Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
golff
#3976 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
posto su mi ukinuli sva 3 bedza prije 4 dana bez ikakvog obrazlozenja, a nemam ni jedan flag i saljem im poruke ali jos niko nista ne odgovara kontam da otvorim novi profil na clixsense-u i crowdflower-u pa me sad interesuje da li moram upisati svoje ime i prezime ili mogu npr. od brata ili sestre a upisao bih stvarni e-mail od paypal-a jer vjerovatno bi me skontali ako bi ponovo upisao svoje licne podatke na novom profilu iako bih stavio drugu e-mail adresu .Ja pretpostavljam da je bitan samo e-mail zbog prebacivanja novca na paypal.
- ODB
#3977 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ma kakav samo emal ,nisu oni tako glupi.golff wrote:posto su mi ukinuli sva 3 bedza prije 4 dana bez ikakvog obrazlozenja, a nemam ni jedan flag i saljem im poruke ali jos niko nista ne odgovara kontam da otvorim novi profil na clixsense-u i crowdflower-u pa me sad interesuje da li moram upisati svoje ime i prezime ili mogu npr. od brata ili sestre a upisao bih stvarni e-mail od paypal-a jer vjerovatno bi me skontali ako bi ponovo upisao svoje licne podatke na novom profilu iako bih stavio drugu e-mail adresu .Ja pretpostavljam da je bitan samo e-mail zbog prebacivanja novca na paypal.
Neko je pisao da radi sa 2 profila na clixsense ja mislim ali se mora pitati prvo (dva različita korisnika.dva PayPala).
A na CF sajtu fino piše da ćeš za drugi profil sa iste adrese popiti ban trajni bilo da je isto ime ili različito.
Ne znam ovo za clixsense kako ide ,objasniće ti neko već ko je to radio ,ja mislim da je kolega mikro
- mikrozadatak
#3978 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Neobux dozvoljava 2 account-a iz jednog domaćisntva, ali pod uslovom da svaki igra samo sa svog računara. Dakle, na kojem računaru počneš igrati, samo na njemu igraš uvijek,ODB wrote: Ma kakav samo emal ,nisu oni tako glupi.
Neko je pisao da radi sa 2 profila na clixsense ja mislim ali se mora pitati prvo (dva različita korisnika.dva PayPala).
A na CF sajtu fino piše da ćeš za drugi profil sa iste adrese popiti ban trajni bilo da je isto ime ili različito.
Ne znam ovo za clixsense kako ide ,objasniće ti neko već ko je to radio ,ja mislim da je kolega mikro
Novi account podrazimjeva sve novo: username, email adresu, registraciju na CF, paypal adresu, testnu fazu ...
U ovom slučaju može. Koliko ja znam u bilo kom drugom slučaju ne može. Izuzev probati nešto što nije dozvoljeno i čekati kad će te provaliti i udariti ban.
Pozdrav
-
Verocious
#3979 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Joj al me nervira ova kategorizacija eventa pa to nije normalno
nikad da ubodem pravi 
-
golff
#3980 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Mene samo interesuje da li je izvodljivo da se na clixsense-u unese ime,prezime,adresa itd. od npr. brata ili sestre a da unesem moj e-mail od paypala koji nisam do sada unosio na clixsense-u jer ne znam da li njima sta znaci moje ime,prezime,adresa... osim naravno e-maila na koji prebacuju novce, s tim da bih registraciju obavio kod nekoga ko ne koristi i nece koristiti clixsense a da ja probam dici ponovo sistem i da se konektujem na internet od komsije jer mi je ovo izvodljivo sto se tice drugog interneta.Negdje sam citao da valjda dopusta clixsense prijavu na svoj profil sa 3 razlicita mjesta (pretpostavljam modema ili IP adrese) ali da se na tim racunarima nije registrovalo i obavljali zadaci.mikrozadatak wrote:Neobux dozvoljava 2 account-a iz jednog domaćisntva, ali pod uslovom da svaki igra samo sa svog računara. Dakle, na kojem računaru počneš igrati, samo na njemu igraš uvijek,ODB wrote: Ma kakav samo emal ,nisu oni tako glupi.
