Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Cyrax

#3976 Re: Juventus

Post by Cyrax »

Bez dva jaka napadaca nece Juve nista uraditi u LP. Ciljevi su Jovetic i Cavani a Conte trazi da se igraci sto prije kupe radi priprema. Za lijevog beka ima vise kandidata a u najgorem slucaju Peluso dolazi
wickerman

#3977 Re: Juventus

Post by wickerman »

salle_eh1986 wrote:da je prodati eliu, krasića, motu, martineza, ciglera, iaqunitu i mela (mada ovog zadnjeg ja ne bih ali nakupilo ve igrača u sredini pa je pod must) i od njih uzeti lovu za jednog klasnog napadača i to je to što se tiče ekipe koja zasigurno može jurišati minimum na četvrtfinale lige prvaka...da ne pričamo o nečem većem

širina na klupi a bgm i kvalitet...strah i trepet će da bude ovaj juventus

JUVE 1 : Buffon, Chielini, Barzagli, Bonuchi, Lichsteiner, Marchisio, Pirlo, Vidal, Giovinco, Matri, DŽEKO :D

VS

JUVE 2: Storari, Caceres, Lucio, DeCeglie, Isla, Pepe, Giaccherini, Asamoah, Pogba, Vučinić, Quagliarela
Ja bi Cacerasa u prvu,on mi je zakletva. Momak uvijek dobro odigra,a ponekad ga slozi i Milanu :D
salle_eh1986

#3978 Re: Juventus

Post by salle_eh1986 »

Cyrax wrote:Bez dva jaka napadaca nece Juve nista uraditi u LP. Ciljevi su Jovetic i Cavani a Conte trazi da se igraci sto prije kupe radi priprema. Za lijevog beka ima vise kandidata a u najgorem slucaju Peluso dolazi
uz Džeku bi Matri ili Quagliarela bili sasvim drugačiji, bolji igrači
Iza njih Gio, zatim iza njega Marcha, Vidal i Pirlo

stroj za haranje i karanje :D
salle_eh1986

#3979 Re: Juventus

Post by salle_eh1986 »

wickerman wrote:Ja bi Cacerasa u prvu,on mi je zakletva. Momak uvijek dobro odigra,a ponekad ga slozi i Milanu :D
i meni je ali sam se već navikao na kontea i njegovo forsiranje bonućija, doduše i on je dobro odigrao EP
prije će barzalji na klupu, godine su tu
kaseres može i na krilo a kielini sa bonućijem u sredinu
Muhamed Đakmić

#3980 Re: Juventus

Post by Muhamed Đakmić »

salle_eh1986 wrote:da je prodati eliu, krasića, motu, martineza, ciglera, iaqunitu i mela (mada ovog zadnjeg ja ne bih ali nakupilo ve igrača u sredini pa je pod must) i od njih uzeti lovu za jednog klasnog napadača i to je to što se tiče ekipe koja zasigurno može jurišati minimum na četvrtfinale lige prvaka...da ne pričamo o nečem većem

JUVE 1 : Buffon, Chielini, Barzagli, Bonuchi, Lichsteiner, Marchisio, Pirlo, Vidal, Giovinco, Matri, DŽEKO :D

VS

JUVE 2: Storari, Caceres, Lucio, DeCeglie, Isla, Pepe, Giaccherini, Asamoah, Pogba, Vučinić, Quagliarela
Nema šanse da ovako igraju, Isla će biti prvotimac, Matriju je klupa, Lucio je sigurno bolji igrač od Barzaglija i Bonuccija, ovo ostalo manje - više :D
salle_eh1986

#3981 Re: Juventus

Post by salle_eh1986 »

veze ti nemaš ako ćemo otvoreno :D
Muhamed Đakmić

#3982 Re: Juventus

Post by Muhamed Đakmić »

Nije lijepo tako govoriti, ali ako već hoćeš, ovdje ti veze nemaš. Ja ne znam kako će Matri igrati u prvoj postavi kad ni prošle sezone u slabijoj konkurenciji nije bio skroz standardan. Ako dovedu Džeku ili Cavanija, Matriju je klupa sto posto. Dakle, u tom slučaju koji si postavio, Matriju je sigurno klupa. Dalje, stvarno misliš da je Isla doveden da bi sjedio na klupi, pogotovo kad može pokriti toliko pozicija? I na kraju, Lucio nije bolji igrač od Barzaglija, ili Bonuccija? Onako objektivno?
Verocious

