Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
amiliana

#39551 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by amiliana »

Neznam jeli ovo najbolja tema ali ako bi mi neko mogao pomoci ili neki savjet bila bih mu zahvalna.Imam 21 godinu i vec dugo nemam decka,neznam jeli problem u meni ili njima ali nikako nemogu da se oslobodim kad treba da uđem u neku vezu.Svi momci koje sam dosad imala su uglavnom bile skolske simpatije nikada nisam imala ozbiljnu vezu,samo jednom u zivotu sam poljubila momka i jos sam nevina.Sve moje cimerice s kojim se druzim imaju decka i kad ih vidim zajedno tesko mi je.Jako patim zbog toga toliko da sam postala istraumatizirana i ocajna zbog toga.Imam sve u zivotu putujem pola sam svijeta proputovala nedavno sam bila u Americi Berlinu i Dubrovniku i dalje.Imam roditelje koji rade i sve mi mogu priustiti jednostavno imam sve sto u zivotu pozelim posao,stan,auto ali nekoga to nemam.Volim da se sređujem kao i svaka djevojka izlazim,druzim se,provodim volim da se nasminkam sredim i izadjem.Mozda je to problem zbog zadnjeg decka kojeg sam imala i koji me je sjebao totalno pa se sad plasim ponovo uci u vezu jer se plasim da ce mi se sa svakim novim desiti kao i sa njim i zbog toga sto sam imala problema u porodici i on me ostavio zbog toga ali nisam ja nista kriva i nisam kriva sto se sve tako desavalo.Plasim se kad mi priđe momak,nedavno sam bila na moru prilazlili su mimomci ali neznam ima nesto u meni sto koci i sto mi neda jer se bojim ako uđem u vezu kako ce se sve to odvijati,kako da se ponasam u vezi,da ce lose zavrsiti jer sam jako osjetljiva osoba,navikla sam na slobodan zivot ali opet ima neka praznina u meni koje me uvijek tišti.Stvarno mi je tesko ako bi mi neko mogao dati neki savjet jer sam stvarno ocajna i uzasno mi je tesko.
Last edited by amiliana on 24/08/2014 20:44, edited 4 times in total.
avetinja

#39552 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by avetinja »

Javi se meni na pp i riješit ćemo sve, skinut ćemo mrak a ponašat ću se kao da sam ti 100 na listi :mrgreen:
sarajlija80

#39553 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by sarajlija80 »

amiliana wrote:Neznam jeli ovo najbolja tema ali ako bi mi neko mogao pomoci ili neki savjet bila bih mu zahvalna.Imam 21 godinu i vec dugo nemam decka,neznam jeli problem u meni ili njima ali nikako nemogu da se oslobodim kad treba da uđem u neku vezu.Svi momci koje sam dosad imala su uglavnom bile skolske simpatije nikada nisam imala ozbiljnu vezu,samo jednom u zivotu sam poljubila momka i jos sam nevina.Sve moje cimerice s kojim se druzim imaju decka i kad ih vidim zajedno tesko mi je.Jako patim zbog toga toliko da sam postala istraumatizirana i ocajna zbog toga.Imam sve u zivotu putujem pola sam svijeta proputovala nedavno sam bila u Americi Berlinu i Dubrovniku.Imam roditelje koji rade i sve mi mogu priustiti jednostavno imam sve sto u zivotu pozelim posao,stan,auto ali nekoga to nemam.Volim da se sređujem kao i svaka djevojka izlazim,druzim se,provodim volim da se nasminkam sredim i izadjem.Mozda je to problem zbog zadnjeg decka kojeg sam imala i koji me je sjebao totalno pa se sad plasim ponovo uci u vezu jer se plasim da ce mi se sa svakim novim desiti kao i sa njim i zbog toga sto sam imala problema u porodici i on me ostavio zbog toga ali nisam ja nista kriva i nisam kriva sto se sve tako desavalo.Plasim se kad mi priđe momak,nedavno sam bila na moru prilazlili su mimomci ali neznam ima nesto u meni sto koci i sto mi neda jer se bojim ako uđem u vezu kako ce se sve to odvijati,kako da se ponasam u vezi,da ce lose zavrsiti jer sam jako osjetljiva osoba,navikla sam na slobodan zivot ali opet ima neka praznina u meni koje me uvijek tišti.Stvarno mi je tesko ako bi mi neko mogao dati neki savjet jer sam stvarno ocajna i uzasno mi je tesko.

