vidis da nisam u tokuJoseMujica wrote:pa zar nisu struĆnjaka Cenićku angažovali
ja neki dan pitam jel neko iz RS platio clanarinu ljiljanu, ali ne dobih odgovor
vidis da nisam u tokuJoseMujica wrote:pa zar nisu struĆnjaka Cenićku angažovali
juče u GoražduEkonomska ekspertica Svetlana Cenić demantirala je u izjavi Feni navode koji su se pojavili u nekim medijima da će se priključiti Demokratskoj fronti, novoformiranoj stranci člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, ali je kazala da je razgovarala s njim o ekonomskom programu.
doduše sad je ovim teheranlijama s pamćenjem zlatne ribice Cenićka top struĆnjak jer laje po PreCedniku, al se sjećam i jedne druge Cenićke iz vlade Pere Bukejlovića...prije toga sekretarica, pa šefica kabineta Nikole Koljevića u ratuEkonomski program DF ponudila je ekonomistica Svetlana Cenić, uz obećanje da ekonomsko propadanje države može zaustaviti za godinu dana. Na pitanje vezano za glomaznu i skupu administraciju u državi i politici kao najisplativijem biznisu Komšić je odgovorio kako je zlo počelo onog trenutka kada su se počeli plaćati paušali vijećnicima i da će se oni koji žele zamijeniti jednu stranku drugom, koji se „vide“ u paušalima i komisijama razići sa DF.
Ma ničije maslo nije za Ramazana. Svaki dan se više razočaram, splahnulo me i ovo oko DF, šta ću taki sam. Nemere insan više naći insana sve naki hajvani. Jebi ga nemerem bit više pametan.JoseMujica wrote:nisam ni ja siguran ko koga više foliraal moguće da je jami pare and run
polovina aprilajuče u GoražduEkonomska ekspertica Svetlana Cenić demantirala je u izjavi Feni navode koji su se pojavili u nekim medijima da će se priključiti Demokratskoj fronti, novoformiranoj stranci člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, ali je kazala da je razgovarala s njim o ekonomskom programu.doduše sad je ovim teheranlijama s pamćenjem zlatne ribice Cenićka top struĆnjak jer laje po PreCedniku, al se sjećam i jedne druge Cenićke iz vlade Pere Bukejlovića...prije toga sekretarica, pa šefica kabineta Nikole Koljevića u ratuEkonomski program DF ponudila je ekonomistica Svetlana Cenić, uz obećanje da ekonomsko propadanje države može zaustaviti za godinu dana. Na pitanje vezano za glomaznu i skupu administraciju u državi i politici kao najisplativijem biznisu Komšić je odgovorio kako je zlo počelo onog trenutka kada su se počeli plaćati paušali vijećnicima i da će se oni koji žele zamijeniti jednu stranku drugom, koji se „vide“ u paušalima i komisijama razići sa DF.
Pa nije.plain vanilla wrote:vidis da nisam u tokuJoseMujica wrote:pa zar nisu struĆnjaka Cenićku angažovali
ja neki dan pitam jel neko iz RS platio clanarinu ljiljanu, ali ne dobih odgovor
ma Budimiru su ovo smjestili...haman veceras izlazi iz zatvora sto je dobra vijestkamen spoticanja wrote:Sljedecih par mjeseci nasa politička scena biti ce zanimljivija od sulejmana veličanstvenog![]()
Bice rokanja koje cu unucima da prepricavam...budimir svakako nije dobar s glavom s druge strane sve go dzukac bez imalo skrupula...bice vruce...
Ah i da ...ako bude vruce ljeto kao prosle godine izgorit ce nam sve sume...telad je potrosila sve novce od civilne zastite za plate i penzije i sad im ostaje da nas zabavljaju medjusobnim klanjima
Volio bih da vidim skupštinski ukrajinski scenario u našoj režiji...da se malo za vratove počnu hvatat....kamen spoticanja wrote:Sljedecih par mjeseci nasa politička scena biti ce zanimljivija od sulejmana veličanstvenog![]()
Bice rokanja koje cu unucima da prepricavam...budimir svakako nije dobar s glavom s druge strane sve go dzukac bez imalo skrupula...bice vruce...
