Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
vee-jay

#39626 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by vee-jay »

Mister Yes wrote: Ti se nastavi čuditi a ja imam pametnija posla :wink:
:lol: :lol: :lol:
vic godine. visi iz neke svoje zabiti danonocno koliko po ovom toliko i po svjetskim forumima (kako pise) i narcisoidno palamudi prodavajuci svoju zatupljenost kao progresivnu viziju - i onda napise da ima pametnija posla. :lol: :lol:
ospid

#39627 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by ospid »

Moji hrvati... na sta ste spali. Nakon sto ste sve probali da opstanete u BiH sada vam je preostalo da se prestavljati kao Bosnjaci na forumima i da zagovarate podjelu.... :D
detroit-mercy

#39628 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by detroit-mercy »

Mister Yes wrote:
animus wrote:Ko da je Tile povlacio granice Bosne onako kako mu se dalo. Bolan kako ne shvatas da je Bosna puno starija od Jugoslavije, Srbije, Hrvatske i dr balkanskih tvorevina. Te granice su također manje više iste samo se mijenjao sastav stanovnistva odnosno mijenjala se vjeroispovijest. To mora svako da shvati i tek nakon toga moze se normalno pricati. Ko to ne prihvata sa njim nema ni dijaloga.
Ta sredjovjekovna Bosna je i bila na ovom zelenom području iz mog gornjeg posta. Tek će Turci svojim osvajanjem proširiti na krajinu i taj gore dio.
Srednjovjekovna Bosna je bila i u Dalmaciji i na otocima, izgldea da si propustio taj dio povijesti ili si ucio neku drugu :mrgreen: . Ako se vec pozivas na srednjovijekovnu Bosnu.
Havatar

#39629 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Havatar »

ospid wrote:Moji hrvati... na sta ste spali. Nakon sto ste sve probali da opstanete u BiH sada vam je preostalo da se prestavljati kao Bosnjaci na forumima i da zagovarate podjelu.... :D
Asimilacija daje rezultate :mrgreen:
Styling

#39630 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Styling »

ospid wrote:Moji hrvati... na sta ste spali. Nakon sto ste sve probali da opstanete u BiH sada vam je preostalo da se prestavljati kao Bosnjaci na forumima i da zagovarate podjelu.... :D
U proslosti su Hrvati Muslimane uvijek zvali "hrvatsko cvijece" . Ko li je sada ciji cvijetak-zanovijetak? :mrgreen:
Styling

#39631 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Styling »

hizo ramidovic wrote:
Styling wrote: Izuzetno cijenim vasu iskrenost i kulturu ophodjenja, kolega, i to je nivo na kojem zelim diskutovati. To sto smo na suprotnim stranama i zastupamo interese svoga naroda ne znaci da ne mozemo civilizirano diskutirati o problemima.
Sto se mene tice, i ja bih na vasem mjestu bila bijesna na cinjenicu da se neko drugi usudi da me nadglasa i u moje ime izabere na neku poziciju nekoga koga vecina moga naroda ne podrzava. Ali, morate se s tim nositi jer ste dozvoliti znacajno osipanje glasackog tijela Hrvata od rata na ovamo (iseljavanje u Hrvatsku, EU, mladi odlaze) kao i mogucnost da tako nesto definisete prilikom kreiranja Ustava. I zanemarili ste jos jednu vrlo znacajnu star, visprenost Bosnjaka koji su iskoristili mogucnosti koje im se nude Ustavom. Novi izbori se blize, ali rjesenja ni na vidiku. Ops! Sorry!
evo ovako se bori za 'svoj' narod...
Ne trebaju ti navodnici. ;-)
Hafis

#39632 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Hafis »

hizo ramidovic wrote: ne bi vjerovao sta je: ni klinac, ni nepismen ni doktor ...vec obican plagijator i protazer tudjmanovih ideja.
tako da nemas zabune.
Hizo, bio sam te opomenuo.
Neću komentirati tvoj lik ni tko si, ni što si.
Ali, ovdje si stvarno pretjerao. Ja se nikada nitkome nisam na taj način ovdje obratio, a otprilike sam vas sviju odvagao, i tko ste i što ste i koliko vrijedite u stvarnom životu.
Znači javna opomena i ignore mjesec dana.
hizo ramidovic

#39633 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by hizo ramidovic »

Hafis wrote:
hizo ramidovic wrote: ne bi vjerovao sta je: ni klinac, ni nepismen ni doktor ...vec obican plagijator i protazer tudjmanovih ideja.
tako da nemas zabune.
Ali, ovdje si stvarno pretjerao. Ja se nikada nitkome nisam na taj način ovdje obratio, a otprilike sam vas sviju odvagao, i tko ste i što ste i koliko vrijedite u stvarnom životu.
uvazeni i cijenjeni kolega hafise,
iskreno da ti recem, zaboli me prangija da li ces me ti staviti na ignore i na koji vremenski period. niti znam ko si ni sta si niti me uopce zanima tvoj stvarni zivot. za mene si ovdje samo jos jedan bezvezan forumski lik koji pokusava, na podmukao i hinjski nacin, svekolikom forumskom pucanstvu podvaliti muda pod bubrege vodjen mislju da kod glupih bosnja moze sve proci. i bez obzira koliko se ti ljutio, za mene ces ostati (a nisi bio) obican prevarant i tudjmanov sljedbenik i propagator njegovih ideja (i to onako u celofanu ili 'ispod zita') te kao takav ne zasluzujes ni trunku respekta ni postovanja.
Hafis

