Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dr. Kuca
#39576 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kod Papeta bi/mu je bilo bolje. AL da ne greljimo.

-
frngla
#39577 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sad nešto čitam članak na klix-u i kontam, ovaj Diatta bi nama dobro došao sad pravo kao drugi napadač, al' samo napadač, a nikako krilo gdje ga je sir forsirao
... Možda će me raja sad ismijati, ali ja sam nekako ubijeđen da će postati ako ništa solidan igrač...
-
todd_smith
#39578 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja vise nista necu progovoriti ako mi zimu docekamo na 2. mjestu.Dr. Kuca wrote:1/4 kupa, 2 na tabeli, imamo sanse bit prvi ako se poklopi par stvari. Rezultati su dobri kakva je igra. Al mi igre nemamo 4-5 godina a nismo imali ni rezultat, kup jebeni 6 godina prezimili nismo.
- omega369
#39579 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
a zbog cega je tu? vala mene pape da zove, a sumnjam da ga iko zove, ja bih zasprintao iz sve snage. ne, on previse voli klub pa ne moze da ga napusti, kako da neDr. Kuca wrote:Nije istina da nema ponuda. Niti da je tu radi toga sto mu je klub duzan itd. To su nebuloze agenture.
i onda su navijaci agentura, svasta
- emigrazione
#39580 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sabura malo, koji vam je kurac
- Mračajski proto
#39581 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mirza, vrati se... I ti Šumane...
- omega369
#39582 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
kakav crni sabur, svaljuje se neciji nerad i nesposobnost na navijace. ma idi ba....
i jos nesto - te dvije rijeci ne idu u istu recenicu nikako, ali bas nikako
i jos nesto - te dvije rijeci ne idu u istu recenicu nikako, ali bas nikako
-
Max Bunker
#39583 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jedna od stvari koja meni nekako smeta a niko da da konkretan odgovor ( mada i sam ponesto tu znam oko par igraca ) jeste odnos svih uprava kluba, prema nekim bivsim igracima. Meni je jasno da se ti mozes zakaciti sa par bivsih prvotimaca ali u lose odnose doci sa skoro svim igracima, koji su nesto znacili za klub e to mi nije jasno. Hajde, za Hadzibegica mi je jasno, supak i nema tu puno price ali ne valja nam Pasic ( i nije to samo krenulo od zadnje njegove izjave u novinama oko kampa ), Fazlagic, Skoro, Turkovic o Papetu da ne govorim ( ni jedna uprava nije bila u stanju da mu sezonsku kartu pokloni a ne nesto vise da mu da ).
- Butmiran
#39584 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/clanov ... bosna/1298
Članovi FK Sarajevo besplatno na utakmice KK Bosna i RK Bosna.
Članovi FK Sarajevo besplatno na utakmice KK Bosna i RK Bosna.
-
Max Bunker
#39585 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Trebala se osjetiti potreba pa se i nekim bivsim igracima zahvaliti na jedan kulturan nacin a ne od ljudi praviti dusmane. Recimo, kada pricamo o tome, drago mi je ( ako je istina ) sto je Hadzibegic zavaljen i stjeran u cosak da vise ne moze oko pricati kako Uprava ne zove " legende " i sl.wannabe_ultra wrote:ko je osjetio potrebu, uclanio se sam i tako pomogao klubu
-
ibizza
#39586 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pitanje za raju sa Zapada.
Dodje li nekad Pape na nasu tekmu?
Dodje li nekad Pape na nasu tekmu?
- Dr. Kuca
#39587 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kad su izgubili na svim frontovima i teoretske sanse. Agentuomega369 wrote:a zbog cega je tu? vala mene pape da zove, a sumnjam da ga iko zove, ja bih zasprintao iz sve snage. ne, on previse voli klub pa ne moze da ga napusti, kako da neDr. Kuca wrote:Nije istina da nema ponuda. Niti da je tu radi toga sto mu je klub duzan itd. To su nebuloze agenture.on da voli toliko klub, koliko mu ti trpas to u usta, poslije kukesija bi sam otisao a ne bi cekao da bude otjeran, a morace biti otjeran jer nema druge. opet ponavljam cala, kemo i jovic su se sami povukli PRINCIPJELNO i sad vidim da su ti ljudi, sta god mi o njima pricali, ipak imali obraza
![]()
i onda su navijaci agentura, svasta
- omega369
#39588 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
lizac, dobro te je, ne provaljaj se vise
- Muhamed Đakmić
#39589 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa zna se zašto nisu dobri odnosi sa Fazlagićem, pa i sa Škorom i Pašićem. Pape se sam distancirao.Max Bunker wrote:Jedna od stvari koja meni nekako smeta a niko da da konkretan odgovor ( mada i sam ponesto tu znam oko par igraca ) jeste odnos svih uprava kluba, prema nekim bivsim igracima. Meni je jasno da se ti mozes zakaciti sa par bivsih prvotimaca ali u lose odnose doci sa skoro svim igracima, koji su nesto znacili za klub e to mi nije jasno. Hajde, za Hadzibegica mi je jasno, supak i nema tu puno price ali ne valja nam Pasic ( i nije to samo krenulo od zadnje njegove izjave u novinama oko kampa ), Fazlagic, Skoro, Turkovic o Papetu da ne govorim ( ni jedna uprava nije bila u stanju da mu sezonsku kartu pokloni a ne nesto vise da mu da ).
