Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bato99

#3976 Re: Liverpool FC

Post by bato99 »

bucanje arsenala akobogda :-D YNWA
AmiĐa_Idriz

#3977 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Sad ce suarez :D
Mustang1

#3978 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Sta ce Suarez ? Predriblati 348934839 igraca i dodati golmanu ?
Koolin1

#3979 Re: Liverpool FC

Post by Koolin1 »

Odlicna igra, ali nema niko ko zna zavrsiti i pogoditi...

Allen je odlican igrac, jos uvijek nije loptu izgubio... Gerrard i Borini su najslabiji... Tesko da ce se Gerrard uklopiti u ovaj sistem...

Nadam se golovima u drugom poluvremenu
Mustang1

#3980 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Fantasticna igra ! Vodi ih kuci nek ti u dvoristu igraju ovako !
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3981 Re: Liverpool FC

Post by odesveuhonduras »

donji dio tablice, sve su prilike
Koolin1

#3982 Re: Liverpool FC

Post by Koolin1 »

Bubalo1 wrote:Fantasticna igra ! Vodi ih kuci nek ti u dvoristu igraju ovako !
Hehe, dobro sad se vec i igra raspala, u prvom su igrali dobro samo nema niko da zavrsi i pogodi... Suarez sranje, Gerrard isto tako... jedino dobro je Allen...
Mustang1

#3983 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Normalno da nema .. Kad dovode 4-5 igraca prosjecnih i svi govorite da su dobri umjesto da dovedu jednog igraca od 30-40 miliona i cao .. A sad vise i da hoce nece im niko doci kad nece ni u Europa ligu vise ici
Chuckie

#3984 Re: Liverpool FC

Post by Chuckie »

Doveli su Carrola. :D
PrtiBeeGee

#3985 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

E ovo se zove tragedija...
Arsenal se nije vidjeo 80 minuta i daju dva gola uz naravno da protiv Liverpool-a svi prorade, i napadaci Arsenala i postizu prvi gol u sezonu i naravno odnose pobjedu... Sto se tice igre barem u prvom poluvremenu je izgledalo prelijepo ali naravno tu je "cuveni" howard webb koji ne svira od 3 penala ni jedan... Reina u svakoj sezoni mora nesto usrati tako i sada, uz naravno Borini slaba partija, i ako me ne cudi jer momak u opste ne igra poziciju na kojoj je igrao u Romi nesto slicno kao Babel igrao kao napadac dosao u Liverpool i hajde na krilo... I naravno uz takve promjene nije se snasao a smatrao se jednim od najboljih mladih igraca... Gerrard se tesko uklapa jedino sto jos moze da podjeli koji kvalitetan pass nista vise... Kao sto sam vec pisao prije pocetka sezone da ce Liverpool u prvih pet-sest kola zauzimati dno tabele jer je raspored utakmica za pocetak sezone jak uz naravno ( i neuigransot Liverpool-a sa novim trenerom, jer sta je covjek mogao da uigra u par pripremnih utakmica i onda krene Liga i dobijas 3 od 5 najboljih klubova) ... I za kraj TREBA NAM NAPADAC KOJI CE OVO SAMO DA SPREMA U MREZU, a ne Suarz koji ce se valjati po podu driblati protivnicke a i svoje igrace. Ma dribla on i sebe samo sto to ne zna :lol: :lol: ... Ali eto sta je tu je bas komentatori kazu Liverpool kad je poslao Carrolla na posudbu nadao se da ce dovesti napadaca ali nisu nikoga doveli... Ali sta da se radi valjda necemo ispasti :-D :-D :-D :-D YNWA
Last edited by PrtiBeeGee on 02/09/2012 16:42, edited 1 time in total.
Mustang1

#3986 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Chuckie wrote:Doveli su Carrola. :D
Zaboravio sam napisati provjerenog igraca .. pod tim mislim koji ima konstantu od minimalno 3-4 sezone .. a ne bljesak ..
GangEvil

#3987 Re: Liverpool FC

Post by GangEvil »

bato99 wrote:bucanje arsenala akobogda :-D YNWA
Dje si ti prije buco....
Chuckie

#3988 Re: Liverpool FC

Post by Chuckie »

PrtiBeeGee wrote:E ovo se zove tragedija...
Arsenal se nije vidjeo 80 minuta i daju dva gola uz naravno da protiv Liverpool-a svi prorade, i napadaci Arsenala i postizu prvi gol u sezonu i naravno odnose pobjedu... Sto se tice igre barem u prvom poluvremenu je izgledalo prelijepo ali naravno tu je "cuveni" howard webb koji ne svira od 3 penala ni jedan... Reina u svakoj sezoni mora nesto usrati tako i sada, uz naravno Borini slaba partija, i ako me ne cudi jer momak u opste ne igra poziciju na kojoj je igrao u Romi nesto slicno kao Babel igrao kao napadac dosao u Liverpool i hajde na krilo... I naravno uz takve promjene nije se snasao a smatrao se jednim od najboljih mladih igraca... Gerrard se tesko uklapa jedino sto jos moze da podjeli koji kvalitetan pass nista vise... Kao sto sam vec pisao prije pocetka sezone da ce Liverpool u prvih pet-sest kola zauzimati dno tabele jer je raspored utakmica za pocetak sezone jak uz naravno ( i neuigransot Liverpool-a sa novim trenerom, jer sta je covjek mogao da uigra u par pripremnih utakmica i onda krene Liga i dobijas 3 od 5 najboljih klubova) ... I za kraj TREBA NAM NAPADAC KOJI CE OVO SAMO DA SPREMA U MREZU, a ne Suarz koji ce se valjati po podu driblati protivnicke a i svoje igrace. Ma dribla on i sebe samo sto to ne zna :lol: :lol: ... Ali eto sta je tu je bas komentatori kazu Liverpool kad je poslao Carrolla na posudbu nadao se da ce dovesti napadaca ali nisu nikoga doveli... Ali sta da se radi valjda necemo ispasti :-D :-D :-D :-D YNWA
Ja ne znam sta si ti gledao, ali u utakmici koju sam ja gledao Liverpool se nije vidio 80min, a ne Arsenal.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3989 Re: Liverpool FC

