Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
omega369 wrote:Al vidi se ta jasna vizija kod komsinica, nema sta. sve pokupis iz lige sto valja od igraca i onda jedva jedan gol zabijes...
Ko je, osim Zebe, bio standardan u svojoj ekipi, prije dolaska u Želju?
Sa druge strane imaš ekipu koja je uigrana, nisu mjenjali kostur ekipe, nisu puno dovodili i na kraju jedan gol daš ekipi Viteza, a pri tome imaš i dosta sreće da ne primiš ni jedan ...
Divno smo odigrali, jednostavno rutinski .....ali pazi ti samo surove činjenice, 7 pobjeda u nizu, ne možemo vise od tri pasa sastaviti, dva boda za vodećim..oj jebem ti ligu i majku
Objektivno, zeljo je jako napredovao.
Donedavno, jos prosle sezone, Krupu ni na Grbavici nisu mogli dobiti bez zestoke sudijske stele i poklonjenog penala.
Istina, sad je nestalo struje tako da nema puno svjedoka. Ko zna sta se desavalo
bjelave wrote:Objektivno, zeljo je jako napredovao.
Donedavno, jos prosle sezone, Krupu ni na Grbavici nisu mogli dobiti bez zestoke sudijske stele i poklonjenog penala.
Istina, sad je nestalo struje tako da nema puno svjedoka. Ko zna sta se desavalo
Vidiš kako je tebi fokus pogrešan. Umjesto što se brineš šta je bilo u Krupi, trebalo bi da se brineš što su pišači po sirotinji tanki ko rizla. Ja vjerujem da je prva tekma i da je bio loš dan, ali ako se ponovi, borit će te se vi, ali za Europu.
Prema viđenom možemo očekivati da Sarajevo lakše donosi bodove sa strane, i da će biti patnje kući, jer igra u polju sirotinjska.
north wrote:Divno smo odigrali, jednostavno rutinski .....ali pazi ti samo surove činjenice, 7 pobjeda u nizu, ne možemo vise od tri pasa sastaviti, dva boda za vodećim..oj jebem ti ligu i majku
Vidiš kako je tebi fokus pogrešan. Umjesto što se brineš šta je bilo u Krupi, trebalo bi da se brineš što su pišači po sirotinji tanki ko rizla. Ja vjerujem da je prva tekma i da je bio loš dan, ali ako se ponovi, borit će te se vi, ali za Europu.
Prema viđenom možemo očekivati da Sarajevo lakše donosi bodove sa strane, i da će biti patnje kući, jer igra u polju sirotinjska.
Raspadamo se, ovo nam je tek 6 pobjeda u nizu.
I na vas, i nakon ovog kola, ko zna koju sezonu zaredom tradicionalno gledamo sa visine
Drago mi je da si nas gledao. I ja bi vas da je bilo struje da vidim na sta ste skrhali silnu lovu.
Mi odavno nismo bili losiji, i po imenima i po igri. Kad smo mi imali "drim tim", sa benkom, stojcevom, cimijem, krstom, delacem, vidi nase rezultate, slaviji, slobodi, zvijezdi, vitezu, celiku... sve po tri komada
I ovo nase danas, svi spominju bodove, igrom niko nije zadovoljan, bas niko I to kazemo
Nije ni Željo igrao lepršavo danas, ali je držao igru pod kontrolom, napravili par šansi, nisu dali Krupi da ozbiljno ugrozi gol i pogodili jednom. Prva utakmica i jednima i drugima, a i Zrinjskom, biće ovo drugačije iz kola u kolo.
I dalje ostaje isto stanje, Žrinjski prvi kandidat za titulu, Sarajevo drugi, pa tek onda Željo.