Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni se ne čini da je nešto posebno navijao... to su takvi likovi koji žive fudbal, mislim da on ovako reaguje i kad igraju NY Red Bulls i Colorado Rapids.
cekaj, zar vecina vas ne gleda ovako barcine utakmice? recimo, messi ide u for ima 1 1, liga prvaka za prolaz u 1/4 finale a vi sjedite na kaucu,ko da reklamu gledate?? nit da ustanete kako messi napreduje, nit da ruku dignete, nit ajde messi ajde!, ne skacete sa kauca na gol, nista
omar little wrote:cekaj, zar vecina vas ne gleda ovako barcine utakmice? recimo, messi ide u for ima 1 1, liga prvaka za prolaz u 1/4 finale a vi sjedite na kaucu,ko da reklamu gledate?? nit da ustanete kako messi napreduje, nit da ruku dignete, nit ajde messi ajde!, ne skacete sa kauca na gol, nista
omar little wrote:cekaj, zar vecina vas ne gleda ovako barcine utakmice? recimo, messi ide u for ima 1 1, liga prvaka za prolaz u 1/4 finale a vi sjedite na kaucu,ko da reklamu gledate?? nit da ustanete kako messi napreduje, nit da ruku dignete, nit ajde messi ajde!, ne skacete sa kauca na gol, nista
lupa se rukom na šta se nađe u blizini
to ti pricam. ispade ovdje kao da je ovo guardiolino nesto neobicno i izvan norme. jos je i bio pod rucnom, tacno se vidi da suzbija nagone vjerojatno bi jos vise ustajao i rukom mahao da nije pod lupom, ali se meni ponasao kao i svaka druga osoba na stadionu i ja/(neki od vas ) kod kuce.
Ja drzh'o chas prvo poluvrijeme, a drugih 45 minuta "djeca" obichno rade zadacu , a ja sufliram tu i tamo, helem, ugasio projektor i "navio" sebi drugo poluvrijeme i u po frke skonto da sam poch'o beshtimat srecom na nashem pa sam se malo dozV'o, vako ko pePi ruku preko usta , nema smisla jel
suncica24 wrote:Za koga navijati sutra? Porto? Juve?
monaco, sestro, jes s kruske pala
Realno... najbolje.
Nerealno... to mi dodje ono... ispod nivoa
bas sinoc mislim kako negdje na zidu, ili kod tebe ili kod mene, stoji kako ja ovima dajem 1/4 finale ako smo presretni i to im je plafon. vrijeme dogadjaja oktobar novembar negdje. apetiti ne samo da su porasli nego mi se i ukus promijenio 100%. vjerojatno sto sam prestala pusiti.
-Busquets odradio dio treninga sa ekipom, nije otpisan za clasico
- Luis Enrique je dao igracima slobodan dan. Sutra nema obaveznog treninga, samo dobrovoljci. Nije bilo planirano.
-@omar
Da, Pep kaze "brani" malo prije penala