https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... Toure.html
Magija je skinuta ...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Eto im sad što nisu čovjeku kupili auto za rođendanCharuga wrote: ↑18/05/2023 10:54https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... Toure.html
Magija je skinuta ...![]()
![]()
Dan kasnije English FA izasla sa 100+ optuzbi protiv City-a za krsenje finansijskih pravila od 2009. Sjecam se te sedmice i koje je to onanisanje u medijima i druistvenim mrezama bilo kako ce biti izbaceni iz PL, kako ce im biti uzeti trofeji i titule, kako ce ih svi igraci poceti napustati......i onda ti isti igraci organizovali sastanak bez Pepa, i khm, khm, ...drugtito2011 wrote: ↑18/05/2023 10:43 Oni plastičari na čelu sa ćelavim prevarantom su on 05.02.23, kad zadnji put izgubili od Tottenham Hotspur, odigrali 23 utakmice u svim takmičenjima
19 pobjeda
4 neriješene
68:13 gol razlika
NIje loše za plasitčnu ekipu.
Pa fakat je trebao izabrati Malagu ili Osasunu ispred Barce ili BayernaIsaiah4110 wrote: ↑18/05/2023 09:16
a ovaj celavi filozof od trenera nek uzme osasunu ili malagu bez budzeta pa dodje do pretkola LP ili neku reprezentaciju i osvoji nesto, ovako nekih 6-7 godina stvara ekipu pokupuje skoro sve najbolje i dizu ga u nebesa a cak se i u engleskoj namuci protiv jednog smijesnog arsenala, ovom klupa jaca od arsenalovog tima.
Bernardo Silva i Bruno Fernandes su susta suprotnost sto se tice ponasanja.Isaiah4110 wrote: ↑18/05/2023 09:16 Real je dosadio svima u LP to je cinjenica, ali cudi me da su tako bez ispaljenog metka (osim one precke) porazeni...neki strah, panika, nedostatak zara i borbe, trke...istina city je fizicki i spremniji i ogromna zelja za osvetu i idealna prilika da se opet dokopaju finala, ali nema opravdanja za tako visok poraz...mada ne znam zasto mu Rudiger nije igrao, ne mora znaciti da bi bilo nesto drugacije ali lik je agresivan, zalijepi se za protivnika,ali ne bi on sam mogao nista...
Modric 3 greske u prvom poluvremenu kod dodavanja, istina zasluge idu radi presinga i puno trke, ali opet neobicno od Modrica...a prvi gol onog ljigavog portugalca nekako slican golu od prosle godine...kad vidim njega i onog Brunu iz mancestera, fudbal mi se ne gleda vise kako su antipaticni, samo pricaju na svaku sudijsku odluku, bas portugalski cigani...kad su izvuceni parovi, rekao sam jednom drugu da bi Inter mogao sviju iznenaditi i osvojiti, ali ako se i oni prepadnu nema nista od toga...a imaju solidan tim i itekako mogu zaprijetiti...mada ovi imaju likove od 80 miliona na klupi, ali na terenu nista ne znace ti podaci...i jedna je utakmica, drugaciji je pristup, oprezniji sa obje strane i sve je moguce...neki interu ne daju ni 20% sansi mislim da se varaju...bez obzira sto je city demonstriro silu protiv reala ali real ni u ligi ove godine nije pravi, ni blizu titule...jedna utakmica 11 protiv 11 i tu je sve moguce...ne mozes otpisati takvu velicinu kao inter...
a ovaj celavi filozof od trenera nek uzme osasunu ili malagu bez budzeta pa dodje do pretkola LP ili neku reprezentaciju i osvoji nesto, ovako nekih 6-7 godina stvara ekipu pokupuje skoro sve najbolje i dizu ga u nebesa a cak se i u engleskoj namuci protiv jednog smijesnog arsenala, ovom klupa jaca od arsenalovog tima...a da ne govorim kako su barcelonu sudije gurale...tako da ne moze on biti najbolji pogotovo ne svih vremena, smijesno...pa Ferguson je osim Ronalda i Rooneya sa nekim prosjecima dominirao ligom cak i LP osvojio...Nani eto je iznadprosjecan, Gigs, Scholes, koliko se sjecam, ostali kao da su zalutali u klub...Fletcher, Evans, Wes Brown, Nevili smijesno...isto vazi i za bayernovog trenera, ko god da je trener, uvijek bas uvijek od konkurencije kupe najbolje igrace i uglavnom prosetaju ligom i sad treba treneru sve zasluge i njega velicati? Ono sto je onaj sa napolijem uradio je dominacija i razvaljivanje lige pored prilicno jacih konkurenata, istina u lp su neocekivano ispali njih sam vidio u finalu...
Vidjećeš u finalu će Inzaghi napraviti kix i u vrhu dati priliku Lautaro-Lukaku!?propojeilijas wrote: ↑18/05/2023 19:12 ako inter ostane u ovakvoj formi imaju sanse ja nikad ne otpisujem talijane u finalu