Prode mi celta,al zao mi sto nisam imao muda da vise uplatim

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

jasko_ba wrote:Fujian - Sichuan preko
Jilin - Jiangsu manje
jasko_ba wrote:Fujian - Sichuan preko
Jilin - Jiangsu manje
hvala na dojavama.klixmix wrote:Dojava
Arsenal 1
Everton 1
pare su vase![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zasto?jasko_ba wrote:Fujian - Sichuan preko
Jilin - Jiangsu manje
Nisu dali kombinovat, da jesu promsio bih. Ovako samo odigro na jedan jonsona na drugi talijana, ljubi ga majkaduminjo wrote:Ja konto u kucanju georga a za trojke se troumim love, johnson, belineli
jonson ubacio samo 11 poena hahahaha vise bi ja od njega 10000%.. koji kloc...duminjo wrote:Nisu dols kombinovat, da jesu promsio bih. Ovako samo odigro na jedan jonsona na drugi talijana, ljubi ga majkaduminjo wrote:Ja konto u kucanju georga a za trojke se troumim love, johnson, belineli
Ma drugi par je granica po meni trebala biti oko 206-207, ovako 216 malo previse. Taj over je uvijek prelomio zbog jedne nerealne cetvrtine(70+ poena), ali ako gledas trenutnu formu, trebalo bi dobro u under otici.art vandeley wrote:Zasto?jasko_ba wrote:Fujian - Sichuan preko
Jilin - Jiangsu manje
Ima li neki razlo ili logika kojom si se vodio pri odabiru ova dva para...
Gledam medjusobne susrete ovog drugog para (Jilin-Jiangsu) , sve overi ...
duminjo wrote:Pu lazio, izjednacise u 47-oj. I pade na prvom paru. Ako se dan po jutru poznaje, bolje manje igrat danas.
Ajaco u gostima dao samo 5 golova, primili 21. Bez pobjede, 4 remija i 7 poraza. Lyon ima sanse da se bori za evropu. Kuci primili samo 7 golova, zadnje dvije dobili 2:0 i 3:0. Znaci pobjeda lyona bez primljenog gola
Mozda ti i prodje sad 60 poena zadnja cetvrtina, jos 3 minute do kraja. A ovamo Fujian kontra totalna 43 poena, pa daj bareha1x2 wrote:u šta sam ja gledo kod tebe jasko pa odigrah jilin više
a Fujiana dobro prepisah hahahahajasko_ba wrote:Mozda ti i prodje sad 60 poena zadnja cetvrtina, jos 3 minute do kraja. A ovamo Fujian kontra totalna 43 poena, pa daj bareha1x2 wrote:u šta sam ja gledo kod tebe jasko pa odigrah jilin više
prolazi jilin vise ,a jesu ludi staru im ebemreha1x2 wrote:u šta sam ja gledo kod tebe jasko pa odigrah jilin više
koda igraju all starjasko_ba wrote:
Liaoning - Jiangsujasko_ba wrote:Liaoning - Jiangsu - 205 i vise poena