FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- It_is_a_Leclerc
#3951 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Koje ublehe. Umjesto da im cijelo vrijeme danas ide u scrollu - "Dragi gledatelji, iskreno se i duboko izvinjavamo na greškama u toku prijenosa", oni tarlakaju o urotama pokušavajući navine ljude u dijaspori kupiti da njima, jadnima i ugroženima koje svi napadaju, daju po 100 eura...
Ublehe ! Ublehe ! Ublehe !
Držite se vi borilačkih "spektakala"... To je vaš nivo.
- Havatar
#3952 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ali su opet mnogo bolji od BHT
-
pathyeshme
#3953 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja FACE nikad ne upalim osim kad je utakmica. Za sve što me zanima, a to je većinom informativni program, imam javne emitere. Njihove informativne emisije su naučna fantastika za FACE-ove.
- Havatar
#3954 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
FACE dnevnik je najbolji u BIH
-
Chuckie
#3955 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Havatar wrote:FACE dnevnik je najbolji u BIH
-
pathyeshme
#3956 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja bih prije uložio sve što imam na dnevnik od TV1.
- luckylaka
#3957 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Prvo.Ne svadjamo se uopste samo razmjenjujemo misljenja,to ako se ne slazemo u necemu ne znaci svadjanje(bar meni)Drugo.Ne mozes poistovjetiti sebe sa vecinom pa reci ,,ovaj nasa raja jeste glupa..,,Erzsebet wrote:Havatar wrote:Svi dom ne moze po nicemu da se porijedi sa FACE TV posto vece dno od njih nema a sto se tice sabotaze kad mogu da placaju ljude po forumima koji pisu protiv konkurentskih kuca mogu i da to urade.Šta ti ovo znači pobogu?da se po ničemu porijedi?
Elem, imaš li još neki argument osim da su dno dna? Šta bi sa ovim svim stvarima koje sam gore napisao i svim ovim programima koje dobiješ za 6 KM?
Luckylaka, možeš li ti možda bolje, ipak se godinama svađamo ovdje?
-
dezurni_ucenik
#3958 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pathyeshme wrote:Ja bih prije uložio sve što imam na dnevnik od TV1.
Nikolina i Ogi
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#3959 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vanilla dosta te je vise. U spavacuplain vanilla wrote:ne placamo ni hayat, ni obn, pa svejedno postoje teme o tim TV kucama i pise ko sta hoce
- Picajzla
#3960 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa vec kad spominjes borilacke spektakle, Face je regularno uradio prenos. Nije Senad bio u ringu i onako prekinuo mecIt_is_a_Leclerc wrote:Koje ublehe. Umjesto da im cijelo vrijeme danas ide u scrollu - "Dragi gledatelji, iskreno se i duboko izvinjavamo na greškama u toku prijenosa", oni tarlakaju o urotama pokušavajući navine ljude u dijaspori kupiti da njima, jadnima i ugroženima koje svi napadaju, daju po 100 eura...
- Picajzla
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3962 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Suma sumarum, ima ih koji nisu spavali, ali ne radi utakmice, nego radi dežurne pljuvačine po Face tv
. Sa naučnim tvrdnjama da se radi uštede kupilo manje eminuta prava utakmice (ovo je za provalu stoljeća). U svakom slučaju dok se ne vidi i ne utvrdi radi čega je kasnio prijenos, ne može se govoriti "argumentom" "Ja garantujem"..
Dalje pridjev "seljačka" koji se stalno i uvijek od dva ista nika lijepi na ovu tv kuću, nikako nije adekvatan. Može se naći neki negativan, ali seljački ne odgovara. Jedina, valjda, Tv kuća koja nema cajke, safunjare a ni reprize od prije 30 godina
na koja se prava vrlo jeftino kupe.
Da jedna nova Tv stanica nema para da zaposli Mirjanu Hrgu, ne vidim šta je tu neobično, i šta je tu loše? Onda , sa druge strane se tvrdi da je face tv "prostitutka koja se prodaje svim političkim strankama". Pa mi nije jasno, ako se već prodaješ, onda, valjda i nešto zaradiš
Ukratko, nekima je razon de etre forumskog postojanja što više pljuvačine, pa se, pri tom, izgubi svaki elementarni nivo biranja riječi, na osnovu čega , za motive, mogu izvući svoje zaključke, ali neću ih iznositi jer bi to bilo u stilu "Radiš na Face tv" ili !Zaljubljena si u Senada", a ti i takvi "argumenti" zaista jesu seljački. Sa svim ogradama prema ljudima koji žive u ruralnim sredinama i pošteno obrađuju zemlju.
