Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Crvena Tifoza

#3976 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Crvena Tifoza »

Radio Sarajevo wrote:
cyprus wrote:
haubica_i_to_teshka wrote:Svi oni koji na bilo koji nacin prizivaju amara na mjesto selekora su najveci dushmani Bih
Jebote :mrgreen:
Barbareza za selektora fudbalske i košarkaške reprezentacije, i to da taj posao obavlja u uniformi Armije RBiH :bih: :bih: :bih: :bih:
Kakve sad veze ima uniforma Armije RBiH sa Barbarezom? :-)
Paul F.

#3977 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Paul F. »

Zna li iko šta se tačno desilo sa Magathom ? Kandidovao se, obavio razgovor i onda odbio ponudu ako sam dobro shvatio. Kakvu ponudu ?
luckylaka

#3978 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Samo poruka od nekih(a savez je vec dobio takvu poruku) Ne igrajte se i ne pokusavajte da za selektora dovedete brkatog morza zvanog ,,covjek iz sjene,,Ni slucajno.Brkata konjina je unistila jedan klub treba jos i reprezentaciju.Inace mi oni tamo,,ratkovi gardisti,,i ,,pripadnici ravnogorskog pokreta,,vec znamo ko je buduci selektor i taj ce ABD uskoro da zamijeni ,,jednog od najvecih,, :run:
Radio Sarajevo

#3979 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Radio Sarajevo »

luckylaka wrote:Samo poruka od nekih(a savez je vec dobio takvu poruku) Ne igrajte se i ne pokusavajte da za selektora dovedete brkatog morza zvanog ,,covjek iz sjene,,Ni slucajno.Brkata konjina je unistila jedan klub treba jos i reprezentaciju.Inace mi oni tamo,,ratkovi gardisti,,i ,,pripadnici ravnogorskog pokreta,,vec znamo ko je buduci selektor i taj ce ABD uskoro da zamijeni ,,jednog od najvecih,, :run:
Čuj Atifa što prijeti... :)

Brini se za svoj klub, a ne za neke koje su drugi "uništavali", ako ga uopšte imaš :).
stakasa

#3980 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by stakasa »

luckylaka wrote:Samo poruka od nekih(a savez je vec dobio takvu poruku) Ne igrajte se i ne pokusavajte da za selektora dovedete brkatog morza zvanog ,,covjek iz sjene,,Ni slucajno.Brkata konjina je unistila jedan klub treba jos i reprezentaciju.Inace mi oni tamo,,ratkovi gardisti,,i ,,pripadnici ravnogorskog pokreta,,vec znamo ko je buduci selektor i taj ce ABD uskoro da zamijeni ,,jednog od najvecih,, :run:
Matere ti s cim ti prijetis iz Amerike
Tomahawk11
Globalni moderator

#3981 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

Ko to ne da Amaru da bude selektor? Fanaticosi? Prekookeanski rodoljubi? Neko treci?
Je li ono danas dan D?
Sapunica oko selektora se nastavlja..... :run:
Radio Sarajevo

#3982 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Radio Sarajevo »

Tomahawk11 wrote:Ko to ne da Amaru da bude selektor? Fanaticosi? Prekookeanski rodoljubi? Neko treci?
Je li ono danas dan D?
Sapunica oko selektora se nastavlja..... :run:
Uh, ne znadoh da ih ima i po Čemerici što su se zabrinuli. Šta bi BiH bez njihove brige, duše drage :D
shalla

#3983 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by shalla »

A_A_AKCIJA wrote:
shalla wrote:
A_A_AKCIJA wrote:
Prvo, ne branim Papeta, nego najbolju moguću opciju koja je raspoloživa. Da se malo zadubiš i posvetiš ozbiljnije ovoj temi, shvatio bi o čemu pričam.
Ostanak Papeta je bila najbolja moguća opcija jel?
:lol: :lol:
Ne, nego je trebalo ispitati alternative i imati spremno rješenje, koje je moralo biti bolje od Papeta.

Ovako, iz ove perspektive, jel stavljaš ruku u vatru da je Hadžija bolje rješenje, da Amar neće zakuhati sa Džekom...

