Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gledah juce Zrinjski....poprilicna patnja....gledah i nas danas....uh
Ne znam kako je Zeljo danas igrao, na sta je to licilo, pobjeda u gostima jeste bitna, ali mi se cini da je ovo sve tu negdje.....lose i gore...
Prva tri mjesta idu Zrinjskom, Sarajevu, Zelji.....kojim redom, vidjecemo, mala je razlika, a liga za prvaka ce biti gutava.
Tomahawk11 wrote:Gledah juce Zrinjski....poprilicna patnja....gledah i nas danas....uh
Ne znam kako je Zeljo danas igrao, na sta je to licilo, pobjeda u gostima jeste bitna, ali mi se cini da je ovo sve tu negdje.....lose i gore...
Prva tri mjesta idu Zrinjskom, Sarajevu, Zelji.....kojim redom, vidjecemo, mala je razlika, a liga za prvaka ce biti gutava.
za razliku od polusezone samo ce prvi i drugi zamjeniti mjesto na kraju
Tomahawk11 wrote:Gledah juce Zrinjski....poprilicna patnja....gledah i nas danas....uh
za razliku od polusezone samo ce prvi i drugi zamjeniti mjesto na kraju
leškarenje wrote:Jes al u kurcu,ko da nikad niste gledali utakmicu kad igra Sarajevo a on prenosi ne znam po cemu se zakljucuje ko je ciji od komentatora
Pitar 100%
Jeste pitar,ali nije onaj zagrizeni,da je lud i bolesnik.
leškarenje wrote:Jes al u kurcu,ko da nikad niste gledali utakmicu kad igra Sarajevo a on prenosi ne znam po cemu se zakljucuje ko je ciji od komentatora
pa šta treba kad je prenos...? da jebe mater protivničkoj ekipi?
Dobro nije baš da i vi danas ne iskačete iz pašteta....očekivati je saopštenje koliko je goriva danas potrošeno za gostovanje prvog tima sve u cilju transparentnosti...ali dobro, rezultat sve trpi, mi se jesmo previse kurčili, ali je bilo nekog rezultata, što u ligi što u Evropi, kasnije je to sve stalo...zadnje dvije godine se vi malo dižete i šepurite previše a još ništa konkretno nismo vidjeli, do sada nije bilo rezultata, vidjećemo šta ova sezona na kraju nosi...
Behaef se dere,Šurković šuti(il skine slušalice pa se dere :facepalm)
Al najače kad su nam zavukli na Grbavici,kako behaef suje kontao sam popit će otkaz.
ultima_palabra wrote:A nije davno bilo kad se avionom išlo u Banjaluku na gostovanje...
Divovi, jbg
Sad ih vodi opstinski sluzbenik, na ugovor o djelu
Nije covjek htio da da otkaz u opstini. Sigurica je sigurica. U Marsala Tita 38b je sve od danas do sutra. To najbolje zna ljubitelj komedije.
Samo je ves masina vjecna.
Last edited by hostapler on 26/02/2017 21:01, edited 1 time in total.
avetinja wrote:Pobijedili Plavi, pobijedili Bordo, ali opet ista koljačina.
Nije ovo ona klasična koljačina. Ovo ti je sad prepiranje ko je veći favorit, bordo kažu da su plavi, a plavi da su bordo. Neoborivih argumenata sa obje strane. A rijetko neko kaže "mi smo favoriti, osvojit ćemo titulu" i to je to, slabo ko ima muda.
Prvi post nakon duže teme mi je bio da ćemo uzeti titulu, vi ćete biti drugi i uzeti kup, a Zrinjski treći. Slobodno me citirajte kad se sezona završi.