam i ranije naveo , kada kada bi kurva koja se prodaje za 10 KM moralisala o kurvi koja se prodaje za 1000 jer o tome se radi, ma koliko bila losa sda, lopovksa, nepostena, neorganizovana i sl niko se nije pokazao bolji, ni tada a ni danas. I to je zalosno, koliko samo vremena trosite da u ime jeftinih politickih poena blatitie sda a kada vas se pita da dadnete barem jedan primjer toga boljeg ...muk
Kurva je kurva, prodavala se za 10 ili 1000 maraka, tu razlike nema i jednoj i drugoj kad zavrsis posao stres ces spermu u lice ako ti je guzici cejf. Niti je ona postena, niti postoji bolja kurva, a i sam skontaj sta ti ovim zelim reci.
Da li su doprinos, medjutim ne da bi ga cjelokupnog pripisivali sebi i to je poenta sve nase price.
Budi ti SDAovac, mozda i bot njihov forumski, ne znam te, mozda nisi takav, pa necu da te komentarisem, a bome ni ti ne znas nas, samo ti mogu reci nama svima fali kao narodu objektivnosti, a ko od stranaka zivi ili je sam aktivni clan neke stranke, cesto bude neobjektivan po pitanju ocjene i procjene nase historije i svih tih momenata koji su prosli jer zive na sagradjenim mitovima svojih stranaka.
Meni nista lose, lopovsko, neposteno i neorganizovano ne moze biti dobro ili dovoljno dobro. Svakome pod obraz stane ono sto nosi sa sobom iz svoje kuce.
Oni blate sami sebe, time sto tolerisu pojedincima unutar same stranke da rade sta rade i tako godinama cutke haramom se pune, necu govoriti o promicanju islamskih vrijednosti i koketiranju sa islamskom zajednicom do te mjere da postaje blasfemija jer same njihove rijeci ne prate dijela koja govore i blasfemiji nama je bogom dano da budemo vlast i budzetlije, a vase stanje je odraz vase vjere, sto je cista laz ili svi vi muslimani koji niste SDA niste dovoljno dobri muslimani, pa makar iz dzamija ne mrdali i bili bolji i posteniji ljudi od njih, a oni sami nogom ne krocili u nju ni za dzumu. Kroz licnosti koje znam licno kao clanove SDA ili simpatizere mogu knjigu napisati o raskolu rijeci i dijela, te napraviti sistem skaliranja od losih ka boljim. I znas sta mene najvise ubi u tome sistemu nepravde nemoj na njega reci napadati on je nas. Kad je los los je i tu ne treba biti izuzetaka makar ti i brat rodjeni bio. Tu mi kao narod padamo i to je razlog naseg propadanja. Sutra ce nas biti vise van BiH nego u BiH bar radi takve politike i koja god stranka bila takvom, meni nece biti mila, a rat smo proveli u BiH i s njom prezivjeli najgore. Ovi su mi manje mili bas radi toga sto se kite simbolima vjere, patriotizma, drzave, a sami godinama cjede drzavu koliko god mogu i zloupotrebljavaju pomenuto za rad svoga interesa.
Spominje se lopovluk i kriminal sdO a jusko iz SBB-a u koalicji sa sdO primjer postenja i efikasnosti, vikic primjer postenja jer nije u sda pa je ok sto je ukrao milione a nije metka opalio ili linije vidio a takve dozer ko fol iz morala proziva pa kada se primjeti zasto ne proziva "vikica i njegove retarde " kako ih proziva i specijalac imenom i prezimenom jer su u talu krali onda trazi da me upozna.
jebe se meni za sda jer nisam nikada bio clan ili imam marku od njih ali znam da ovi misevi pljuju na sda ne iz morala ili jer su bolji od njih vec sto im je to jedini nacin da se kupuju politicki poeni. pa je zato potpuno ok reci da je sve bilo dogovoreno pa je prema tome staviti direk u rov ili vojnika Armije/mup-a imalo isti rezultat samo da bi se moglo popljuvati na sda.
