Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
MOSALJOZE

#39676 Re: Premijer liga BiH

Post by MOSALJOZE »

leškarenje wrote:
MOSALJOZE wrote:
leškarenje wrote:Jeste li vi sto pisete o zeljeznicaru gledali drugo poluvrijeme :roll: posto vidim da nije bilo struje
Mane vode,hajde to čovjek nekako i istrpi.Natovariše nam 7%,natovariše nekakvog petona i armature,još sad bez struje :eh:
Ne znam sto repliciras koji kurac kad nisi odgovorio :oops: vidim da ste se raspisali a prenosa nije bilo....
Djeste jaja,vidi mi gujabije.
north

#39677 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

Charuga wrote:Nije ni Željo igrao lepršavo danas, ali je držao igru pod kontrolom, napravili par šansi, nisu dali Krupi da ozbiljno ugrozi gol i pogodili jednom. Prva utakmica i jednima i drugima, a i Zrinjskom, biće ovo drugačije iz kola u kolo.

I dalje ostaje isto stanje, Žrinjski prvi kandidat za titulu, Sarajevo drugi, pa tek onda Željo.
Ne slažem se, a mislim da i ti tako ne misliš nego radi uroka to pišeš :D .....imate veću širinu, dolaze vam sada malo lakše utakmice do play of-a, nemate se gdje tu okliznuti, mi imamo Široki koji znamo kako nam leži i Tuzlu, sa ovakvim igrom uzeti ćemo 0 ili 1 bod, plafon 2 :roll: ..Jasno, svašta može biti, ali vi ste puno vise dobili sa današnjom pobjedom nego drugi...
lakilaka

#39678 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

jos je u igri 39 bodova. dovoljno da kvalitet ispliva na vrh. nadam se samo normalnom sudjenju. prema igrama u ovom kolu ( a to ne mora nuzno biti tako ) zeljo, zrinjski i sarajevo ( tim redom ) su favoriti za titulu. u kupu ce biti drugacije - tu se igra puno vise takticki ( jer su 2 utakmice u pitanju ).
leškarenje

#39679 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Poderacemo i listicu i ove wwinovce :izet:
Charuga
Globalni moderator

#39680 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

leškarenje wrote:Jeste li vi sto pisete o zeljeznicaru gledali drugo poluvrijeme :roll: posto vidim da nije bilo struje
Nismo, ali to opet ne mjenja poentu. Imali smo javljanje sa stadiona i sve je bilo onako kako sam napisao, a moglo se pročitati i na Sport1. Znači, Krupa nije napravila ni jednu ozbiljnu priliku.
jeza u ledja

#39681 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

lakilaka wrote:jos je u igri 39 bodova. dovoljno da kvalitet ispliva na vrh. nadam se samo normalnom sudjenju. prema igrama u ovom kolu ( a to ne mora nuzno biti tako ) zeljo, zrinjski i sarajevo ( tim redom ) su favoriti za titulu. u kupu ce biti drugacije - tu se igra puno vise takticki ( jer su 2 utakmice u pitanju ).
Da, mislim pogotovo zbog lige za prvaka gdje non stop igras sa direktnim konkurentima - razlike se vrlo lako mogu dostici, a i stvarni kvalitet ce se odmah osjetiti.
leškarenje

#39682 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Charuga wrote:
Nismo, ali to opet ne mjenja poentu. Imali smo javljanje sa stadiona i sve je bilo onako kako sam napisao, a moglo se pročitati i na Sport1. Znači, Krupa nije napravila ni jednu ozbiljnu priliku.
Kakav sport1 :D vas partner,da nije bilo suta stvorice ga :izet:
Charuga
Globalni moderator

#39683 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

north wrote:
Charuga wrote:Nije ni Željo igrao lepršavo danas, ali je držao igru pod kontrolom, napravili par šansi, nisu dali Krupi da ozbiljno ugrozi gol i pogodili jednom. Prva utakmica i jednima i drugima, a i Zrinjskom, biće ovo drugačije iz kola u kolo.

I dalje ostaje isto stanje, Žrinjski prvi kandidat za titulu, Sarajevo drugi, pa tek onda Željo.
Ne slažem se, a mislim da i ti tako ne misliš nego radi uroka to pišeš :D .....imate veću širinu, dolaze vam sada malo lakše utakmice do play of-a, nemate se gdje tu okliznuti, mi imamo Široki koji znamo kako nam leži i Tuzlu, sa ovakvim igrom uzeti ćemo 0 ili 1 bod, plafon 2 :roll: ..Jasno, svašta može biti, ali vi ste puno vise dobili sa današnjom pobjedom nego drugi...
Nema tu nikakvih uroka, pišem onako kako mislim. Sve dok zaostajemo 4 i 2 boda za ekipama ispred sebe, mi ne možemo biti glavni favoriti. Dolazi nam Mladost, koja je juče uvalila tricu Slobodi, idemo Metallegeu koji je juče dobio Širokog, a onda dolazi Radnik. Vi imate Široki i Olimpic kući i Slobodu na strani, i to nisu ništa teže utakmice.
Charuga
Globalni moderator

#39684 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

leškarenje wrote:
Charuga wrote:
Kakav sport1 :D vas partner,da nije bilo suta stvorice ga :izet:
Eto, zaboravi na Sport1, ostaje ono javljanje sa stadiona. Krupa bezopasna totalno.

