FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- p206
#39576 Re: FC Barcelona
Jel neko primjetio koliko Messi gotivi Rakitića? Ovaj je to zaslužio naravno...jer ga ima svugdje i igra pametno, prati gdje se kreće Messi i popunjava poziciju sa koje on ode...
Npr. prije je Messi znao ignorisati Sancheza, Pedra...koji tada nisu bili u nekoj formi, a gdje bi im realno mogao pružiti pas...i još ga je pustio da puca slobodnjak, to ni Neymaru većinom ne dozvoli...
Npr. prije je Messi znao ignorisati Sancheza, Pedra...koji tada nisu bili u nekoj formi, a gdje bi im realno mogao pružiti pas...i još ga je pustio da puca slobodnjak, to ni Neymaru većinom ne dozvoli...
-
sizifinho
#39577 Re: FC Barcelona
i kako ga ne gotiviti hahahaascari wrote: I onda izjavi: "Even if that would mean I'd be on the bench, I really hope Busquets can be ready for Sunday. I never can be like him."
Busi je ubica iz sjene. On rusi igru na nacin da vecina ljudi to i ne primjeti. Stani tu. Pokrij ovaj prostor. Uzmi ovu loptu. Presjeci ovaj pas. Kad zavrsi utakmica vecina pomisli da se covjek nije ni vidio.
Ali Jefecito uradi sve sa glamurom. Hoces klizeci?
Ide klizeci, glavom, na liniji 16erca bez faula sa prilogom instant dizanja i komandiranja odbrani.
Ne znam fkt, Busquets mi je drag, ali bih radije Maskea u ekipi trenutno. Em je sto posto spreman, em je veci autoritet...
-
todd_smith
#39578 Re: FC Barcelona
Sergio je poslije Messija glavni razlog Barcine dominacije tokom Pepove ere. Ko to ne zna ili ne moze da vjeruje, nije ni gledao Barcelonu iz tog perioda.
Najveci "mindfuck" da je lik sa 20 godina sve to radio
- BHF_Manijak
#39579 Re: FC Barcelona
Hipoteticki sad zamisli da Oda ode na tekmu Slavije, skace, vristi, raduje se golovima? Nije Odi Slavija sto Pepu Barcelona, ali eto, uzmi samo za primjer.LSD wrote:a jarane, ne znam šta si ocekivaone kontam
Barcelona je njegov grad, FC Barca njegov klub, tu je posao covjek, neko i nešto....tolike godine igrac, prošao sve moguce kategorije Barce, bio kapiten tima, zahvaljujuci Barci je postao iz reprezentativac Španije, kasnije bio njen trener, osvajao trofeje sa njom u oba slucaja....haman citav život mu je Barca, to je neraskidiva veza.
i sad se praviti lud i glumiti nekog kulera, kojeg boli q za Barcomne ide jbg
na koncu raduju se driblinzima Messija, kojeg je upravo Pep napravio monstrumom.
Opet kazem, emocije na jednu stranu, ali covjece ti si pod ugovorom drugog kluba, ne razumijem kako to ne kontate vi na ovoj temi?!
Dakle on je trener ekipe, koja se evo vec sad uc etvrtfinalu moze sastati sa Bayernom! I kako da navijaci Bayerna onda njega dozive u tom duelu?
Nije on ba slobodan trener niti je kod kuce gled'o tekmu, vec na stadionu, javnom mjestu, pod svjetlom kamere on skace na golove ekipe koju ne trenira.
-
todd_smith
#39580 Re: FC Barcelona
Husref trenira slobodu ali doci ce na proslavu titule na Kosevu, sta ti pricas?

- Tito_i_Partija
#39581 Re: FC Barcelona
Ima veze ovo sto BHF pise. I jos covjek sklopi oko pet recenica bez ijedne psovke. 
-
LSD
#39582 Re: FC Barcelona
pa ništa....normalno ce ga gledati, navijaci Bayerna ce shvatiti specificnost situacijeBHF_Manijak wrote:Hipoteticki sad zamisli da Oda ode na tekmu Slavije, skace, vristi, raduje se golovima? Nije Odi Slavija sto Pepu Barcelona, ali eto, uzmi samo za primjer.LSD wrote:a jarane, ne znam šta si ocekivaone kontam
Barcelona je njegov grad, FC Barca njegov klub, tu je posao covjek, neko i nešto....tolike godine igrac, prošao sve moguce kategorije Barce, bio kapiten tima, zahvaljujuci Barci je postao iz reprezentativac Španije, kasnije bio njen trener, osvajao trofeje sa njom u oba slucaja....haman citav život mu je Barca, to je neraskidiva veza.
i sad se praviti lud i glumiti nekog kulera, kojeg boli q za Barcomne ide jbg
na koncu raduju se driblinzima Messija, kojeg je upravo Pep napravio monstrumom.
Opet kazem, emocije na jednu stranu, ali covjece ti si pod ugovorom drugog kluba, ne razumijem kako to ne kontate vi na ovoj temi?!
Dakle on je trener ekipe, koja se evo vec sad uc etvrtfinalu moze sastati sa Bayernom! I kako da navijaci Bayerna onda njega dozive u tom duelu?
Nije on ba slobodan trener niti je kod kuce gled'o tekmu, vec na stadionu, javnom mjestu, pod svjetlom kamere on skace na golove ekipe koju ne trenira.
ti ovdje aludiraš na neki profesionalizam i norme ponašanja, pretpostavljam...pa dobro, ali nije ni skakao od srece, skidao majice sa sebe i bacao se u trans nakon jednog driblinga
I nije to bila bezveze tekma (vec njegovog bivšeg tima, te igrace je godinama vodio i stvarao), neki bezveze stadion ili neko lijevo javno mjesto (vec stadion na kojem je proveo skoro citav svoj život).
A ako se nađu u žrijebu, pa to je veeelika prednost za Bayern jer Pep zna u dušu ovu ekipu Barce....bar 80% sadašnjeg tima je selektirao i odškolovao
mislim da su toga svjesni i navijaci Bayerna.
-
omar little
#39583 Re: FC Barcelona
bilo bi super kad bi ovaj forum u svom svom silnom "apdejtovanju" napravio da mi se ne prikazuju postovi ljudi koji su mi na ignore listi. mislim, sta je poenta ignora ako mi ga prikazujes kad ga neko citira

