Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
drugi_profil

#3951 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drugi_profil »

Pa ima li igdje prenos? FaceTV?
Logovan

#3952 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

zdici1 wrote:Bitno da BHRT danas prenosi atletiku iz Moskve, a mladu reprezentaciju u snimku.

:oops:
Uvijek je nama atletika bila važnija od ostalih sportova. Ima bruka ovakvih primjera...
fantom slobode

#3953 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by fantom slobode »

_terminaš_ wrote:
zdici1 wrote:Bitno da BHRT danas prenosi atletiku iz Moskve, a mladu reprezentaciju u snimku.

:oops:
Uvijek je nama atletika bila važnija od ostalih sportova. Ima bruka ovakvih primjera...
Ma zgodno je to...sjedis i gledas kako ljudi trce...zure...

Nekada je neko proglasi za kraljicu sportova, pa se rodi ta zelja da joj se tako pasivno divimo....skok uvis - zene, pa hajde i nekako...bacacice kugli i diska...e to me vec podsjeca na neke...hahahahahaaha
drugi_profil

#3954 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drugi_profil »

Gledam jucer bacanje kugle - zene, i ona kineskinja, jbt. sefica prava. :mrgreen: More muza bacit 20 metara iz mjesta... :mrgreen:
Quaresma

#3955 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Quaresma »

jel danas trening u 18:30? jel sigurno, u Hrasnici, posto planiram da odem danas
halalite na ovom pitanju, pitao sam i prije, hocu da se uvjerim, ipak sam prevalio dalek put, pa nebih da odem tamo bezveze

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#3956 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by A1fa »

drugi_profil wrote:Gledam jucer bacanje kugle - zene, i ona kineskinja, jbt. sefica prava. :mrgreen: More muza bacit 20 metara iz mjesta... :mrgreen:
Ta bi glavna na Čevljanovičima bila :D
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#3957 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by A1fa »

bELMIN_666 wrote:
alphonse kauders wrote:
zlajapravaraja wrote:Mujdza otpada protiv Amerike.

Koga na taj bok? Ja bih odmah isprobao Bicakcica...
Bičo je štoper, jedino Spahića da tu prebaci. Ali, najvjerovatnija varijanta je da će 'ajdučka junačina, Vršajević tu zaigrati.
Image

:D
Nadam se preko 20 milja u srijedu, red je i da se kosevo de-sihiruje.

Trebalo bi se odmah posle himni jedan crni ovan na centru priklat, mogu mislit onda taktičkog pridržavanja igrača Klinsmanovim uputama posle tog prizora :)
fantom slobode

#3958 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by fantom slobode »

drugi_profil wrote:Gledam jucer bacanje kugle - zene, i ona kineskinja, jbt. sefica prava. :mrgreen: More muza bacit 20 metara iz mjesta... :mrgreen:
ma bilo bi i nasih...nego kasno pocnu da treniraju... :lol: :lol: sreca po muzeve...
Bi jedna, konstrukcija ono prava, ubila se za kamena s ramena, pa joj kasnije samo kamen kuglom zamijenis...trenira...ali pocela kasno...necemo moci uzivati u njenom prisustvu na atletskim mitinzima...a dobro isfrustrirana, motivacije joj ne nedostaje. Mi je od milja (tajno) zvali lijepe smedje oci i okolo guzica. Da joj vidis nene, kranom je premjestaju...frka u mahali svaki put.

Trebaju ih zapaziti u ranoj mladosti i trasirati...samo im zenski dio fejmilije pregledati, pa ako ima materijala, neka treniraju...

A evo Pape najavljuje za Misimovica i Bicakcica po 90 minuta...
Sušić: Bičakčiću i Misimoviću po 90 minuta
Utorak, 13. August 2013. 11:04
Sušić: Bičakčiću i Misimoviću po 90 minuta

Dan uoči utakmice između naše najbolje reprezentacije i selekcije SAD-a, selektor Safet Sušić obratio se javnosti na redovnoj press konferenciji.