#3983 Re: Juventus

Post by Verocious »

Sarajevo1946 wrote:

VS

Nema šanse da ovako igraju, Isla će biti prvotimac, Matriju je klupa, Lucio je sigurno bolji igrač od Barzaglija i Bonuccija, ovo ostalo manje - više :D
Isla ce biti prvotimac u 3-5-2, za 4-3-3 ispred njega je Lichtsteiner. Matri bi trebao na klupu ako se dovede neko bolji u napad a Lucio ce se morati dobro potruditi da oduzme mjesto prvo Bonucciu pa tek onda Barzagliu.
Atticus Finch

#3984 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Pored ovih već otpisanih, vrlo lako se može desiti da odu Matri ili Quag, ili čak oba, u ovo uključujem neke trampe i sl. Tek je počelo. :-D
salle_eh1986

#3985 Re: Juventus

Post by salle_eh1986 »

matri nije bio standardan?
31 nastup i tebi nije standardan, jedino mirko od ofanzivaca imao veću minutažu

ako dovedu Džeku ili Kavanija opet neće oni sami igrati u špicu već treba još jedan igrač

isla kad je doveden nije mu obećana prva postava već ako se pokaže i igraće
zbog ozlijede koju je imao moraće više da zapne

o luciju ne bih komentrisao uopšte
igrač od 34 godine koji se tražio tokom cijele sezone u prosječnoj ekipi intera bolji od dvojca bonući-barzalji, dvojca koji je igrao i finale eura...jest jest ali lucio od prije 3-4 sezone
hypko_nurko

#3986 Re: Juventus

Post by hypko_nurko »

jel krasic otisao ili je jos na cekanju. jos jedan napadac da dodje i meni dosta.
Verocious

#3987 Re: Juventus

Post by Verocious »

Krasa ide definitivno, jasno je i njemu da nema mjesta a igra mu se i nije parazit.

Spic i lijevi bek i to bi bilo to. Ali samo kvalitet.
Muhamed Đakmić

#3988 Re: Juventus

Post by Muhamed Đakmić »

salle_eh1986 wrote:matri nije bio standardan?
31 nastup i tebi nije standardan, jedino mirko od ofanzivaca imao veću minutažu

ako dovedu Džeku ili Kavanija opet neće oni sami igrati u špicu već treba još jedan igrač

isla kad je doveden nije mu obećana prva postava već ako se pokaže i igraće
zbog ozlijede koju je imao moraće više da zapne

o luciju ne bih komentrisao uopšte
igrač od 34 godine koji se tražio tokom cijele sezone u prosječnoj ekipi intera bolji od dvojca bonući-barzalji, dvojca koji je igrao i finale eura...jest jest ali lucio od prije 3-4 sezone
Ništa, ostaje da vidimo. Matri očigledno nije toliko dobro rješenje u napadu, ne traže se bez razloga pojačanja. Nije standardan, ima i Džeko 28 nastupa za City u Premiershipu u prošloj sezoni, pa se ne može reći da je standardan. Čuj nije Isli obećano mjesto u prvoj postavi. Pa normalno da nije, Messiju ne bih obećao mjesto u prvoj postavi, ali Isla će upasti u prvi tim, u to sam ubijeđen. Ima 24 godine i već kamaru iskustva, i reprezentativnog i klupskog, ima puno više potencijala od Lichsteinera, uklapa se jako dobro u 3-5-2 formaciju koju Conte toliko voli i uz to može pokriti još 3-4 pozicije u zadnjoj liniji i u veznom redu.

