Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Ajatolah_
#3951 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nisam ni znao da je izašao FIFA Manager, a crackovan je, prošle godine sam ga igrao i bio je iznenađujuće solidna alternativa FM-u... Pustit ću preko noći da mi se skida.
-
Bosnian Dragon1
#3952 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
zna li iko ko igra battlefield 3, kada stavim ono Ammo specialization nekada mi da 5 mina i 5 raketa za rpg a nekada samo 2 ko da uospte nisam stavio to ammo, u bad company 2 kada stavis to za vise municije uvijk ti dolazi vise dok ti ne promijenis, a ovde u bf3 asmo ponekad.....
- zedo_m
#3953 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo sada ima ova jesenja rasprodaja na steamu, moze se naci fini igrica za malo para (naravno neces naci ove zadnje što su izašle) al eto u oko mi je upala crysis maximum edition sa sva tri do sada objavljena dijela igre )mislim cry 1 i 2 te warhead) za 20 marona. Ja sebi uzeo expanziju za civilizaciju ovu zadnju te galactic civilization )jbg civilizacijski sam fanatik) 
- Layne
#3954 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Imal' ko problema sa FPS na AS3?
Pročit'o sam negdje na netu da je to do igre k'o igre i nema veze sa konfiguracijom računara..
Pročit'o sam negdje na netu da je to do igre k'o igre i nema veze sa konfiguracijom računara..
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#3955 Ljepote STEAM mahale
zedo_m wrote:Evo sada ima ova jesenja rasprodaja na steamu, moze se naci fini igrica za malo para (naravno neces naci ove zadnje što su izašle) al eto u oko mi je upala crysis maximum edition sa sva tri do sada objavljena dijela igre )mislim cry 1 i 2 te warhead) za 20 marona. Ja sebi uzeo expanziju za civilizaciju ovu zadnju te galactic civilization )jbg civilizacijski sam fanatik)
Tačno!!
Ljudi, ko ima malo love, pravo na STEAM. Ne mogu da vjerujem da je Crysis 2 tako jeftin
Drugo, ko ima DJECU, tinejdžere, za 20-30 maraka može downloadivati 5-6 original igara koje će redovno biti patchovane i teći bez crashiranja i bugova..
- dr.gog
#3956 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pošalji mi svoj e-mail da ti pošaljem link na torrent koji je kod mene i još dvojice ljudi radio bez problema.Pokerboy11 wrote:Probao sve zive nacine nece mi COD BO 2 samo crn ekran -.- Izgleda moram cekat normalan crack :S
Skidrow je odradio posao dobro, c..ck radi, ali je zbog problema sa piratanjem malo teže naći igru na normalan način.
Ako ćeš zaista igrati CoD kako treba, posebno mrežno, preigraj ovako, mada ima nešto bugova, a igru kupi za tri mjeseca kad bude petobanka, umjesto sadašnjih 118 KM. Vjeruj mi da vrijedi petobanku, posebno ako imaš solidnu mašinu
Igra je , definitivno, najbolje izdanje Call od Dutya još od CoD: United offensive
- hopi
#3957 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja sam isto skinuo novi COD, i to skidrow, uradio kako piše u upustvu probao radi igra.
crysis 2 na streamu je sada 17,5€ i to maximum edition a bio kažeš 20 maruna.
crysis 2 na streamu je sada 17,5€ i to maximum edition a bio kažeš 20 maruna.
- zedo_m
#3958 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pazi imas ti cryisi kolekciju ona je oko 35 km al kao sto rekoh tu su ti 3 igre
- Pokerboy11
#3959 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
E hvala puno! Ma nastimao sam bas nakon ovog mog posta (zainatio se) sa steam final 006. Ma prekucat cu sad, pa cu razmisliti za orginal kad bude jeftiniji... konfa je E7500 6970 2 GB rastura CoDdr.gog wrote:Pošalji mi svoj e-mail da ti pošaljem link na torrent koji je kod mene i još dvojice ljudi radio bez problema.Pokerboy11 wrote:Probao sve zive nacine nece mi COD BO 2 samo crn ekran -.- Izgleda moram cekat normalan crack :S
Skidrow je odradio posao dobro, c..ck radi, ali je zbog problema sa piratanjem malo teže naći igru na normalan način.
Ako ćeš zaista igrati CoD kako treba, posebno mrežno, preigraj ovako, mada ima nešto bugova, a igru kupi za tri mjeseca kad bude petobanka, umjesto sadašnjih 118 KM. Vjeruj mi da vrijedi petobanku, posebno ako imaš solidnu mašinu![]()
Igra je , definitivno, najbolje izdanje Call od Dutya još od CoD: United offensive![]()
![]()
- inSighT
- Vozim: na guranje
#3960 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma kakvih 118KM, to se ovdje uzima: http://www.g2play.net/store/Call-Of-Dut ... m-Key.htmldr.gog wrote:Pošalji mi svoj e-mail da ti pošaljem link na torrent koji je kod mene i još dvojice ljudi radio bez problema.Pokerboy11 wrote:Probao sve zive nacine nece mi COD BO 2 samo crn ekran -.- Izgleda moram cekat normalan crack :S
Ako ćeš zaista igrati CoD kako treba, posebno mrežno, preigraj ovako, mada ima nešto bugova, a igru kupi za tri mjeseca kad bude petobanka, umjesto sadašnjih 118 KM. Vjeruj mi da vrijedi petobanku, posebno ako imaš solidnu mašinu![]()
Igra je , definitivno, najbolje izdanje Call od Dutya još od CoD: United offensive![]()
![]()
Elem, u utorak izlazi konačno novi Battlefield DLC: Aftermath:
Ovo je CoD-Killer!
