Co0l wrote:Miske reci nesto
Ziku ovog levata zahvaljuje se novinarima
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Co0l wrote:Miske reci nesto
ja mislim da ce njega prije unijeti u kafanuPoint. wrote:Koga od igraca ce nocas iznijeti iz neke kafane? Ja tipujem na Misketa.
Point. wrote:Koga od igraca ce nocas iznijeti iz neke kafane? Ja tipujem na Misketa.
Kvota 1,01Point. wrote:Koga od igraca ce nocas iznijeti iz neke kafane? Ja tipujem na Misketa.
Point. wrote:Koga od igraca ce nocas iznijeti iz neke kafane? Ja tipujem na Misketa.
Ibričić je prvi favoritPoint. wrote:Koga od igraca ce nocas iznijeti iz neke kafane? Ja tipujem na Misketa.
Buraz na Medunjanina sumnjam sa onom bradom. Mozda ga iznesu kad mu se stomak krene nadimati od baklava, rahat lokuma i boze.House wrote:Point. wrote:Koga od igraca ce nocas iznijeti iz neke kafane? Ja tipujem na Misketa.
Dzeko,Miske,Avdukic,Medunjanin ....
Point. wrote:Buraz na Medunjanina sumnjam sa onom bradom. Mozda ga iznesu kad mu se stomak krene nadimati od baklava, rahat lokuma i boze.House wrote:Point. wrote:Koga od igraca ce nocas iznijeti iz neke kafane? Ja tipujem na Misketa.
Dzeko,Miske,Avdukic,Medunjanin ....

Njega istovaraju iz kargo prostora... pa ce DHL-om poslati.Point. wrote:Gdje Hadzifejzovic? Taj je vec bio olesen pocetkom prvog poluvremena. Mora da je osto u Kaunasu da gleda Halkasa.