"
Styling"
Simptomaticno je, stovani kolega Hafise, da ste pitanje hrvatskog clana Predsjednistva potegli tek pred kraj durgog mandata Zeljka Komsica i to kada je stigla presuda S-F. Ranije se niste bunili. Da li zbog toga sto vam je bilo svejedno, jer clan Predsjednistva, istini za volju, i nema utjecaja na vlast i zbivanja u drzavi ili sto vam je cilj da u dogovoru sa Dodikom potpuno zaustavite ovu zemlju u kretanju naprijed?
Ne bih želio biti pretjerano upadan, ali imam naglu potrebštinu da vam se draga gospo Styling ispričam zbog nemarnog ponašanja stanovitog broja forumaša prema Vama i njihovog više nego drskog ignoriranja mojih zamolbi. Ne znam što je po srijedi, ali predmnijevam da je u pitanju čisti nedostatak osjećaja kulturu. Razloge za to treba tražiti u dubokim aspektima oskudnog općeg obrazovanja. Po tisućuti put, preporučam se kao individua.
Da se vratimo gornjim upitima: Ikreno draga gospo Styling nismo pretjerano prosvjedovali po pitanju gospodina komšića upravo iz razloga što smo tražili odgovarajuću prigodu, to jest povoljan trenutak, istodobno pozorno osluškujući što se dešava u našem širem EU okružju. I konačno, stekli su se svi potrebiti uvjeti za jednu akciju širih razmjera, koja nepobitno uključuje i pitanje člana predsjedništva, koje je bezočno, de ne rabim izraz drsko, oteto iz ruku jednog naroda.
Svjesni ste i vi da ne postoji normalan ili racionalan nacin da se osigura da samo Hrvati biraju clana Predsjednistva, a i da postoji Covic ni tada nije siguran da ce njegov kandidat proci. Ali, zasto priznati nemoc, kada mozete konstitutivno svima zadavati glavobolje. Samo, do kada cete to moci, pitanje je?
Gospođo styling, ne bih vam točno znao reći dokle ćemo moći kako vi kažewte zadavati glavobolje, ali da hoćemo - hoćemo i to jako dugo...sve dotle dok nam se zahtijevi ne ispune.