#39634 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Hafis »

Styling wrote: Izuzetno cijenim vasu iskrenost i kulturu ophodjenja, kolega, i to je nivo na kojem zelim diskutovati. To sto smo na suprotnim stranama i zastupamo interese svoga naroda ne znaci da ne mozemo civilizirano diskutirati o problemima.
Sto se mene tice, i ja bih na vasem mjestu bila bijesna na cinjenicu da se neko drugi usudi da me nadglasa i u moje ime izabere na neku poziciju nekoga koga vecina moga naroda ne podrzava. Ali, morate se s tim nositi jer ste dozvoliti znacajno osipanje glasackog tijela Hrvata od rata na ovamo (iseljavanje u Hrvatsku, EU, mladi odlaze) kao i mogucnost da tako nesto definisete prilikom kreiranja Ustava. I zanemarili ste jos jednu vrlo znacajnu star, visprenost Bosnjaka koji su iskoristili mogucnosti koje im se nude Ustavom. Novi izbori se blize, ali rjesenja ni na vidiku. Ops! Sorry!
Koliko je upravo taj moj način ophođenja primjeren trenutku i vremenu, najbolje govore bezbrojni ljubavni uspjesi koje sam imao i još imam.
Inače što se tiče te navodne i neočekivane visprenosti - blagodarim. Stoga su, oprostit ćete mi gospo Stiling, sva sredstva obrane, kao i u ljubavi su dopuštena, pa i blokade, uključujući i ustavne. A da...i savez sa crnim vragom...i normalno - zapomaganje iz petnih žila...A da...i iskoristio bih ovu priliku i preporučio se svim plavušama.

Ljubim ruke i povlacim se, uz jedan ukusan buket karanfila. Sada ću pustiti tužnu ploču Ane Štefok i šutiti u tišini moje skromne haciende.
Alfons Kauders

#39635 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Koliko je upravo taj moj način ophođenja primjeren trenutku i vremenu, najbolje govore bezbrojni ljubavni uspjesi koje sam imao i još imam.
Inače što se tiče te navodne i neočekivane visprenosti - blagodarim. Stoga su, oprostit ćete mi gospo Stiling, sva sredstva obrane, kao i u ljubavi su dopuštena, pa i blokade, uključujući i ustavne. A da...i savez sa crnim vragom...i normalno - zapomaganje iz petnih žila...A da...i iskoristio bih ovu priliku i preporučio se svim plavušama.

Ljubim ruke i povlacim se, uz jedan ukusan buket karanfila. Sada ću pustiti tužnu ploču Ane Štefok i šutiti u tišini moje skromne haciende.
da vas ostavimo nasamo? :D
Mali_Vuk

#39636 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Mali_Vuk »

Hafis wrote:
tako da nemas zabune.

Kratki kurs hrvatskog jezika silom prilika brzinski odrađen u Laktašima :D
ospid

#39637 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by ospid »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:

da vas ostavimo nasamo? :D
Oni su vec na samom. Styling je gore na spratu u djecijoj sobi za PC-om a hafis je sprat nize za laptopom.

:lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#39638 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by KatarinaKosaca »

Sa vragom ste već u savezu. Samo je problem što je tom vragu jako još kratak rok trajanja. Na makedonskom je blagodaram, a ne blagodarim. IPak je bolje poći od hrvbatskog jezika i ovo "Nikome" ili "NItkome" :D A z aljubavne uspjehe šta reći? :roll: Forum sve trpi, a i tastatura, tako i da je @misteryes forumaš godine na tri foruma :lol: :lol:
Mali_Vuk

#39639 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Mali_Vuk »

S lijeva na desno: Mister Yes, Hafis i Ali Kemal :lol: :lol:

Image

Rodila ih mama Styling :D :D
Alfons Kauders

#39640 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Alfons Kauders »

Mali_Vuk wrote:
Hafis wrote:
tako da nemas zabune.

