I sa silikonima i bez njih prosječna djevojka..
Farma
Moderator: anex
- Sabirni centar
#3976 Re: Farma
Ne mogu da vjerujem o čemu pišete.
- kupačica
#3977 Re: Farma
Šta se dešava između Ša i Meme? Nisam baš u toku zadnjih dana.dječak sa šibicama wrote:
Nesto je Shah ljut na sve, cini mi se, ne vrti se ni oko Meme, samo oko Tarotapovrijedjen mu ego, rekao bih.
-
dječak sa šibicama
#3978 Re: Farma
Koliko sam ja vidio, sve je kao i prije, i danas sam zraknuo na stream i vidim da Shah i sa Ljubom normalno komunicira, shishala gakupačica wrote:Šta se dešava između Ša i Meme? Nisam baš u toku zadnjih dana.dječak sa šibicama wrote:
Nesto je Shah ljut na sve, cini mi se, ne vrti se ni oko Meme, samo oko Tarotapovrijedjen mu ego, rekao bih.
Sinoc su se nesto Ljuba i shah sporjeckali, ali nisam sve gledao..
- gnjev
#3979 Re: Farma
Sha joj reko kako on nju podrzava kad se zakaci sa nekim a da ona njega nije kad se posvadjo sa Saskom , samo je ko biva Memo urgiro. Al je retard Ljuba odma otrcala Saski i nagovori se svasta za Sha. On ovakav on onakav, hoce da je posvadja sa ljudima. Ljuba govno .dječak sa šibicama wrote:Koliko sam ja vidio, sve je kao i prije, i danas sam zraknuo na stream i vidim da Shah i sa Ljubom normalno komunicira, shishala gakupačica wrote:Šta se dešava između Ša i Meme? Nisam baš u toku zadnjih dana.dječak sa šibicama wrote:
![]()
Sinoc su se nesto Ljuba i shah sporjeckali, ali nisam sve gledao..
- Golf forever
#3980 Re: Farma
Sabirni centar wrote:Ne mogu da vjerujem o čemu pišete.![]()
- Herr Flick
#3981 Re: Farma
Golf
Koliko ga dnevno puta bacis na Staniju,posto vidim da si opsjednut istom

Koliko ga dnevno puta bacis na Staniju,posto vidim da si opsjednut istom
- Sabirni centar
#3982 Re: Farma
Ne pada mi na pamet da otvaram video i gledam.Golf forever wrote:Sabirni centar wrote:Ne mogu da vjerujem o čemu pišete.![]()
Ako je tvoj tip ne mora značiti da je i moj...i po pitanju drugih stvari ukusi su nam ne spojivi, ovo golf i sl.
- gnjev
#3983 Re: Farma
Ma stalker , soba mu obljepljena njenim posterimaHerr Flick wrote:Golf
Koliko ga dnevno puta bacis na Staniju,posto vidim da si opsjednut istom![]()
- Golf forever
#3984 Re: Farma
pih opsjednutGolf forever wrote:Sabirni centar wrote:Ne mogu da vjerujem o čemu pišete.![]()
ja karam takve
samo me nervira kako ljudi čoporativno napadaju nekog, nedužnog
a pogotovo što nemaju ukusa
onaj koji kaže da ona nije dobra treba, treba posjetiti ili psihića ili oftamologa
- Sabirni centar
#3985 Re: Farma
Znači ne vjerujem koliko se ona gadura Saška iživljava na ljudima tamo...ne gotivim Staniju, ali fakat se iživljava na djevojci
Upravo drži sastanak, viče, samo još bič da uzme...koji škart od žene.
- Golf forever
#3986 Re: Farma
četnikušaSabirni centar wrote:Znači ne vjerujem koliko se ona gadura Saška iživljava na ljudima tamo...ne gotivim Staniju, ali fakat se iživljava na djevojci![]()
imo sam nos da je to od samog početka kad se pojavila
sjebakuša koju je pregazilo vrijeme a u glavu joj ne ide to da se s tim pomiri, slično matoroj tuketini Zorici
- Sabirni centar
#3987 Re: Farma
Psihić je potreban ( prijeko) individuama koje se hvale na forumu koliko su imali snošaja u životu.Golf forever wrote: pih opsjednut![]()
ja karam takve
onaj koji kaže da ona nije dobra treba, treba posjetiti ili psihića ili oftamologa
- gnjev
#3988 Re: Farma
Ajd ti meni jarane reci iskreno jel bi ti ovo trpio u svojoj kuci ?Golf forever wrote:pih opsjednutGolf forever wrote:Sabirni centar wrote:Ne mogu da vjerujem o čemu pišete.![]()
I sa silikonima i bez njih prosječna djevojka..![]()
ja karam takve
- ho oponopono
#3989 Re: Farma
...vodi je kući svega ti!Golf forever je napisao/la:
pih opsjednut![]()
ja karam takve
-
dječak sa šibicama
#3990 Re: Farma
Samo sam se pitao kad ce neko od stanijom opsjednutih uci i na ovaj forum.
