ah ti nestašni Hrvati ... a znaš li možda kako nam se zove taj brat HrvatRIZVA wrote:finansije opet hrvati uzeli
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
Nezbilj
#3951 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Bosnolog
#3952 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zox wrote:Ovo mi se nimalo ne svidja. Isto kao ti "svoji" prepadaju svako svoje "stado" da ce ih oni drugi napasti ako ne glasaju za "svog" pastira, tako ispade da i Sdp nema nikakvog izbora, a samim tim i nikakvu odgovornost, za iduce cetiri godine, "jer narod svakako glasa za svoje".plain vanilla wrote:
Bas lijepo..e sad nam reci s kim je to SDP mogao koalirati kad narod 20 godina glasa za iste, da ne kazem svoje?
Zasto su onda izlazili na izbore? Zasto nisu ostali opozicija, i to JAKA opozicija.
Kakva mudra konstatacija,.....
Na tvoju zalost SDP postaje opstenarodni probosanski pokret(ftont) koji ce pokazati i dokazati da se bori za bolja prava svih naroda i gradana BiH koliko got im pokusavali podmetati i poturati pakosni,ljubomorni i sitnosicarski etno sektaski krimosi i misei.Ovo je historijks prekretnica novih odnosa politickih snaga u BiH.
Kada se uzburkana voda smiri i izbistri odlicno se vidi na dnu talog i sastav istog,procice i ovo vrieme turbolentnog mucenja vode radi ulova u mutnom svako bez obzira koliko se voda mutila ona ce se kad tad izbistriti i svako prepoznati i pokazati koliki,vrijedi,sto zna kao sto se vec prepoznaju prije svega BH dusmani i njihove nakane.....
- O'zone
- Globalni moderator
#3953 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa valjda Bevanda ostajeNezbilj wrote:ah ti nestašni Hrvati ... a znaš li možda kako nam se zove taj brat HrvatRIZVA wrote:finansije opet hrvati uzeli
- Bosnolog
#3954 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bevanda je sada opozicija !!!!!!! Dobar pozitivac ali u losoj stranki,......O'zone wrote:Pa valjda Bevanda ostajeNezbilj wrote:ah ti nestašni Hrvati ... a znaš li možda kako nam se zove taj brat HrvatRIZVA wrote:finansije opet hrvati uzeli
- Zox
#3955 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Uvijek sam igrao, i uvijek cu, i to u napadu. Samo kazem, tako ce biti dok narod ne odredi prioritete, ili dok ne batali lazne alternative.Chmoljo wrote:Zox wrote:
Iskreno, ja i ovom klapanju usima sto se "neko provukao" vidim licemjerje naseg naroda. Ok, Sdp nije "nas" u nacionalnom smislu, ali opet masa ljudi guta nebuloze jer su "nasi" u smislu bosanci, ili "transverzalni". Na kraju, dodje mu na isto. Nema odgovornosti, samo pripadnost. Jebo to.![]()
ma jarane, šega si mi, ko malac kojem ne dodaju loptu, pa neće više da igra sa rajomsve je to tako. i tako će biti dok naš narod ne odredi prioritete...
- vivaldi
#3956 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Drago mi je zbog ovog covjeka.Nezbilj wrote: Nermin Nikšić - premijer
Ovo je najvece iznenadjenje - davao sam mu samo 30 posto sanse. Ocigledno se nije pricalo o foteljama vec o programuNezbilj wrote:Jerko Ivanović - poljoprivreda
Elem, nek se nesto zakotrljalo..
-
hercegovac_pravi
#3957 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pročita li iko onaj intervju Ambasadora R Hrvatske u BiH? Očito je Čović ostao na "čistini"....a fino mu se govorilo...
- O'zone
- Globalni moderator
#3958 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/110317143Prema odluci oba doma Federalnog parlamenta, predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine u novom četvorogodišnjem postizbornom mandatu je Živko Budimir, Hrvat po nacionalnosti i član Hrvatske stranke prava.