Ah i da ...ako bude vruce ljeto kao prosle godine izgorit ce nam sve sume...telad je potrosila sve novce od civilne zastite za plate i penzije i sad im ostaje da nas zabavljaju medjusobnim klanjima
bolje pasos u rukeParanoid wrote:Volio bih da vidim skupštinski ukrajinski scenario u našoj režiji...da se malo za vratove počnu hvatat....kamen spoticanja wrote:Sljedecih par mjeseci nasa politička scena biti ce zanimljivija od sulejmana veličanstvenog![]()
...kokice u ruke...
..ma ja to "odnedavno" sve posmatram sa pristojne udaljenosti...plain vanilla wrote:bolje pasos u rukeParanoid wrote:Volio bih da vidim skupštinski ukrajinski scenario u našoj režiji...da se malo za vratove počnu hvatat....kamen spoticanja wrote:Sljedecih par mjeseci nasa politička scena biti ce zanimljivija od sulejmana veličanstvenog![]()
...kokice u ruke...
Nikad druže! Pajde se nikad ne leše između sebe...Paranoid wrote:Volio bih da vidim skupštinski ukrajinski scenario u našoj režiji...da se malo za vratove počnu hvatat....kamen spoticanja wrote:Sljedecih par mjeseci nasa politička scena biti ce zanimljivija od sulejmana veličanstvenog![]()
...kokice u ruke...
zato tebi zabavnoParanoid wrote:..ma ja to "odnedavno" sve posmatram sa pristojne udaljenosti...plain vanilla wrote:bolje pasos u rukeParanoid wrote: Volio bih da vidim skupštinski ukrajinski scenario u našoj režiji...da se malo za vratove počnu hvatat....
...kokice u ruke...
aa sad ja kontam što tebe ni sda ne žulja previše...a ti se Mujice kupaj dok Paranoid guslaParanoid wrote:
..ma ja to "odnedavno" sve posmatram sa pristojne udaljenosti...
...znaš kako kažu: "prekipjelo"...jbg... jedino mi žao što ona jedna otvorena flaša pive stoji na šanku dok mi raja preko skype nazdravlja...JoseMujica wrote:aa sad ja kontam što tebe ni sda ne žulja previše...a ti se Mujice kupaj dok Paranoid guslaParanoid wrote:
..ma ja to "odnedavno" sve posmatram sa pristojne udaljenosti...
ps
a vidićemo kako stvari stoje po prvim Živko Pomilkovim potezima...da li je zaista pušten ili pušten u dogovoru
more i grejpfurt...nek Minka dobaci iz kuhinje...JoseMujica wrote:još ako je nularica završićeš na pravom putu![]()
![]()
dobro si me podšetio ...odo sebi jedan halal radler smutit
Jose je jedini tu i glasao za nju, ne vidim cemu sada tolika prica oko nje, trebao je misliti na vrijeme, pisanje mu bolje ide-LIBERO- wrote:Vanila, ti bas prespavala zadnjih par mjeseci rasprave na ovom podforumu.![]()
Ovdje opsti fajt i prepirka bili vezano za Vajzovicku i DF.![]()
Ali jose, kao ljubitelj lika i djele doticne profesorice, sasvim sigurno ce ti detaljno to sve ispricati/prepricati.
PostenoJoseMujica wrote:ko se o mliko opeše i u jogurt puče...zato bIdnite pametni i ušite na mojim grečkama
da se citiram ko stocar nekadplain vanilla wrote:eto nama Budimira iz zatvora
za njega cu ja glasati
kompletan moj post bio je sarkastično-satirične naravi. poenta je da nije bitno šta se dešava, pljuvači će uvijek naći razlog. takođe, ovi koji nakon mjesec ili dva odustaju su super. bolje sada nego kad budu potrebni. što bi reko jedan forumaš na temi o Prvom martu: ovo ide dalje, a kome se ne sviđa može plakati.Nebitan32 wrote:biske wrote: - članovi su sve nekakvi nepoznati likovi
To mozda i nije losa stvar. Cak suprotno rekao bih. Na sceni imamo cijeli niz posrbica i nevidenog sljama. Vrijeme je da sjasu i plate za nerad, kradu i izdaju. Navest cu samo dvojicu : zlatko i suljo. Poslati ih u rupu. Sto prije to bolje