i sto je najsmjesnije ili najjadnije , isti tipovi koji trube o dogovorenom ratu najvise pisu o erojskim podvizima, o odbrani zivota , o akcijama i bitkama, o krvi , znoju i suzama koje su dali da orbane linije odbrane na koju su napadali neprijatelji .... hiljade i hiljade postova se naprdi o tome a sa druge strane sve dogovoreno pa neprijetelj nije uzeo sto nije ni zelio, cak i kada su linije eroja bile potpuno prazne neprijetelj ni da zapuca vec im posalje i popunu direktno iz PPU , koliko god treba BK sve po dogovoru
Last edited by decembar2017 on 30/08/2019 10:28, edited 3 times in total.
-
decembar2017
#3989 Re: Deblokada Sarajeva???
pa sto nije FGR na celu sa dozerom kupovala po 150 i prodavala po 150 ? kaze da je vecina ljudi koja se pripremala i naoruzavala pred rata nije bila iz SDA pa sto nisu oni kupovali prodavali po istoj cijeni ? sto ce neki covjek da kupi za 1200 kada mu je dozer mogao da proda po 150 ? nisu jer nije ni dozer a ni FGR prodavala ni po 150 ili za 1000 , jer da jesu kao sto sam naveo niko ne bi kupovao za 1200 da je imao izbora, tako da sami sebe hvate u laz i pokazujete da niste bili nimalo bolji od sda na koju toliko pljujete.Tromblon wrote:Pa ti si skroz lud. Sto posto. Čuj nisu zaradili prije rata? Znaš li ti sine koliko je kalaša prodano pp cijeni 1.000 - 2.000 maraka, a "proverenima" po 150 - 500? Pošto su hebenu metak cijenili? Koliko su pušaka prodali četnicima? Koliko je para tokom rata stiglo u Beč, a koliko zaista potrošeno za odbranu? I ranije sam ti govorio nemoj braniti neodbranjivo.CPT wrote:
Sad si vec poceo cjepakati u dane? A da pogledas datume na prvim fakturama? Vidjet ces da su sa kraja '91. Znam da ti sve znas al ok.U svakom slucaju da ponovimo pitanje? Gdje i kako su dobili oruzje? Da pomognem, dobili su ga na crno i to po jako paprenim cijenama. Da su se ubili parama, nisi. Pogotovo ne na pocetku. U jednom momentu nije mogao vise dobiti ni metka jer nije bilo gotovine pa je morao prodavacu morao ostaviti helikopter. Da nakon '93 nesto zalutalo, mozda. Vjerovatno. Ali ti to sve znas, jelte. Znas isto da je morao platiti fakture Fikreta Abdica. Da je ogromna kolicina placene robe ostala izvan BIH jer je trazio jeftiji izvor., itd, itd. itd....
kao i obicno , kao kurve sto se prodaju za 10 maraka moralisu o kurvama koje se prodaju za 1000 .
-
Tromblon
#3990 Re: Deblokada Sarajeva???
Veće kurvetine od tebe nema. Jedan u dva ili dva u jedan. Nema niko tako jadan ni ofiran kao ti. Sadržaj tvojih postova je besmislen i zato samo tebe komentarišem. Neki psihijatar bi izučavajući tebe mogao specijalizaciju završiti.
-
decembar2017
#3991 Re: Deblokada Sarajeva???
barem ne virim iz dozerove guzice pa prodajem pricu o odbrani zivota a priznajem da je sve unaprijed bilo dogovoreno i sta ce se odbraniti i sta ce se osloboditi, ako si ista oslobodio jer da jesi ne bi cekao dejton da vidite sta ce vam milosevic da pokloniTromblon wrote:Veće kurvetine od tebe nema. Jedan u dva ili dva u jedan. Nema niko tako jadan ni ofiran kao ti. Sadržaj tvojih postova je besmislen i zato samo tebe komentarišem. Neki psihijatar bi izučavajući tebe mogao specijalizaciju završiti.
