Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KPNCTNJAH wrote:Ja se nadam da je to nesto dvosmisleno i da ne mislite na ovo
Hajd' zmire navecer, pa ostavis levata da nas trazi, a mi odemo kuci ili eto ganje desetak minuta... ali skole i ovo
Pored "seve" , picigena, viktorije, na male, "rata" , kamena s ramena, basketa, ganjanja biciklima, cjevki i fiseka, klikera, zuce, trule kobile, pa "uhvati onu curu za guzu ako smijes" itd...
S curicama smo igrali samo izmedju dvije vatre i ono nesto aberecke... i mame i tate
@garga nemam ja problem s gramatikom, vidis da kazu da su to igrali
GaRGa wrote:prava raja je igrala trule kobile dok ste vi preskakali gumu
E jarane .... uhvatiš je za guzu a ona ti odlepi šamarčinu sve ti se lampice popale i pogase u sekundi ... zvoni ti u ušima 2 sata al zabole tebe ... ti si za guz uhvatio .... glavni ba
E jarane .... uhvatiš je za guzu a ona ti odlepi šamarčinu sve ti se lampice popale i pogase u sekundi ... zvoni ti u ušima 2 sata al zabole tebe ... ti si za guz uhvatio .... glavni ba
mora da si pravo sitne gradje kad su ti zene gasile lampice
mora da si pravo sitne gradje kad su ti zene gasile lampice
Pa bio sam sitne građe kad sam bio mali .... sad sam narast'o
edo_79 wrote:
I da se i ja nadovežem: Nebi vas bog ubio da i nas sirotinju nekad pogledate a ne samo one sa X-ovima, Q-ovima, i ostalim slovima alfabeta
edo_79 wrote:
I da se i ja nadovežem: Nebi vas bog ubio da i nas sirotinju nekad pogledate a ne samo one sa X-ovima, Q-ovima, i ostalim slovima alfabeta
To je bolan lako postići! Dva koraka:
1. Nemoj biti ružan
2. Budi lijep
E jebo ga ti sad to isto ko da mi kažeš
1. Nemoj bit kokuz
2. Budi bogat
pojedini su i danas glavni kad kakvu za guzu makar uhvate
edo_79 wrote:
To je bolan lako postići! Dva koraka:
1. Nemoj biti ružan
2. Budi lijep
E jebo ga ti sad to isto ko da mi kažeš
1. Nemoj bit kokuz
2. Budi bogat
Eh pitanje za djevojke ili zene kako to sad ide vec
Navedite nesto sto vas totalno razlikuje od drugih djevojaka,ali mora biti nesto sto vecina djevojaka ne radi ili ne posjeduje (bar vise od polovine djevojaka)..