Uostalom, svi su mogli kupiti svoje mjesto u upravi, najlakše je seruckati sa strane.
A Hadžibegić je dao izjavu pred meč sa Albancima da mu se jako sviđa šta radi uprava Sarajeva i pozvao na jedinstvo.
- Dr. Kuca
#39590 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Raspitaj se za sefa malo po krugovimaomega369 wrote:lizac, dobro te je, ne provaljaj se vise
- kinzekonze
#39591 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
http://www.klix.ba/sport/nogomet/apelac ... /131107166wannabe_ultra wrote:sa fb stranicePonovo preglasavanje u Apelacionoj komisiji. Sramota!
o cemu se radi ?
- omega369
#39592 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ma nemam se namjeru vise spustati na tvoj nivo i nesto raspravljati. svjestan sam idu veoma teski momenti za tvoju raju. imas mahanje i pozdravi ih...
- Dr. Kuca
#39593 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mahni mojim ako ih vidis. 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#39594 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dr. Kuca wrote:Raspitaj se za sefa malo po krugovimaomega369 wrote:lizac, dobro te je, ne provaljaj se vise. Sta je radio za Papeta itd. Al gdje bi ti znao, kad viris iz dinine i irfanove guzice, sav od govana.
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» Dr. Kuca
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#39595 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Molim vas, narocito pojedinci, kontrolisite se. Ne moramo se slagati oko svega, to je cak i normalna stvar, ali se ne moramo (tj.ne smijemo) medjusobno vrijedjati.
Hvala.
Hvala.
-
bordo_fan
#39596 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Momci, mislim da malo pretjerujete u vezi Husrefa. Svi smo mi nezadovoljni igrom, ali trebate biti svjesni kakvim
igračkim kadrom raspolažemo trenutno. OK je kritikovati ili sugerirati na nešto, ali vrijeđati Musemića ne ide.
Husref je dio Sarajeva i ako njega vrijeđate, vrijeđate i mene kao navijača Sarajeva, pa samim tim i klub vrijeđate.
Nego, šta se to ponovo dešava na duplom sportu.ba ? Otvaraju se neke nove teme sa ciljem da se pljuje po nama
i našim navijačima. Navijači se isključuju bez pravog razloga, dok s druge strane administratori kolo vode i
udaraju po klubu.
Treba ozbiljno razmotriti šta dalje, pa ako treba i zalediti odnose sa njima. Ovo im nije prvi put, a izgleda ni zadnji.
Pozdrav za bordo armiju...
igračkim kadrom raspolažemo trenutno. OK je kritikovati ili sugerirati na nešto, ali vrijeđati Musemića ne ide.
Husref je dio Sarajeva i ako njega vrijeđate, vrijeđate i mene kao navijača Sarajeva, pa samim tim i klub vrijeđate.
Nego, šta se to ponovo dešava na duplom sportu.ba ? Otvaraju se neke nove teme sa ciljem da se pljuje po nama
i našim navijačima. Navijači se isključuju bez pravog razloga, dok s druge strane administratori kolo vode i
udaraju po klubu.
Treba ozbiljno razmotriti šta dalje, pa ako treba i zalediti odnose sa njima. Ovo im nije prvi put, a izgleda ni zadnji.
Pozdrav za bordo armiju...
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#39597 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ko je psov`o šefu?
http://radiosarajevo.ba/novost/131028
-
Max Bunker
#39598 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Delegati na zapadu.Pitar sa Kariba wrote:Ko je psov`o šefu?
- Muhamed Đakmić
#39599 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nije istok ništa bolji nažalost, kažem kao dio istoka. Jedno je biti nezadovoljan, a drugo jebavati mrtve što se stalno radi.Max Bunker wrote:Delegati na zapadu.Pitar sa Kariba wrote:Ko je psov`o šefu?
-
leo karan
#39600 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ima mjesec dana jedan clan foruma je fino objasnio sve vezano za ovaj slucaj i najavio da se brukamo s ovim:wannabe_ultra wrote:al' meni nije jasno ovo glasanje, jel mogao kuzmanovic igrati ili nije.Ima li neki pravilnik ba, kakvo glasanje cuj glasanje.Neko misli da je mogao igrati neko misli da nije ? hahaha kakav savez jebem im matere svima odreda
ovdje, kao i svudgje, je prisutno selektivno pamcenjeMHAB wrote:Hajde da i ovo riješimo. Dečko ima manje od 18 godina i uredno je registrovan za FK Zvijezda Gradačac. Znači nije igrao bez registracije. Obzirom da je maloljetan nije morao imati profesionalni ugovor. Za amaterski ima dva tumačenja. Po jednom nije morao ni amaterski jer je maloljetan, a po drugom je morao imati amaterski. U slučaju da je morao imati amaterski što je gore po Zvijezdu ide kazna Zvijezdi kao klubu odnosno njihovoj administraciji, ali nije propust zbog kojeg se registruje utakmica 3:0 za nas ili za Olimpic jer su se i oni žalili. U drugom slučaju nema ni kazne za Zvijezdu. Iskreno meni bi bilo ofirno tražiti bodove za zelenim stolom u ovom slučaju sve i da imamo na to pravo (a nemamo). Počinjemo se ponašati ko NG kada smo mi dobili licencu, a on nije...leet wrote:
interesantno, čekamo sada da gg.ba i gsport.ba izbace članak o ovome