Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3976 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

JoseMujica wrote:pa zar nisu struĆnjaka Cenićku angažovali :?
vidis da nisam u toku
ja neki dan pitam jel neko iz RS platio clanarinu ljiljanu, ali ne dobih odgovor
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3977 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

nisam ni ja siguran ko koga više folira :? al moguće da je jami pare and run

polovina aprila
Ekonomska ekspertica Svetlana Cenić demantirala je u izjavi Feni navode koji su se pojavili u nekim medijima da će se priključiti Demokratskoj fronti, novoformiranoj stranci člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, ali je kazala da je razgovarala s njim o ekonomskom programu.
juče u Goraždu
Ekonomski program DF ponudila je ekonomistica Svetlana Cenić, uz obećanje da ekonomsko propadanje države može zaustaviti za godinu dana. Na pitanje vezano za glomaznu i skupu administraciju u državi i politici kao najisplativijem biznisu Komšić je odgovorio kako je zlo počelo onog trenutka kada su se počeli plaćati paušali vijećnicima i da će se oni koji žele zamijeniti jednu stranku drugom, koji se „vide“ u paušalima i komisijama razići sa DF.
doduše sad je ovim teheranlijama s pamćenjem zlatne ribice Cenićka top struĆnjak jer laje po PreCedniku, al se sjećam i jedne druge Cenićke iz vlade Pere Bukejlovića...prije toga sekretarica, pa šefica kabineta Nikole Koljevića u ratu
O'zone
Globalni moderator

#3978 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by O'zone »

JoseMujica wrote:nisam ni ja siguran ko koga više folira :? al moguće da je jami pare and run

polovina aprila
Ekonomska ekspertica Svetlana Cenić demantirala je u izjavi Feni navode koji su se pojavili u nekim medijima da će se priključiti Demokratskoj fronti, novoformiranoj stranci člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, ali je kazala da je razgovarala s njim o ekonomskom programu.
juče u Goraždu
Ekonomski program DF ponudila je ekonomistica Svetlana Cenić, uz obećanje da ekonomsko propadanje države može zaustaviti za godinu dana. Na pitanje vezano za glomaznu i skupu administraciju u državi i politici kao najisplativijem biznisu Komšić je odgovorio kako je zlo počelo onog trenutka kada su se počeli plaćati paušali vijećnicima i da će se oni koji žele zamijeniti jednu stranku drugom, koji se „vide“ u paušalima i komisijama razići sa DF.
doduše sad je ovim teheranlijama s pamćenjem zlatne ribice Cenićka top struĆnjak jer laje po PreCedniku, al se sjećam i jedne druge Cenićke iz vlade Pere Bukejlovića...prije toga sekretarica, pa šefica kabineta Nikole Koljevića u ratu
Ma ničije maslo nije za Ramazana. Svaki dan se više razočaram, splahnulo me i ovo oko DF, šta ću taki sam. Nemere insan više naći insana sve naki hajvani. Jebi ga nemerem bit više pametan.
Canton

#3979 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Canton »

plain vanilla wrote:
JoseMujica wrote:pa zar nisu struĆnjaka Cenićku angažovali :?
vidis da nisam u toku
ja neki dan pitam jel neko iz RS platio clanarinu ljiljanu, ali ne dobih odgovor
Pa nije.

Još najaviše pojedini na forumu i Slobodana Popovića iz RSa, pa Anera Žuljevića iz HNK, pa Bajrovića, Suljagića, Besimu Borić i na kraju patuljak ostao sam.
plain vanilla

#3980 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

eto nama Budimira iz zatvora
za njega cu ja glasati
kamen spoticanja

#3981 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

Sljedecih par mjeseci nasa politička scena biti ce zanimljivija od sulejmana veličanstvenog :D
Bice rokanja koje cu unucima da prepricavam...budimir svakako nije dobar s glavom s druge strane sve go dzukac bez imalo skrupula...bice vruce...
Ah i da ...ako bude vruce ljeto kao prosle godine izgorit ce nam sve sume...telad je potrosila sve novce od civilne zastite za plate i penzije i sad im ostaje da nas zabavljaju medjusobnim klanjima
plain vanilla

#3982 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

kamen spoticanja wrote:Sljedecih par mjeseci nasa politička scena biti ce zanimljivija od sulejmana veličanstvenog :D
Bice rokanja koje cu unucima da prepricavam...budimir svakako nije dobar s glavom s druge strane sve go dzukac bez imalo skrupula...bice vruce...
Ah i da ...ako bude vruce ljeto kao prosle godine izgorit ce nam sve sume...telad je potrosila sve novce od civilne zastite za plate i penzije i sad im ostaje da nas zabavljaju medjusobnim klanjima
ma Budimiru su ovo smjestili...haman veceras izlazi iz zatvora sto je dobra vijest
Paranoid

#3983 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Paranoid »

kamen spoticanja wrote:Sljedecih par mjeseci nasa politička scena biti ce zanimljivija od sulejmana veličanstvenog :D
Volio bih da vidim skupštinski ukrajinski scenario u našoj režiji...da se malo za vratove počnu hvatat....

...kokice u ruke...
plain vanilla

#3984 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

Paranoid wrote:
Volio bih da vidim skupštinski ukrajinski scenario u našoj režiji...da se malo za vratove počnu hvatat....