Sušić je najavio da će novajlija u reprezentaciji Ermin Bičakčić ukoliko bude raspoložen sutra igrati svih devedeset minuta. “Na raspolaganju mi je devetnaest igrača, a sedamnaest će ih sutra sigurno dobiti priliku. Ukoliko budu raspoloženi Zvjezdan Misimović i Ermin Bičakčić dobit će po devedeset minuta na sutrašnjoj utakmici. Razmišljam čak da Bičakčić jedno poluvrijeme odigra na poziciji desnog beka, a drugo poluvrijeme na njegovoj prirodnoj stoperskoj poziciji. U tom bih ga slučaju isprobao kao alternativu za odsutnog Mujdžu, dok bi u nastavku priliku na toj poziciji mogao dobiti Avdija Vršajević,” kazao je Sušić, te još dodao: “Ermin je mladić koga ne treba mnogo provjeravati. Manje više o njemu sve znate, bio je jedan od najboljih igrača njemačke Cvajte u prošloj sezoni, a njegov klub izborio je plasman u viši rang. Ima odličan centaršut, okretan je i borben.” Sušić je također najavio da je blizu startne postave i Miroslav Stevanović, te se osvrnuo na sutrašnjeg protivnika. “Ne interesuje me mnogo sutrašnji protivnik. Važnije mi je posložiti naš tim uoči dvomeča protiv Slovačke. Reprezentacija su u usponu, prethodno sam izjavljivao da mi je želja igrati protiv neke malo jače reprezentacije jer su dosadašnji protivnici bili lagani. Bio bih zadovoljan i remijem,” dodao je za kraj bh. selektor.
Quaresma

#3959 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Quaresma »

Quaresma wrote:jel danas trening u 18:30? jel sigurno, u Hrasnici, posto planiram da odem danas
halalite na ovom pitanju, pitao sam i prije, hocu da se uvjerim, ipak sam prevalio dalek put, pa nebih da odem tamo bezveze

pa niko ne odgovara

BlueBlood

#3960 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BlueBlood »

.
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#3961 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by I am Happy »

ODVRATAN_i_GADAN

#3962 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Sto hajvan? Oba stadiona su u katastrofalnom stanju do te mjere da je i sami ulazak na iste rizik po zdravlje!
Muhamed Đakmić

#3963 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Muhamed Đakmić »

Hajvan, nego šta. Nesposoban. To ne mijenja činjenicu da su stadioni fuj, ali je i on arogantno smeće.
I am Happy

#3964 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by I am Happy »

ODVRATAN_i_GADAN wrote:
Sto hajvan? Oba stadiona su u katastrofalnom stanju do te mjere da je i sami ulazak na iste rizik po zdravlje!
Jesi li procitao dalje od naslova?
Covjek ga odvukao na pogresan stadion i jos mu i hotel fulili... sta je nego hajvan. I mene bi tako da odem u Grcku i da ne znam reci gdje idem.
On ocito nije nikada cuo za internet i za adrese, cak nije uspio taksisti reci ni Grbavica kako treba :shock:
ODVRATAN_i_GADAN

#3965 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Yahel wrote:
ODVRATAN_i_GADAN wrote:
Jesi li procitao dalje od naslova?
Covjek ga odvukao na pogresan stadion i jos mu i hotel fulili... sta je nego hajvan. I mene bi tako da odem u Grcku i da ne znam reci gdje idem.
On ocito nije nikada cuo za internet i za adrese, cak nije uspio taksisti reci ni Grbavica kako treba :shock:
Ne komentarisem nesto sto neznam ili ne procitam, a to sto je on napisao su ciste cinjenice! Nigdje ne optuzuje taksistu sto ga je odvezao na pogresam stadion ali sto taksista nezna engleski (minimum da bi uopste radio taj posao) je koliko vidim za pohvalu!? Stadioni? Kakvo je sranje na istim jos se i lijepo izrazio. Pokusaj nekada biti stranac u vlastitom gradu pa ce ti se sve samo kazati! :)

p.s. Istini za volju u posljednje vrijeme se popravlja situacija bar glede signalizacije!
I am Happy

#3966 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by I am Happy »

Pa mi smo 3rd world country, logicno je da treba doci spreman. Ako nista zapisati adresu i znati gdje ides.
Nasi taksisti su uvijek bili dno, tu se slazemo. Isto vrijedi i za stadione.

