Kad su i cure komentarisale utakmice. A što mogu pričat ovi španci, kako uopšte dišu?
https://youtu.be/1toyXrGXfpI?t=1h14m28s
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Prvih 15 minuta. Marketingascari wrote:Koja je finta prenos treninga dan pred clasico?![]()
Bi mi cudno, kad ono samo rondoskenderija04 wrote:Prvih 15 minuta. Marketing
ma sramotno stvarno ponizavanje velikog kluba... bas me to nervira. pa nije Real Sociedad, vec Madrid... Real M. jeste neprijatelj, ali da je toliko slabiji... i nije bas.Vertig0 wrote:Svijet malo podjcenjuje real, 4.70 kvota![]()
Toliko nije bilo u eri Guardiole, ne svidja mi se to
Ma 100% zato sam i napisao to.sizifinho wrote:ma sramotno stvarno ponizavanje velikog kluba... bas me to nervira. pa nije Real Sociedad, vec Madrid... Real M. jeste neprijatelj, ali da je toliko slabiji... i nije bas.Vertig0 wrote:Svijet malo podjcenjuje real, 4.70 kvota![]()
Toliko nije bilo u eri Guardiole, ne svidja mi se to
joj i ove pressice su postale toliko debilne, ne samo kod enrikea vec opcenito u modernom nogometu. Sablon je:skenderija04 wrote:L.E. PRESICA
- Nema favorita u clasicu
- Clacico ne odlucuje ligu
- Busquets nije 100% ali je tu i moze biti opcija.
-
Haha, šablonski, al de šta ćeš... Mislim da postoje pravilnici za press konferencije gdje se navodi da se mora pričati pozitivno o klubu, respektovati protivnik itd... Odnosno, možeš imati svoje mišljenje, ali ne smiješ puno odstupati od pravilnika.sizifinho wrote:joj i ove pressice su postale toliko debilne, ne samo kod enrikea vec opcenito u modernom nogometu. Sablon je:skenderija04 wrote:L.E. PRESICA
- Nema favorita u clasicu
- Clacico ne odlucuje ligu
- Busquets nije 100% ali je tu i moze biti opcija.
-
-Protivnik, unatoc losim rezultatima, bez obzira sto su zadnji na tabeli sa nula osvojenih bodova i povrijedjenih 11 standardnih igraca, igra jako dobro i mi ih postujemo.
-Ova utakmica je bitna, ali nije najbitnija. Ina mnogo bitnijih utakmica o kojima cemo govoriti da nisu bitne kada dodju na red.
-Ne razmisljamo o toj utakmico, trenutno smo sto posto fokusirani samo na danasnju utakmicu.
-Ekipa je u raspolozenom duhu, nadamo se dobrkm rezultatu bla bla bla bla
omar little wrote: -i taj psg isto nabijem
skenderija04 wrote:Busquets definitivno dobio zeleno svjetlo od doktora
ima on od ranije ovakvih ispada, tezak je karakter... da li je do godina ili ne, ne znam. Samo se nadam da ce doci sebi jer tesko da ce uspjeti u Barci s ovim ponasanjem. Nek pita Deulofeua xD

Što si pesimista?ascari wrote:Fina scena, samo do kada ce ovaj jaranski odnos trajati