Post by Tomahawk11 »

Koja rupa od ekipe....
Koolin1

#3990 Re: Liverpool FC

Post by Koolin1 »

morate svatiti da provjereni igraci od 30 - 35 milliona vise ne zele dolaziti u klub koji vec nekoliko sezona neigra LP...
liverpoolu ce trebati nekoliko sezona da se vrati u klub u koji veliki igraci zele doci... arsenal je puno uspjesniji klub od liverpoola u zadnje vrijeme pa vidi sta se njima dogadja, svi dokazani igraci bjeze...

liverpool igra lijepo, samo jos da kupe solidnog napadaca u januaru... i mogli bi se za sezonu dvije vratiti medju top 4 ekipe
Mustang1

#3991 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Kako je Falcao dosao u Atletico ? Mani se toga nece hoce samo im treba ponuditi dovoljno a ne davati 15 miliona za neke totalne anonimuse .. Allen je za mene totalni anonimus ! Eh druga je stvar sto sad vise necemo nikako u Europu tako da je logicno da ni na zimu nece niko htjeti doci a da ne govorimo o sljedecem ljetu ..
Chuckie

#3992 Re: Liverpool FC

Post by Chuckie »

Komentar sa RAWK:

This is sad really. Outplayed by Arsenal by a mile and worst of all, we don't have a Plan B. Oh yeah, our Plan B is actually playing for West Ham.

:lol:
johntra

#3993 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

Evo pismo vlasnika, u kojem se od navijača traži strpljenje i razumijevanje.... :D

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... er-to-fans
PrtiBeeGee

#3994 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Rafa se čudi: Ne znam zašto me Liverpool nije zvao da se vratim

Bivši trener Liverpoola, Španjolac Rafael Benitez, iznenađen je da mu klub s Anfielda tijekom ovoga ljeta nije ponudio povratak na klupu ''redsa''...

žnost u Liverpoolu, Benitez, koji je bez trenerskog angažmana još od prosinca 2010. godine, kada je dobio otkaz u Interu iz Milana, očito je očekivao da će ga Liverpool ponovo angažirati. Vodio je taj klub od 2004. do 2010. godine, te osvojio s njime Ligu prvaka 2005. i FA Cup 2006. godine. Međutim, uprava Liverpoola je angažirala mladog Brendana Rodgersa.
"Čudno da me se u Liverpoolu nisu sjetili, nisu mi niti ponudili posao. Dobro poznajem klub, igrače, akademiju, a danas sam još iskusniji trener. Navijači su također bili pozitivni prema ideji mog povratka. Shvatit ćete i zašto, ako pročitate moju knjigu. Zbog toga me čudi da mi nitko iz kluba nije prišao", izjavio je Benitez.
Španjolski 52-godišnji stručnjak aludirao je u ovoj izjavi na svoju novu knjigu ''Champions League Dreams'', u kojoj se podsjećao na redovito nastupanje Liverpoola u Ligi prvaka u njegovom mandatu i uspješne nastupe ''redsa'' na europskoj sceni.
Iako već dugo ne radi kao trener, kaže kako je ''pitanje dana'' kada će opet na klupu. Odbio je, međutim, komentirati koliko je bio blizu dolasku u Chelsea, nakon što je taj klub otpustio Andrea Villas-Boasa, danas menadžera Tottenhama... (TS)
Lucas Leiva

#3995 Re: Liverpool FC

Post by Lucas Leiva »

Cudim se ja vise od Rafe samoga!
Davno sam rekao da nema smisla pricati o Liverpoolu dok ne dodje do velikoga povratka cuvenoga Rafaela Beniteza! Staro prorocanstvo!
Mustang1

#3996 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Lucas ho's i ti dojavu ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Suti pametniji si kad sutis !
vaučer

#3997 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Danas se objavljuju službeni dokumenti koje je engleska vlada dvadeset i tri godine krila od obitelji i preživjelih s Hillsborougha. Nadam se da će istina izaći na vidjelo, da će se odgovorni procesuirati i da će obitelji poginulih pronaći bar malu mrvu zadovoljštine i mira nakon toliko godina borbe za istinu.

Justice for the 96.
Riddle

#3998 Re: Liverpool FC

Post by Riddle »

Izvjestaj izlazi danas u 4h. Bice tu tona zanimljivih stvari za procitati.

Cameronov govor je bio odlican. Mislim da se mnogi znoje danas uvidjevsi sta im se sprema.
vaučer

#3999 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Tužno je to. :sad:
Dvadeset i tri godine biti bez istine osim one u srcu, sistemski varani, ignorirani i lagani od sistema - prevareni nečasno od onih koji su ustvari trebali zaštititi njihove voljene. Kao čovjek iz Bosne i Hercegovine, zemlje tako nedavno natopljene krvlju nevinih, lako je suosjećati s obiteljima koje su izgubile svoju djecu, roditelje, prijatelje tog proljetnog dana na Leppings lane-u.

Nadam se da će otkrivanje istine biti upotpunjeno i pravdom - dakle brzim i efikasnim sudskim progonom odgovornih.
Riddle

#4000 Re: Liverpool FC

Post by Riddle »

41 osoba je navodno mogla biti spasena. :shock:
Post Reply