-
decembar2017
#3992 Re: Deblokada Sarajeva???
ma naravno , samo sam ja shvatio kako vrana vrani oci ne vadiDozer wrote:Sad se "ovaj" usutio, eto "onoga" za 15-ak min. A mozda ce i zajedno, dok upali sve VPNs
kako je ono onaj specijalac opisao " Vikić i njegovi retardi" ukrali milione a nas moralista ni anonimno ne smije da ga spomene a sva usta po sranju po lopovima koji nisu linije vidjeli
-
Tromblon
#3993 Re: Deblokada Sarajeva???
Vala nema odustajanja. Ti baš ćeraš i ćeraš, poturaš i izmišljaš. Lažeš bez stida. Izgleda te Dozer dobro ujeo čim ga stalno spominješ. Dozera u životu nisam sreo, kao ni tebe, ali ću uvijek biti na njegovoj strani jer je ispravna. Baš kao i u ratu. A ti ćeš uvijek biti sa balijama, četnicima i ustašama i guzit će te se međusobno jer vam je tako najljepše.decembar2017 wrote:barem ne virim iz dozerove guzice pa prodajem pricu o odbrani zivota a priznajem da je sve unaprijed bilo dogovoreno i sta ce se odbraniti i sta ce se osloboditi, ako si ista oslobodio jer da jesi ne bi cekao dejton da vidite sta ce vam milosevic da pokloniTromblon wrote:Veće kurvetine od tebe nema. Jedan u dva ili dva u jedan. Nema niko tako jadan ni ofiran kao ti. Sadržaj tvojih postova je besmislen i zato samo tebe komentarišem. Neki psihijatar bi izučavajući tebe mogao specijalizaciju završiti.
-
Tromblon
#3994 Re: Deblokada Sarajeva???
Al nek je problem Vikić i "njegovi milioni", a Šaja, Bake, Čengići i drugi i NJIHOVE MILIJARDE nisu.
-
decembar2017
#3995 Re: Deblokada Sarajeva???
Tromblon wrote:Vala nema odustajanja. Ti baš ćeraš i ćeraš, poturaš i izmišljaš. Lažeš bez stida. Izgleda te Dozer dobro ujeo čim ga stalno spominješ. Dozera u životu nisam sreo, kao ni tebe, ali ću uvijek biti na njegovoj strani jer je ispravna. Baš kao i u ratu. A ti ćeš uvijek biti sa balijama, četnicima i ustašama i guzit će te se međusobno jer vam je tako najljepše.decembar2017 wrote:barem ne virim iz dozerove guzice pa prodajem pricu o odbrani zivota a priznajem da je sve unaprijed bilo dogovoreno i sta ce se odbraniti i sta ce se osloboditi, ako si ista oslobodio jer da jesi ne bi cekao dejton da vidite sta ce vam milosevic da pokloniTromblon wrote:Veće kurvetine od tebe nema. Jedan u dva ili dva u jedan. Nema niko tako jadan ni ofiran kao ti. Sadržaj tvojih postova je besmislen i zato samo tebe komentarišem. Neki psihijatar bi izučavajući tebe mogao specijalizaciju završiti.
naravno da je ispravna strana kada ste "branili " linije koje su vec 1991 dogovorene pa nastavi da ga podrzavas ali mani se onda patetike o odbrani zivota i slicne fore, ofirno je.
