Nazalost morati ce se jednog dana tako uraditi jer je izmaklo kontroli.prog321 wrote:Mene je sramota pogledati danasnje ulice po gradovima gdje su Bosnjaci vecina ? Kako tebe nije ?pakica_ wrote: mi bi sve nesto da prepisujemo svjetske standarte o eutanaziji (7-15-30 dana) a niko ne pominje to kolike se kazne u tom istom svijetu placaju za mucenje/napustanje zivotinje.. ok, prepisat cemo eutanaziju, al' nemojte onda ignorisati kad komsija trehne stence svoje kuje negdje pored kontejnera nego ga prijavite i istrajte u tome da plati kaznu.. jok, kod nas je i kod naroda i kod murije ista prica za prijavu: jebo pasce, imamo precih problema.. a svugdje se pasce predstavlja kao najveci problem danasnjice u Sa (da ne govorim za cijelu BiH jer ne znam kakvo je stanje u dr. gradovima)
Zasto nema pasa po Banjaluci, Sirokom Brijegu, Bijeljini ? Zasto ih nema u Zagrebu i Beogradu?
Ne mozemo mi izmisljati cipove i slicne gluposti. Ovakvo je stanje nepodnosljivo i mora se srediti u skladu sa nasim mogucnostima.
Znaci pobiti pascad na ulici. Ako nema vlasnika ne smije postojati. I zdravo.
Morati ce se presjeci pa onda krenuti kao svugdje gdje je to normalno uredjeno.