I na kraju Lucio. Ja vjerujem da će Juventus izvući maksimum iz njeg u prvoj sezoni. Nije Lucio klasa kakva je bio, tu klasu ne mogu dostići ni Barzagli ni Bonucci, ali ipak ima jako puno iskustva i vjerujem da će ga Conte favorizovati.
Cyrax

#3989 Re: Juventus

Post by Cyrax »

salle_eh1986 wrote:
Cyrax wrote:Bez dva jaka napadaca nece Juve nista uraditi u LP. Ciljevi su Jovetic i Cavani a Conte trazi da se igraci sto prije kupe radi priprema. Za lijevog beka ima vise kandidata a u najgorem slucaju Peluso dolazi
uz Džeku bi Matri ili Quagliarela bili sasvim drugačiji, bolji igrači
Iza njih Gio, zatim iza njega Marcha, Vidal i Pirlo

stroj za haranje i karanje :D
Sto se napada tice tu ima kombinacija bezbroj ali sigurno Matri,Quag mogu ici za Jovetica a Giovinco za Cavanija + pare naravno. Tek je krenuo prijelazni rok tako da se zasad moze baratati samo sa imenima koja ce doci. Sve je moguce osim da Vucinic ode.
ortodont

#3990 Re: Juventus

Post by ortodont »

Giovinca ne bih dao kada bi mi 2 Cavania dali, no, svakako da od toga nema ništa, čak štaviše, ovih dana će produžiti ugovor i dobiti veću platu.

Sve će se na kraju svesti na Džeku i Persia, a dat ću koji procenat na Suareza, na kraju će doći Džeko i sa Giom dominirati ligom, a i ne vidim čemu razlog za skepticizam što se tiče LP, ako je rahljavi Chelsea bio prvak Evrope, onda stvarno. :-)

Nije sve u imenima, mi imamo strašan kolektiv, Matri je fina alternativa tom eventualnom top napadaču i sposoban je zabiti dosta golova kao što je to i bilo u sezoni Del Neria.

P.S. Lucio leti prema Torinu kako kaže Sky, 2.5-2.8M plata, previše za moj ukus, ali je bar gratis.
Zatamnjena stakla

#3991 Re: Juventus

Post by Zatamnjena stakla »

Khm ja mislim da će Cavani ipak doći :D
Imam osjećaj za feeling hahaha.
Ma Bonucci je meni strašan. Predobro odigrao EP kao i Barzagli. Chiello je Bog i batina.
Imamo predobar tim, prestrašan.
ortodont

#3992 Re: Juventus

Post by ortodont »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Image
salle_eh1986

#3993 Re: Juventus

Post by salle_eh1986 »

Sarajevo1946 wrote:Isla će upasti u prvi tim, u to sam ubijeđen. Ima 24 godine i već kamaru iskustva, i reprezentativnog i klupskog, ima puno više potencijala od Lichsteinera
lich je učitelj za islu, realno, trenutno pa i za sva vremena
Atticus Finch

#3994 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Idemo dalje. :)
Zatamnjena stakla

#3995 Re: Juventus

Post by Zatamnjena stakla »

Super :D
Muhamed Đakmić

#3996 Re: Juventus

Post by Muhamed Đakmić »

salle_eh1986 wrote:
Sarajevo1946 wrote:Isla će upasti u prvi tim, u to sam ubijeđen. Ima 24 godine i već kamaru iskustva, i reprezentativnog i klupskog, ima puno više potencijala od Lichsteinera
lich je učitelj za islu, realno, trenutno pa i za sva vremena
Stvarno misliš da bi Juventus tek tako doveo Islu da ne misli da je ovaj sposoban za krupne stvari?
salle_eh1986

#3997 Re: Juventus

Post by salle_eh1986 »

nemam snage više
Muhamed Đakmić

#3998 Re: Juventus

Post by Muhamed Đakmić »

Najbolje da vidimo kad sezona počne.
Cyrax

#3999 Re: Juventus

Post by Cyrax »

Da se ne svadjate Isla je bolji u 3-5-2 a Lich u 4-3-3 :D :D

BTW vidjeli iko kako Pogba upropasti Srbiju :dance: .Moglo bi nesta od njega biti.
Verocious

#4000 Re: Juventus

Post by Verocious »

ortodont wrote::lol: :lol: :lol: :lol:
Image
:thumbup:

Jest star, jest bivsi sinter, al je velika radilica s ogromnim iskustvom.
Post Reply