-
decembar2017
#3996 Re: Deblokada Sarajeva???
nije problem vikic kao vikic vec sto se u ime morala prozivaju bas Saje , Bake i Cengici kao da su dozer i klapa stajali uz njih i brojali kada su ovi krali a kada se spomene "Vikić i njegovi retardi" nema ni M od morala i prozivanja , tada jeTromblon wrote:Al nek je problem Vikić i "njegovi milioni", a Šaja, Bake, Čengići i drugi i NJIHOVE MILIJARDE nisu.
do tada je anonimno " ja bio tu i znam " kao u kamenu upisano , a kada se spomene da je specijalac imenom i prezimenom javno prozvao "Vikića i njegove retarde "kao lopove , tada " bio tu i znam " nije vazno.
bas ti dupli arsini u ime morala mi smetaju, ne vikic ko vikic ili dozer ko dozer, dupli arsini a puna usta morala zato spustu loptu jer ti si prvi poceo da spominjes moju familiju nicim prozvan , nema potreba za tim jer ja nisam ni protiv koga licno
Last edited by decembar2017 on 30/08/2019 10:53, edited 1 time in total.
-
Tromblon
#3997 Re: Deblokada Sarajeva???
Ko ga je prozvao?decembar2017 wrote:nije problem vikic kao vikic vec sto se u ime morala prozivaju bas Saje , Bake i Cengici kao da su dozer i klapa stajali uz njih i brojali kada su ovi krali a kada se spomene "Vikić i njegovi retardi" nema ni M od morala i prozivanja , tada jeTromblon wrote:Al nek je problem Vikić i "njegovi milioni", a Šaja, Bake, Čengići i drugi i NJIHOVE MILIJARDE nisu.
do tada je anonimno " ja bio tu i znam " kao u kamenu upisano , a kada se spomene da je specijalac imenom i prezimenom javno prozvao "Vikića i njegove retarde "kao lopove , tada " bio tu i znam " nije vazno.
-
decembar2017
#3998 Re: Deblokada Sarajeva???
Zoran Čegar, prijeratni, ratni i poslijeratni specijalac /policajac jesi li cuo za njega ? zar je njegova javna rijec manje vrijedna nego dozerova anonimna ?Tromblon wrote:Ko ga je prozvao?decembar2017 wrote:nije problem vikic kao vikic vec sto se u ime morala prozivaju bas Saje , Bake i Cengici kao da su dozer i klapa stajali uz njih i brojali kada su ovi krali a kada se spomene "Vikić i njegovi retardi" nema ni M od morala i prozivanja , tada jeTromblon wrote:Al nek je problem Vikić i "njegovi milioni", a Šaja, Bake, Čengići i drugi i NJIHOVE MILIJARDE nisu.
zoran mis jer to radi javno a dozer frajer jer proziva saju i bakira anonimno ?
to meni smeta, dupli arsini u ime morala
-
Tromblon
#3999 Re: Deblokada Sarajeva???
Glupsone ja nisam otišao u rat da se borim za linije nego za pravo i pravdu na ispravnoj strani protiv zla. Međutim, ti koji su govorili o ispravnosti borbe su ispotiha promicali drugu vrstu zla. Izdaju goru od smrti. Ti su izdali Bosnu i Hercegovinu. Izdali su cijeli narod i evo već 27 godina broje pare nad grobnicama i kostima.
Korumpiranih ima svuda to nije sporno. Kao što nihe sporno ni to što se zna u čijim kućama se jede zlatnim kašikama.
Kad već toliko truniš o "dogovoru iz 91, salvetama i kartama" pročitaj malo ko se i kako tada dogovarao i koliko se to razlikuje od Dejtona. Koalicija napravljena 90. da se uzme vlast nikad nije poništena. Samo je unjesto sds upap snsd. Hdz i sda su nedodirljivi.
Korumpiranih ima svuda to nije sporno. Kao što nihe sporno ni to što se zna u čijim kućama se jede zlatnim kašikama.
Kad već toliko truniš o "dogovoru iz 91, salvetama i kartama" pročitaj malo ko se i kako tada dogovarao i koliko se to razlikuje od Dejtona. Koalicija napravljena 90. da se uzme vlast nikad nije poništena. Samo je unjesto sds upap snsd. Hdz i sda su nedodirljivi.
- madner
#4000 Re: Deblokada Sarajeva???
Kazem ja, nije pametan ali je uporan.