Dalje pridjev "seljačka" koji se stalno i uvijek od dva ista nika lijepi na ovu tv kuću, nikako nije adekvatan. Može se naći neki negativan, ali seljački ne odgovara. Jedina, valjda, Tv kuća koja nema cajke, safunjare a ni reprize od prije 30 godina
Da jedna nova Tv stanica nema para da zaposli Mirjanu Hrgu, ne vidim šta je tu neobično, i šta je tu loše? Onda , sa druge strane se tvrdi da je face tv "prostitutka koja se prodaje svim političkim strankama". Pa mi nije jasno, ako se već prodaješ, onda, valjda i nešto zaradiš
Ukratko, nekima je razon de etre forumskog postojanja što više pljuvačine, pa se, pri tom, izgubi svaki elementarni nivo biranja riječi, na osnovu čega , za motive, mogu izvući svoje zaključke, ali neću ih iznositi jer bi to bilo u stilu "Radiš na Face tv" ili !Zaljubljena si u Senada", a ti i takvi "argumenti" zaista jesu seljački. Sa svim ogradama prema ljudima koji žive u ruralnim sredinama i pošteno obrađuju zemlju.
-
Mustang1
#3963 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
De ti meni Katarina reci mozes ti mene kako spojiti/preporuciti Ini ? 
-
dezurni_ucenik
#3964 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa kad jesi zaljubljena u Sencija. 
- van helsing
#3965 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma iznesi slobodno,mene licno zanima,pusti sta ce ti reci,sve i da jesi zaljubljena to je tvoj problem,sta te briga.
- KatarinaKosaca
#3966 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja ipak , mislim, da je to tvoj slučaj. Pa ništa gore od odbijenog muškarcaCVIKERASH wrote:Pa kad jesi zaljubljena u Sencija.
- KatarinaKosaca
#3967 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bojim se da nisi razumio moj post. Napisala sam da mogu pretpostaviti motive nečijeg pljuvanja po face tv , ali neću iznostiti te moje pretpostavke o forumašima.. jer nisu tema forumaši.van helsing wrote:Ma iznesi slobodno,mene licno zanima,pusti sta ce ti reci,sve i da jesi zaljubljena to je tvoj problem,sta te briga.
-
pathyeshme
#3968 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa evo motiv je da su nas zakinuli za 20 minuta utakmice koju su nam obećavali mjesec dana.
Prije toga, protiv Litvanije, imali smo uživo javljanje Marjana Mijajlovića putem telefona pa jedno, brat bratu, 20-ak minuta, a drugih 20 nismo imali nikakvog tona. Mogli su makar skype naštimati.
Dakle, motivi su neozbiljnost televizije i njena nemogućnost da se uhvati u koštac sa organizacijom bilo čega što ima više od 10 000 gledaoca.
Prije toga, protiv Litvanije, imali smo uživo javljanje Marjana Mijajlovića putem telefona pa jedno, brat bratu, 20-ak minuta, a drugih 20 nismo imali nikakvog tona. Mogli su makar skype naštimati.
Dakle, motivi su neozbiljnost televizije i njena nemogućnost da se uhvati u koštac sa organizacijom bilo čega što ima više od 10 000 gledaoca.
-
dezurni_ucenik
#3969 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
KatarinaKosaca wrote:Ja ipak , mislim, da je to tvoj slučaj. Pa ništa gore od odbijenog muškarcaCVIKERASH wrote:Pa kad jesi zaljubljena u Sencija.
Ne pisem ja svaki dan ovdje po hiljadu postova .
- KatarinaKosaca
#3970 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Za Litvaniju sam pisala na ovoj temi, kako ide link i da to nikako ne može biti do face tv. Ili bilo koje druge kuće koja radi prijenos, tj šalje link u svoju zemlju. I da je htio Face tv nije mogao na linku nešto zabrljati, jer to radi tehnika zemlje domaćina koja pokriva utakmicu. Da se ne ponavljam sad.pathyeshme wrote:Pa evo motiv je da su nas zakinuli za 20 minuta utakmice koju su nam obećavali mjesec dana.
