bitanga_sa_otesa wrote:slika i papansko okruzenje mi je reklo hiljade rijecisamo pozitiva wrote:![]()
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- muha_sa
#3976 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
-
Naslovnica
#3977 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zbog nje i takvih kao ona je postalo opasno prelaziti ulicu za zelenom, voziti automobil, bicikl, prošetati sa djetetom.vješalica wrote:tobejarabi ne bi joj ništa poželila loše
koliko god divljanila po ulici
može nekoga strefiti ni krivog ni dužnog![]()
kako god
Što manje debiliteta ove vrste na ulicama, grad će biti sigurniji.
Naravno, glede sigurnosti, debiliteti ove vrste su samo dio problema, ali, "markica po markica...".
Što se mene tiče, žalije bi mi bilo kada bih vidio zgaženog vrabca, nego nju + banderu.
Eto, toliko sam postao gnjevan i rezigniran ovim furačima i retardima.
- johntra
#3978 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nije trkač, ali jarane....

-
quarterback
#3979 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Naslovnica wrote:
Zbog nje i takvih kao ona je postalo opasno prelaziti ulicu za zelenom, voziti automobil, bicikl, prošetati sa djetetom.
Naravno, glede sigurnosti, debiliteti ove vrste su samo dio problema, ali, "markica po markica...".
Što se mene tiče, žalije bi mi bilo kada bih vidio zgaženog vrabca, nego nju + banderu.
- dobar osjecaj
#3980 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Je li ovaj plast bio dio marketinske strategije? Uzmite vrijeme da obidjete plast = vase vrijeme za plast = tempo za plast = tempoplastjohntra wrote:Nije trkač, ali jarane....![]()
- amar1994
#3981 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
dobar osjecaj wrote:Je li ovaj plast bio dio marketinske strategije? Uzmite vrijeme da obidjete plast = vase vrijeme za plast = tempo za plast = tempoplastjohntra wrote:Nije trkač, ali jarane....![]()
- vješalica
#3982 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ma razumijem sveNaslovnica wrote:Zbog nje i takvih kao ona je postalo opasno prelaziti ulicu za zelenom, voziti automobil, bicikl, prošetati sa djetetom.vješalica wrote:tobejarabi ne bi joj ništa poželila loše
koliko god divljanila po ulici
može nekoga strefiti ni krivog ni dužnog![]()
kako god
mene najviše nerviraju kad prolete pored otvorenog prozora i turiraju kao ovih 2-3 dana policija ništa normalno
ali eto opet ne mogu želiti nikome koliko god bio smeće i stoka bezobrazna
kako god
ova ako gruhne sa motora ima da ubije još nekoga ni krivog ni dužnog
jebo štetu sve se može namiriti osim života i zdravlja
-
Pirija
#3983 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
od fasade se za motor odvaja 
- zateznistub
#3984 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Čovječe, ote mi misao iz glave! gledam idilu selendre, nezavršena kuća bez fasade minimum deceniju, ali fino auto i kok a na motoru netom pomzla kravio vime...bitanga_sa_otesa wrote: slika i papansko okruzenje mi je reklo hiljade rijeci![]()
-
quarterback
#3985 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pirija wrote:od fasade se za motor odvaja
-
quarterback
#3986 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ono je kuca preko puta, ne vidimo kakva je ova u kojoj je zvijer inace parkirana...quarterback wrote:Pirija wrote:od fasade se za motor odvaja![]()
morbit da je vila arslanagica
-
Pirija
#3987 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jasta, pootovu ovako visoko negdje na brdu...
-
quarterback
#3988 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pa ako pogledas vile i viletine sve su po brdima 
- ned424
#3989 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Idem jucer na auto putu od vogosce prama ilijasu i prestize me pasat pijacar haha ja negdje oko 150 reko da malo propusem auto kad lola prodje pored mene reko nesto mi nije u redu sa autom.
A ja zuta boja ali jedno 25 nijansi zute na njemu kad je prosao ne vidis koje je auto od crnog dima ali on ode ...
A ja zuta boja ali jedno 25 nijansi zute na njemu kad je prosao ne vidis koje je auto od crnog dima ali on ode ...
