Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Zatamnjena stakla

#3951 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zatamnjena stakla »

Kinaski wrote:A bgt kako mozete flertovati sa djevojkama, meni je nekako to djecije i neugodno se osjecam. I ona "fatanja" i ljubljenja na javnim mjestima, kao da sam prevazisao to, nemam neku zelju za tim. Nemam koristi od toga ako ga necu stavit heh ovako se samo mucim. Jel mi vakat da se zenim ?
nije dok ne promijeniš avatar :mrgreen:
ultima_palabra

#3952 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

Koliko godina ima dotična? Ako je mlađa, normalno je da ne zna jel pošla il došla. Ako je starija od 25... onda je možda i bolje što si propustio, em je nestabilna em je nepismena :D

A i neiskusno je ganjati trebe za 8.mart... ionako su nafurane, možeš misliti još kad čitav dan slušaju o feminizmu i pravima žena, pa onda izađu vani u čoporu :run:
Last edited by ultima_palabra on 14/03/2014 08:44, edited 1 time in total.
WildRedRose

#3953 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by WildRedRose »

Zatamnjena stakla wrote:
Kinaski wrote:A bgt kako mozete flertovati sa djevojkama, meni je nekako to djecije i neugodno se osjecam. I ona "fatanja" i ljubljenja na javnim mjestima, kao da sam prevazisao to, nemam neku zelju za tim. Nemam koristi od toga ako ga necu stavit heh ovako se samo mucim. Jel mi vakat da se zenim ?
nije dok ne promijeniš avatar :mrgreen:
:lol: :mrgreen:
tendzera

#3954 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by tendzera »

:izet:
WildRedRose

#3955 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by WildRedRose »

ultima_palabra wrote:
A i neiskusno je ganjati trebe za 8.mart... ionako su nafurane, možeš misliti još kad čitav dan slušaju o feminizmu i pravima žena, pa onda izađu vani u čoporu :run:
:lol: :lol: ispade da smo gore od lavica, puma, i slicnih zvjerki :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3956 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

@_BataZiv_0809
jaro ba na šta si ti to naletio :D :lol: :lol: :lol: problemi semantičke prirode :sad:
tendzera

#3957 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by tendzera »

WildRedRose wrote:
ultima_palabra wrote:
=
ultima_palabra

#3958 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

WildRedRose wrote:
ultima_palabra wrote:
Naravno... kreću se u čoporima po gusto naseljenim staništima, sa misijom da kakvom mužjaku sjebu samopouzdanje :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3959 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by _BataZiv_0809 »

Joj ljudovi legende ste, izuzev ovog Lakat Jebica koji nije legenda :D Salim se naravno. Ma mladja je od mene, a nisam ni ja bas puno star (25). Nikad u zivotu nisam dozivio takvu transformaciju, ono vidis da si prosao 100% pa onda okret od 180 stepeni :roll: Semantika i sintaksa su nas razdvojile :lol:
XOX100

#3960 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by XOX100 »

Ma takve zene ti samo sjebu samopouzdanje.
Ona ocigledno ima split personality. Sto znaci da u jednom momentu bi se shevila a u drugom kakila.
Posalji joj poruku opet.
Uhvati je kad joj je mozak u "shevila" brzini.
Truba

#3961 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

Image
Hell.is.here

#3962 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

XOX100 wrote:Ma takve zene ti samo sjebu samopouzdanje.
Ona ocigledno ima split personality. Sto znaci da u jednom momentu bi se shevila a u drugom kakila.
Posalji joj poruku opet.
Uhvati je kad joj je mozak u "shevila" brzini.
To se kulturno kaze " jebala bi se, da joj ne udje " :D
sema911s

#3963 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sema911s »

pun grad takvih,.,
dobro je da nisi ko ja kreno u akciju,. i krenemo prema stanu kaze nisam ja takva,. vratim je u kafanu i na drugu,., kad ide ona prva,. mase,. pocnemo nesto ko plesat kaze ja se predomislila,., i naravno ja se predomislim,,.,
Eliot Ness

#3964 Evo jedne morbidne price:

Post by Eliot Ness »