...kokice u ruke...
bolje pasos u ruke
Paranoid

#3985 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Paranoid »

plain vanilla wrote:
Paranoid wrote:

...kokice u ruke...
bolje pasos u ruke
..ma ja to "odnedavno" sve posmatram sa pristojne udaljenosti...
O'zone
Globalni moderator

#3986 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by O'zone »

Paranoid wrote:

...kokice u ruke...
Nikad druže! Pajde se nikad ne leše između sebe...
plain vanilla

#3987 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

Paranoid wrote:
plain vanilla wrote:
Paranoid wrote: Volio bih da vidim skupštinski ukrajinski scenario u našoj režiji...da se malo za vratove počnu hvatat....

...kokice u ruke...
bolje pasos u ruke
zato tebi zabavno

ima li neko iz dijaspore da bi se zenio? :? :lol:
Paranoid

#3988 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Paranoid »

... :lol: :lol:
JoseMujica

#3989 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

Paranoid wrote:
aa sad ja kontam što tebe ni sda ne žulja previše...a ti se Mujice kupaj dok Paranoid gusla

ps

a vidićemo kako stvari stoje po prvim Živko Pomilkovim potezima...da li je zaista pušten ili pušten u dogovoru...sad ga svi očajnički trebaju jer ako ne potpiše onaj zakon PARA OD MMF-a NEMA! NIKOME!
Paranoid

#3990 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Paranoid »

JoseMujica wrote:
Paranoid wrote:
aa sad ja kontam što tebe ni sda ne žulja previše...a ti se Mujice kupaj dok Paranoid gusla

ps

a vidićemo kako stvari stoje po prvim Živko Pomilkovim potezima...da li je zaista pušten ili pušten u dogovoru
...znaš kako kažu: "prekipjelo"...jbg... jedino mi žao što ona jedna otvorena flaša pive stoji na šanku dok mi raja preko skype nazdravlja...
JoseMujica

#3991 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

još ako je nularica završićeš na pravom putu :lol: :lol:

dobro si me podšetio ...odo sebi jedan halal radler smutit
Paranoid

#3992 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Paranoid »

JoseMujica wrote:još ako je nularica završićeš na pravom putu :lol: :lol:

dobro si me podšetio ...odo sebi jedan halal radler smutit
more i grejpfurt...nek Minka dobaci iz kuhinje...

sorry na offtopicu
Katamaran_Sa

#3993 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Katamaran_Sa »

-LIBERO- wrote:Vanila, ti bas prespavala zadnjih par mjeseci rasprave na ovom podforumu. :D

Ovdje opsti fajt i prepirka bili vezano za Vajzovicku i DF. :D

Ali jose, kao ljubitelj lika i djele doticne profesorice, sasvim sigurno ce ti detaljno to sve ispricati/prepricati. :D
Jose je jedini tu i glasao za nju, ne vidim cemu sada tolika prica oko nje, trebao je misliti na vrijeme, pisanje mu bolje ide :D
JoseMujica

#3994 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

ko se o mliko opeše i u jogurt puče...zato bIdnite pametni i ušite na mojim grečkama
Katamaran_Sa

#3995 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Katamaran_Sa »

JoseMujica wrote:ko se o mliko opeše i u jogurt puče...zato bIdnite pametni i ušite na mojim grečkama
Posteno :D
MuaDib

#3996 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MuaDib »

Znači po količini štete teža je izjava "jedino Fahre nema u tenderskoj mafiji" od 20 godina katastrofalne vlasti predvođene SDA većim i SDP manjim dijelom. Bravo, svaka čast, rezonovanje za 10.

Nema promjena, jer ovdje se ne žele promjene.
Ja vas sve molim izađite i glasajte za SDA ili SDP, pa nek sahrane državu za sva vremena.
A onda vrapcima na grani pričajte, gdje su stali Karadžić i Boban, završila je SDA-SDP oligarhija.
plain vanilla

#3997 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

plain vanilla wrote:eto nama Budimira iz zatvora
za njega cu ja glasati
da se citiram ko stocar nekad

pravda za Budimira, eno ga na slobodi :D
biske

#3998 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by biske »

Nebitan32 wrote:
biske wrote: - članovi su sve nekakvi nepoznati likovi

To mozda i nije losa stvar. Cak suprotno rekao bih. Na sceni imamo cijeli niz posrbica i nevidenog sljama. Vrijeme je da sjasu i plate za nerad, kradu i izdaju. Navest cu samo dvojicu : zlatko i suljo. Poslati ih u rupu. Sto prije to bolje
kompletan moj post bio je sarkastično-satirične naravi. poenta je da nije bitno šta se dešava, pljuvači će uvijek naći razlog. takođe, ovi koji nakon mjesec ili dva odustaju su super. bolje sada nego kad budu potrebni. što bi reko jedan forumaš na temi o Prvom martu: ovo ide dalje, a kome se ne sviđa može plakati.

over and out
webby-x

#3999 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by webby-x »

Je li Željko bio u Kumrovcu ove godine?

Image
Paranoid

#4000 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Paranoid »

Image

...bio je ali na afterparty... 8-)
Post Reply