Stvarno !
ta ce ti bona uzivaj u zivotu bice zgondzija naletice sami oni
S4mpion

#39554 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

21 ti je godina, nije 50, pa da se ubijaš od tolike depresije.
kritichar

#39555 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kritichar »

ma šta će ti momak, ako ga nađeš, opalit će te, biti s tobom možda koji mjesec i to je to
amiliana

#39556 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by amiliana »

kritichar wrote:ma šta će ti momak, ako ga nađeš, opalit će te, biti s tobom možda koji mjesec i to je to
U tome i jeste problem
Brkooo

#39557 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Brkooo »

S4mpion wrote:21 ti je godina, nije 50, pa da se ubijaš od tolike depresije.
fkt ... eh da mi je bogdom samo takvih problema
amiliana

#39558 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by amiliana »

kritichar wrote:ma šta će ti momak, ako ga nađeš, opalit će te, biti s tobom možda koji mjesec i to je to
Nisam u depresiji samo sam usamljena i tesko mi je jer dugo nemam nikoga ali bas dugo.
pashasolidni

#39559 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by pashasolidni »

amiliana wrote:
U tome i jeste problem
dash mu uslov da opalish i ti njega i kvit ste :D
amiliana

#39560 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by amiliana »

pashasolidni wrote:
amiliana wrote:
U tome i jeste problem
Ne bih on vidio ni v od veze nemogu da udjem u vezu neznam ali nesto mi koci.
kritichar

#39561 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kritichar »

amiliana wrote:
Nisam u depresiji samo sam usamljena i tesko mi je jer dugo nemam nikoga ali bas dugo.
šta ti smeta, što nemaš s kim u krevet ili što nemaš nekog za druženje?
motorna_pila

#39562 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by motorna_pila »

Koje i kakve signale šaljete momcima da vam pridju, odnosno kako flertujete? :grin:

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
kloniran

#39563 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kloniran »

pashasolidni wrote:
amiliana wrote:
U tome i jeste problem
:lol:
amiliana

#39564 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by amiliana »

kritichar wrote:
amiliana wrote:
šta ti smeta, što nemaš s kim u krevet ili što nemaš nekog za druženje?
Ne treba mi neko ko ce me voljeti,razumjeti,nekoga da je tu uvijek za tebe i da nam je lijepo zajedno.
Skeptic604

#39565 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Skeptic604 »

amiliana wrote:Neznam jeli ovo najbolja tema ali ako bi mi neko mogao pomoci ili neki savjet bila bih mu zahvalna.Imam 21 godinu i vec dugo nemam decka,neznam jeli problem u meni ili njima ali nikako nemogu da se oslobodim kad treba da uđem u neku vezu.Svi momci koje sam dosad imala su uglavnom bile skolske simpatije nikada nisam imala ozbiljnu vezu,samo jednom u zivotu sam poljubila momka i jos sam nevina.Sve moje cimerice s kojim se druzim imaju decka i kad ih vidim zajedno tesko mi je.Jako patim zbog toga toliko da sam postala istraumatizirana i ocajna zbog toga.Imam sve u zivotu putujem pola sam svijeta proputovala nedavno sam bila u Americi Berlinu i Dubrovniku i dalje.Imam roditelje koji rade i sve mi mogu priustiti jednostavno imam sve sto u zivotu pozelim posao,stan,auto ali nekoga to nemam.Volim da se sređujem kao i svaka djevojka izlazim,druzim se,provodim volim da se nasminkam sredim i izadjem.Mozda je to problem zbog zadnjeg decka kojeg sam imala i koji me je sjebao totalno pa se sad plasim ponovo uci u vezu jer se plasim da ce mi se sa svakim novim desiti kao i sa njim i zbog toga sto sam imala problema u porodici i on me ostavio zbog toga ali nisam ja nista kriva i nisam kriva sto se sve tako desavalo.Plasim se kad mi priđe momak,nedavno sam bila na moru prilazlili su mimomci ali neznam ima nesto u meni sto koci i sto mi neda jer se bojim ako uđem u vezu kako ce se sve to odvijati,kako da se ponasam u vezi,da ce lose zavrsiti jer sam jako osjetljiva osoba,navikla sam na slobodan zivot ali opet ima neka praznina u meni koje me uvijek tišti.Stvarno mi je tesko ako bi mi neko mogao dati neki savjet jer sam stvarno ocajna i uzasno mi je tesko.

Stvarno !
Nema tu nikakve patologije niti "nenormalnosti",sve je to normalno i to je jedna od normalnih zivotnih faza..

Biti ili ne biti u vezi,imati ili nemati decka djevojku,nije nikakav znak normalnosti niti abnormalnosti samo po sebi..

I ne opterecuj se puno sta drustvo smatra "normalnim",ako se vec opterecujes onda se opterecuj onim sta psihologija smatra normalnim ili abnormalnim,jer drustvo je samo po sebi abnormalno,tako da princip je,ne gledaj sta drustvo misli,nego sta ti ili eventualno psihologija misli..

Sve je to super,samo idi naprijed i ne misli previse sta je normalno ili sta nije :pasamoj:
Secer_033

#39566 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Secer_033 »

motorna_pila wrote:Koje i kakve signale šaljete momcima da vam pridju, odnosno kako flertujete? :grin:

Ja ne saljem nikakve signale. Izidala sam zid oko sebe, niti ja vidim ikoga, niti iko vidi mene.
Stoner

#39567 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Stoner »

@Amiliana

Pa sta ti je cudno to sto bi te neki buduci momak mogao povrijediti ?

