Šta kaže ovaj plavi kloc, udarni transparent?
Meni su gori ovi pitari koji padaju na priče o promjeni dresa, grba, i sl.
Samo lakapo
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Kako je retardiran ovaj naslov malo je reći. Čovjek promijenio boju u crvenu jer voli tu boju a mrzi plavu tako da ne vidim nijedan jedini razlog što bi se Sarajevu nešto mijenjalo.JOINT_1921 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/hoce-l ... 09810.aspx
P.S. Ne sikiram se ja za vas, nego onako...
Nek' si me ispoštov'o.EdinŠopović wrote:Crvena boja to je ljubav moja, Sarajevo Liga šampiona
Nije ništa kupio. Mi mu poklanjamo ime i grb kluba pa će on to svako malo da mijenja, pošto mu je to fetiš. Zato je i došao ovdje i donio malo para.nosara wrote:Kad rece "kupio"... sta bi taj ciko u vasem slucaju kupio...? Konkretno...
Kada kupis klub, kupis i logo, odnosno amblem, grb ( nazovi kako hoce kluba ). Tada ti to R ne znaci nista jer te ono stiti od zloupotrebe iz vana, a ne iznutra.Red Wolf wrote:Moze al u curku,grb i ime su ZASTICENI NA SUDU,ono slovo R kontas,e sad mozda bi i nasao budale(ali nevjerujem) koji bi mu dozvolili-aminovali da to mjenja,ali u sustini ako si dosao da mjenjas grb i ime,ko te ebe razligu,nema od tog nista,i nevidim kakve 2 milje(toliko dolazi radi dna od igre) na stadion,ima nas puno puno vise ali su u fazi hibernacije(sva godisnja doba)ne vjerujem bas da bi bile samo te 2 milje kad bi se dirao grb i ime,al nebitnoDr. Kuca wrote:Cuj navijace, nas 2 milje redovnih![]()
. Mislim, ako coek kupi klub moze promjenit sve iz korjena. Moze stadion da zakupi pa promjeni u vincent tan, doda pticu na grb, cvjece, maleziju itd. Moze sta mu je kurcu cejf.
Ma ti si garant dobronamjeran. G. Tan je ukinuo plavo i tu se poklapamo. Dakle, nemoj se sekirati izuzev ako niste kokuzi.JOINT_1921 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/hoce-l ... 09810.aspx
P.S. Ne sikiram se ja za vas, nego onako...
Nista. Jel' ti lakse?nosara wrote:Kad rece "kupio"... sta bi taj ciko u vasem slucaju kupio...? Konkretno...
BORDO je boja ali uredu je, kako ste nepismeni sa transparentima, ne bi me čudilo ni da ste daltonisti postali i to od muke jer THE BRKO IS COMING!!!EdinŠopović wrote:Crvena boja to je ljubav moja, Sarajevo Liga šampiona
Obuca9 wrote:Tašun, tašun, TANana...
Joj tebe Todde, pa evo kaže Brko šta planira:todd_smith wrote:Dobro, ali sta planiras onda? Mislim nije javna tajna valjda.
"FK Sarajevo je bio veliki klub, a sada će biti još veći, bolji i jači." - kazao je Tan za fcsarajevo.ba.

klix.baVincent Tan poručio: Ne planiram mijenjati ime, grb i boje FK Sarajevo!
Malezijski biznismen koji namjerava investirati u FK Sarajevo izjavio je kako ne planira mijenjati ime, grb i boje kluba s Koševa.
Iz FK Sarajevo su objavili saopćenje povodom niza tekstova u medijima širom BiH, u kojima se spominje mogućnost mijenjanja boja i grba FK Sarajevo.
"Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo ne trebaju brinuti ni strahovati. Nemam namjeru mijenjati boje, grb, kao ni naziv kluba. FK Sarajevo je bio veliki klub, a sada će biti još veći, bolji i jači", rekao je Tan za zvaničnu web-stranicu FK Sarajevo.
Generalni direktor FK Sarajevo Dino Selimović se "zahvalio" svima koji su se sada sjetili kluba.
"Tri godine borbe sa dugovima i problemima su nas izbjegavali, a sada kada smo blizu realizacije projekta sa stranim investitorom, predlažu rješenja i nude sebe. Hvala, možemo i sami! Hvala svima koji protekle dvije-tri godine vjeruju u projekt novog i boljeg FK Sarajevo. Bordo div se probudio", rekao je Selimović.