Na Sport1 mrtvi pitari, ali više vole Želju ... 8-)
lijek-za-sve

#39685 Re: Premijer liga BiH

Post by lijek-za-sve »

da mi vama konama u NS odmah posaljemo pokal ,svakako ste se navikli slikati sa istima i prekinemo ligu ha....al u kurcu.....dobro se navlazite ,bit ce :izet: :izet: :izet: :izet:
leškarenje

#39686 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Charuga wrote: Eto, zaboravi na Sport1, ostaje ono javljanje sa stadiona. Krupa bezopasna totalno.

Na Sport1 mrtvi pitari, ali više vole Želju ... 8-)
Ne kazem da su zeljovci i da vole zeljeznicar,ali kao medijski partner moze se u tekstualnom prenosu bezazlena situacija napraviti ko da je milion % prilika :D

Nego onaj na radiju mrtav lik nakon vaseg gola :lol: kontam umro mu neko u medjuvremenu :run:
jeza u ledja

#39687 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Charuga wrote: Nema tu nikakvih uroka, pišem onako kako mislim. Sve dok zaostajemo 4 i 2 boda za ekipama ispred sebe, mi ne možemo biti glavni favoriti.
Bas me zanima sta ces reci kad i ako prestignete te ekipe. :oops:
Charuga
Globalni moderator

#39688 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

jeza u ledja wrote:
Charuga wrote: Nema tu nikakvih uroka, pišem onako kako mislim. Sve dok zaostajemo 4 i 2 boda za ekipama ispred sebe, mi ne možemo biti glavni favoriti.
Kad i ako se to desi, onda će biti druga priča, ne brini ništa ... ;-)
Charuga
Globalni moderator

#39689 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

leškarenje wrote:Nego onaj na radiju mrtav lik nakon vaseg gola :lol: kontam umro mu neko u medjuvremenu :run:
:mrgreen:

Vjerovatno ni Kristiću nije bilo dobro, samo je imao sreće što je nestalo struje pa nije morao komentarisati ... :mrgreen:
lakilaka

#39690 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

Charuga wrote:
leškarenje wrote:Nego onaj na radiju mrtav lik nakon vaseg gola :lol: kontam umro mu neko u medjuvremenu :run:
:mrgreen:

Vjerovatno ni Kristiću nije bilo dobro, samo je imao sreće što je nestalo struje pa nije morao komentarisati ... :mrgreen:
hahahahahahhaahahahah
kristic - mrtvi pitar, veci od ovih najglasnijih ovdje ......
leškarenje

#39691 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Jes al u kurcu,ko da nikad niste gledali utakmicu kad igra Sarajevo a on prenosi :-) ne znam po cemu se zakljucuje ko je ciji od komentatora 8)
vryzas

#39692 Re: Premijer liga BiH

Post by vryzas »

Jok, Krista navija za Celik :oops:
Charuga
Globalni moderator

#39693 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

leškarenje wrote:Jes al u kurcu,ko da nikad niste gledali utakmicu kad igra Sarajevo a on prenosi :-) ne znam po cemu se zakljucuje ko je ciji od komentatora 8)
Pitar 100%
rumenige_brajtner

#39694 Re: Premijer liga BiH

Post by rumenige_brajtner »

leškarenje wrote:Jes al u kurcu,ko da nikad niste gledali utakmicu kad igra Sarajevo a on prenosi :-) ne znam po cemu se zakljucuje ko je ciji od komentatora 8)
100% pitar, znam iz prve ruke. do rata navijao za zvijezdu :-)
Last edited by rumenige_brajtner on 26/02/2017 17:50, edited 1 time in total.
lakilaka

#39695 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

rumenige_brajtner wrote:
100% pitar, znam iz prve ruke. do rada navijao za zvijezdu :-)
nije puno promijenio filozofiju navijanja.
leškarenje

#39696 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Nikad nisam taj dojam stekao u prenosima koje sam gledao kad on komentarise,ali eto jos jednog razloga da ga pomnije pratim sta prica :lol:
jeza u ledja

#39697 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Charuga wrote:
jeza u ledja wrote:
Kad i ako se to desi, onda će biti druga priča, ne brini ništa ... ;-)
Jest, onda ces reci rano je za prognoze, sacekajmo jos par kola, itd. :D
Charuga
Globalni moderator

#39698 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Da je doći u tu situaciju ...
jeza u ledja

#39699 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Ma hajde ba, kiksacemo mi vrlo brzo. Jedva protiv Viteza, a vi jacu Krupu u gostima rastavili.
Charuga
Globalni moderator

#39700 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Iskreno se nadam.
Locked