Novi account podrazimjeva sve novo: username, email adresu, registraciju na CF, paypal adresu, testnu fazu ...
U ovom slučaju može. Koliko ja znam u bilo kom drugom slučaju ne može. Izuzev probati nešto što nije dozvoljeno i čekati kad će te provaliti i udariti ban.
Pozdrav
- mikrozadatak
#3981 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Meni to zvuči izvodivo.golff wrote:
Mene samo interesuje da li je izvodljivo da se na clixsense-u unese ime,prezime,adresa itd. od npr. brata ili sestre a da unesem moj e-mail od paypala koji nisam do sada unosio na clixsense-u jer ne znam da li njima sta znaci moje ime,prezime,adresa... osim naravno e-maila na koji prebacuju novce, s tim da bih registraciju obavio kod nekoga ko ne koristi i nece koristiti clixsense a da ja probam dici ponovo sistem i da se konektujem na internet od komsije jer mi je ovo izvodljivo sto se tice drugog interneta.Negdje sam citao da valjda dopusta clixsense prijavu na svoj profil sa 3 razlicita mjesta (pretpostavljam modema ili IP adrese) ali da se na tim racunarima nije registrovalo i obavljali zadaci.
Neobux dozvoljava da se uloguješ sa 3 različita kompjutera u 10 dana.
CS dozvoljava da igraš bilo gdje, ali samo jedn registraciju po domacinstvu. Dakle, na svoju odgovornost, registrujes se negdje drugo ... i onda redom.
- babaroga1x
#3982 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
find explicit content, nova tura, navalite
(level 2)
-
Linmer
#3983 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
http://www.ADmimsy.com?R=ADBIH
ADmimsy je stranica za internet zaradu. Ova stranica nudi svojim korisnicima odgovarajuće novčane naknade za gledanje reklama za koje je svakodnevno potrebno izdvojiti 3-4 minute. Pored gledanja reklama možete odrađivati odgovarajuće poslove, najčešće download, instalacija, registracija i slično. Sve što je potrebno jeste biti strpljiv i uporan, a vremenom se može zaraditi dobra svota novca. Stranica nije prevarantska, nego je provjerena i sigurna u šta se možete uvjeriti jednostavnom pretragom na internetu, a i na samoj stranici postoji niz dokaza o isplatama svojim korisnicima. Isplata se vrši preko Paypal i Payza kada prikupite 15 dolara. Sve što je potrebno jeste ući na slijedeći link:
Nakon čega se registrujete, a registracija je veoma lagana i potrebno je par sekundi za to. Nakon toga možete početi zarađivati.
ADmimsy je stranica za internet zaradu. Ova stranica nudi svojim korisnicima odgovarajuće novčane naknade za gledanje reklama za koje je svakodnevno potrebno izdvojiti 3-4 minute. Pored gledanja reklama možete odrađivati odgovarajuće poslove, najčešće download, instalacija, registracija i slično. Sve što je potrebno jeste biti strpljiv i uporan, a vremenom se može zaraditi dobra svota novca. Stranica nije prevarantska, nego je provjerena i sigurna u šta se možete uvjeriti jednostavnom pretragom na internetu, a i na samoj stranici postoji niz dokaza o isplatama svojim korisnicima. Isplata se vrši preko Paypal i Payza kada prikupite 15 dolara. Sve što je potrebno jeste ući na slijedeći link:
Nakon čega se registrujete, a registracija je veoma lagana i potrebno je par sekundi za to. Nakon toga možete početi zarađivati.
- mikrozadatak
#3984 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Može li se ući na neki drugi link?Linmer wrote:http://www.ADmimsy.com?R=ADBIH
Sve što je potrebno jeste ući na slijedeći link:
Ovaj me nešto zeza, neće da prođe, kaže radi upitnika u adresi?