E ovakve se stvari samo meni mogu desiti, izgleda da sam bas neki magnet za lujke da je to za price:
Upoznao trebu preko neta(nije me stid priznati :lol: ) i nakon intezivnog porukanja dogovorismo se naci na kafi. Pojavi se ona, ista kao na slici (za zivo cudo). Pala je spika, 2 sata sjedili guzica mi odpala. Rekoh evo je, napokon neka normalna, to je ta! par dan poslije dodje kod mene na rucak, rekoh haj da joj malo pokazem moje kulinarske vjestine, sjedilo se, pricalo se, ali cim joj se priblizim ona se pomakne na kaucu unazad. Haj rekoh, fakat je rano. Ne mogu da budem predator niti manijak da skocim na nju ko tigar, a vidim po njoj da gori kao ja! Dogovorili se da odemo u kino par dana poslije, pokupio je, jedva nasao parkinga u BBI centru, gleda ona film, ja nju. Treci put se vidimo, u 6 dana, rekoh ova je zagrizla pravo kao i ja. A onda najcudnija stvar ikad:
par dana poslije (a u medjuvremenu sve dolaze poruke: super mi je bilo, ne mogu da vjerujem da takav kao ti postoji, bla bla), rekoh hajmo se naci...ne moze zbog posla, radi nocnu (med. sestra na Kosevu). Haj rekoh kad budes mogla. I tako prodje par dana a poruke i dalje dolaze: kako si, sta radis...zezancija folovi golovi. Rekoh kad cemo se naci? Ne zna ona, umorna je stalno. Kontam se koji ti je djavo, budi konktretna. Zovem je, nece da se javi.E rekoh necu ni ja. I nisam 1 dan. Onda ona: sta je sa tobom, jel sve u redu, kako si, volila bi da se vidimo a nikako ne mogu da stignem...Uglavnom: zivi kilometar od mene...Onda mi se javlja haj kad zavrsim sa nocnom i naspavam se mozemo se naci, haj rekoh i cekam hajvan cijeli dan da se javi od nje ni glasa!
Puce mi film rekoh: curo draga ne znam sta ti hoces, 30 ti je godina nije 12. Preko Vibera se moze i zvati, nisu samo poruke besplatne. Izradi me, ne znam koji ti je. A ona pa izvini, dosli gosti iznenada bla bla. Hajmo sutra. I ja opet popusti, konjina...i sutra maltene ista stvar. Rekoh haj ti svojim putem zajebaji nekog drugog. Izbrisa broj telefona, kad dva dana poslije dolazi poruka: jesi li se naljutio na mene, sta sam uradila, izvini sto ti smetam!?!?!?! kao da se nista nije desilo. Jebote reko psihe, ovo je lujka i po!! Izvini rekoh, ne znam sta je sa tobom i sta hoces, ali tvoje ponasanje nije u redu. Ne radi se to tako, zato je bolje da nemamo kontakt. Cao i sretno....napade me onda isprazni sarzer na mene: sta ti mislis ko si ti, ti si zlatan ja vjestica neka jel to mislis o meni bla bla :? necu ja kako vi hocete, ako mislis da cu se naci sa tobom kad ti hoces dobro si se prevario, ovakav si onakav si e rekoh ova je pukla ko kauc. Nijedne joj ruzne rijeci nisam uputio, obrusila se na mene ko galeb na sardine. Helem...to je bilo juce. Bas me zanima hoce li se opet javiti :lol:
ultima_palabra

#3965 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

_BataZiv_0809 wrote:Joj ljudovi legende ste, izuzev ovog Lakat Jebica koji nije legenda :D Salim se naravno. Ma mladja je od mene, a nisam ni ja bas puno star (25). Nikad u zivotu nisam dozivio takvu transformaciju, ono vidis da si prosao 100% pa onda okret od 180 stepeni :roll: Semantika i sintaksa su nas razdvojile :lol:
A da ti zaganjaš konu? Jaranica joj je pokazala interes za tebe, to ti povećava šanse... jednim udarcem izliječiš i nejebicu i povrijeđenu sujetu :mrgreen:
Truba

#3966 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

@ Eliot Ness

:lol: :lol: :lol: :lol: klasika
samo nisi trebao ništa objašnjavati jednostavno porekinut sms komunikaciju

kako to većina žena uradi muškarcima
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#3967 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladyblue18 »

Black swan wrote:@ Eliot Ness

Upravo, normalno zensko ponasanje :? :zoka: :mrgreen:
sheilak

#3968 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

ladyblue18 wrote:

ali meni fakat nije jasno sta je cura uradila. evo, citam dva puta...i ne kontam. :? :D reakcija ti je ekstremna.
Pitarrr82

#3969 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Pitarrr82 »

Realno, sad bi se on njoj trebao javiti ako ima m... :mrgreen:
Truba

#3970 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

vjerovatno je jedna od onih koja svršava na sms i nije joj ništa drugo potrebno (trenutno)
to je uzbuđuje... neki ljudi uživaju u tome ne moraju ići do kraja u seksualnom smislu

to ti je ono ponuđen počašćen
željena jebana :D
tendzera

#3971 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by tendzera »

sheilak wrote:
ladyblue18 wrote:

ali meni fakat nije jasno sta je cura uradila. evo, citam dva puta...i ne kontam. :? :D reakcija ti je ekstremna.
Skontat' ćeš, dug ti dan :mrgreen: :razz:
sheilak

#3972 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

Lakat Jebić wrote:blago tebi kad mozes presutit zicere poput "nece meni niko govorit da sam neodoljiva" i "ja nemam uopste gard" :D
:lol: :D
klixoris

#3973 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixoris »

_BataZiv_0809 wrote:Joj ljudovi legende ste, izuzev ovog Lakat Jebica koji nije legenda :D Salim se naravno. Ma mladja je od mene, a nisam ni ja bas puno star (25). Nikad u zivotu nisam dozivio takvu transformaciju, ono vidis da si prosao 100% pa onda okret od 180 stepeni :roll: Semantika i sintaksa su nas razdvojile :lol:
Buraz, uvijek ima gore !
Jesi procitao moj "cmoka, cekaj da se skoncentrisem" najgori date ?
Nadji pa ces vidjet da si mogao i gore na*ebat ! :lol:
staradis

#3974 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by staradis »

Ovakvih pun grad. Upoznam ti se ja sa njom, imamo i zajednicke raje. Krene neko lagano dopisivanje, neko vidjanje sa rajom. Nakon toga fina intenzivna komunikacija 15 dana. Jedan date, salju se slike prave se planovi. Drugi date jos 10 dana. Poce igra toplo hladno. Treci date. Mjesec dana proslo opet toplo hladno. Na kraju nista ne bi. Skrasili se sa deugim osobama. Nedavno neka prica ispade ja pogresno shvatio stvar -.-
tendzera

#3975 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by tendzera »

Meni nakon po sahata počMu pričati o tome kako će se zvati naša djeca :|
Post Reply