-
condy
#3990 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Crna magla se spustila
btw. Znas gdje ga trebas produvati na autoputu. Na onoj novoj dionici prema Tarčinu. Jest onaj pravac prije tunela dobar a nema saobraćaja
btw. Znas gdje ga trebas produvati na autoputu. Na onoj novoj dionici prema Tarčinu. Jest onaj pravac prije tunela dobar a nema saobraćaja
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#3991 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
sve te kvazi ćunere i wannabe sminkere njihova klijentela vidi po fb i instagramu ,a ne vide po kakvim brlozima zive,ne vide prazne frizidere,gorivo na mrtvoj rezervi i slicne stvarial bitno je da se pokazuje glupost svuda...cega se pametan stidi budala se tim dici,bilo i bice uvijek....pametnom insanu je i isaret dosta .zateznistub wrote:Čovječe, ote mi misao iz glave! gledam idilu selendre, nezavršena kuća bez fasade minimum deceniju, ali fino auto i kok a na motoru netom pomzla kravio vime...bitanga_sa_otesa wrote: slika i papansko okruzenje mi je reklo hiljade rijeci![]()
- zateznistub
#3992 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
svaka ti zlatna!bitanga_sa_otesa wrote:sve te kvazi ćunere i wannabe sminkere njihova klijentela vidi po fb i instagramu ,a ne vide po kakvim brlozima zive,ne vide prazne frizidere,gorivo na mrtvoj rezervi i slicne stvarial bitno je da se pokazuje glupost svuda...cega se pametan stidi budala se tim dici,bilo i bice uvijek....pametnom insanu je i isaret dosta .zateznistub wrote:Čovječe, ote mi misao iz glave! gledam idilu selendre, nezavršena kuća bez fasade minimum deceniju, ali fino auto i kok a na motoru netom pomzla kravio vime...bitanga_sa_otesa wrote: slika i papansko okruzenje mi je reklo hiljade rijeci![]()
-
citroen xm
#3993 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
To je dio našeg mentaliteta. Vidim da na sreću bar ovde ima ljudi koji to vide i malo zdravije razmišljaju.
- bitanga_sa_otesa
#3994 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ma nemamo mi pojma ...ajfon, bmw, ermax, marlboro, Budva
to sustatusni simboli i vrh vrhova...
-
esso_sa
#3995 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja sam ovu curu vidio kako izlazi iz avlije kuce u Nahorevskoj. Odmah ispod onih krivina kod bolnice Jagomir. Znaci, u brdu jequarterback wrote:ono je kuca preko puta, ne vidimo kakva je ova u kojoj je zvijer inace parkirana...quarterback wrote:Pirija wrote:od fasade se za motor odvaja![]()
morbit da je vila arslanagica
A vidjao sam je po gradu na ovoj bijeloj Hondi. Bio i ja na motoru, pa je vozila paralelno sa mnom... Stade na semafor, jedva se protegla na vrhove prstiju da dohvati zemlju i drzi motor. I pored sto divlja (pokusava), strasno lose vozi, ne znam kako se nije razbila do sada
Last edited by esso_sa on 21/03/2016 15:25, edited 1 time in total.
-
quarterback
#3996 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
vala joj svaka cast, to brdo koje si spomenuo, cavljak i ono brdo prema vrhu mojmila su mi 3 ubjedljivo najgora oko sarajeva 
- amar1994
#3997 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
bitanga_sa_otesa wrote:ma nemamo mi pojma ...ajfon, bmw, ermax, marlboro, Budva
-
esso_sa
#3998 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zaboravio si i Sutomore, laicebitanga_sa_otesa wrote:ma nemamo mi pojma ...ajfon, bmw, ermax, marlboro, Budva
-
citroen xm
#3999 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vidim sada profil te cure na FB i zapade mi za oko ta njena ljubičasta Četvorka sa jedno 20 natpisa "Vedran Klačar zauvijek u našim srcima."
. Dakle komplet zadnja šajba, bočni zadnji prozor i naprijed na sastavu haube i blatobrana.
Pa na stranu sve, kontam da je njima žao njega što je i logično, ali ne moraš zbog toga praviti bilborde i cirkus. Mogla je još i smrtovnicu nalijepiti na prednju šajbu.
I uz sve to, ona vozi tako kao on što znači da bi na toj Četvorci moglo uskoro osvanuti još imena. 
- bitanga_sa_otesa
#4000 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ne mogu sve znat gdje krema izlazi i slika se po moru...ja na more kad odem ,idem negdje gdje cu se odmoriti ,a ne gledat papke...esso_sa wrote:Zaboravio si i Sutomore, laicebitanga_sa_otesa wrote:ma nemamo mi pojma ...ajfon, bmw, ermax, marlboro, Budva