http://www.imdb.com/title/tt4944596/?ref_=rvi_tt

Moderator: _BataZiv_0809
Serija "Marcella", zahvali se kasnijekaranana wrote:Lady macbeth.
Nema nikakve veze sa shekspirom btw, da vas to ne bi ohladilo.
Mislim, ima film dosta rupa ali su kamera i gluma veoma dobri. Plus beton mlada glavna glumica. Uh kakvo dupe. Za glavom uronit.
Steta sto nije bilo jos golih scena, ima sexa ali se slabo vidi. Osim u par navrata fenomenalno dupe. Nadam se da cemo ovu glumicu imati priliku jos vidjati. Tek joj 21, a dupe za 10. A i glumi solidno.

Leigh.<3<3<3

Kako me ovaj film smorio u Open airu.
Ja pogledah jer je animirani i zbog Arijajohnnykola wrote:Bloo wrote:https://www.rottentomatoes.com/m/waltz_with_bashir/
Kako me ovaj film smorio u Open airu.
Pobiše one ljude, a ovaj se kao ne sjeća.
Onaj kad počne s kalašnjikovom densati na cesti.
Maaaaaaaaa daaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!!!!
mozak je čudna stvarjohnnykola wrote:Ma sve je to u redu, ali pobiti onolike ljude i kao PTSP jesam li ih pobio ili ne. Mislim, ono...
dramaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajohnnykola wrote:Jedno je to što se tebe same tiče, a ovamo pobijeni ljudi iz jednog cijelog sela, pa je li on to učinio, nije li. Mo'š misliti.

Toliko.Black swan wrote:dobar film bašir
tvoj komentar je samo dokaz načina na koji mozak (ne)radi, budući da on nikoge nije ubio, već osjeća krivicu upravo zato što ništa nije uradiojohnnykola wrote:Jedno je to što se tebe same tiče, a ovamo pobijeni ljudi iz jednog cijelog sela, pa je li on to učinio, nije li. Mo'š misliti.
ja bih ovo napravio sa manje akcije i više riječi, jer svijet bez djece pruža dosta prostora i ideja za dijalog.. al dobro.. autori filma imali su drugačiju viziju i uradili ok poso..johnnykola wrote:
Ko će se sjećati više detalja.harač wrote:tvoj komentar je samo dokaz načina na koji mozak (ne)radi, budući da on nikoge nije ubio, već osjeća krivicu upravo zato što ništa nije uradiojohnnykola wrote:Jedno je to što se tebe same tiče, a ovamo pobijeni ljudi iz jednog cijelog sela, pa je li on to učinio, nije li. Mo'š misliti.