Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
amar1994 wrote: ↑28/04/2020 10:15
cekaj prvo da vidimo je li fakat kupio
dobro je sto nije ova sa ruznom navigacijom ,a motor je garant 2.5
ovu sam nedavno probo 2014 sa punom opremom; odlicna bila ali poslje se ispostavilo da joj je sofersajba bila nacikla a imala one kamere na njoj instalirane tako da sofersajba mora biti po odgovarajucim specifikacijama, te one kamere se moraju fabricki podeseti, sve u svemu skoro $2k dodatno;
licno, ne smeta mi ova konzola koliko ovaj volan dizajn i svakako gledam da nema ni onu plastiku, onu za ocitavanje brzine kretanja
Korolas u tvojoj mahali su najjeftinija auta u ameriKi.. Mozes 3-cu novu kupiti za te pare. Vidi lopovije 17k$ pa popust 2k$ i opet izadje skoro 17 pa dodaci skoro 19.. a - 60k milja..
to ti je kao ono staro za novo.
Kad prokontas saberes i oduzmes djaba im das staro...
B6Redhell wrote: ↑28/04/2020 21:17
Korolas u tvojoj mahali su najjeftinija auta u ameriKi.. Mozes 3-cu novu kupiti za te pare. Vidi lopovije 17k$ pa popust 2k$ i opet izadje skoro 17 pa dodaci skoro 19.. a - 60k milja..
to ti je kao ono staro za novo.
Kad prokontas saberes i oduzmes djaba im das staro...
realno nije lahko izvuci dobar deal, trebas proci vise lokacija pa da ti naleti nesto sto ti pase; prodavac ko prodavac, on se smeo oko mjesecne rate a ja insistiram na ukupnoj slici auta; doduse ovu su tek bili dobili, nije bila jos spremna na prodaju, tako da nisu ono puno htjeli spustiti cijenu, mozda kontaju ipak postoji tamo negdje market za nju po njihovoj cijeni; dooduse ni meni se ne zuri dok korona radi svoje…