- dobojlija81
#3985 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
neki nas zemljak Branko drugi na top listi zarade 1,500 $mikrozadatak wrote:Može li se ući na neki drugi link?Linmer wrote:http://www.ADmimsy.com?R=ADBIH
Sve što je potrebno jeste ući na slijedeći link:
Ovaj me nešto zeza, neće da prođe, kaže radi upitnika u adresi?
ps nemojte dzaba gubit vrijeme prevara je neka izgleda
- mikrozadatak
#3986 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ma znam nego dosadno mi, mislio se malo zezati.dobojlija81 wrote: ps nemojte dzaba gubit vrijeme prevara je neka izgleda
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#3987 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
POsto svi manje vise znamo za ove stranice mislim da bi bilo korektno da moderator pocne banovati sve ove koje po temi ubacuju svoje linkove, pa da nastavimo gdje smo stali.
-
almir90
#3988 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Jučer ništa, evo i sada nema šta da se radi, i ovo što mi nudi zadataka sve je to "što sam radio, radio" (izbačen). 
-
Amer996
#3989 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
vec 3 dan nema ni jednog posla za nas bez levela !!!
-
Merengues
#3990 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Raja jel vam legla lova unicredit bank ?
- dobojlija81
#3991 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Moderate Images for Inappropriate Content (Explicit Content)
jel prije ikada bilo ovo na neobuxu
jel prije ikada bilo ovo na neobuxu
- dobojlija81
#3992 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
pa sta peglaju toliko,na raifaisen sutradan odmah bilo na bankomatu oko 2 sata ja isaoMerengues wrote:Raja jel vam legla lova unicredit bank ?
- glitch
#3993 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
jeste ja juče uveliko trošioMerengues wrote:Raja jel vam legla lova unicredit bank ?
- mikrozadatak
#3994 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Prekjuče legla u Rajfajzen banci, juče u NLBglitch wrote:jeste ja juče uveliko trošioMerengues wrote:Raja jel vam legla lova unicredit bank ?
-
Verocious
#3995 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
What is the topic of an event?
Je li neko radio, ima li koji savjet?
- mikrozadatak
#3996 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Nekad sam na blogu pisao za "Format of the topic..."Verocious wrote:What is the topic of an event?
Kliknete na link i kada vam se otvori stranica gdje bi trebali da odredite o kojem se događaju radi, vi samo skrolajte pri dnu stranice. Sa desne strane ćete naći link "View organizer profile". Kliknete na njega i otvorit će vam se nova stranica gdje će u velikoj većini slučajeva tačno pisati o kojem formatu događaja se radi.
Nemoj vjerovati samo ovome, ali može pomoći.
-
Verocious
#3997 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Pokusat cu, jutros sam izbacen sa topic formata, prodjem quiz sa malim acc i kasnije nisam izdrzao
Probat cu ovo sto, hvala
Probat cu ovo sto, hvala
- Janjicar
#3998 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Format of event ima gresaka tonuVerocious wrote:Pokusat cu, jutros sam izbacen sa topic formata, prodjem quiz sa malim acc i kasnije nisam izdrzao![]()
Probat cu ovo sto, hvala
- ODB
#3999 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ovi majmuni još nisu ni otvorili tiket,još "New" stoji...
- dobojlija81
#4000 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Goodbye Skill Tests!
Skill Tests Tab Removal from Contributor Dashboard
On Monday (12/8), we will be retiring "Skill Tests" and removing the tab from your Contributor Dashboard. Skill Tests are no longer actively used to determine your eligibility for Jobs. All Job eligibility will determined by your Performance Level Badges.
Thanks for your cooperation and understanding!
Skill Tests Tab Removal from Contributor Dashboard
On Monday (12/8), we will be retiring "Skill Tests" and removing the tab from your Contributor Dashboard. Skill Tests are no longer actively used to determine your eligibility for Jobs. All Job eligibility will determined by your Performance Level Badges.
Thanks for your cooperation and understanding!