Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Dr. Kuca

#39576 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Kod Papeta bi/mu je bilo bolje. AL da ne greljimo. :wink: :thumbup:
frngla

#39577 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by frngla »

Sad nešto čitam članak na klix-u i kontam, ovaj Diatta bi nama dobro došao sad pravo kao drugi napadač, al' samo napadač, a nikako krilo gdje ga je sir forsirao :D ... Možda će me raja sad ismijati, ali ja sam nekako ubijeđen da će postati ako ništa solidan igrač...
todd_smith

#39578 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Dr. Kuca wrote:1/4 kupa, 2 na tabeli, imamo sanse bit prvi ako se poklopi par stvari. Rezultati su dobri kakva je igra. Al mi igre nemamo 4-5 godina a nismo imali ni rezultat, kup jebeni 6 godina prezimili nismo.
Ja vise nista necu progovoriti ako mi zimu docekamo na 2. mjestu.
omega369

#39579 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

Dr. Kuca wrote:Nije istina da nema ponuda. Niti da je tu radi toga sto mu je klub duzan itd. To su nebuloze agenture.
a zbog cega je tu? vala mene pape da zove, a sumnjam da ga iko zove, ja bih zasprintao iz sve snage. ne, on previse voli klub pa ne moze da ga napusti, kako da ne :lol: on da voli toliko klub, koliko mu ti trpas to u usta, poslije kukesija bi sam otisao a ne bi cekao da bude otjeran, a morace biti otjeran jer nema druge. opet ponavljam cala, kemo i jovic su se sami povukli PRINCIPJELNO i sad vidim da su ti ljudi, sta god mi o njima pricali, ipak imali obraza ;-)

i onda su navijaci agentura, svasta :shock:
emigrazione

#39580 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Sabura malo, koji vam je kurac
Mračajski proto

#39581 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Mračajski proto »

Mirza, vrati se... I ti Šumane...
omega369

#39582 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

kakav crni sabur, svaljuje se neciji nerad i nesposobnost na navijace. ma idi ba....

i jos nesto - te dvije rijeci ne idu u istu recenicu nikako, ali bas nikako
Max Bunker

#39583 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

Jedna od stvari koja meni nekako smeta a niko da da konkretan odgovor ( mada i sam ponesto tu znam oko par igraca ) jeste odnos svih uprava kluba, prema nekim bivsim igracima. Meni je jasno da se ti mozes zakaciti sa par bivsih prvotimaca ali u lose odnose doci sa skoro svim igracima, koji su nesto znacili za klub e to mi nije jasno. Hajde, za Hadzibegica mi je jasno, supak i nema tu puno price ali ne valja nam Pasic ( i nije to samo krenulo od zadnje njegove izjave u novinama oko kampa ), Fazlagic, Skoro, Turkovic o Papetu da ne govorim ( ni jedna uprava nije bila u stanju da mu sezonsku kartu pokloni a ne nesto vise da mu da ).
Butmiran

#39584 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Butmiran »

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/clanov ... bosna/1298

Članovi FK Sarajevo besplatno na utakmice KK Bosna i RK Bosna.
Max Bunker

#39585 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

wannabe_ultra wrote:ko je osjetio potrebu, uclanio se sam i tako pomogao klubu ;-)
Trebala se osjetiti potreba pa se i nekim bivsim igracima zahvaliti na jedan kulturan nacin a ne od ljudi praviti dusmane. Recimo, kada pricamo o tome, drago mi je ( ako je istina ) sto je Hadzibegic zavaljen i stjeran u cosak da vise ne moze oko pricati kako Uprava ne zove " legende " i sl.
ibizza

#39586 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ibizza »

Pitanje za raju sa Zapada.
Dodje li nekad Pape na nasu tekmu?
Dr. Kuca

#39587 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

omega369 wrote:
Dr. Kuca wrote:Nije istina da nema ponuda. Niti da je tu radi toga sto mu je klub duzan itd. To su nebuloze agenture.
a zbog cega je tu? vala mene pape da zove, a sumnjam da ga iko zove, ja bih zasprintao iz sve snage. ne, on previse voli klub pa ne moze da ga napusti, kako da ne :lol: on da voli toliko klub, koliko mu ti trpas to u usta, poslije kukesija bi sam otisao a ne bi cekao da bude otjeran, a morace biti otjeran jer nema druge. opet ponavljam cala, kemo i jovic su se sami povukli PRINCIPJELNO i sad vidim da su ti ljudi, sta god mi o njima pricali, ipak imali obraza ;-)

i onda su navijaci agentura, svasta :shock:
Kad su izgubili na svim frontovima i teoretske sanse. Agentu :kiss:
omega369

#39588 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

lizac, dobro te je, ne provaljaj se vise
Muhamed Đakmić

#39589 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

Max Bunker wrote:Jedna od stvari koja meni nekako smeta a niko da da konkretan odgovor ( mada i sam ponesto tu znam oko par igraca ) jeste odnos svih uprava kluba, prema nekim bivsim igracima. Meni je jasno da se ti mozes zakaciti sa par bivsih prvotimaca ali u lose odnose doci sa skoro svim igracima, koji su nesto znacili za klub e to mi nije jasno. Hajde, za Hadzibegica mi je jasno, supak i nema tu puno price ali ne valja nam Pasic ( i nije to samo krenulo od zadnje njegove izjave u novinama oko kampa ), Fazlagic, Skoro, Turkovic o Papetu da ne govorim ( ni jedna uprava nije bila u stanju da mu sezonsku kartu pokloni a ne nesto vise da mu da ).
Pa zna se zašto nisu dobri odnosi sa Fazlagićem, pa i sa Škorom i Pašićem. Pape se sam distancirao.