Sa svakim je tako, nadjes nekoga zavolis ga i uvijek postoji sansa da ce te taj izdati i povrijediti al to je cijena koju placas za ljubav i vreli strastveni sex. Druga mogucnost ti je da se ne petljas s ljudima pa neces vidjeti najgore u njima al ni najbolje.
kritichar

#39568 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kritichar »

amiliana wrote:
Ne treba mi neko ko ce me voljeti,razumjeti,nekoga da je tu uvijek za tebe i da nam je lijepo zajedno.
ti onda trebaš muža
amiliana

#39569 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by amiliana »

Skeptic604 wrote:
amiliana wrote:Neznam jeli ovo najbolja tema ali ako bi mi neko mogao pomoci ili neki savjet bila bih mu zahvalna.Imam 21 godinu i vec dugo nemam decka,neznam jeli problem u meni ili njima ali nikako nemogu da se oslobodim kad treba da uđem u neku vezu.Svi momci koje sam dosad imala su uglavnom bile skolske simpatije nikada nisam imala ozbiljnu vezu,samo jednom u zivotu sam poljubila momka i jos sam nevina.Sve moje cimerice s kojim se druzim imaju decka i kad ih vidim zajedno tesko mi je.Jako patim zbog toga toliko da sam postala istraumatizirana i ocajna zbog toga.Imam sve u zivotu putujem pola sam svijeta proputovala nedavno sam bila u Americi Berlinu i Dubrovniku i dalje.Imam roditelje koji rade i sve mi mogu priustiti jednostavno imam sve sto u zivotu pozelim posao,stan,auto ali nekoga to nemam.Volim da se sređujem kao i svaka djevojka izlazim,druzim se,provodim volim da se nasminkam sredim i izadjem.Mozda je to problem zbog zadnjeg decka kojeg sam imala i koji me je sjebao totalno pa se sad plasim ponovo uci u vezu jer se plasim da ce mi se sa svakim novim desiti kao i sa njim i zbog toga sto sam imala problema u porodici i on me ostavio zbog toga ali nisam ja nista kriva i nisam kriva sto se sve tako desavalo.Plasim se kad mi priđe momak,nedavno sam bila na moru prilazlili su mimomci ali neznam ima nesto u meni sto koci i sto mi neda jer se bojim ako uđem u vezu kako ce se sve to odvijati,kako da se ponasam u vezi,da ce lose zavrsiti jer sam jako osjetljiva osoba,navikla sam na slobodan zivot ali opet ima neka praznina u meni koje me uvijek tišti.Stvarno mi je tesko ako bi mi neko mogao dati neki savjet jer sam stvarno ocajna i uzasno mi je tesko.

Stvarno !
Nema tu nikakve patologije niti "nenormalnosti",sve je to normalno i to je jedna od normalnih zivotnih faza..

Biti ili ne biti u vezi,imati ili nemati decka djevojku,nije nikakav znak normalnosti niti abnormalnosti samo po sebi..

I ne opterecuj se puno sta drustvo smatra "normalnim",ako se vec opterecujes onda se opterecuj onim sta psihologija smatra normalnim ili abnormalnim,jer drustvo je samo po sebi abnormalno,tako da princip je,ne gledaj sta drustvo misli,nego sta ti ili eventualno psihologija misli..

Sve je to super,samo idi naprijed i ne misli previse sta je normalno ili sta nije :pasamoj:

Ne opterecujem se time jer to normalno ili nije i sta drustvo misli naprotiv ima zena od 30 goina koje su same dosta ih poznajem privatno i krecu se u mom okruzenju.Ja sam u pocetku bila ubjeđena da me nece niko i da su momci nezainteresovani ali vremenom je ispalo drugacije ali sad sam ja problem u meni jer neznam kako da se prilagodim a kamoli uđem u neku vezu i kad neko kaze imam djevojku dvije godine realno neznam jeli zbog toga sto sam navikla na slobodna zivot bez ikakvih briga i polemike ali kad god mi priđe momak trudim se da se najnormalnije postavim i ponasam ali nemogu neznam nesto mi neda dali to zbog zadnjeg momka i pada kojeg sam imala ili sta vec.
ćiribiribela

#39570 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ćiribiribela »

ou maj gad, kako ti se da? :mrgreen:
Capajebo

#39571 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Capajebo »

Najbolji lijek za ovu dijagnozu : pokupi se sa nekim forumasem. Za godinu dana si dr. za ljubav
JThomas

#39572 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by JThomas »

i prođe te želja i za ljubavi i za seksom.
Butmiran

#39573 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Butmiran »

amiliana kako ti nije mrsko opet isto pisati?
kritichar

#39574 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kritichar »

Milloni wrote:Imala bi veće šanse da NEZNAM napišeš ovako NE ZNAM.

motorna_pila wrote:Koje i kakve signale šaljete momcima da vam pridju, odnosno kako flertujete? :grin:

Nikakve.
emituješ zračenje? :mrgreen:
Capajebo

#39575 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Capajebo »

Milloni wrote:Imala bi veće šanse da NEZNAM napišeš ovako NE ZNAM.
Ako je dovoljno lijepa, to i ne primjetimo. Tako da to nije bitno.
Locked