Problem je sto je taj graham idiot i sam je sebi kriv za to nepotrebno vozanje po gradu. :-)
Muhamed Đakmić

#3967 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Muhamed Đakmić »

I što arogantno posmatra komplet državu i narod. Mi smo nula za njeg. Što ga ne odvezoše prvo na stadion Otoka, da i njeg obiđe :wink:
fantom slobode

#3968 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by fantom slobode »

Pa sad, sa svim mogucim smartphone u upotrebi...malo mi njegova prica djeluje nevjerovatno...Kao novinar bi valjda trebao da pogleda kartu, ako nista prije polaska (novinar je to, posao su mu informacije)...A Sarajevo za skontati, u odnosu na bilo koji veci grad je bas jednostavno...Dugo i usko. Lako se da orjentisati. Prije bih rekao da je zelio da napravi takvu pricu, da bi bila interesantna nekom amerikancu koji nije izasao iz svoje drzave, a kamoli do Meksika ili Kanade...
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#3969 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Slo Burner »

jbg lik bez uvijanja rekao kako mu ovo ovdje izgleda...
fantom slobode

#3970 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by fantom slobode »

Slo Burner wrote:jbg lik bez uvijanja rekao kako mu ovo ovdje izgleda...
a nije rekao nista novo. On bi dobar stadion...super je. A za taksiste se zale i u Americi...sto se tice istih, ima svega, ali i pozitivnih primjera...
Muhamed Đakmić

#3971 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Muhamed Đakmić »

Rekao je totalno potcjenjivački. Jer je kreten arogantni. Da odem ja u Afriku, mogu reći da je nerazvijena, a mogu ih i nazvati divljacima. Postoji razlika.
drugi_profil

#3972 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drugi_profil »

Muhamed Đakmić wrote:
Rekao je totalno potcjenjivački. Jer je kreten arogantni. Da odem ja u Afriku, mogu reći da je nerazvijena, a mogu ih i nazvati divljacima. Postoji razlika.
Mozes otici i u Detroit i napraviti reportazu o Americkim fabrikama automobila.
Ako si maliciozan reci ces da je nevjerovatno da su oni ikad znali napraviti auto. Ako hoces biti objektivan reci ces da je situacija u toj industriji sada takva i da ne zavisi od tih vrijednih ljudi.
DonVito

#3973 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DonVito »

Bega GK
Speed Demon RB
Kapiten CB
Debitant CB
Zuka LB
Zahiraga DM
Pjana CM
Lula LMF
Miske AM
Ibisevic CF/RMF
Dzeko CF
Muhamed Đakmić

#3974 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Muhamed Đakmić »

drugi_profil wrote:
Muhamed Đakmić wrote:
Mozes otici i u Detroit i napraviti reportazu o Americkim fabrikama automobila.
Ako si maliciozan reci ces da je nevjerovatno da su oni ikad znali napraviti auto. Ako hoces biti objektivan reci ces da je situacija u toj industriji sada takva i da ne zavisi od tih vrijednih ljudi.
E bravo, to je to. On je maliciozan.
SAID5

#3975 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SAID5 »

Muhamed Đakmić wrote:I što arogantno posmatra komplet državu i narod. Mi smo nula za njeg. Što ga ne odvezoše prvo na stadion Otoka, da i njeg obiđe :wink:
Mi i jesmo nula. Za neke normalne pojave neka 4. Liga je organizovanija od nase prve, a rasulo i domare (nema prikladnijeg izraza za nase uposlenike na stadionima) na nasim stadionima je svako ko je jednom otisao poslom ili turisticki obici mogao i sam vidjeti.

Ima i izuzetaka, ali 90% stadiona je katrastofalno.

Sto se tice putokaza po gradu i oni su uzasno losi, bitno je da mozes naci ginekolosku ordinaciju, ali niti jedan stadion neces naci preko putokaza. O nekim spomen sobama i promo materijalima necu ni pisati, ali da se nije tesko ugledati na trecu ligu petice gdje svako selo sa malo boljim klubom ima sve tip-top. Bitno je da se cevapi okrecu kao na koridi, a ostalo.... Jebes ostalo

Izvinite ako sam malo skrenuo sa teme, ali tekst je totalna realnost nase fudbalske infrastrukture :)

Sent with TPTLK
Post Reply