Živko Budimir dopredsjedavajući su Mirsad Kebo, Bošnjak, kadar Stranke demokratske akcije, koji je i dosad obavljao tu dužnost, te Svetozar Pudarić, Srbin, član Socijaldemokratske partije BiH.
Eh da sad vidimo koliko će ovo sve trajati.
- yugi
#3959 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Od sutra smo u Džennetu kako ovaj sad priča 
- Bosnolog
#3960 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jedno od najboljih ministarstava tako je bilo i na drzavnom nivou,...... Opet se HDZ bunio,valjda su malo krali,Covic je vise bio u tuzilastvu BiH nego u svom kabietu,Zamjenik mu NIko Lozancic ne smije u Hrvatsku jer ga ceka sudenje robija za kriminal,Sada ce imati dosta vremena kao opozicija da posjecuju svoje stranacke zlocinacke jarane u Hagu i zatvorima sirom Evrope nakon presude koja slijedi za par mjeseci za udruzeni zlocinacki projekat po uzoru na Karadzica....RIZVA wrote:finansije opet hrvati uzeli
Milsim da ce Lijanovic dobiti minisatrstvo finasija na federalnom nivou,.....
-
Nezbilj
#3961 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nudilo im se 4 od 5 hrvatskih ministarskih pozicija, ali HDZovci su ostali neumoljivi i pored toga što je iza ovog prijedloga stao komplet PIK. To jedno je valjda obećano Jerkuhercegovac_pravi wrote:Pročita li iko onaj intervju Ambasadora R Hrvatske u BiH? Očito je Čović ostao na "čistini"....a fino mu se govorilo...
- yugi
#3962 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zar imaju oni tolko članovaNezbilj wrote: eto sad će HSP-NSRB popuniti svih 5 hrvatskih ministarstava
- Bosnolog
#3963 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Upravo na FTV-u je za govornicom Nermin (novi premijer),.... 
-
hercegovac_pravi
#3964 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Znam...upravo mu je Ambasador rekao da se može haman pa hebat jer nije bio razuman. To je ukratko rečeno u intervju.Nezbilj wrote:Nudilo im se 4 od 5 hrvatskih ministarskih pozicija, ali HDZovci su ostali neumoljivi i pored toga što je iza ovog prijedloga stao komplet PIK. To jedno je valjda obećano Jerkuhercegovac_pravi wrote:Pročita li iko onaj intervju Ambasadora R Hrvatske u BiH? Očito je Čović ostao na "čistini"....a fino mu se govorilo...eto sad će HSP-NSRB popuniti svih 5 hrvatskih ministarstava. Kakava loša procjena Čovića
-
zemo_online
#3965 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nezbilj wrote:Nudilo im se 4 od 5 hrvatskih ministarskih pozicija, ali HDZovci su ostali neumoljivi i pored toga što je iza ovog prijedloga stao komplet PIK. To jedno je valjda obećano Jerkuhercegovac_pravi wrote:Pročita li iko onaj intervju Ambasadora R Hrvatske u BiH? Očito je Čović ostao na "čistini"....a fino mu se govorilo...eto sad će HSP-NSRB popuniti svih 5 hrvatskih ministarstava. Kakava loša procjena Čovića
imaju oni druge planove,nie to losa procjena. sada ce duduk blokirat drzavni nivo do izbora,a covic napraviti paralelnu vlast i neprovodit odluke vlade gdje ima vlast.
- nosara
#3966 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Koju vlast...?test01 wrote:Nezbilj wrote:Nudilo im se 4 od 5 hrvatskih ministarskih pozicija, ali HDZovci su ostali neumoljivi i pored toga što je iza ovog prijedloga stao komplet PIK. To jedno je valjda obećano Jerkuhercegovac_pravi wrote:Pročita li iko onaj intervju Ambasadora R Hrvatske u BiH? Očito je Čović ostao na "čistini"....a fino mu se govorilo...eto sad će HSP-NSRB popuniti svih 5 hrvatskih ministarstava. Kakava loša procjena Čovića
imaju oni druge planove,nie to losa procjena. sada ce duduk blokirat drzavni nivo do izbora,a covic napraviti paralelnu vlast i neprovodit odluke vlade gdje ima vlast.
