ja ga nemogu podnjeti od kako da izvines sere i lize dupe zidovima i to ovim ekstremistima... on je u zadnjih nekoliko godina izmjenio se skroz na skroz...uglavnomja wrote:
e zvizu, sad si ga ukakio![]()
ne barci mi ratnog sugradjanina!
dosao je da bude sa nama, prezivio sve sto i mi, vise je ucinio na informisanju o bosni nego svi ostali ...
i zato me boli klinac sta radi negdje drugi
kad ga je Zizek na njegovom maternjem jeziku matiro i to majstorski, i kad je priznao da podrzava sve ono sto cine zidovi do palestinaca, tad je dokazao da je glup ko neka stvar... samo proglaseni intelektualac za moj pojam...
onaj sto kaze da mi smeta sto je Zlatko otisao na paradu, nek je, samo nek kaze otvoreno zasto je otisao, a sto nije isao da posjeti bih gradjane kad strajkukju i protestuju,... ah ja nije bilo CNNa da sve zabiljezi...
mrzim vjrere jer u mojoj glavi nista dobro ne donose... mrzim ulizivanje jer to je znak da si prevarat na sve cetri... i mrzim ljude koji navijaju za ratove ali one jednlolice gdje samo jedni trebaju da ginu a drugi opravdano se brane s tim sto ubijaju druge...
I ova Europa je dvolicna... Gadaffi je jezini znao bagru da drzi pod sapom, hamjo i Libiju a kad su kasnje poceli brodovi da stizu bez mornara na obale Italije onda je bilo eh hbga ovo nismo uracunali... moras biti tokmak nad svim da bi bio dio nekeg foruma gdje se takve budalestine donose na djelo.
Moras bit inaivan da neko kaze ovo ga iznenadilo. Mene je samo iznenadilo da nije bilo 30.000 mrtvih u Parizu. A ovo sto se delio je za mene sasvim postalo normalno, jer to se ovih dana desaje. Koliko god bilo nakaradno sto se desaje ono je postalo normalno. Postalo je noralno i da se ima pravo svasta reci a izgeda da se ima pravo i pucati uzduz i porpijeko. Nego hajmo se kladito koja je drzava ili grad sljedeci? Gde ces ti kontrolisati budalu koja u nebi nosi takav jedan akt a nikome ne prica. Njemu je dovoljno da uleti sa kalasnjikovom u restoran i pobije sve za stolom i to je za njega MISSION ACCOMPLISHED a dok dodje policija i specijalna jedinica da njega uklone - kasno dosao Marko na Kosovo. A ako bude na svakom cosku policiajac kao sto je bilo u Pekingu za vrijeme ljetne Olimpijade onda ce pisati policajska drzava nemamo pravo na slobodno kretanje i sl. Dok je bio socijalizam znao si bar ko pije i ko placa a vako u vlastitoj canifi nisi siguran a kamol na ulici.