Iskreno odgovori, sebi, meni ne moraš.
To je nešto drugo ali je tu opet kriv i Pape i Savez, o tome sam već pisao. Da je dobio nogu poslije SP mogli smo dovesti koga smo htjeli jer tada kvalifikacije ne bi bile zasrane pa bi se i mnogo jača imena uhvatila posla. Ovako niko neće da ga okarakterišu kao gubitnika jer nije uspio odvesti BiH na EP u situaciji kada je to skoro nemoguće...
P.S. I za ovo drugo sam već pisao, smatram da bi Braco Hadžiosmanović bio bolje rješenje od Papeta (Papeta od 07/2013 pa nadalje) tako da su i Hadžija i Amar veliki upgrade, da ne pričam o drugim, boljim imenima...
leo karan

#3984 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by leo karan »

Cuj Sergej...
Igra poker, jede svinjetinu i pije alkohol.
Tobe jarabi.
nosara

#3985 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by nosara »

A da se ti polahko pocnes lijecit...? Jebes selektora, tebi treba ciko u bijelom mantilu... :D
nosara

#3986 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by nosara »

Radio Sarajevo wrote:
Najveci uspijeh na ZAPADU postigao je (da nije drugih faktora, babuke a i kupovine titula) je uclanjivanje “kraljevica” u klub koji se ponoso radnickim tradicijama :P kao odgovor na dolazak gosp. Tana u FK SARAJEVO (ili se amar vodio nekim drugim razlozima, bash me interesuje koji bi to razlozi mogli biti :-D )
A ovo fakat ne razumijem šta si htio reći, ali vidim da ti pravopis i stil nisu jače strane :D.
Tobdzija zna Osime, nesto mrzi Amara, neki licni razlozi, a gotivi Ivicu onako iskreno, pitarski... :D
Reuf-Refko

#3987 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Reuf-Refko »

pred samu odluku o novom slektoru, i dalje najozbiljniji kandidati Baždarević, Hadžibegić i Osim...e ima da nas odvedu u raspad jedino :roll:
Point.

#3988 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Point. »

Jebo vas i Amar i Zeljo vise, dosadni ste. Odgovorno tvrdim da vi mahalasi i carsijaneri, koji prizeljkujete Brku za selektora, ne zelite dobro reprezentaciji nego samo zelite da zasitite svoje carsijanerske porive. Nece biti Amar selektor i tacka.
sinuhe

#3989 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by sinuhe »

Ma bice neko samo da gasi pozar a onda nakon kvalifikacija ce ustoliciti neku gromadu ili legendu sa nekim toboze planom.
Reuf-Refko

#3990 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Reuf-Refko »

Reuf-Refko wrote:pred samu odluku o novom slektoru, i dalje najozbiljniji kandidati Baždarević, Hadžibegić i Osim...e ima da nas odvedu u raspad jedino :roll:
ponovo će portali čiji su novinari manijaci, pitari i sl. dizat i spuštat svoje legende a boli ih neka stvar za reprezentaciju
Tomahawk11
Globalni moderator

#3991 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

Reprezentacija Bosne i Hercegovine prema posljednjim informacijama danas ipak neće dobiti novog selektora, iako je prije petnaestak dana današnji dan najavljen kao onaj u kojem će se javnost u Bosni i Hercegovini upoznati sa nasljednikom Safeta Sušića.
Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora FS BiH popis od 11 imena bit će skraćen na tri ili četiri imena, jedna od tih osoba će vjerovatno 25. decembra biti proglašena Sušićevim nasljednikom.
Sta ovi biraju, mis svijeta? Lakrdija zvana savez! :oops:
nosara

#3992 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by nosara »

Point. wrote:Jebo vas i Amar i Zeljo vise, dosadni ste. Odgovorno tvrdim da vi mahalasi i carsijaneri, koji prizeljkujete Brku za selektora, ne zelite dobro reprezentaciji nego samo zelite da zasitite svoje carsijanerske porive. Nece biti Amar selektor i tacka.
Image

Tipocno antibosansko podmetanje... Vrhunski interes za bh nogomet je da Amar Osim preuzme reprezentaciju... Samo iskompleksirani likovi (a sef je nabijao komplekse, nije da nije :D ) mogu imati nesto protiv napretka fudbala u ovoj drzavi kroz njegov izbor za selektora...

A... pehari su tu... :D R E F E R E N C A...!

Image
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3993 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

a mi se pitamo preživili ti St. Louis :D welcome, wilkomen, benvenuti, dobrodošo brate iz tuđine
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3994 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Velkoski »

Izbor selektora: Da se nikad nikome ne ponovi

http://sport033.com/izbor-selektora-da- ... ne-ponovi/
Point.

#3995 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Point. »

nosara wrote:
Point. wrote:Jebo vas i Amar i Zeljo vise, dosadni ste. Odgovorno tvrdim da vi mahalasi i carsijaneri, koji prizeljkujete Brku za selektora, ne zelite dobro reprezentaciji nego samo zelite da zasitite svoje carsijanerske porive. Nece biti Amar selektor i tacka.
Image

Tipocno antibosansko podmetanje... Vrhunski interes za bh nogomet je da Amar Osim preuzme reprezentaciju... Samo iskompleksirani likovi (a sef je nabijao komplekse, nije da nije :D ) mogu imati nesto protiv napretka fudbala u ovoj drzavi kroz njegov izbor za selektora...