Uostalom, svi su mogli kupiti svoje mjesto u upravi, najlakše je seruckati sa strane.

A Hadžibegić je dao izjavu pred meč sa Albancima da mu se jako sviđa šta radi uprava Sarajeva i pozvao na jedinstvo.
Dr. Kuca

#39590 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

omega369 wrote:lizac, dobro te je, ne provaljaj se vise
Raspitaj se za sefa malo po krugovima :wink: . Sta je radio za Papeta itd. Al gdje bi ti znao, kad viris iz dinine i irfanove guzice, sav od govana. :kiss:
kinzekonze

#39591 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kinzekonze »

wannabe_ultra wrote:
Ponovo preglasavanje u Apelacionoj komisiji. Sramota!
sa fb stranice

o cemu se radi ?
http://www.klix.ba/sport/nogomet/apelac ... /131107166
omega369

#39592 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

ma nemam se namjeru vise spustati na tvoj nivo i nesto raspravljati. svjestan sam idu veoma teski momenti za tvoju raju. imas mahanje i pozdravi ih...
Dr. Kuca

#39593 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Mahni mojim ako ih vidis. :kiss:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#39594 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Dr. Kuca wrote:
omega369 wrote:lizac, dobro te je, ne provaljaj se vise
Raspitaj se za sefa malo po krugovima :wink: . Sta je radio za Papeta itd. Al gdje bi ti znao, kad viris iz dinine i irfanove guzice, sav od govana. :kiss:

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» Dr. Kuca
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#39595 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Molim vas, narocito pojedinci, kontrolisite se. Ne moramo se slagati oko svega, to je cak i normalna stvar, ali se ne moramo (tj.ne smijemo) medjusobno vrijedjati.

Hvala. :thumbup:
bordo_fan

#39596 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by bordo_fan »

Momci, mislim da malo pretjerujete u vezi Husrefa. Svi smo mi nezadovoljni igrom, ali trebate biti svjesni kakvim
igračkim kadrom raspolažemo trenutno. OK je kritikovati ili sugerirati na nešto, ali vrijeđati Musemića ne ide.
Husref je dio Sarajeva i ako njega vrijeđate, vrijeđate i mene kao navijača Sarajeva, pa samim tim i klub vrijeđate.

Nego, šta se to ponovo dešava na duplom sportu.ba ? Otvaraju se neke nove teme sa ciljem da se pljuje po nama
i našim navijačima. Navijači se isključuju bez pravog razloga, dok s druge strane administratori kolo vode i
udaraju po klubu.
Treba ozbiljno razmotriti šta dalje, pa ako treba i zalediti odnose sa njima. Ovo im nije prvi put, a izgleda ni zadnji.

Pozdrav za bordo armiju... 8)
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#39597 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Max Bunker

#39598 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

Pitar sa Kariba wrote:Ko je psov`o šefu?
http://radiosarajevo.ba/novost/131028
Delegati na zapadu.
Muhamed Đakmić

#39599 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

Max Bunker wrote:
Pitar sa Kariba wrote:Ko je psov`o šefu?
http://radiosarajevo.ba/novost/131028
Delegati na zapadu.
Nije istok ništa bolji nažalost, kažem kao dio istoka. Jedno je biti nezadovoljan, a drugo jebavati mrtve što se stalno radi.
leo karan

#39600 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by leo karan »

wannabe_ultra wrote:al' meni nije jasno ovo glasanje, jel mogao kuzmanovic igrati ili nije.Ima li neki pravilnik ba, kakvo glasanje cuj glasanje.Neko misli da je mogao igrati neko misli da nije ? hahaha kakav savez jebem im matere svima odreda
ima mjesec dana jedan clan foruma je fino objasnio sve vezano za ovaj slucaj i najavio da se brukamo s ovim:
MHAB wrote:
leet wrote:Image

interesantno, čekamo sada da gg.ba i gsport.ba izbace članak o ovome
Hajde da i ovo riješimo. Dečko ima manje od 18 godina i uredno je registrovan za FK Zvijezda Gradačac. Znači nije igrao bez registracije. Obzirom da je maloljetan nije morao imati profesionalni ugovor. Za amaterski ima dva tumačenja. Po jednom nije morao ni amaterski jer je maloljetan, a po drugom je morao imati amaterski. U slučaju da je morao imati amaterski što je gore po Zvijezdu ide kazna Zvijezdi kao klubu odnosno njihovoj administraciji, ali nije propust zbog kojeg se registruje utakmica 3:0 za nas ili za Olimpic jer su se i oni žalili. U drugom slučaju nema ni kazne za Zvijezdu. Iskreno meni bi bilo ofirno tražiti bodove za zelenim stolom u ovom slučaju sve i da imamo na to pravo (a nemamo). Počinjemo se ponašati ko NG kada smo mi dobili licencu, a on nije...
ovdje, kao i svudgje, je prisutno selektivno pamcenje
Locked