- BHF_Manijak
#39584 Re: FC Barcelona
Jesi me to "metn'o" na ignore, sram te bilo?!

-
todd_smith
#39585 Re: FC Barcelona
ko te ne bi metn`o na ignore kad ih oslovljavas u pogresnom spoluBHF_Manijak wrote:Jesi me to "metn'o" na ignore, sram te bilo?!![]()
![]()
- BHF_Manijak
#39586 Re: FC Barcelona
Pa 'arane Omar little, kako to moze biti zenski nick?
Sta ja znam, nisam vidovit, al' i dalje ne znam sto sam joj na ignore. Garant sto puno lajem.

- Saian
#39587 Re: FC Barcelona
edit: nasho, pet"ca stavio
Last edited by Saian on 19/03/2015 01:53, edited 1 time in total.
- Saian
#39588 Re: FC Barcelona
pet"ca maaaaaaaaajstore
-
LSD
#39589 Re: FC Barcelona
Saian wrote:imal dze snimak citav da se pogleda? hajte djeco, sevaB vam je, ukabulit ce vam se
http://www.dailymotion.com/video/x2jwr2 ... ague_sport
imaš tu i drugo poluvrijeme
eto, 505 prije mene....covjek je inace zmaj
-
omar little
#39592 Re: FC Barcelona
ovi na tviteru pisu da entrenador kaze Lo Para — He will "Save it" jel kaze, skenderija?
ako kaze, zna entrenador, sve zna.
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CAaiyDwUMAAeTlK.mp4
ako kaze, zna entrenador, sve zna.
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CAaiyDwUMAAeTlK.mp4
- Jack Be Nimble
#39593 Re: FC Barcelona
Ne vidim sta je lose tu da Pep navija za tim kojeg prizeljkuje u cetvrtfinalu
Ipak covjek kao svaki ljubitelj fudbala aplaudira dobar potez kada ga vidi. Zar nije on sam cestitao meni se cini treneru Bayera prije par godina kada su dali gol protiv njegovo tima?
Ipak covjek kao svaki ljubitelj fudbala aplaudira dobar potez kada ga vidi. Zar nije on sam cestitao meni se cini treneru Bayera prije par godina kada su dali gol protiv njegovo tima?
- Saian
#39594 Re: FC Barcelona
pa to je zato sto ti nisi manijakJack Be Nimble wrote:Ne vidim sta je lose tu da Pep navija za tim kojeg prizeljkuje u cetvrtfinalu![]()
- tzipiripi
#39595 Re: FC Barcelona
http://www.bild.de/community/ugc/402158 ... nt/popular
Nijemci nikakvih problema nemaju s navijanjem Pepa i njegove familije. Sasvim im prihvatljivo i razumljivo.
Nijemci nikakvih problema nemaju s navijanjem Pepa i njegove familije. Sasvim im prihvatljivo i razumljivo.
-
sumirprimus
#39596 Re: FC Barcelona
velicanstvena predstava mesija,koju nije zacinio golom..nema veze..zacinio ju je (predstavu/sou naravski)
drugi najbolji trener barse svih vremena,pepe
sad kad se vrati u minŠen,jeste vidli kako babuka igra.e tako hocu i vi majka mu stara.jasno.
drugi najbolji trener barse svih vremena,pepe
sad kad se vrati u minŠen,jeste vidli kako babuka igra.e tako hocu i vi majka mu stara.jasno.
-
sumirprimus
#39597 Re: FC Barcelona
buskets je beton igrac,za sovje godine,iz tog perioda...todd_smith wrote:Sergio je poslije Messija glavni razlog Barcine dominacije tokom Pepove ere. Ko to ne zna ili ne moze da vjeruje, nije ni gledao Barcelonu iz tog perioda.
- tzipiripi
- tzipiripi
#39599 Re: FC Barcelona
Kad bolje razmislim ja bi sad potpisao da se u nedjelju ponove sinoćnji promašaji, ali i rezultat i igra, pogotovo Messia. Da neka druga sedmica prođe kao Milner sinoć, da glavni izvođač penala protivničke ekipe fula jedan u istoj minuti...skenderija04 wrote:Ako ca Madrid zaplatiti ove promasaje onda dobro![]()
U ovoj seriji je moglo proci ali ne bi se smjelo ponoviti.

-
todd_smith