A... pehari su tu... :D R E F E R E N C A...!

Image
A po cemu je interes bh nogometa da Amar preuzme? Zivo me interesuje. Zapitao bih se u cijem je interesu da neko iz, jedne od najjadnijih i najlosijih liga Starog kontinenta, preuzme jednu od boljih evropskih reprezentacija? Reprezentacija BiH nije samo interes sarajevskih klubova.

A vidi ga lik stavlja i mikimaus pehare. Te titule nemaju nikakvu tezinu s obzirom u kakvom kvalitetu i okruzenju su osvojeni. Sta bi rekli za one trenere sto osvojise ligu sa Modricom, Brotnjom ili Leotarom, sa kojima je ipak teze uzeti nego sa jednim od najjacih klubova u drzavi?

Ne zelite dobro reprezentaciji ovim jadnim lobiranjem kroz plavu i bordo prizmu. Reko bi insan giganti evropskog fudbala a ono ih nabijaju albanski, crnogorski i moldavski giganti.
ultima_palabra

#3996 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by ultima_palabra »

Nekako što više razmišljam, sve više mi ima logike da se Sergeju da šansa... zašto? I dosadašnji uspjesi (sa Ćirom i Papetom) su proizašli iz te pozitivne atmosfere koju bi Sergej definitivno donio, u možda nikad većoj mjeri. Idealna situacija bi bila da je Papeta nakon SP zamijenio Duško, zadržala bi se pozitivna atmosfera i dobila bi se stručnost na većem nivou. Ali mi nismo u idealnoj situaciji, Pape je zatrovao atmosferu i rezultatski nas doveo dotle da ne možemo priuštiti nijedan kiks... u toj situaciji nijedno jako ime neće da uzme vruć krompir u ruke. Zato je bitno prvo da se vratimo tamo gdje smo bili, pa tek onda tražimo priliku za dalji iskorak.

Svi znaju koliko volim Amara, ali mislim da on kao ličnost polarizira javnost... puno ljudi ga ne podnosi, što zbog njegovog stava, što zbog sopstvene ograničenosti. Dodatne podjele nam sada ne trebaju... plus mi ne djeluje da je njegov stil vođenja ekipe prikladan za reprezentaciju.

Meša i Faruk su starog kova, obojica u pet deka... Meša se čini malo bolji kandidat, radio je u zadnje vrijeme i nije ga pregazilo vrijeme kao Faruka, a i kao ličnost djeluje da nije tolika lignja kao ovaj.

Rajevac je stranac, trebalo bi vremena da upozna ekipu i da ga igrači prime... a iskreno, osim epizode s Ganom CV mu i nije neka pljačka.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3997 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:Nekako što više razmišljam, sve više mi ima logike da se Sergeju da šansa... zašto? I dosadašnji uspjesi (sa Ćirom i Papetom) su proizašli iz te pozitivne atmosfere koju bi Sergej definitivno donio, u možda nikad većoj mjeri. Idealna situacija bi bila da je Papeta nakon SP zamijenio Duško, zadržala bi se pozitivna atmosfera i dobila bi se stručnost na većem nivou. Ali mi nismo u idealnoj situaciji, Pape je zatrovao atmosferu i rezultatski nas doveo dotle da ne možemo priuštiti nijedan kiks... u toj situaciji nijedno jako ime neće da uzme vruć krompir u ruke. Zato je bitno prvo da se vratimo tamo gdje smo bili, pa tek onda tražimo priliku za dalji iskorak.

Svi znaju koliko volim Amara, ali mislim da on kao ličnost polarizira javnost... puno ljudi ga ne podnosi, što zbog njegovog stava, što zbog sopstvene ograničenosti. Dodatne podjele nam sada ne trebaju... plus mi ne djeluje da je njegov stil vođenja ekipe prikladan za reprezentaciju.

Meša i Faruk su starog kova, obojica u pet deka... Meša se čini malo bolji kandidat, radio je u zadnje vrijeme i nije ga pregazilo vrijeme kao Faruka, a i kao ličnost djeluje da nije tolika lignja kao ovaj.

Rajevac je stranac, trebalo bi vremena da upozna ekipu i da ga igrači prime... a iskreno, osim epizode s Ganom CV mu i nije neka pljačka.
Najjaci post do sad na temi! :thumbup:
pirmin

#3998 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by pirmin »

Banjaluka je za Amara! 8-)
vade_mecum

#3999 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by vade_mecum »

najpametnije bi bilo dovesti onoga ko ce raditi za najmanju cifru :D od ovih kvalifikacija ionako nema nista.
ultima_palabra

#4000 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by ultima_palabra »

Zaboravio sam reći da je realnost malo drugačija... iz manjeg entiteta će sigurno sabotirati Barbu, a Faruk sigurno bjesomučno lobira.
Locked