Kratki kurs hrvatskog jezika silom prilika brzinski odrađen u Laktašima :D
nitkove jedan, ne ofiraj polozaj :D

hercegovci - veci hrvati od hrvata

Image
Alfons Kauders

#39641 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Alfons Kauders »

KatarinaKosaca wrote:Sa vragom ste već u savezu. Samo je problem što je tom vragu jako još kratak rok trajanja. Na makedonskom je blagodaram, a ne blagodarim. IPak je bolje poći od hrvbatskog jezika i ovo "Nikome" ili "NItkome" :D A z aljubavne uspjehe šta reći? :roll: Forum sve trpi, a i tastatura, tako i da je @misteryes forumaš godine na tri foruma :lol: :lol:
sad mi je jasno sto pominje 167 rodjenih u mostaru

doktor je zasluzan za barem pola... zavodnik svjetskog kalibra :D
Mali_Vuk

#39642 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Mali_Vuk »

Ne mogu je od šege, majke mi :lol: :lol: :lol:
ospid

#39643 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by ospid »

Mali_Vuk wrote:S lijeva na desno: Mister Yes, Hafis i Ali Kemal :lol: :lol:

Image

hizo ramidovic

#39644 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by hizo ramidovic »

fascinantan primjer majorizacije hrvatskog puka od strane islamista i bosnjackih fundamentalista iz 'grada zelenih trotoara':

http://www.klix.ba/vijesti/bih/bivsi-di ... /140314098
Hafis

#39646 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Hafis »

KatarinaKosaca wrote:Sa vragom ste već u savezu. Samo je problem što je tom vragu jako još kratak rok trajanja. Na makedonskom je blagodaram, a ne blagodarim. IPak je bolje poći od hrvbatskog jezika i ovo "Nikome" ili "NItkome" :D A z aljubavne uspjehe šta reći? :roll: Forum sve trpi, a i tastatura, tako i da je @misteryes forumaš godine na tri foruma :lol: :lol:
Ne bih želio ovom svećarskom prigodom ispasti pretjerano ushićen, ali sam na moju veliku radost, na forumu, zamjetio svesrdnu prisutnost Baronese Katarine plemenite Kosačić . Mada ne bih želio da je podsjećam na osebujne iskre strasti, ljubavi, zanosa i ostalih potrepština koje su frcale iz naših postova...ali moram priznati da mi često, u dugoj crvenoj balskoj haljini, dodje u mokre snove.

Pošto se još nismo upoznali, dopustite mi tu slobodu. Doktor sam znanosti i ljubavni život mi je bogat i ispunjen, što nije ni čudno s obzirom na moj muževan i atraktivan izgled. Trenutačno sam slobodan za nove ljubavne pomake i avanture. Preporučam se :)
hizo ramidovic

#39647 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by hizo ramidovic »

Hafis wrote: Ne bih želio ovom svećarskom prigodom ispasti pretjerano ushićen, ali sam na moju veliku radost, na forumu, zamjetio svesrdnu prisutnost Baronese Katarine plemenite Kosačić . Mada ne bih želio da je podsjećam na osebujne iskre strasti, ljubavi, zanosa i ostalih potrepština koje su frcale iz naših postova...ali moram priznati da mi često, u dugoj crvenoj balskoj haljini, dodje u mokre snove.

Pošto se još nismo upoznali, dopustite mi tu slobodu. Doktor sam znanosti i ljubavni život mi je bogat i ispunjen, što nije ni čudno s obzirom na moj muževan i atraktivan izgled. Trenutačno sam slobodan za nove ljubavne pomake i avanture. Preporučam se :)
zuta stampa spekulira da je i george michael takodjer slobodan i spreman za nove avanture...
ospid

#39648 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by ospid »

Hafis wrote:
Ne bih želio ovom svećarskom prigodom ispasti pretjerano ushićen, ali sam na moju veliku radost, na forumu, zamjetio svesrdnu prisutnost Baronese Katarine plemenite Kosačić . Mada ne bih želio da je podsjećam na osebujne iskre strasti, ljubavi, zanosa i ostalih potrepština koje su frcale iz naših postova...ali moram priznati da mi često, u dugoj crvenoj balskoj haljini, dodje u mokre snove.

?

:lol:
video

#39649 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by video »

Hafis wrote: Ma jok, nemaš pojma. Nije svatko mogao kao gore u vas biti u civilnoj zaštiti ili u kakvom Karitasu i Agapeu i dijeliti nafaku. ilki ona stara: ja bih sutra, samo nemam oružja. Ovdje si oružje mogao birati još po godine prije i svaki je metar četvorni bio crta, pune 4 godine.

Za tvoju informaciju nije me ''našla'' djihatlijska granata već VBR od VRS-a, još u 6 mjesecu 1992.
A i drugi put, samo dosta daleko od Hercegovine i srećom dosta lakše, bacač od iste vojske.

Da sam bio u Tuzli sad bi imali ulicu po meni, a ne ovako.
Kakav si ti bojovnik kad si dopustio da ti "Alijini vojnici" dodju i oslobode Kupres jeseni 94 :wink: - a kamenjar blizu piš hoda i to uzbrdo :mrgreen:
Ali Kemal

#39650 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Ali Kemal »

ospid wrote:
Mali_Vuk wrote:S lijeva na desno: Mister Yes, Hafis i Ali Kemal :lol: :lol:

Image

Buducnost Bosne :D 8) :izet:
Locked