Ali tacno vidis da to nisu ljudi koji misle svojom glavom, vec su puni naucenih fraza "vi svi mrzite Staniju", "svi su ljubomorni na Staniju", "svi su se urotili protiv Stanije" (svaka slicnost sa histerijom zvanom "belosvetska ustaskomudjahedinskovatikanska zavera" nije nimalo slucajna, radi se o istim metodama ispiranja umova) a Pederka mrze ili vole, ovisno o tome je li taj dan u svadji ili uvaljutan u krevet sa Stanijom.
Pink je ciljano isao na to... ispiranje umova visednevnim fokusiranjem kadra na Fifija i Fufija u krevetu, na klupi, u sijenu, iza sijena, oko sijena, u stali, ispred stale, na sredini stola, na vrhu stola, na silu je napravljena lationamericka telenovela o ova dva debila.
Svaki petak u prime time terminu svadja, rastanak, sastanak, pomirenje, prepirka, ljubakanje, svadjanje, i tako u krug. I naravno da gospodjica Dobrojevic salje pozdrave reziji, ta zna ona... evo maloprije je rekla "Tarot zna zasto prica o mojim grudima, cilj mu je biti malo u mom drustvu, znas da ce tako imati vise vremena pred kamerama". Kako ona moze znati koliko vremena kamere prate nju...
Nije nju bezveze u sho uvalio "neki menadzer Pinka"... kao i sve dronfulje njenog kalibra (pun ih je Pink), spetljala se sa nekim Sasinim menadzerom, i tako si obezbjedila fokus kamera.
Ali tacno vidis da to nisu ljudi koji misle svojom glavom, vec su puni naucenih fraza "vi svi mrzite Staniju", "svi su ljubomorni na Staniju", "svi su se urotili protiv Stanije" (svaka slicnost sa histerijom zvanom "belosvetska ustaskomudjahedinskovatikanska zavera" nije nimalo slucajna, radi se o istim metodama ispiranja umova) a Pederka mrze ili vole, ovisno o tome je li taj dan u svadji ili uvaljutan u krevet sa Stanijom.
Pink je ciljano isao na to... ispiranje umova visednevnim fokusiranjem kadra na Fifija i Fufija u krevetu, na klupi, u sijenu, iza sijena, oko sijena, u stali, ispred stale, na sredini stola, na vrhu stola, na silu je napravljena lationamericka telenovela o ova dva debila.
Svaki petak u prime time terminu svadja, rastanak, sastanak, pomirenje, prepirka, ljubakanje, svadjanje, i tako u krug. I naravno da gospodjica Dobrojevic salje pozdrave reziji, ta zna ona... evo maloprije je rekla "Tarot zna zasto prica o mojim grudima, cilj mu je biti malo u mom drustvu, znas da ce tako imati vise vremena pred kamerama". Kako ona moze znati koliko vremena kamere prate nju...
Nije nju bezveze u sho uvalio "neki menadzer Pinka"... kao i sve dronfulje njenog kalibra (pun ih je Pink), spetljala se sa nekim Sasinim menadzerom, i tako si obezbjedila fokus kamera.
- bingov buraz
#3991 Re: Farma
Takav bacje a ne zna da prepozna plasticnu sisu cc,nacifra se ona nema spora ali osim guze a i to je jer ima kratke noge i nema bog zna sta ponuditi.Ipak da li bih je opalio?Naravno da biGolf forever wrote: pih opsjednut![]()
ja karam takve
- It_is_a_Leclerc
#3992 Re: Farma
Gledajući Survivor, stekao sam dojam da se radi o jednoj djevojci sa jako izraženom socijalnom inteligencijom, nevjerovatno manipulativnoj osobi koja zna šta hoće i to uvijek dobije, na ovaj ili onaj način... Bilo bi mi drago da pobijedi ovdje, iako ne gledam, jer mi je pun nos "dobrih prijatelja", "vrijednih i poštenih" nad kojima se cmizdri i koji na Merhamet priči hvataju glasove.
