Styling wrote:
Izuzetno cijenim vasu iskrenost i kulturu ophodjenja, kolega, i to je nivo na kojem zelim diskutovati. To sto smo na suprotnim stranama i zastupamo interese svoga naroda ne znaci da ne mozemo civilizirano diskutirati o problemima.
Sto se mene tice, i ja bih na vasem mjestu bila bijesna na cinjenicu da se neko drugi usudi da me nadglasa i u moje ime izabere na neku poziciju nekoga koga vecina moga naroda ne podrzava. Ali, morate se s tim nositi jer ste dozvoliti znacajno osipanje glasackog tijela Hrvata od rata na ovamo (iseljavanje u Hrvatsku, EU, mladi odlaze) kao i mogucnost da tako nesto definisete prilikom kreiranja Ustava. I zanemarili ste jos jednu vrlo znacajnu star, visprenost Bosnjaka koji su iskoristili mogucnosti koje im se nude Ustavom. Novi izbori se blize, ali rjesenja ni na vidiku. Ops! Sorry!
Koliko je upravo taj moj način ophođenja primjeren trenutku i vremenu, najbolje govore bezbrojni ljubavni uspjesi koje sam imao i još imam.
Inače što se tiče te navodne i neočekivane visprenosti - blagodarim. Stoga su, oprostit ćete mi gospo Stiling, sva sredstva obrane, kao i u ljubavi su dopuštena, pa i blokade, uključujući i ustavne. A da...i savez sa crnim vragom...i normalno - zapomaganje iz petnih žila...A da...i iskoristio bih ovu priliku i preporučio se svim plavušama.
Ljubim ruke i povlacim se, uz jedan ukusan buket karanfila. Sada ću pustiti tužnu ploču Ane Štefok i šutiti u tišini moje skromne haciende.