Slažem se da je ovo mala tv kuća, vjerojatno i preambiciozno nastupa obzirom na neadekvatan i neiskusan kadar, i može se njima naći pun o zamjerki i iznosila sam ih ovdje tijekom niti teme. O linku za sinoć, ne možemo znati šta je bilo, ali ne možemo niti isključiti mogućnost da je postojalo ometanje, jer je medijsko tržište u BIH mala bara sa puno krodoila, za jednu reklamu se svašta napravi konkurenciji. Ponavljam, niti tvrdim da je tako kako kaže FAce tv, ali niti isključujem, jer nitko od nas ne zna.
Tvoji izneseni motivi jesu argument i to je ok, moja se refleksija odnosila na neke druge komentare..
- BHF_Manijak
#3971 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Katarina, posto si dezurni branilac lika i djela Senada H. i njegove TV kuce - objasni kako to da se SAMO NJEMU i u svakom ubogom prenosu desavaju propusti?? To neka svjetska sabotaza medijskog giganta Senada H.??? Daj ba da se ne lazemo bezze.
Znaci svaki prenos je imao neka sranja!
A kako drugo nazvati TV kucu nego seljackom, kad ti na poluvremenu komentator cita saopstenja glavnog i odgovornog urednika, u kojem, kao na kakvom seoskom dzematskom odboru, pljuje nekog tamo nebitnog lika? Jasta nego seljacka!
Druga stvar - medijska provala godine je pustiti hladno ljudima stream, znaci ofiranje da ga nema veceg! Cuj stream!
I na kraju, ne bi raja ovliko se sprdala sa njima da on u svakom fucking dnevniku nema one narcisoidna izljeve tipa "mi smo prvi, ja sam to prvi radio, ja sam to i to, ja sam, mi smo jedini, mi smo prvi...". Ma bjedno jedna popravi prvo stanje u televiziji i plati ljudima pare koje su zaradili, pa se onda qrci sa "mi-ja smo prvi".
Znaci svaki prenos je imao neka sranja!
A kako drugo nazvati TV kucu nego seljackom, kad ti na poluvremenu komentator cita saopstenja glavnog i odgovornog urednika, u kojem, kao na kakvom seoskom dzematskom odboru, pljuje nekog tamo nebitnog lika? Jasta nego seljacka!
Druga stvar - medijska provala godine je pustiti hladno ljudima stream, znaci ofiranje da ga nema veceg! Cuj stream!
I na kraju, ne bi raja ovliko se sprdala sa njima da on u svakom fucking dnevniku nema one narcisoidna izljeve tipa "mi smo prvi, ja sam to prvi radio, ja sam to i to, ja sam, mi smo jedini, mi smo prvi...". Ma bjedno jedna popravi prvo stanje u televiziji i plati ljudima pare koje su zaradili, pa se onda qrci sa "mi-ja smo prvi".
- KatarinaKosaca
#3972 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ali i ne gledaš utakmicu od pisanja.Čak dotle da si napisao na pdf nogomet da je Slovačka rasturila BIHCVIKERASH wrote:KatarinaKosaca wrote:Ja ipak , mislim, da je to tvoj slučaj. Pa ništa gore od odbijenog muškarcaCVIKERASH wrote:Pa kad jesi zaljubljena u Sencija.
Ne pisem ja svaki dan ovdje po hiljadu postova .
-
dezurni_ucenik
#3973 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dva puta ponavljati isti debilni fazon

Kad vec nemas pojma o fudbalu ne provaljuj se bezveze.Ispadas stvarno smijesna.Vidis da te svi gledaju ko trola.
Kad vec nemas pojma o fudbalu ne provaljuj se bezveze.Ispadas stvarno smijesna.Vidis da te svi gledaju ko trola.
- KatarinaKosaca
#3974 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
KO je smiješan, više nego očigledno. Napisah.. ništa gore od odbijenog muškarca.CVIKERASH wrote:Dva puta ponavljati isti debilni fazon![]()
-
dezurni_ucenik
#3975 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Koje trolanje
Haj jos jednom za raju ponovi taj svoj fazon
Haj jos jednom za raju ponovi taj svoj fazon