- Neradnik
#3993 Re: Farma
kako se transformisala zadnji mjesec cudo neviđeno.
- gnjev
#3994 Re: Farma
Pouka ove emisije je da farma (i slicni realitiji) izvlace ono najgore iz ljudi . Pa ovdje nema dobro dobrog. Samo los i manje los .
- Golf forever
#3995 Re: Farma
istog momenta bi je ženiognjev wrote: Ajd ti meni jarane reci iskreno jel bi ti ovo trpio u svojoj kuci ?
kao što sam ranije rekao (ne čitaš postove) rijedak spoj ljepote, pameti i zrelosti
- Golf forever
#3996 Re: Farma
kakva plastična cica, jadan ne bio....plus, nemam ništa protiv silikonki, bolje dobra silikonka nego niakakva prirodnabingov buraz wrote:Takav bacje a ne zna da prepozna plasticnu sisu cc,nacifra se ona nema spora ali osim guze a i to je jer ima kratke noge i nema bog zna sta ponuditi.Ipak da li bih je opalio?Naravno da biGolf forever wrote: pih opsjednut![]()
ja karam takve
ajd pogledaj još jednom video zapis gdje cura govori da nema "vještake" da su joj prirodne
a ti sad vjeruj kojekakvoj žutoj štampi što pojedini postavljaju linkove
Last edited by Golf forever on 28/05/2013 16:54, edited 1 time in total.
- gnjev
#3997 Re: Farma
Pa dobro brate al moro bi instalirat jedno 20,30 kamera da broadcastuju zbivanja u vasem domu . A kad bi ti zafalilo brasna ne bi tebi rekla nego bi pogleda u kameru i izjavila nesot tipa : ``zadruga ,zadruga nemamo vise brasna , mi smo gladni hehe`` . I optuzivala bi te da je varas sa crijevom od usisvaca i te stvariGolf forever wrote:istog momenta bi je ženiognjev wrote: Ajd ti meni jarane reci iskreno jel bi ti ovo trpio u svojoj kuci ?
kao što sam ranije rekao (ne čitaš postove) rijedak spoj ljepote, pameti i zrelosti
- Golf forever
#3998 Re: Farma
pa kamere bi postavio da snimamo kako se karamognjev wrote:Pa dobro brate al moro bi instalirat jedno 20,30 kamera da broadcastuju zbivanja u vasem domu . A kad bi ti zafalilo brasna ne bi tebi rekla nego bi pogleda u kameru i izjavila nesot tipa : ``zadruga ,zadruga nemamo vise brasna , mi smo gladni hehe`` . I optuzivala bi te da je varas sa crijevom od usisvaca i te stvariGolf forever wrote:istog momenta bi je ženiognjev wrote: Ajd ti meni jarane reci iskreno jel bi ti ovo trpio u svojoj kuci ?
zašta služe restorani i kućne pomoćnice
pa dobre ribe Bog i nije pravio za hamalske poslove, nego za karanje
- gnjev
#3999 Re: Farma
[
HAHAHA a nisam odma skonto da si u tripu , da si seik iz arabije . Halali , sad te shvatam
HAHAHA a nisam odma skonto da si u tripu , da si seik iz arabije . Halali , sad te shvatam
- kupačica
#4000 Re: Farma
Kako ima naivnih dječakaGolf forever wrote: kakva plastična cica, jadan ne bio....plus, nemam ništa protiv silikonki, bolje dobra silikonka nego niakakva prirodna
ajd pogledaj još jednom video zapis gdje cura govori da nema "vještake" da su joj prirodne
a ti sad vjeruj kojekakvoj žutoj štampi što pojedini postavljaju linkove
Pa neće valjda jedna namazana Stanija da kaže da su silikoni? Taj video zapis o kome govoriš je predstava za osnovce, i to do sedmog razreda. Mogu da kapiram da ti se sviđa, nisi jedini. I to je sve u redu.
Ali za silikone brate... da sam na tvom mjestu to ne bih u društvu pričala, jer bih ispala levat.