-
zemo_online
#3967 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nezbilj wrote:Nudilo im se 4 od 5 hrvatskih ministarskih pozicija, ali HDZovci su ostali neumoljivi i pored toga što je iza ovog prijedloga stao komplet PIK. To jedno je valjda obećano Jerkuhercegovac_pravi wrote:Pročita li iko onaj intervju Ambasadora R Hrvatske u BiH? Očito je Čović ostao na "čistini"....a fino mu se govorilo...eto sad će HSP-NSRB popuniti svih 5 hrvatskih ministarstava. Kakava loša procjena Čovića
stas ti meni nudit ako sam ja osvojio vise od 2/3 glasova svoga naroda??
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3968 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
dvije trećine... a ne tri trećine...test01 wrote:Nezbilj wrote:Nudilo im se 4 od 5 hrvatskih ministarskih pozicija, ali HDZovci su ostali neumoljivi i pored toga što je iza ovog prijedloga stao komplet PIK. To jedno je valjda obećano Jerkuhercegovac_pravi wrote:Pročita li iko onaj intervju Ambasadora R Hrvatske u BiH? Očito je Čović ostao na "čistini"....a fino mu se govorilo...eto sad će HSP-NSRB popuniti svih 5 hrvatskih ministarstava. Kakava loša procjena Čovića
- Hunkar
#3969 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
djabe im kad su dobili kitutest01 wrote:Nezbilj wrote:Nudilo im se 4 od 5 hrvatskih ministarskih pozicija, ali HDZovci su ostali neumoljivi i pored toga što je iza ovog prijedloga stao komplet PIK. To jedno je valjda obećano Jerkuhercegovac_pravi wrote:Pročita li iko onaj intervju Ambasadora R Hrvatske u BiH? Očito je Čović ostao na "čistini"....a fino mu se govorilo...eto sad će HSP-NSRB popuniti svih 5 hrvatskih ministarstava. Kakava loša procjena Čovića
-
zemo_online
#3970 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
imaju oni druge planove,nie to losa procjena. sada ce duduk blokirat drzavni nivo do izbora,a covic napraviti paralelnu vlast i neprovodit odluke vlade gdje ima vlast.[/quote]
Koju vlast...?[/quote]
pa to ces da gledas u narednim danima.
Koju vlast...?[/quote]
pa to ces da gledas u narednim danima.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3971 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Covicu, i ti se registrovao?test01 wrote:Nezbilj wrote:Nudilo im se 4 od 5 hrvatskih ministarskih pozicija, ali HDZovci su ostali neumoljivi i pored toga što je iza ovog prijedloga stao komplet PIK. To jedno je valjda obećano Jerkuhercegovac_pravi wrote:Pročita li iko onaj intervju Ambasadora R Hrvatske u BiH? Očito je Čović ostao na "čistini"....a fino mu se govorilo...eto sad će HSP-NSRB popuniti svih 5 hrvatskih ministarstava. Kakava loša procjena Čovića
- yugi
#3972 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Finansije Anto Krajina-HSP 
- nosara
#3973 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Koju vlast...?[/quote]test01 wrote:imaju oni druge planove,nie to losa procjena. sada ce duduk blokirat drzavni nivo do izbora,a covic napraviti paralelnu vlast i neprovodit odluke vlade gdje ima vlast.
pa to ces da gledas u narednim danima.[/quote]
Nema blokade koju oni mogu uspjesno provest, a da im se ne vrati ko kamen u glavu... Sta ce, pravit paralelnu federaciju...?
-
zemo_online
#3974 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
stas ti meni nudit ako sam ja osvojio vise od 2/3 glasova svoga naroda??[/quote]
Covicu, i ti se registrovao?[/quote]
djes ba ti. pa ti visis ovde od jutra do sutra. nije to zdravo.
Covicu, i ti se registrovao?[/quote]
djes ba ti. pa ti visis ovde od jutra do sutra. nije to zdravo.
- Zox
#3975 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa, dvije trecine ministarstava.