PS. Ovo je sve in-game footage, znači ništa nije "našminkano" i sl.
- dr.gog
#3961 Team Fortress 2 Sarajevo clan
Malo photoshopa i eto sličice
Dere li ko TF2 inače?
- Bullet Tooth Tony
- Pokerboy11
#3963 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Joj znam da je glupo pitanje ali nikako da skontam kod ove misije u Bo2 afghanistan kad protiv rusa ides konjem na tenk pa te obore i konj padne na tebe, e sad kako ide desni lijevi klik misa ili... udaram mis ko budala -.-
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#3964 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
drzi ga i ne pustaj 
- Partijaner
#3965 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Izasao Far Cry 3. 
- irac300
#3966 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Drži oba klika i ne pušĆaj.Pokerboy11 wrote:Joj znam da je glupo pitanje ali nikako da skontam kod ove misije u Bo2 afghanistan kad protiv rusa ides konjem na tenk pa te obore i konj padne na tebe, e sad kako ide desni lijevi klik misa ili... udaram mis ko budala -.-
- Averus
#3967 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
igra li iko MMORPG?
ja se navuk'o na Lord of the Rings Online, al' samo tako
ja se navuk'o na Lord of the Rings Online, al' samo tako
-
damke_85
#3968 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Stvarno ne kontam kako se ljudi mogu jos uvijek loziti na CoD, igra koristi isti stari engine, ne razlikuje se gotovo nikako od CoD4, isprana je da ispranija ne moze biti.
Sluzi iskljucivo za to da se umlati sto vise para, nesto ko apple sto radi, elem, ne razumijem.
Nego je li neko hitman-a igro, valja li cemu?
Sluzi iskljucivo za to da se umlati sto vise para, nesto ko apple sto radi, elem, ne razumijem.
- Pokerboy11
#3969 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@nimajneb
@irac300
@Partijaner Nije jos na piratu
Tacnije imaju neke verzije al ruske i nema zvuka itd... dns bi trebao skidrow 
@irac300
@Partijaner Nije jos na piratu
- KPNCTNJAH
#3970 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igram ja, ako si igrao prethodne dijelove onda zna sta mozes ocekivati... grafika je odlicna, prica solidna... igram na expert, pa mogu reci da sam se iznervirao vise putadamke_85 wrote:
-
damke_85
#3971 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igro jasta sam, blood money mi je onako nekako najbolji bio, igra je 14Gb pa kontam da li da je skidam ili ne, dakle odgovor je daKPNCTNJAH wrote:Igram ja, ako si igrao prethodne dijelove onda zna sta mozes ocekivati... grafika je odlicna, prica solidna... igram na expert, pa mogu reci da sam se iznervirao vise putadamke_85 wrote:
Nego je li neko hitman-a igro, valja li cemu?likovi koje izbjegavas te skontaju u sekundi, a ako igras na drugoj tezini imas i "instinkt" koji ti olaksava prelazenje misija kao i prolazak pored neprijatelja, ali u tom slucaju bih prekucao igru iz prvog pokusaja
I naravno da ces igrati na najtezem, hitman se ne moze nikako drukcije ni igrati
- Partijaner
#3972 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo i ja bas cackam ruska verzija bash, sacekacu jos malo ipak.Pokerboy11 wrote:@nimajneb
@irac300![]()
@Partijaner Nije jos na piratuTacnije imaju neke verzije al ruske i nema zvuka itd... dns bi trebao skidrow
-
Mustang1
#3973 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igra li jos iko NBA ?
Ja sinoc upalim malo nisam dugo i osvojim sa Torontom prsten i sljedecu sezonu se okuraze doveli Bryanta,Westbrooka i Stoudemire.a
Ja trazio trade .. Ja da sjedim na klupi a oni da igraju .. Jasta cu .. Opet u prvoj utakmici ja dao 30 sa klupe oni ni 15 
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#3974 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jel' ko nasao verziju u kojoj radi engleski ?Partijaner wrote:Izasao Far Cry 3.
- hopi
#3975 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
koliko sam vidio negdje piše RUS/ENG, a ima i nekih fixeva za eng jezik. Probao dakako još nisam, tek stavio na skidanje a ima kod mene još igara na čekanja prije far cry-a novi moh, cod, asasin krid 3 pa hitman pa onda far cry 3.