ma stipu ih, moke, ne znaju sta pricaju i kenjaju kao i obicno.Ali Kemal wrote:Podsjeti me ovo na mnoge sto su palili raju pa se onda isparili prvom prilikom, cak mnogi sto nisu ni Bosanci ni Hercegovci. Zasau price.Aspekt wrote:svejedno i kako god . Jesecmo korijenje i pasti travu . Kada mogu Srbi mozemo i mi . nisam cuo da je iko umro od tog korijenja .Nema veze sto sto su u bosni male kasabe , puste livade i brezuljci . nasi su . Kakvi god da su . Ljepsi su od livada i proplanaka oko Drnisa i knina pa su opet hrvati ginuli za te vukojebine . Ako oni mogu braniti i voliti Hr sto i mi ne mozemo Bosnu . Sta su oni bolji od nas ? Ratovacemo , kopati nogama i rukama , glodjati se , lipsati , dubiti na glavi ... ali Bosnu ne damo .Crknite , krepajte . Milion godina i to svjetlosnih cete cekati da podijelite Bosnu . Cijena nije bitna . Ako u toj borbi izginemo , izumremo ...onaj posljednji ce ostaviti tapiju i testament gdje Bosnu ostavlja kinezima, kurdima, ili ciganima jos bolje .![]()
Ti u stvari ne volis Bosnu, jer ne moze niko ko voli svoju drzavu da zeli da se narod koji tu zivi pati i jede korjenje.
Sasvim sam siguran da niko ne zeli da jede korjenje, tako da ti ta prica ne moze proci, jer da je zaista tako kako ti mislis, ne bi se ni islo u Dejton, nego bi se jelo korjenje do konacnog izumiranja.
Kakva je ovo nebuloza, cuj ogradjeni zicom u EU.Havatar wrote:Ako bi doslo do podjele i Bosnjaci bi bili ogradjeni zicom i ni konzerva tune ne bi mogla da prodje.
sve ce treci rijesiti - jer, kad se formira treci, ima da svi jedu janjetinu kod gojka svaki dan, da se zaljevaju ozujskom ili karlovackom i dupe da brisu violetom. ocekuje se i povecan broj azilanata iz svecke i drugih skandinavskih zemalja.